Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Haziran '09

 
Kategori
Siyaset
 

Yüzümüzün akıyla

Yüzümüzün akıyla
 

Başbakanımız dedi ki: “AKP demek edepsizliktir.” Ne diyecekmişiz? AK Parti, diyecekmişiz. Kalkınma nereye gitti? Kalkınamadık mı? Baştaki iki harfi, AK yapınca, adalette ortadan kalkıyor. Adalet yok, kalkınma yok, ak var. Yüzümüzün akıyla, bu günlere geldik, anlamında mı, acaba.

Başbakanımızın Cumhuriyet Halk Partisine, Ce Ha Pe demesini nasıl adlandıracağız? Politika, olmamış gibi, görmemiş gibi, duymamış gibi, söylememiş gibi davranma sanatıdır. Kriz yok. Teğet var. İşsizlik yok. İş bilmezlik var. AKP yok. AK parti var. Partinin adını değiştirmek, tüzük değişikliği gerektirmiyor mu?

Kayserililer, ticaret erbabıdır diye, boşuna söylememişler. Kayseri Sporun başarılı futbolcusu, Mehmet Topuz, pastırma niyetine satıldı. Kayseri Spor yönetimi, Mehmet Topuzu paket yapıp Fenere satmış. Topuzun haberi yok. O da Beşiktaş ile anlaşmış. Ben, Beşiktaş tan başka kulüpte oynamam diyor. Ee, ne olacak şimdi? Bu mayını kim temizleyecek? Bunu da Almanlara ihale edip, Mehmet Topuzu da 49 yıllığına onlara mı versek, ne etsek? Futbolumuzun başındaki sayın yöneticiler. Yeşil çayırlarda koşup, topu tekmeleseler de, bunlar her şeyden önce insan. Kölelik kalkmamış mıydı?

 
Toplam blog
: 820
: 326
Kayıt tarihi
: 02.10.08
 
 

Nerede, nasıl, ne zaman, umursamıyorum. Bir şekilde dünyadayım, yaşıyorum. Hayatı seviyorum. Tanr..