Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Mayıs '21

 
Kategori
Dünya
 

Z Kuşağına Ortam

Milliyet'in haberine göre; İngiliz Daily gazetesi koronavirüsün laboratuvar ortamında 2 mühendis tarafından üretildiğini bilimsel açıklamalarıyla ortaya koyan belgelerine yer vemiş ve korona virüsünün diğer virüslerdeki gibi bir atasının olmadığına ve de laboratuvar ortamında üretildiğini ilk günlerde söyleyen bilim insanlarına konuşma yasağı getirildiğini vurgulamış.

Aylardır aynı şeyleri söylemeye çalışıyordum bazı bilim insanlarının söylediği gibi.

1,5 yıldan beri söylenen şu; 'bu virüsün Çin'de bir balık pazarında ortaya çıktığı ve yarasalarla yayıldığı tahmin edilmektedir'..

Bilim ve teknolojinin bu denli hızla gelişen dünyada virüs ile ilgili tüm detayların ortaya çıkarılması bir ayı geçmeyeceğini düşünmekle birlikte bilim insanlarının tahminler üzerinden toplumu bilgilendirmeye çalışmasını abesle iştigal bulduğumu ifade etmek isterim.

Dünyada geçmiş onyıllar önce yaşanmış olan salgınlara baktığımızda salgının her yaştaki insanlara bulaştığını ve toplu ölümlerin yaşandığını biliyoruz. Oysa koronavirüs daha çok yaşlı kimseleri ve kronik hastalığı bulunan kişilere bulaştığına şahit oluyoruz (istisnalar hariç)

Neden?

Çünkü tıpkı domates tohumunun laboratuvar ortamında üretildiği gibi üç milyon insanı yok etmiş olan koronavirüs de laboratuvarda üretetildiği bir buçuk yıl sonra İngiliz basını tarafından açıklanmış olması da manidar.

Neden bir buçuk yıl sonra?

Neden olacak, sekiz milyar dünya nufüsü için dünya sağlık örgütü aşı ve maske pazarlayarak amacına ulatığı için.

Dünya Sağlık örgütü bir taraftan koronavirüsün varyantları üzerinde algılar oluşturmaya çalışarak gözle görülemiyen öldürücü güce sahip virüs korkularından insanları evlerine hapsetmiştir.

'Peki bu virüs programının mücidi veya mücitleri kim?' diye sorulursa, 'dünya baronları yani dünya ekonomisini ellerinde barındıran 20 dünya tuccarları' derim.

Amaçları belkide kapitalizm sistemini rolantiye almak ve dünyada hızla gelien dijital Z kuşağına yeni dünya düzeni oluşturmaktır.

Ne dersiniz?

 
Toplam blog
: 2327
: 450
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

25.05.1960 doğumlu. Üniversite terk. Müzik, seyahat ve tiyatro sever. Antalya Devlet Tiyatrosu'nd..