Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Mart '20

 
Kategori
TV Programları
 

"Sefirin Kızı" Medyayı Salladı

Yapımcılığını 03 Medya ve NGM'nin üstlendiği Star Tv'nin sevilen dizisi "Sefirin Kızı" dün akşam yayınlanan 12.bölümünde izleyicisini ekran başına kilitledi. Başrollerini Engin Akyürek ile Neslihan Atagül Doğulu'nun oynadığı dizi tavan yaptı ve sosyal medyada çok konuşuldu. 

Sancar ile Nare'nin aşkı izleycisini üzüyor. Sancar dün akşam bölümün final sahnesinde birlikte oldukları kulübeye gitti. Tam da üstüne Nare geldi, birbirleri ile yüzleşip içlerini döktüler. Bu sahneler izleyiciden tam not aldı. İki oyuncu karşılıklı ağlama krizine girdiler. Onların bu halini seyreden izleyici de için için ağladı. Sonunda sosyal medyada yüzlerce tweet atıldı, yorumlar yapıldı.

Sefirin Kızı'nda Nare karakterini Neslihan Atagül Doğulu, Engin Akyürek de o yörenin varlıklı adamı 'Sancar Efeoğlu' karakterini can veriyor. Ayrıca oyuncu kadrosunda Uraz Kaygılaroğlu (Gediz), Doğukan Polat(Yahya), Hivda Zizan Alp (Elvan), Özlem Çakar Yalçınkaya (Refika), Erhan Alpay (Akın), Erdal Küçükkömürcü (Güven), Gonca Cilasun (Halise), Tülin Yazkan (Menekşe), Esra Kızıldoğan (Müge), Cemre Öktem (Zehra), Edip Tepeli (Kavruk Ömer) ve Beren Gençalp (Melek) gibi oyuncularımız yer alıyor.

Hatırlarsanız, 10 Aralık 2019 tarihinde dizi hakkında ilk blog yazımı yazmıştım. Sefirin Kızı Çukur'a rakip olur mu diye sormuştum? 16 Aralık Pazartesi akşamı ilk bölümü ekranlara geldi ve oldukça sevildi. Milas yöresinde çekilen karakterlerin o yöre şivesi ile konuşmaları, doğası otantik yapısı ile ilgi çekti ve dizi çok tutuldu. İlk bölümden bu tarafa kime sorsam 'Sefirin Kızı'nı seyrettiğini söylüyordu.

Ve dün akşam 12.bölümü ekranlara geldi. Nare ile Sancar küçük kulübedeki ağlama krizi izleyicini de ağlattı. Her iki oyuncumuz performansları ile göz doldurdu. Sefirin Kızı Sosyal medyayı salladı.

Engin Akyürek ve Neslihan Atagül Doğulu'yu kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.

İyi seyirler

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter : abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Şahsi Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

 

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..