Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Kasım '16

 
Kategori
İlişkiler
 

"Sözler basit, istekler ucuz!!"

"Sözler basit, istekler ucuz!!"
 

Hayat ne garip değil mi? Tüm herkes sizin gözünüzün içine bakarken, sizin gözünüzü çıkarmak isteyen binlerce insanla tüm ömrünüz boyunca karşılaşmanız... Aileniz, akrabalarınız ve sevdiğiniz herkes size hayranlıkla bakıyordur veya ne diyeyim seviyordur, sayıyordur, mutlu olmanızı istiyordur. Fakat ortam o kadar çok o.çocuğu ile dolmuş ki hiç kimseye güven olmuyor. Belki çok yakın gördüğünüz biri olabiliyor, bazense çok uzaktan gizli gizli inceleyen birileri de.

Her yazımda hep birilerinden ve birilerinin hayatlarından örnek veriyorum sizlere. Ama cidden üzülüyorum böyle durumlara. Yine bir sevdiğim arkadaşımın başına gelen ve herkesin başından geçen veya geçebilecek bir olaydan bahsetmek istiyorum sizlere. Bu sadece bayanların başına geliyor demek istemiyorum çünkü artık bay-bayan fark etmiyor. Eskilerden annelerimiz kız çocuklarına"kızım bir erkekle çıkarken dikkat et, tek çıktığında bir şey içeceksen yanındayken içeceğini aç, masada bırakıp gitme sonrasında başka durumlarla karşılaşırsın" derken artık erkek çocuklarına aynılarını demeye başladılar. Ortam iyice bozuldu. Kadınlarda en az erkekler kadar tehlikeli oldular. Adamları söğüşleme politikası, sadece bir yemek için bile kendini satan o.çocuklarıyla doldu. Nedir bu kardeşim herkes mi bir çıkar içinde ya. Doğru düzgün insan kalmadı mı? Erkeklere gelince o kadar çok kaşar doldu ki piyasa düzgününü ya harcamaya çalışıyor ya da harcayamıyorsa uğraşmıyor önüne gelene yazılma mantığıyla ilerliyor.

Aşklar artık günü birlik olmuş. "Sözler basit, istekler ucuz!!"  Bari emin olmadığınız veya tanımaya çalışmadan yazıldığınız insanların özelinde nasıl birileri olduğuna dikkat edin. Belki de sizlerin düşündüğü gibi yollu veya söğüşlenecek bir adam değildir. Günlük partiler, net ortamları, arkadaşların arkadaşlara yaptığı pez..lik durumu.  Nedir cidden ya midem bulanıyor bunları duydukça. Hiç mi yol arkadaşı yok artık? Ha yol derken günlük yollardan bahsetmiyorum. Hayat yolunda birlikte yürümekten bahsediyorum. Nerede o eski şiir yazılmaları, ona özel kaset doldurmalar, bir yere gittiğinde evden çıkmadan onun gelmesini hayal ettiğimiz günler?. Nerede gerçek aşk? Nerede ahlak, ar, namus?? Hepsi bitti ve daha da kötüye gidiyoruz. Millet namus timsali erkek-kadın olsun hep bir kendini satış durumunda. Günlük büyük aşklar yatakta sonlanmalarla bitip, yeni denizlere yelken açmalara devam mantığı.

Artık kadınlarda uğraşmıyor ki. Baktı ki adamı yiyemeyecek, o gün hiç bu zamana kadar gitmediği bir mekana götürüp gecenin sonunda günü kendi etiyle sunup kapatıyor. Sonrasında nasıl olsa yazan çok... Ertesi gün başka adamlar, başka tenler, başka yalanlarla birine kendini yamama durumunda. Erkeklerde ne yapsın diyorum bazen ama düzgün olanları da harcamayın bari. Tanımaya çalışın! Baktınız ki kız gerçekten düzgün onunda yolunu açıp piyasaya sürmeyin. İş çıkmıyorsa sallayın kızı gitsin. Nasıl olsa istediğiniz gibi karı-kız dolu piyasada günah cidden ya. Doğru adam profili çizmeye çalışmayın! Ha birde 2-3 gün görüştünüz diye sanki çok emek harcamışsınız gibi triplere girmeyin! Sanki yıllarca koştunda kardeşim kıza afran tafran nedir? Eziksiniz ya cidden.

Herkes artık zengin! Kız - erkek herkeste son model arabalar, en pahalı restoranlara gitmeler, barlarda check-inler, her yıl yurt dışında tatilde, kışın Uludağ veya Alplerde kayak dersleri. Ya yemeyin ve yedirtmeyin kardeşim tüm dünya bu durumda olsa emeklilerin maaşları nasıl bu durumda olsun? Artık adamların ve kadınların ne iş yaptıklarına bile bakılmıyor. Nasıl olsa akıyor para, nereden geldiği önemli değil. Meme verir gibi parayı tıkıyorsunuz milletin ağzına susuyor. Sonrasında sıkılınca o memeyi çekiyorsunuz başka birinin ağzına sokuyorsunuz. Sonra ne oluyor biliyor musunuz? Kerhaneler bile para kazanamıyordur. Hatta millet gitmiyordur bile. Ortam kerhane olmuş karı kız adamlar bahane!!

Dikkat edin cidden. Kızın güzelliğine, parasının nereden geldiğine ince bir araştırma yapın, sonrasında ellerinde çiçekler, kapında sırılsıklam durumlarında sürünmeyin ERKEKLERRR… Çok namuslu tek senle olmuş veya ikinci erkeğimsin mantığında yalan söyleyen o.çocuklarıyla bir ömür geçiremezsiniz. Allayıp pullayıp sunacaklar tabi kendilerini size kızlar. Her yattığını anlatsa olur musun kardeşim yeme ve yedirtme!!!

KIZLARRR size gelince çok yakışıklı birileriyle hep tanışıyorsunuzdur. Aman deyim parasına puluna güvenmeyin. Sizin mi o para? Ne kadarını yiyebilirsiniz ki. Hep tek mi olacaksınız. Sanmam! Sen varken binlerce karı-kız dolu olacaktır hayatlarında. Haa susarım dayanırım dersen senin bileceğin iş. Ama yaş hemen geçiyor. Bu güzellik sende de kalmaz. Aklını kullan düzgün birini bul ve hayat yolunu tercih et.

Sen de yeme ve yedirtilme!!!

 

 

 

 
Toplam blog
: 10
: 18763
Kayıt tarihi
: 05.10.16
 
 

Türkiyenin ilk dijital dergisi Evos Angels kurucularından, Türkiyede dijital yatırımların öncüsü ..