Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Haziran '13

 
Kategori
Astroloji
 

01 - 07 Temmuz: Spekülatif konular (Borsa, vs) dikkat!

01 - 07 Temmuz: Spekülatif konular (Borsa, vs) dikkat!
 

Astroloji


Merkür ve Venüs yaklaşık 3 haftadır kötü konumdaydı; bu hafta da kötü konumda olmaya devam edecekler. Özellikle 01 Temmuz Pazartesi Merkür Yengeçde, Venüs ise Aslan burcunda olmak üzere her ikisi de aynı anda -2 katsayısıyla kötü konumda bulunacak. Bu durumdan başta Yengeç burcunu temsil eden vatanseverler, vatani konular, ev, gayrimenkul konuları, üretim ve üreticiler, güvenlikle ilgili konular ile Aslan burcunu temsil eden nüfuzlu, tanınmış kişiler, spekülatif konular (para, borsa, vs.) olumsuz yönde etkiler alıyor. 07 Temmuz Pazar günü ise Jüpiter Yengeç burcunda +5 katsayısı ile haftanın en iyi konumunda olduğundan Yengeç burcunu ilgilendiren vatani konular, vatanseverler, ev, gayrimenkul konuları, üretim ve üreticiler, güvenlik konuları olumlu etkiler almakta.

Bu hafta Gezegenlerin belirgin etkilerini detaylı olarak inceleyecek olursak;

Merkür Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri Yengeç burcunda kötü konumda olduğundan vatanseverlerle, vatani konularla, gayrimenkulle, üretim ve üreticilerle, güvenlikle ilgili konularda hile ve kurnazlıklar, iletişim kazaları, yanlış anlaşılmalar ve bu konularla ilgili olumsuz fikir, konuşma ve yazılar olabilir. Ticari ilişkilerdeki gerginlik üreticileri zor durumda bırakabilir.

Güneş de Yengeç burcunda Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri kötü konumda olduğundan vatanseverler, vatani konular, gayrimenkul konuları, üretim ve üreticiler, güvenlikle ilgili konular nüfuzlu ve çevrelerince tanınmış insanlardan baskınlık ve egoistlik görebilirler. Gurur ve kibir vatani konuları ve vatanseverleri kötü yönde etkileyebilir. Üretimle ilgili konularda egoistlik yüzünden üretim düşebilir. Güvenlikle ilgili konularda yetersizlik oluşabilir. Ama Pazar günü Jüpiterin vereceği olumlu etki ile Yengeç burcunu ilgilendiren konularda iyimserlik, genişleme ve başarı üstün gelecektir.

07 Temmuz Pazar günü Güneşin Yengeç burcunda kötü konumda olmasına rağmen Jüpiterin +5 katsayısı ile haftanın en iyi konumunda olmasından ötürü vatanseverler, vatani konular, gayrimenkul konuları, üretim ve üreticiler, güvenlikle ilgili konular hukuk ve yasalardan, yabancı ülke ve kültürlerden (kürt, alevi, vs.) olumlu etkiler almakta. Yengeç burcunu ilgilendiren bu konularda hukuk ve yasalar yönünden yeni ve olumlu düzenlemeler olabilir. Vatanseverler bu günde daha idealist olabilirler. Üretim ve üretimle ilgili konularda genişleme, başarı ve zenginlik olabilir.

Ay Pazartesi Koç burcunda kötü konumda olduğundan vatani ve güvenlikle ilgili konular asker, polis ve güvenlik birimlerini aşırı duyarlı bir hale getirebilir. Bu günde yapılacak yeni başlangıçlar olumsuz sonuçlanabilir.

Ay Perşembe günü Boğa burcunda kötü konumda olduğundan vatanseverler ve vatani konular temelinde mal-mülk, parasal konular, arazi ve toprak paylaşımı olan konuları kötü yönde etkileyebilirler. Bu günde mal-mülk, parasal konular, arazi ve toprak paylaşımıyla ilgili konularda aşırı duyarlılık, hassasiyet ve güvensizlik olabilir. Üretimle ilgili konularda para kayıpları olabilir. Vatanseverler aşırı maddeci, açgözlü, kendi isteklerine düşkün insanlara karşı aşırı duyarlılık ve hassasiyet gösterebilirler.

Boğa burcunun yöneticisi Venüs ise bütün bir hafta Aslan burcunda kötü konumda olduğundan nüfuzlu, çevrelerince tanınmış, medyatik insanlar mal-mülk, para, toprak, arazi konularından, diplomatik ilişkilerden, ortaklıklarından, rakiplerinden kötü etkiler almaktalar. Spekülatif konularda da (Borsa, vs.) kararsızlık, açgözlülük, manipülatif hareketler de olabilir. 

Kişisel olarak burçları Yükselen Burçlara göre yorumlamak daha doğru olduğundan Aşağıda Yükselenlere göre 01 - 07 Temmuz haftasını veriyorum:

Not: Bazı evlere maksimum 3 burç düşebildiğinden ve doğduğumuz andan itibaren bu burçlar sırayla aktif olduklarından evlerin burçlarında bazı kaymalar olabilir. Birebir yorum için kişiye özel harita çıkartılmalıdır.

Yükselen Koç

Ay 1.evde Pzt kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

AY 2.evde Prş kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Güneş 4.evde Cuma, Cts, Pazar kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında ego, gurur, kibir, egoistlik, baskınlık.

Merkür 4.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Jüpiter 4.evde Pazar süper : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında İyimser, başarı, refah, cömert, zenginlik, idealizm. (Pazar günü Güneşin kötü etkisiyle Jüpiterin katsayısı +4'e düşse de yine de Jüpiterin iyimser etkisi 4.evde hakim olacak)

Venüs 5.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında ağırkanlı, maddeci, iradesizlik, kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük.

Yükselen Boğa

Ay 1.evde Prş kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Güneş 3.evde Cuma, Cts, Pazar kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında ego, gurur, kibir, egoistlik, baskınlık.

Merkür 3.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Jüpiter 3.evde Pazar süper : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında İyimser, başarı, refah, cömert, zenginlik, idealizm. (Pazar günü Güneşin kötü etkisiyle Jüpiterin katsayısı +4'e düşse de yine de Jüpiterin iyimser etkisi 3.evde hakim olacak)

Venüs 4.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında ağırkanlı, maddeci, iradesizlik, kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük.

Ay 12.evde Pzt kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Yükselen İkizler

Güneş 2.evde Cuma, Cts, Pazar kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında ego, gurur, kibir, egoistlik, baskınlık.

Merkür 2.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Jüpiter 2.evde Pazar süper : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında İyimser, başarı, refah, cömert, zenginlik, idealizm. (Pazar günü Güneşin kötü etkisiyle Jüpiterin katsayısı +4'e düşse de yine de Jüpiterin iyimser etkisi 2.evde hakim olacak)

Venüs 3.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında ağırkanlı, maddeci, iradesizlik, kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük.

Ay 11.evde Pzt kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Ay 12.evde Prş kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik. (Gizli düşmanlarınız aşırı duyarlı olabilir; Ev, aile, gayrimenkul, güvenlik konularında sıkıntı ve sorunlar olabilir.)

Yükselen Yengeç

Güneş 1.evde Cuma, Cts, Pazar kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında ego, gurur, kibir, egoistlik, baskınlık.

Merkür 1.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Jüpiter 1.evde Pazar süper : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında İyimser, başarı, refah, cömert, zenginlik, idealizm. (Pazar günü Güneşin kötü etkisiyle Jüpiterin katsayısı +4'e düşse de yine de Jüpiterin iyimser etkisi
1.evde hakim olacak)

Venüs 2.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında ağırkanlı, maddeci, iradesizlik, kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük.

Ay 10.evde Pzt kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Ay 11.evde Prş kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Yükselen Aslan

Venüs 1.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında ağırkanlı, maddeci, iradesizlik, kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük. (Kilo problemi oluşabilir)

Ay 9.evde Pzt kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Ay 10.evde Prş kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik. (Patronunuz varsa size karşı aşırı duyarlı olabilirler; meslek ve kariyer konusunda aşırı duyarlılık ve güvensizlik oluşabilir)

Güneş 12.evde Cuma, Cts, Pazar kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında ego, gurur, kibir, egoistlik, baskınlık.

Merkür 12.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik. (Gizli düşmanlarınızın egoistliği, baskınlığı, hilekarlığı ile karşılaşabilirsiniz; Nüfuzlu insanlarla, iletişimle ilgili
problemleriniz olabilir.)

Jüpiter 12.evde Pazar süper : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında İyimser, başarı, refah, cömert, zenginlik, idealizm. (Pazar günü Güneşin kötü etkisiyle Jüpiterin katsayısı +4'e düşse de yine de Jüpiterin iyimser etkisi 12.evde hakim olacak) (Pazar günü sıkıntı ve sorunlarınızın üstesinden gelebilirsiniz.)

Yükselen Başak

Ay 8.evde Pzt kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Ay 9.evde Prş kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Güneş 11.evde Cuma, Cts, Pazar kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda ego, gurur, kibir, egoistlik, baskınlık.

Merkür 11.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Jüpiter 11.evde Pazar süper : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda İyimser, başarı, refah, cömert, zenginlik, idealizm. (Pazar günü Güneşin kötü etkisiyle Jüpiterin katsayısı +4'e düşse de yine de Jüpiterin iyimser etkisi 11.evde hakim olacak)

Venüs 12.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında ağırkanlı, maddeci, iradesizlik, kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük. (Maddeci, para göz, açgözlü gizli düşmanlara dikkat !)

Yükselen Terazi

Ay 7.evde Pzt kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Ay 8.evde Prş kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Güneş 10.evde Cuma, Cts, Pazar kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında ego, gurur, kibir, egoistlik, baskınlık.

Merkür 10.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Jüpiter 10.evde Pazar süper : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında İyimser, başarı, refah, cömert, zenginlik, idealizm. (Pazar günü Güneşin kötü etkisiyle Jüpiterin katsayısı +4'e düşse de yine de Jüpiterin iyimser etkisi 10.evde hakim olacak)

Venüs 11.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda ağırkanlı, maddeci, iradesizlik, kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük.

Yükselen Akrep

Ay 6.evde Pzt kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Ay 7.evde Prş kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Güneş 9.evde Cuma, Cts, Pazar : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında ego, gurur, kibir, egoistlik, baskınlık. (Yüksek öğrenim, hukuk ve yasalar konularında nüfuzlu insanlardan baskı görebilirsiniz)

Merkür 9.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik. (Yüksek öğrenim, hukuk ve yasalar konularında iletişim problemleri olabilir)

Jüpiter 9.evde Pazar süper :  Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında İyimser, başarı, refah, cömert, zenginlik, idealizm. (Pazar günü Güneşin kötü etkisiyle Jüpiterin katsayısı +4'e düşse de yine de Jüpiterin iyimser etkisi 9.evde hakim olacak)

Venüs 10.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında ağırkanlı, maddeci, iradesizlik, kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük.

Yükselen Yay 

Ay 5.evde Pzt kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Ay 6.evde Prş kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Güneş 8.evde Cuma, Cts, Pazar : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında ego, gurur, kibir, egoistlik, baskınlık.

Merkür 8.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Jüpiter 8.evde Pazar süper : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında İyimser, başarı, refah, cömert, zenginlik, idealizm. (Pazar günü Güneşin kötü etkisiyle Jüpiterin katsayısı +4'e düşse de
yine de Jüpiterin iyimser etkisi 8.evde hakim olacak) (Pazar günü bankacılık, borç paralar, ortak paralar konularında bolluk, bereket, zenginlik; Hukuk ve yasalarla, yüksek öğrenimle ilgili olumlu yenilikler)

Venüs 9.evde Cuma, Cts, Pazar kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında ağırkanlı, maddeci, iradesizlik, kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük.

Yükselen Oğlak

Ay 4.evde Pzt kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Ay 5.evde Prş kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Güneş 7.evde Cuma, Cts, Pazar kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında ego, gurur, kibir, egoistlik, baskınlık.

Merkür 7.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Jüpiter 7.evde Pazar süper : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında İyimser, başarı, refah, cömert, zenginlik, idealizm. (Pazar günü Güneşin kötü etkisiyle Jüpiterin katsayısı +4'e düşse de yine de Jüpiterin iyimser etkisi 7.evde hakim olacak)

Venüs 8.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında ağırkanlı, maddeci, iradesizlik, kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük.

Yükselen Kova

Ay 3.evde Pzt kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Ay 4.evde Prş kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Güneş 6.evde Cuma, Cts, Pazar kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında ego, gurur, kibir, egoistlik, baskınlık.

Merkür 6.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Jüpiter 6.evde Pazar süper : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında İyimser, başarı, refah, cömert, zenginlik, idealizm. (Pazar günü Güneşin kötü etkisiyle Jüpiterin katsayısı +4'e düşse de yine de Jüpiterin iyimser etkisi 6.evde hakim olacak)

Venüs 7.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında ağırkanlı, maddeci, iradesizlik, kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük.

Yükselen Balık

Ay 2.evde Pzt kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Ay 3.evde Prş kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Güneş 5.evde Cuma, Cts, Pazar kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında ego, gurur, kibir, egoistlik, baskınlık.

Merkür 5.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Jüpiter 5.evde Pazar süper : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında İyimser, başarı, refah, cömert, zenginlik, idealizm. (Pazar günü Güneşin kötü etkisiyle Jüpiterin katsayısı +4'e düşse de yine de Jüpiterin iyimser etkisi 5.evde hakim olacak)

Venüs 6.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında ağırkanlı, maddeci, iradesizlik, kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük.

 

 

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..