Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Kasım '13

 
Kategori
Astroloji
 

02 - 08 Aralık: 05 Aralık yoğun bir gün olabilir!

02 - 08 Aralık: 05 Aralık yoğun bir gün olabilir!
 

Astroloji


18 - 24 Kasım haftası için yaptığımız yorumlarda 21 Kasım Perşembe günü için haftanın en yoğun günü olabileceğini ve bugünde Güneş, Jüpiter, Uranüs ve Neptünün kötü konumda olacağını söylemiştik. Gerçekten de 21 Kasım yoğun bir gündü. Bu günde;

- ABD’den Türk şirketlere Çin füzeleriyle ilgili tehdit gibi bir açıklama geldi. (Jüpiter Yengeç burcunda kötü - Yabancı ülke ve kültürlerin vatani konulara olumsuz etkisi) (http://dunya.milliyet.com.tr/abd-den-turk-sirketlere-tehdit-/dunya/detay/1795352/default.htm?ShowPageSkin=1)

- Altına Fed darbesi! Altın 30 dolardan fazla değer kaybetti (Güneş Akrep burcunda kötü - Spekülatif konuları simgeleyen Güneşin Akrep burcundaki kötü etkisi) (http://ekonomi.milliyet.com.tr/altina-fed-darbesi-/ekonomi/detay/1795395/default.htm)

- Abbas Güçlü ile Genç Bakış programında bir grup seyircinin Yeni Türkü'yü protesto etmesiyle ortalık karıştı. Kanal D yayını kesmek zorunda kaldı. (Uranüs Koç burcunda kötü - Uranüsün simgelediği grup ve organizasyonlarda öfke, kavga ve şiddet.) (http://gundem.milliyet.com.tr/cikan-olaylar-nedeniyle-program/gundem/detay/1795370/default.htm)

- Kartal’daki İstanbul Anadolu Adalet Sarayı’nda olaylar çıktı. İçeri girmelerine izin verilmeyen grup kapıları tekmeleyerek kırdı. (Uranüsün kötü etkisi) (http://gundem.milliyet.com.tr/kapilar-tekmelenerek-kirildi/gundem/detay/1795490/default.htm)

- ve en önemlisi Başbakanlık önünde canlı bomba alarmı (Bu olayda Neptünün kötü konumdaki etkisi görülmekte çünkü olayı gerçekleştiren kişinin psikolojisinin bozuk olduğu ve bu yüzden böyle bir olaya kalkıştığı öğrenilmiştir. Neptün kötü konumdayken simgelediği şeylerin arasında psikolojisi bozuk kişilerin neden olabileceği olaylar da vardır.) (http://gundem.milliyet.com.tr/basbakanlik-onunde-canli-bomba/gundem/detay/1795493/default.htm)

18 - 24 Kasım haftası için yaptığımız bir başka yorum da 20 Kasım Çarşamba Venüs Oğlak burcunda kötü konumda olduğundan sosyal, siyasi, diplomatik ve para konularında yasaklar, engellemeler, aksilikler ve kötü niyetlilik olabilir demiştik gerçekten de bu günde;

- Cemaatten çok sert dershane çıkışı oldu. (Venüsün simgelediği konulardan sosyal konulara olan olumsuz etkisini göstermektedir.) (http://gundem.milliyet.com.tr/cemaatten-cok-sert-dershane-cikisi-/gundem/detay/1795274/default.htm)

- Başbakan Erdoğan cemaatle iktidar arasında gerginliğe neden olan dershaneler için Kara kampanyaları bitirmeleri lazım dedi. (http://siyaset.milliyet.com.tr/kara-kampanyalari-bitirmeleri-lazim/siyaset/detay/1795230/default.htm)

- TBMM Başkanvekili Sadık Yakut, “Maalesef şimdiye kadar kız ve erkek öğrencilerin birlikte eğitim yaptırılmasını büyük bir yanlışlık olarak değerlendiriyorum. İnşallah bu yanlış önümüzdeki dönem içinde düzeltilecek” dedi. (http://siyaset.milliyet.com.tr/meclis-baskanvekili-nden-sok/siyaset/detay/1795100/default.htm)

- ve en önemlisi 20 Kasımdan tam 3 gün sonra Mısır.dan gelen Büyükelçi krizi. Mısır'da darbe yönetimi Türkiye ile diplomatik ilişkilerin düzeyini düşürme kararı alıp, Türkiye Büyükelçisi'nin ülkeyi terk etmesini istedi. (Venüsün diplomatik ve siyasi konular üzerindeki olumsuz etkisi) (http://dunya.milliyet.com.tr/misir-dan-flas-turkiye-karari/dunya/detay/1796649/default.htm)

- 23 Kasım Cumartesi günü için Güneş Yay burcunda süper bir konumda olduğundan Bugünde nüfuzlu ve tanınmış kişilerin yani liderlerin de başarılı ve cömert olabileceklerini söylemiştik gerçekten de 23 Kasım tarihi bir güne eşlik etti. Bu günde Isviçre’nin Cenevre kentinde 5 gündür devam eden "İran nükleer sorunu" görüşmeleri tam 23 KAsım.da tatlıya bağlandı. (http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/12587/iran_la_tarihi_anlasma_saglandi.html#)

- 23 Kasım.da Kızılay’a yürüyen gruba polis müdahale etti. (Uranüsün olumsuz etkisi) (http://gundem.milliyet.com.tr/kizilay-a-yuruyen-gruba-polis/gundem/detay/1796702/default.htm)

18 - 24 Kasım haftası için yaptığımız bir diğer yorum Plütonun Çarşamba, Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri Oğlak burcunda kötü konumda olduğundan ötürü yer üstünde ve yer altında yıkıcı bir hareketlilik olabilir demiştik gerçekten de;

- 22 Kasım Cuma günü Saat 05.29'da merkez üssü Van olan 4.5 büyüklüğünde bir deprem oldu. (http://gundem.milliyet.com.tr/saat-05-29-da-merkez-ussu-van-olan/gundem/detay/1795906/default.htm)

- 24 Kasım Pazar günü Irak'ta 5,3, İran'da 4,6 ve Akdeniz'de 4,3 büyüklüğünde depremler meydana geldi. (http://www.sabah.com.tr/Dunya/2013/11/24/uc-bolgede-uc-deprem)

- 24 KAsım Çin'in Sincan Uygur Özerk Bölgesi'nde 5,6 şiddetinde deprem meydana geldi. (http://yenisafak.com.tr/dunya-haber/cinde-deprem-24.11.2013-585635?ref=manset-15.2)

- 24 Kasım Bolu'da 4.8'lik deprem oldu. (http://gundem.milliyet.com.tr/bolu-da-4-8-lik-deprem/gundem/detay/1797341/default.htm)

25 Kasım - 01 Aralık haftası için ise

- 25 Kasım Pazartesi için Güneş Yay burcunda süper bir konumda olduğundan Güneşin sembolize ettiği konulardan olan gençliği ilgilendiren konular ile Yay burcunu sembolize eden Yüksek öğrenim konuları hakkında canlılık, yaratıcılık ve Yüksek öğrenimle ilgili konularda yeni organizasyonlar yapılabileceğini belirtmiştik gerçekten de bu günde Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, dershanelerin yüzde 20'sinin özel okula dönüşme kabiliyeti olduğunu belirterek diğer dershanelerin açık liseye dönüşebileceğini söyledi. (http://gundem.milliyet.com.tr/dershaneler-icin-yeni-formul/gundem/detay/1797538/default.htm)

- Ayrıca Güneş spekülatif konuları da simgelediğinden bir süredir kötü giden Borsa, altın ve döviz piyasasında bolluk ve bereket olabilir demiştik gerçekten de 25 Kasım günü Borsa günü yükselişle tamamladı. (http://ekonomi.milliyet.com.tr/borsa-gunu-yuzde-1-18-yukselisle/ekonomi/detay/1797726/default.htm). Altın ve döviz fiyatlarında düşüş yaşandı. Böylece altın ve döviz alamayanlar alabilecek konuma geldi. (http://ekonomi.milliyet.com.tr/dolar-3-haftanin-en-dusuk/ekonomi/detay/1797599/default.htm) (http://ekonomi.milliyet.com.tr/kapalicarsi-da-altin-fiyatlari/ekonomi/detay/1797638/default.htm)

- Güneş aynı zaman da eğlence dünyası ve şans oyunlarını da simgelediğinden bu günde eğlence sektörünü ilgilendiren konularda da önemi bir gelişme olmuştur. Örneğin şans oyunlarından Milli Piyangonun özelleşme haberi 25 Kasım.dan 1 gün sonra ortaya çıkmıştır. (http://ekonomi.bugun.com.tr/sans-oyunlari-ozellesiyor-haberi/874702)

- Merkürün 26 Kasım Salı günü Akrep burcunda haftanın en yüksek katsayısına sahip olması nedeniyle bu günde Merkürü temsil eden (iletişim, hizmet ve sağlık sektörü, işçi ve çalışanlar, eğitim ve öğretim) konularda reform niteliğinde yenilikler ve eskimiş değerlerin yenilenmesi olabilir demiştik gerçekten de bu günde işçi ve çalışanları yakından ilgilendiren bir hatadan geri dönüldü. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), 13 bin 551 emeklinin maaşından önce kesinti yaptı, sonra iade etti. (http://ekonomi.bugun.com.tr/sgkdan-buyuk-hata-haberi/875061)

- Yine 26 Kasım Salı ve 27 Kasım Çarşamba günleri için Ay Başak burcunda haftanın en iyi konumunda olduğu için ülke güvenliği ve vatani konularda verimli ve becerikli olunabileceğini söylemiştik gerçekten de bu günde Nusret-2013 Davet Tatbikatı yapıldı. Bu tatbikatta dost ve müttefik ülkelerden Ege.de mayın harekatı yapıldı. (http://haberciniz.biz/nusret-2013-davet-tatbikati-2423178h.htm)

- Plüto için 27, 28, 29, 30 Kasım günleri kötü konumda olduğundan yer altında ve üstünde yıkıcı bir hareketlilik de söz konusu olabilir demiştik gerçekten de 27 Kasım sabahı merkez üssü Tekirdağ.da 4.7’lik deprem oldu. (http://gundem.milliyet.com.tr/saat-06-21-de-merkez-ussu-tekirdag/gundem/detay/1798446/default.htm)

- Ayrıca Merkür Akrep burcunda 27 Kasım Çarşamba günü iyi konumda olmasına rağmen Plütonun 27 Kasım Çarşamba günü kötü konumda olmasından ötürü değişim ve dönüşümlerde, yenilikler ve bankacılık konularında kurnazlık, hilekarlık, iletişimsizlik ve dik kafalılık olabileceğini söylemiştik gerçekten de 27 Kasım Çarşamba günü BDDK'nın kredi kartları ve tüketici kredilerinin kısıtlanmasına yönelik önleminin ardından borsadaki otomotiv ve perakende hisselerinde baskı oluşmasına neden oldu.(http://ekonomi.milliyet.com.tr/hisseleri-bddk-carpti/ekonomi/detay/1798500/default.htm). Bu durum Merkür Akrep burcunda iyi konumda ama Akrep burcunun yöneticisi Plütonun kötü konumda olmasına örnektir. BDDK kredi kartları ile ilgili bir yenilik yapıyor ama iletişimsizlik yada dik kafalılık yüzünden borsadaki otomotiv ve perakende hisselerinde baskı oluşmasına neden oluyor.

Haftaya genel bakış;

Bu haftaya genel olarak bakacak olursak 20 Kasım.dan itibaren kötü konuma geçtiğini söylediğimiz Plüto Oğlak burcunda bütün bir hafta boyunca kötü konumda olacak. Satürn de Akrep burcunda kötü konumda. Jüpiter de Yengeç burcunda Pazar hariç bütün bir hafta kötü konumda olduğundan bu hafta genellikle Plüton.dan ötürü kıskanç, sahiplenici, yıkıcı, yok edici, manipülatif duygular; Satürn.den ötürü korku, kuşku, karamsarlık, inatçılık duyguları ile yasaklar, engeller, aksilikler, gecikmeler ve bunalımlar; Jüpiterden ötürü de patavatsızlıklar, savurganlıklar, sorumsuzluklar, fanatikliklerle dolu bir hafta olabilir.

Bütün bu olumsuzluklara rağmen Merkür Akrep burcunda süper bir konumda olmaya devam ediyor. Bu yüzden bu hafta da iletişim, hizmet ve sağlık sektörüyle, işçi ve çalışanlarla ilgili reform niteliğinde yenilikler olmaya devam edebilir ama Satürnün Akrep bucunda kötü konumda oluşu yenilikleri engelleyici, kısıtlayıcı, geciktirici bir etki yapabilir.

Gezegenleri tek tek incelersek;

Merkür Akrep burcunda Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma süper konumda olmaya devam edecek. Bu günlerde ve özellikle 2 Aralık Pazartesi günü Merkür Akrep burcunda süper bir konumda olduğundan iletişim, hizmet, sağlık, işçi ve çalışanlarla ilgili konularda reform niteliğinde yenilikler, eskimiş değerlerin dönüştürülmesiyle ilgili işler olabilir. Yeniliklerle, eskimiş değerlerin dönüştürülmesiyle ilgili işlerde, bankacılık konularında, vergiyle ilgili işlerde, yeraltı ve yerüstü kaynaklarıyla ilgili konularda bu günlerde her türlü iletişim, yazı, fikir ve konuşmalar yoğun olabilir. Bu günlerde Yeniliklerle ilgili konularda akılcı ve mantıklı olunabilinir ancak Satürnden gelen etki ile yeniliklerde engeller, yasaklar ve aksilikler de olabilir. Bu arada gizli saklı işler yapanlar da bu günlerde daha iletişimci ve becerikli olabilir. Ancak Satürnden gelen etki ile gizli saklı işler yapanlar da engel ve kısıtlamalarla karşılaşabilirler.

Satürn Akrep burcunda bütün bir hafta kötü konumda olduğundan Başkan, patron ve otorite sahipleri bu hafta boyunca katı, manipülatif ve yıkıcı olabilirler. Bu arada gizli saklı işlerde engeller, kısıtlamalar, aksilikler ve yasaklar olabilir. Ayrıca reform niteliğindeki yeniliklerde, eskimiş değerlerin dönüştürülmesinde, bankacılık konularında, yeraltı ve üstündeki kaynaklarda da engeller, kısıtlamalar, aksilikler, yasaklar, gecikmeler de olabilir. Gizli saklı işler yapanlar Başkan, patron ve otorite sahiplerinden kötü etkiler alabilirler, engel ve aksiliklerle karşılaşabilirler. Bir takım yenilikler de Başkan, patron ve otorite sahiplerinden kötü etkilenebilir.

Plüto Oğlak burcunda bütün bir hafta kötü konumda olduğundan bu hafta boyunca gizli saklı işler yapanlar ile Başkan, patron ve otorite sahipleri birbirlerini olumsuz yönde etkileyebilirler. Yenilik ve dönüşümler bazı patron ve otorite sahiplerini olumsuz etkilerken başka patron ve otorite sahipleri de yenilik ve dönüşümleri olumsuz etkileyebilirler. Bu arada yeraltında ve üstünde de yıkıcı bir hareketlilik olabilir. Depremlerde de artışlar olabilir.

Jüpiter Yengeç burcunda Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Cumartesi kötü konumda olduğundan bu günlerde yüksek öğretimle ilgili konularda, hukuk ve yasalarda, yabancı ülke ve kültürlerde (kürt, alevi, vs) aşırı duyarlılık, hassasiyet ve güvensizlik oluşabilir. Vatani konularda fanatiklik, üretimle ilgili konularda savurganlık, güvenlikle ilgili konularda sorumsuzluk olabilir. 

Ay Oğlak burcunda 4 ve 5 Aralık günleri kötü konumda olduğundan vatani konularda, ülke güvenliğiyle ilgili konularda ve üretimle ilgili konularda engeller, aksilikler, kısıtlamalar, yasaklar, kötü niyetlilik ve bunalımlar olabilir. Bu arada Başkan, patron ve otorite sahipleri de bu günlerde aşırı duyarlı ve güvensiz olabilirler. Başkan, patron ve otorite sahipleri vatani konulardan, vatanseverlerden, üretim ve güvenlikle ilgili konulardan kötü etki alabilirler.

Uranüs de Koç burcunda 4 ve 5 Aralık günleri kötü konumda olduğundan grup ve organizasyonlar içinde kavga ve tartışmalar olabilir. Özgürlükçü ve hümanist kişi ve gruplar öfkeli, kavgacı ve hoşgörüsüz olabilirler. Geleceğe yönelik plan ve projelerde ve teknolojik konularda da zorlanmalar olabilir. Asker, polis ve güvenlik birimleri bu günlerde huzursuz olabilirler. Asker, polis ve güvenlik birimleri içinde ani değişimler de olabilir. Bu günlerde yapılacak yeni başlangıçlarda da huzursuzluklar ve ani değişiklikler mevcut olabilir. Asker, polis ve güvenlik birimleri grup ve organizasyonlardan, geleceğe yönelik bazı plan ve projelerden, bir takım teknolojik konulardan da olumsuz etkilenebilirler. Yeni yapılacak başlangıçlar da teknolojik konulardan kötü etkilenebilir.

Neptün ise Balık burcunda 5, 6 ve 7 Aralık günleri kötü konumda olduğundan Büyük Kurum ve Kuruluşlar (Özel yada Kamu kurum ve kuruluşları, hastaneler, hapishaneler), hayırsever kişi ve kurumlar, artistik konularla uğraşanlar (resim, müzik, sinema, vs.) bu günlerde hayalkırıklıkları yaşayabilirler. Büyük Kurum ve Kuruluşlar içinde bulanık, belirsiz, kimin yaptığı belli olmayan olaylar olabilir. Artistik konularla uğraşanlar, hayırsever kişi ve kurumlar kolaylıkla aldanabilirler. Özellikle bu günlerden 7 gün önce ve 7 gün sonrasında hayır işi konularında aldatılmalar ortaya çıkabilir. Bu yüzden hayır işi yaparken bu günlerde daha dikkatli olunması gerekir. Büyük Kurum ve Kuruluşlar içinde örneğin hastanelerde dalgınlık ve dikkatsizlikten kaynaklı olaylar olabilir. Bu günlerde bağımlılık yaratan maddelerde (alkol, uyuşturucu, vs.) de dikkatsizlik ve dalgınlıktan kaynaklı zehirlenmeler artabilir. Bağımlılık yaratan maddelerden olan uyuşturucu işiyle uğraşanların da bu günlerde daha dikkatsiz olabilecekleri için uyuşturucu baskınları da çoğalabilir. Psikolojisi bozuk kişilerin neden olacağı olaylarda da artışlar olabilir.  

Venüs Oğlak burcunda 5, 6, 7 ve 8 Aralık günleri kötü konumda olduğundan para konularında, sosyal, siyasi ve diplomatik konularda bunalımlar, aksilikler, engeller, gecikmeler ve yasaklar olabilir. Bu günlerde Başkan, patron ve otorite sahipleri kendi isteklerine düşkün, talepkar ve kısmen de kararsız ve ağırkanlı olabilirler. Başkan, patron ve otorite sahipleri para konularından, sosyal, siyasi ve diplomatik konulardan kötü etki de alabilirler.

5 Aralık Perşembe günü haftanın en yoğun ve kritik günü olabilir. Bu günde Ay, Venüs ve PLüto Oğlak burcunda, Jüpiter Yengeç burcunda, Uranüs Koç burcunda, Neptün Balık burcunda ve Satürn de Akrep burcunda kötü konumda olacak. Bu yüzden bu günde vatani konularda, üretim ve ülke güvenliğiyle ilgili konularda, sosyal, siyasi ve diplomatik konularda, değişim ve dönüşümlerle, yeniliklerle ilgili konularda, bankacılıkla, vergilerle ilgili konularda, gizli saklı işlerle ilgili konularda gecikmeler, engeller, yasaklar, bunalımlar ve kötü niyetlilik olabilir. Yüksek öğretimle, hukuk ve yasalarla, yabancı ülke ve kültürlerle (kürt, alevi, vs.) ilgili konularda aşırı duyarlılık ve güvensizlik olabilir. Hümanist ve özgürlükçü kişi ve gruplarda öfke, kavga ve saldırganlıklar artabilir. Teknolojik konularda, plan ve projelerde zorlanmalar olabilir. Büyük Kurum ve Kuruluşlar içinde bulanık olaylar olabilir. Hayır işlerinde aldanmalar ve aldatılmalar olabilir. Uyuşturucuyla ilgili konularda baskınlar artabilir. Psikolojisi bozuk kişilerin neden olacağı olaylarda artışlar olabilir. Başkan, patron ve otorite sahipleri bu günde manipülatif, katı ve yıkıcı olabilirler.   

                                        Venüs

Jüpiter ----------> Yengeç (AY) -----------> Oğlak (Satürn)

                                        Plüto

Yabancı ülke ve kültürler vatani konuları kötü yönde etkiliyor. Vatani konular ile para, sosyal, siyasi ve diplomatik konular, yenilik ve değişim, dönüşümler de Başkan, patron ve otorite sahiplerini kötü yönde etkiliyor.

Ay 7 Aralıkda Kova burcunda kötü konumda olduğundan vatani konularda, üretim ve ülke güvenliğiyle ilgili konularda huzursuzluklar, ani değişimler ve isyankarlıklar olabilir. Bu günde hümanist ve özgürlükçü kişi ve grupların aşırı duyarlı ve güvensiz olacakları bir gün olabilir. Hümanist ve özgürlükçü kişi ve gruplar vatani konulardan, güvenlikle ilgili konulardan olumsuz yönde etkilenebilirler. Teknolojik konularda ve geleceğe yönelik plan ve projelerde de güvensizlikler, uyumsuzluklar ve aşırı hassasiyetler olabilir. Teknolojik konular, geleceğe yönelik plan ve projeler vatani konulardan, üretimle yada güvenlikle ilgili konulardan kötü etkilenebilirler.

AY 8 Aralıkda Balık burcunda kötü konumda olduğundan bu sefer vatani konularda, üretim ve ülke güvenliğiyle ilgili konularda bulanık ve kimin yaptığı belli olmayan olaylar, belirsizlikler, karışıklıklar, dalgınlık ve dikkatsizlikler olabilir. Büyük Kurum ve kuruluşlarda, hayırsever kişi ve kuruluşlarda, artistik konularla uğraşanlarda aşırı hassasiyet, duygusallık ve güvensizlik olabilir. Büyük Kurum ve Kuruluşlarda verimlilik düşebilir. Büyük Kurum ve Kuruluşlar vatani konulardan, güvenlikle ilgili konulardan olumsuz etkiler alabilirler.

Kişisel olarak burçları Yükselen Burçlara göre yorumlamak daha doğru olduğundan Aşağıda Yükselenlere göre 02 – 08 Aralık haftasını veriyorum:

Not: Bazı evlere maksimum 3 burç düşebildiğinden ve doğduğumuz andan itibaren bu burçlar sırayla aktif olduklarından evlerin burçlarında bazı kaymalar olabilir. Birebir yorum için kişiye özel harita çıkartılmalıdır.

Yükselen Koç

Uranüs 1.evde Çrş, Prş kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik. (Vücut yapısıyla ilgili dünyaya yaklaşımda huzursuzluk, kişisel görünümle ilgili başlangıçlarda sorumsuzluk, aykırılık. Kişilik ve dünyaya yaklaşımla ilgili başkaları üzerinde bırakılan etkide aykırılık, asilik, bencillik, aşırılık.)

Jüpiter 4.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü: Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güven, tembellik, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, boyunu aşmak, fazla söz vermek, ukalalık, kibir, fanatizm. (Evle ilgili güvenlik konularında sorumsuzluk. Evle ilgili aile ve ev içi işlerde sorumsuzluk, tembellik, savurganlık. Gayrimenkulle ilgili ebeveynlerde savurganlık, patavatsızlık, ukalalık. Ebeveynlerle ilgili güvenlik konularında sorumsuzluk.)

Jüpiter 4.evde Pazar süper: Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında İyimser, hevesli, samimi, gerçeği arayan, filozofça, yargısal (hukuksal), maceracı, genişleme, başarı, refah, cömert, ödüller, zenginlik, tolerans, ahlak, idealizm. (Evle, gayrimenkulle ilgili ebeveynlerde iyimserlik, başarı, refah, zenginlik, cömertlik. Aile ve ev içi işlerle ilgili ebeveynlerde başarı. Gayrimenkulle, ebeveynlerle ilgili güvenlik konularında başarı.)

Merkür 8.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma süper : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, nükte, akıllılık. (Yenilikle ilgili ameliyatlarda beceri. Mirasla ilgili vergilerde, ortak paralarda, bankacılık işlemlerinde mantık, muhakeme ve beceri. Vergilerle ilgili yeniliklerde, bankacılık işlemlerinde mantıklı ve iletişimci. Ameliyatlarla ilgili yeniliklerde becerikli. Başkalarının kaynakları, kendi kaynaklarımızla ilgili vergiler, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlarda mantıklı, becerikli ve akıllı olmak. Ortak paralarla ilgili vergiler ve bankacılık işlemlerinde becerikli ve akıllı olmak. Bankacılık işlemleriyle ilgili vergilerde, borçlarda akıllı ve mantıklı olmak.)

Satürn 8.evde Bütün bir hafta kötü: Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, kadercilik, kalpsizlik, sansür, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik, kötü niyet. (Mirasla ilgili vergiler, bankacılık işlemlerinde gecikme, engelleme, karamsarlık, titizlik. Vergilerle ilgili bankacılık işlemlerinde bunalım, korku ve karamsarlık. Ameliyatlarla ilgili yeniliklerde, bankacılık işlemlerinde yetersizlik. Başkalarının kaynakları yada kendi kaynaklarımızla ilgili yeniliklerde, mirasda, vergilerde, ortak paralarda, bankacılık işlemlerinde, borçlarda gecikme, engellemeler, karamsarlık, cimrilik, yetersizlik, titizlik, kötü niyet. Ortak paralar, bankacılık işlemleriyle ilgili vergilerde, kendi kaynaklarımızda yada başkalarının kaynaklarında yetersizlik, cimrilik.)

Ay 10.evde Çrş, Prş kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Venüs 10.evde Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, kararsız. (Meslekle ilgili işveren, patron yada anne/babada talepkarlık, kendi isteklerine düşkünlük, ağırkanlılık.)

Plüto 10.evde Bütün bir hafta kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık. (Kariyerle ilgili meslekte kıskançlık. Ünlü, kariyerli patronun kıskançlık, katılık ve megalomanisi. Ünlü, kariyerli, yaşlı bir işveren yada patronun ölmesi yada yıkımı. Yaşlı anne/babanın ölmesi. Kariyerle ilgili anne/babanın katılığı. Kariyerle ilgili ün ve itibarın yok olması.)

AY 11.evde Cts kötü :Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Ay 12.evde Pazar kötü: Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Neptün 12.evde Prş, Cuma, Cts kötü: Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar konularında Kendini kurban eden, kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan veya aldatılan, fedakarlık, uyuşturucular, alkol, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, yan çizme, dalgınlık, dikkatsizlik, düşüncesizlik, bulanıklık, kaçamak davranmak, ordan oraya sürüklenmek, unutkanlık, nedensiz korkular, endişe, isteri, kuruntu, hayalkırıklıkları. (Gizli düşmanlarla ilgili sıkıntı ve sorunlarda belirsizlik, bulanıklık. Büyük Kurumlarla ilgili sıkıntı ve sorunlarda karışıklık, dikkatsizlik, düşüncesizlik. Büyük Kurumlardaki sıkıntı ve sorunlarda bulanıklık, karışıklık. Büyük Kurumlardaki gizli düşmanlarda hayalkırıklıkları, nedensiz korkular.)

Yükselen Boğa                                                                                                                                                                         

Jüpiter 3.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü: İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güven, tembellik, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, boyunu aşmak, fazla söz vermek, ukalalık, kibir, fanatizm. (Evle, ebeveynlerle ilgili iletişimde kabalık. Evle, ev içi işlerle, gayrimenkul konularıyla ilgili yakın çevrede (kardeşler, akrabalar, komşular) sorumsuzluk, tembellik. Evle, gayrimenkulle, ev içi işlerle ilgili fikirlerde ukalalık. Evle, ebeveynlerle ilgili kısa yolculuklarda sorumsuzluk.)

Jüpiter 3.evde Pazar süper: İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında İyimser, hevesli, samimi, gerçeği arayan, filozofça, yargısal (hukuksal), maceracı, genişleme, başarı, refah, cömert, ödüller, zenginlik, tolerans, ahlak, idealizm. (Evle, güvenlikle ilgili iletişimde, fikirlerde, kısa yolculuklarda samimiyet, başarı. Aile ve ev içi işlerle ilgili iletişimde, fikirlerde, yakın çevrede (kardeş, akraba, komşu) samimiyet. Ebeveynlerle ilgili iletişimde samimiyet, başarı.)

Merkür 7.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma süper : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, nükte, akıllılık. (Mirasla, vergilerle ilgili birebir ilişkilerde, adli davalarda mantıklı, becerikli ve iletişimci olmak. Başkalarının kaynaklarıyla, kendi kaynaklarımızla, ortak paralarla, bankacılık işlemleriyle, borçlarla ilgili adli davalarda mantık ve beceri. Ortak paralarla, bankacılık işlemleriyle ilgili birebir ilişkilerde iletişimci olmak.)

Satürn 7.evde Bütün bir hafta kötü: Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, kadercilik, kalpsizlik, sansür, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik, kötü niyet. (Mirasla, vergilerle, bankacılık işlemleriyle, ortak paralarla ilgili birebir ilişkilerde, adli davalarda kısıtlamalar, gecikme, güvenilmezlik, bunalım, yetersizlik, kötü niyet. Bankacılık işlemleriyle ilgili ortaklık ve danışmanlıkda güvenilmezlik. Başkalarının kaynakları ve kendi kaynaklarımızla ilgili ortaklıkda, birebir ilişkilerde, adli davalarda, danışmanlıkda titizlik, kötü niyet, yetersizlik, bunalım, gecikme, kısıtlamalar.)

Ay 9.evde Çrş, Prş kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Venüs 9.evde Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, kararsız. (Meslekle, kariyerle ilgili yüksek öğrenimde, hukuk ve yasalarda, yabancı ülke ve şehirlerde kararsızlık, ağırkanlılık, kendi isteklerine düşkünlük. İşverenle, anne/babayla ilgili hukuk ve yasalarda ağırkanlılık, talepkarlık.)

Plüto 9.evde Bütün bir hafta kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık. (Ün ve kariyerle ilgili yüksek öğrenimde kıskançlık, katılık ve megalomani. Kariyerle ilgili uzun yolculuklarda, yabancı ülke ve kültürlerde ölüm yada yıkım. Ün, itibar ve kariyerle ilgili hukuki konularda yıkım.)

AY 10.evde Cts kötü :Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Ay 11.evde Pazar kötü: Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Neptün 11.evde Prş, Cuma, Cts kötü:Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Kendini kurban eden, kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan veya aldatılan, fedakarlık, uyuşturucular, alkol, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, yan çizme, dalgınlık, dikkatsizlik, düşüncesizlik, bulanıklık, kaçamak davranmak, ordan oraya sürüklenmek, unutkanlık, nedensiz korkular, endişe, isteri, kuruntu, hayalkırıklıkları. (Arkadaş ve tanıdıklardaki, grup ve organizasyonlardaki, geleceğe yönelik projelerdeki, teknolojik konulardaki sıkıntı ve sorunlarda, gizli düşmanlarda bulanıklık, karışıklık, dikkatsizlik, düşüncesizlik. Büyük Kurumlarla ilgili grup ve organizasyonlarda, geleceğe yönelik projelerde, teknolojik konularda hayalkırıklıkları.)

Uranüs 12.evde Çrş, Prş kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik. (Öncü, savaşçı ve gözüpek gizli düşmanların huzursuz olması. Vücut yapısı ve kişisel görünümle ilgili sıkıntı ve sorunların huzursuz etmesi.)

 

Yükselen İkizler

Jüpiter 2.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü: Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güven, tembellik, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, boyunu aşmak, fazla söz vermek, ukalalık, kibir, fanatizm. (Evle, gayrimenkulle, ev içi işlerle ilgili para ve mal-mülk konularında savurganlık, sorumsuzluk. Evle, ev içi işlerle ilgili harcama ve kazanma tarzında ziyankarlık. Ebeveynlerle ilgili para, mal-mülk, harcama ve kazanma tarzında ziyankarlık, sorumsuzluk.)

Jüpiter 2.evde Pazar süper: Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında İyimser, hevesli, samimi, gerçeği arayan, filozofça, yargısal (hukuksal), maceracı, genişleme, başarı, refah, cömert, ödüller, zenginlik, tolerans, ahlak, idealizm. (Evle, gayrimenkulle ilgili parada, maddi-manevi kaynaklarımızda, harcama-kazanma tarzımızda başarı, genişleme, zenginlik. Aile ve ev içi işlerle ilgili parada harcama ve kazanma tarzında başarı, zenginlik. Ebeveynlerle ilgili parada, mal ve mülkde başarı, zenginlik.)

Merkür 6.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma süper : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, nükte, akıllılık. (Ameliyatlarla ilgili verimlilikte beceri. Başkalarının kaynakları, kendi kaynaklarımızla ilgili hizmette, günlük işlerde, verimlilikde akıllı ve hünerli olmak. Ortak paralarla, bankacılık işlemleriyle ilgili verimlilikte akıllılık ve beceri. Bankacılık işlemleriyle ilgili iş arkadaşları ve çalışanlarda akıllılık, beceri ve iletişimcilik.)

Satürn 6.evde Bütün bir hafta kötü: Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, kadercilik, kalpsizlik, sansür, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik, kötü niyet. (Yenilikle ilgili hizmette, verimlilikte kısıtlamalar, yasaklar. Mirasla ilgili verimlilikte yetersizlik. Vergilerle, ortak paralarla, bankacılık işlemleriyle, borçlarla ilgili çalışanlarda, iş arkadaşlarında, günlük işlerde yetersizlik, kötü niyet, bunalım, kısıtlamalar, gecikme, titizlik. Ameliyatlarla ilgili fiziksel sağlıkta yetersizlik, bunalım, aksilik. Başkalarının kaynakları yada kendi kaynaklarımızla ilgili hizmette, verimlilikte gecikme, yetersizlik.)

Ay 8.evde Çrş, Prş kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Venüs 8.evde Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, kararsız. (Meslekle, kariyerle ilgili yeniliklerde, vergilerde, başkalarının kaynaklarında, kendi kaynaklarımızda, ortak paralarda, bankacılık işlemlerinde, borçlarda ağırkanlılık, kendi isteklerine düşkünlük, talepkarlık. Anne/babayla ilgili mirasda, bankacılık işlemlerinde, ortak paralarda talepkarlık. Anne/babayla ilgili ameliyatlarda kararsızlık, ağırkanlılık. İşverenle ilgili ortak paralarda, bankacılık işlemlerinde kendi isteklerine düşkünlük, talepkarlık, ağırkanlılık.)

Plüto 8.evde Bütün bir hafta kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık. (Meslek ve kariyerle ilgili yeniliklerde güçlü ve nüfuz edici olmak. Anne/babayla ilgili mirasda güçlenmek. Anne/babayla ilgili ameliyatlarda iyileşme gücü. Anne/baba, patron yada kariyerle ilgili ortak paralar, bankacılık işlemleri, borç ve kredilerde iradeli ve güçlü olmak.)

AY 9.evde Cts kötü :Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Ay 10.evde Pazar kötü: Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Neptün 10.evde Prş, Cuma, Cts kötü: Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Kendini kurban eden, kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan veya aldatılan, fedakarlık, uyuşturucular, alkol, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, yan çizme, dalgınlık, dikkatsizlik, düşüncesizlik, bulanıklık, kaçamak davranmak, ordan oraya sürüklenmek, unutkanlık, nedensiz korkular, endişe, isteri, kuruntu, hayalkırıklıkları. (Meslek ve kariyerdeki sıkıntı ve sorunlarda belirsizlik, karışıklık. Meslek ve kariyerdeki gizli düşmanlarda hayalkırıklıkları. İşveren yada anne/babadaki sıkıntı ve sorunlarda karışıklık, dikkatsizlik, düşüncesizlik. Büyük Kurumlarla ilgili meslek ve kariyerde endişe, kuruntu. Büyük Kurumlarla ilgili işveren yada anne/babada endişe ve kuruntu.)

Uranüs 11.evde Çrş, Prş kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik. (Savaşçı, öncü, gözüpek arkadaş ve tanıdıkların güvenilmez, sorumsuz ve huzursuz olması. Vücut yapısı ve kişisel görünümle ilgili grup ve organizasyonların, teknolojik aletlerin güvenilmezliği.)

 

Yükselen Yengeç

Jüpiter 1.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü: Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güven, tembellik, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, boyunu aşmak, fazla söz vermek, ukalalık, kibir, fanatizm. (Evle, gayrimenkulle, aile ve ev içi işlerle ilgili başlangıçlarda sorumsuzluk, ziyankarlık. Aile ve ev içi işlerle ilgili dünyaya yaklaşımda tembellik, sorumsuzluk. Ebeveynlerle ilgili dünyaya yaklaşımda kabalık, ukalalık.)

Jüpiter 1.evde Pazar süper: Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında İyimser, hevesli, samimi, gerçeği arayan, filozofça, yargısal (hukuksal), maceracı, genişleme, başarı, refah, cömert, ödüller, zenginlik, tolerans, ahlak, idealizm. (Evle, gayrimenkulle ilgili başlangıçlarda başarı, zenginlik, genişleme. Aile ve ev içi işlerle, ebeveynlerle ilgili başlangıçlarda başarı. Aile ve ev içi işlerle, ebeveynlerle ilgili kişilik ve dünyaya yaklaşımda iyimserlik.)

Merkür 5.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma süper : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, nükte, akıllılık. (Başkalarının kaynaklarıyla, kendi kaynaklarımızla ilgili hobilerde, eğlence ve oyunlarda beceriklilik. Ortak paralarla, bankacılık işlemleriyle ilgili spekülasyonlarda akıllılık. Ortak paralarla, bankacılık işlemleriyle ilgili kendimizi ifadede beceriklilik, iletişimcilik.)

Satürn 5.evde Bütün bir hafta kötü: Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, kadercilik, kalpsizlik, sansür, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik, kötü niyet. (Başkalarının kaynakları ve kendi kaynaklarımızla ilgili hobilerimizde, eğlencelerimizde aksilikler, yasaklar, bunalımlar, yetersizlikler. Bankacılıkla ilgili spekülasyonlarda aksilikler, kısıtlamalar, bunalımlar. Mirasla, vergilerle, ortak paralarla, bankacılık işlemleriyle ilgili kendini ifadede sinirlilik, kuşkuculuk, güvenilmezlik. Mirasla, bankacılık işlemleriyle ilgili çocuklarda güvenilmezlik, kötü niyet. Ortak paralarla, bankacılık işlemleriyle, kendi kaynaklarımızla ilgili romantik ilişkimizde kötü niyet, sinirlilik.)

Ay 7.evde Çrş, Prş kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Venüs 7.evde Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, kararsız. (Meslek ve kariyerle ilgili ortaklıklarda, ikili ilişkilerde, adli davalarda talepkarlık, kendi isteklerine düşkünlük, ağırkanlılık, kararsızlık. Anne/babayla, işverenle ilgili ikili ilişkilerde, adli davalarda kendi isteklerine düşkünlük.)

Plüto 7.evde Bütün bir hafta kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık. (Kariyerle ilgili ortaklıklarda, rakiplerde, birebir ilişkilerde kıskançlık, katılık ve megalomani. Kariyerle ilgili adli davalarda yıkım. Anne/baba yada patronla ilgili birebir ilişkilerde katılık.)

AY 8.evde Cts kötü :Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Ay 9.evde Pazar kötü: Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Neptün 9.evde Prş, Cuma, Cts kötü: Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Kendini kurban eden, kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan veya aldatılan, fedakarlık, uyuşturucular, alkol, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, yan çizme, dalgınlık, dikkatsizlik, düşüncesizlik, bulanıklık, kaçamak davranmak, ordan oraya sürüklenmek, unutkanlık, nedensiz korkular, endişe, isteri, kuruntu, hayalkırıklıkları. (Yüksek öğrenimdeki, uzun yolculuklardaki, hukuk ve yasalardaki, yabancı ülke yada şehirlerdeki sıkıntı ve sorunlarda, gizli düşmanlarda karışıklık, bulanıklık, dikkatsizlik, hayalkırıklıkları. Büyük Kurumlarla ilgili hukuk ve yasalarda karışıklık, bulanıklık. Yabancı ülke ve şehirlerdeki Büyük Kurumlarda belirsizlik, karışıklık.)

Uranüs 10.evde Çrş, Prş kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik. (Vücut yapısı ve kişisel görünümle ilgili meslek ve kariyerde huzursuzluk, sorumsuzluk ve ani değişim. Savaşçı, öncü, gözüpek işverenlerin huzursuz, bencil ve güvenilmez olması.)

 

Yükselen Aslan

Merkür 4.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma süper : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, nükte, akıllılık. (Başkalarının kaynaklarıyla, kendi kaynaklarımızla ilgili gayrimenkul konularında beceri ve iletişimcilik. Ortak paralarla, bankacılık işlemleriyle ilgili gayrimenkul konularında akıllılık.)

Satürn 4.evde Bütün bir hafta kötü: Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, kadercilik, kalpsizlik, sansür, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik, kötü niyet. (Mirasla, vergilerle, bankacılık işlemleriyle, ortak paralarla, başkalarının kaynaklarıyla, kendi kaynaklarımızla ilgili ebeveynlerde kuşkuculuk, titizlik, kötü niyet, bunalım. Mirasla, vergilerle, bankacılık işlemleriyle, ortak paralarla, başkalarının kaynaklarıyla, kendi kaynaklarımızla ilgili ev ve gayrimenkul konularında kısıtlamalar, engellemeler, yasaklar, bunalım, kötü niyet. Yenilikle ilgili ev içi işlerde titizlik, cimrilik, inatçılık, bunalım. Ameliyatlarla ilgili ebeveynlerde korku, karamsarlık, bunalım.)

Ay 6.evde Çrş, Prş kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Venüs 6.evde Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, kararsız. (Meslekle, kariyerle ilgili hizmette, fiziksel sağlıkta, günlük işlerde, çalışanlarda, iş arkadaşlarında ağırkanlılık, kendi isteklerine düşkünlük, kararsızlık. İşverenle ilgili hizmette, günlük işlerde, çalışanlarda, iş arkadaşlarında rahatına düşkünlük, ağırkanlılık. Anne/babayla ilgili fiziksel sağlıkta, hizmette, çalışanlarda, günlük işlerde, ağırkanlılık, kararsızlık.)

Plüto 6.evde Bütün bir hafta kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık. (Meslek ve kariyerle ilgili hizmette kıskançlık, katılık ve megalomani. Anne/baba yada patronla ilgili fiziksel sağlıkta ölüm yada yıkım. Yaşlı ev hayvanlarında ölüm. Yaşlı çalışanlar yada iş arkadaşlarında ölüm. Meslekle ilgili verimlilikte yıkım.)

AY 7.evde Cts kötü :Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Ay 8.evde Pazar kötü: Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Neptün 8.evde Prş, Cuma, Cts kötü: Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Kendini kurban eden, kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan veya aldatılan, fedakarlık, uyuşturucular, alkol, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, yan çizme, dalgınlık, dikkatsizlik, düşüncesizlik, bulanıklık, kaçamak davranmak, ordan oraya sürüklenmek, unutkanlık, nedensiz korkular, endişe, isteri, kuruntu, hayalkırıklıkları. (Yeniliklerdeki, başkalarıyla kaynaşmalardaki, mirasdaki, vergilerdeki, ameliyatlardaki, başkalarının kaynaklarındaki, kendi kaynaklarımızdaki, ortak paralardaki, bankacılık işlemlerindeki, borçlardaki, cinsellikteki sıkıntı ve sorunlarda, gizli düşmanlarda karışıklık, düşüncesizlik, dikkatsizlik, hayalkırıklıkları. Büyük Kurum ve Kuruluşlarla ilgili yeniliklerde, vergilerde, başkalarının kaynaklarında, kendi kaynaklarımızda, ortak paralarda, bankacılık işlemlerinde, borçlarda karışıklık, belirsizlik, hayalkırıklıkları.)

Uranüs 9.evde Çrş, Prş kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik. (Polis, asker ve güvenlikle ilgili yüksek öğrenimde ani değişim. Hukuki konuların ve uzun yolculukların başlangıcında sorumsuzluk.)

Jüpiter 12.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü: Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güven, tembellik, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, boyunu aşmak, fazla söz vermek, ukalalık, kibir, fanatizm. (Evle, gayrimenkulle, aile ve ev içi işlerle, ebeveynlerle ilgili sıkıntı ve sorunlarda sorumsuzluk, işi başkalarına bırakmak. Evle, gayrimenkulle ilgili Büyük Kurum ve Kuruluşlarda sorumsuzluk, tembellik, işi başkalarına bırakmak. Evle, gayrimenkulle, ebeveynlerle ilgili gizli düşmanlarda sorumsuzluk, kabalık, ukalalık, savurganlık.)

Jüpiter 12.evde Pazar süper: Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar konularında İyimser, hevesli, samimi, gerçeği arayan, filozofça, yargısal (hukuksal), maceracı, genişleme, başarı, refah, cömert, ödüller, zenginlik, tolerans, ahlak, idealizm. (Evle, gayrimenkulle, aile ve ev içi işlerle, ebevenylerle ilgili sıkıntı ve sorunlarda, gizli düşmanlarda başarı, tolerans. Evle, gayrimenkulle, ebevenylerle ilgili Büyük Kurum ve Kuruluşlarda cömertlik. Güvenlikle ilgili sıkıntı ve sorunlarda başarı.)

 

Yükselen Başak

Merkür 3.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma süper : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, nükte, akıllılık. (Yenilikle ilgili fikirlerde akıllılık. Mirasla ilgili kardeşlerde, yakın çevrede, fikirlerde beceriklilik, iletişimcilik. Başkalarının kaynaklarıyla, kendi kaynaklarımızla ilgili iletişimde, kısa yolculuklarda beceri ve iletişim. Ortak paralarla, bankacılık işlemleriyle ilgili kardeşlerde, yakın çevrede beceri ve akıllılık.)

Satürn 3.evde Bütün bir hafta kötü: İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, kadercilik, kalpsizlik, sansür, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik, kötü niyet. (Yenilikle ilgili fikirlerde korku, karamsarlık. Mirasla, vergilerle, ortak paralarla, bankacılık işlemleriyle, ameliyatlarla, yeniliklerle ilgili yakın çevrede (kardeş, akraba, komşu) kötü niyet, güvenilmezlik, titizlik, bunalım. Başkalarının kaynakları, kendi kaynaklarımızla ilgili yakın çevrede, iletişimde kısıtlamalar, yasaklar, engellemeler, bunalım.)

Ay 5.evde Çrş, Prş kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Venüs 5.evde Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, kararsız. (Meslekle, kariyerle ilgili kendini ifadede ağırkanlılık, rahatına düşkünlük. Çocuklardaki meslek ve kariyerde, işverende talepkarlık.)

Plüto 5.evde Bütün bir hafta kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık. (Mesleki alanda kendini ifadede kıskançlık, katılık ve megalomani. Mesleki spekülasyonlarda katılık. Meslekle ilgili hobilerde kıskançlık. Meslek ve kariyerle ilgili eğlencelerde kıskançlık, katılık ve megalomani.)

AY 6.evde Cts kötü :Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Ay 7.evde Pazar kötü: Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Neptün 7.evde Prş, Cuma, Cts kötü: Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Kendini kurban eden, kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan veya aldatılan, fedakarlık, uyuşturucular, alkol, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, yan çizme, dalgınlık, dikkatsizlik, düşüncesizlik, bulanıklık, kaçamak davranmak, ordan oraya sürüklenmek, unutkanlık, nedensiz korkular, endişe, isteri, kuruntu, hayalkırıklıkları. (Ortaklıktaki, evlilikteki, birebir ilişkilerdeki, adli davalardaki sıkıntı ve sorunlarda, gizli düşmanlarda karışıklık, bulanıklık, hayalkırıklıkları. Büyük Kurum ve Kuruluşlarla ilgili adli davalarda, ortaklıkta hayalkırıklıkları, karışıklık, belirsizlik.)

Uranüs 8.evde Çrş, Prş kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik. (Vücut yapısı ve kişisel görünümle ilgili yeniliklerde, ameliyatlarda sorumsuzluk. Bankacılık işlemlerinin başlangıcında sorumsuzluk.)

Jüpiter 11.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü: Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güven, tembellik, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, boyunu aşmak, fazla söz vermek, ukalalık, kibir, fanatizm. (Evle, gayrimenkulle ilgili grup ve organizasyonlarda, geleceğe yönelik plan ve projelerde sorumsuzluk, ziyankarlık. Evle, aile ve ev içi işlerle, güvenlikle ilgili teknolojik konularda sorumsuzluk, savurganlık.)

Jüpiter 11.evde Pazar süper: Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda İyimser, hevesli, samimi, gerçeği arayan, filozofça, yargısal (hukuksal), maceracı, genişleme, başarı, refah, cömert, ödüller, zenginlik, tolerans, ahlak, idealizm. (Evle, gayrimenkulle ilgili arkadaş ve tanıdıklarda, geleceğe yönelik projelerde başarı, genişleme. Güvenlikle ilgili teknolojik konularda, geleceğe yönelik projelerde başarı. Aile ve ev içi işlerle ilgili geleceğe yönelik projelerde başarı, refah. Ebeveynlerle ilgili arkadaş ve tanıdıklarda samimiyet. Geleceğe yönelik projelerdeki gayrimenkulde genişleme. Arkadaş ve tanıdıklardaki gayrimenkulde başarı.)

 

Yükselen Terazi 

Merkür 2.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma süper : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, nükte, akıllılık. (Yenilikle, kaynaşmayla, mirasla, vergilerle, ameliyatlarla, başkalarının kaynaklarıyla, kendi kaynaklarımızla, ortak paralarla, bankacılık işlemleriyle, borçlarla ilgili sıkıntı ve sorunlarda beceri ve akıllılık. Mirasla, vergilerle, başkalarının kaynaklarıyla, kendi kaynaklarımızla, bankacılık işlemleriyle ilgili gizli düşmanlarda, büyük kurumlarda iletişimcilik ve beceriklilik.)

Satürn 2.evde Bütün bir hafta kötü: Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, kadercilik, kalpsizlik, sansür, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik, kötü niyet. (Yenilikle, mirasla, vergilerle, ameliyatlarla, başkalarının kaynaklarıyla, kendi kaynaklarımızla, ortak paralarla, bankacılık işlemleriyle, cinsellikle ilgili sıkıntı ve sorunlarda bunalım, korku, karamsarlık. Vergilerle, ameliyatlarla, bankacılık işlemleriyle ilgili büyük kurumlarda kötü niyet, güvenilmezlik, gecikme, yasaklar, aksilik. Mirasla, bankacılık işlemleriyle, ortak paralarla, kendi kaynaklarımızla ilgili gizli düşmanlarda kötü niyet.)

Ay 4.evde Çrş, Prş kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Venüs 4.evde Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, kararsız. (Anne/babayla ilgili evde, gayrimenkulde talepkarlık. Aile ve ev içi işlerdeki meslekde, kariyerde ağırkanlılık, kendi isteklerine düşkünlük, kararsızlık.)

Plüto 4.evde Bütün bir hafta kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık. (Anne/babayla ilgili gayrimenkul konularında kıskançlık, şiddet ve katılık. Aileden uzak, yaşlı ebeveynlerde ölüm. Eskimiş ev yada gayrimenkullerde yıkım.)

AY 5.evde Cts kötü :Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Ay 6.evde Pazar kötü: Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Neptün 6.evde Prş, Cuma, Cts kötü: Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Kendini kurban eden, kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan veya aldatılan, fedakarlık, uyuşturucular, alkol, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, yan çizme, dalgınlık, dikkatsizlik, düşüncesizlik, bulanıklık, kaçamak davranmak, ordan oraya sürüklenmek, unutkanlık, nedensiz korkular, endişe, isteri, kuruntu, hayalkırıklıkları. (Fiziksel sağlıktaki, günlük işlerdeki, çalışanlarınızdaki, iş arkadaşlarınızdaki, ev hayvanlarındaki sıkıntı ve sorunlarda karışıklık, belirsizlik, dikkatsizlik, düşüncesizlik. Günlük işlerdeki, çalışanlarınızdaki, iş arkadaşlarınızdaki gizli düşmanlarda nedensiz korkular, hayalkırıklıkları.)

Uranüs 7.evde Çrş, Prş kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik. (Kişisel görünümle ilgili ortaklıklarda, danışmanlıklarda sorumsuzluk, huzursuzluk. Kişilik ve dünyaya yaklaşımla ilgili birebir ilişkiler ve adli davalarda sorumsuzluk, güvenilmezlik. Savaşçı, öncü, gözüpek rakiplerin huzursuz olması.)

Jüpiter 10.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü: Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güven, tembellik, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, boyunu aşmak, fazla söz vermek, ukalalık, kibir, fanatizm. (Gayrimenkulle, ev içi işlerle, güvenlikle ilgili meslek ve kariyerde sorumsuzluk, tembellik. Gayrimenkulle, güvenlikle ilgili konulardaki işverende sorumsuzluk, ukalalık. Evle, gayrimenkulle, ev içi işlerle, güvenlikle ilgili konularda anne/babada sorumsuzluk, ziyankarlık.)

Jüpiter 10.evde Pazar süper: Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında İyimser, hevesli, samimi, gerçeği arayan, filozofça, yargısal (hukuksal), maceracı, genişleme, başarı, refah, cömert, ödüller, zenginlik, tolerans, ahlak, idealizm. (Evle, gayrimenkulle, aile ve ev içi işlerle, güvenlikle ilgili meslekde, kariyerde başarı. Ebeveynlerle ilgili sosyal statüde genişleme, başarı. Anne/babadaki gayrimenkulde genişleme, başarı.)

 

Yükselen Akrep

Merkür 1.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma süper : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, nükte, akıllılık. (Yenilikle, kaynaşmayla ilgili dünyaya yaklaşımda meraklılık, çok yönlülük. Ameliyatlarla ilgili başlangıçlarda beceriklilik, akıllılık. Başkalarının kaynaklarıyla, kendi kaynaklarımızla, ortak paralarla, bankacılık işlemleriyle, borçlarla ilgili başlangıçlarda iletişimcilik ve beceri.)

Satürn 1.evde Bütün bir hafta kötü: Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, kadercilik, kalpsizlik, sansür, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik, kötü niyet. (Ölümle ilgili dünyaya yaklaşımda korku. Yenilikle ilgili dünyaya yaklaşımda katılık, soğukluk, korku, karamsarlık. Başkalarıyla kaynaşma ve yakınlaşmayla ilgili başlangıçlarda titizlik, utangaçlık, kuşkuculuk, vesvese. Ameliyatlarla ilgili başlangıçlarda, dünyaya yaklaşımda karamsarlık, korku, kuşku. Bankacılık işlemleriyle ilgili başlangıçlarda korku, kuşku, bunalım, cimrilik, titizlik, kötü niyet.)

Ay 3.evde Çrş, Prş kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Venüs 3.evde Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, kararsız. (Meslekle, kariyerle, işverenle, anne/babayla ilgili iletişimde, kısa yolculuklarda ağırkanlılık. Meslekle, kariyerle ilgili fikirlerde kendi isteklerine düşkünlük. Anne/babayla ilgili kardeşlerde talepkarlık.)

Plüto 3.evde Bütün bir hafta kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık. (Meslek ve kariyerle ilgili, anne/baba yada patronla ilgili iletişimde katılık. Yaşlı yada kariyerli yakın çevreden kişilerin (kardeş, akraba, komşu) ölümü.)

AY 4.evde Cts kötü :Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Ay 5.evde Pazar kötü: Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Neptün 5.evde Prş, Cuma, Cts kötü: Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Kendini kurban eden, kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan veya aldatılan, fedakarlık, uyuşturucular, alkol, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, yan çizme, dalgınlık, dikkatsizlik, düşüncesizlik, bulanıklık, kaçamak davranmak, ordan oraya sürüklenmek, unutkanlık, nedensiz korkular, endişe, isteri, kuruntu, hayalkırıklıkları. (Çocuklarınızdaki, romantik ilişkinizdeki, hobi ve eğlence tarzınızdaki, spekülatif konulardaki (Borsa, vs.) sıkıntı ve sorunlarda karışıklık, belirsizlik. Romantik ilişkinizdeki, hobilerinizdeki gizli düşmanlarda hayalkırıklıkları, endişe ve kuruntu. Büyük Kurum ve Kuruluşlarla ilgili spekülatif konularda (Borsa, vs.) belirsizlik. Sıkıntı ve sorunlarla ilgili kendinizi ifadede düşüncesizlik, dalgınlık.)

Uranüs 6.evde Çrş, Prş kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik. (Vücut yapısı ve kişisel görünümle ilgili fiziksel sağlıkta ani değişim ve sorumsuzluk. Vücut yapısı ve kişisel görünümle ilgili hizmetlerde, günlük işlerde sorumsuzluk ve huzursuzluk. Aktif, enerjik küçük ev hayvanlarında ani değişim yada sorumsuzluk.)

Jüpiter 9.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü: Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güven, tembellik, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, boyunu aşmak, fazla söz vermek, ukalalık, kibir, fanatizm. (Gayrimenkulle, güvenlikle ilgili yüksek öğrenimde sorumsuzluk, tembellik. Evle, ebeveynlerle ilgili uzun yolculuklarda sorumsuzluk, savurganlık. Evle, gayrimenkulle, güvenlikle, ebeveynlerle ilgili hukuk ve yasalarda sorumsuzluk. Evle, ebeveynlerle ilgili yabancı ülke yada şehirlerde sorumsuzluk.)

Jüpiter 9.evde Pazar süper: Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında İyimser, hevesli, samimi, gerçeği arayan, filozofça, yargısal (hukuksal), maceracı, genişleme, başarı, refah, cömert, ödüller, zenginlik, tolerans, ahlak, idealizm. (Gayrimenkulle, güvenlikle ilgili yüksek öğrenimde, hukuk ve yasalarda, yabancı ülke ve şehirlerde başarı. Ebeveynlerle ilgili hukuk ve yasalarda başarı, zenginlik, tolerans. Yüksek öğrenimdeki, hukuk ve yasalardaki, yabancı ülke ve şehirlerdeki ebeveynlerde zenginlik. Yabancı ülke ve şehirlerdeki, hukuk ve yasalardaki gayrimenkulde genişleme, zenginlik.)

 

Yükselen Yay   

Ay 2.evde Çrş, Prş kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Venüs 2.evde Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, kararsız. (Meslek ve kariyerle, işverenle, anne/babayla ilgili parada, maddi yada manevi kaynaklarda, mal ve mülkde, harcama ve kazanma tarzında talepkarlık, kendi isteklerine düşkünlük, kararsızlık, ağırkanlılık.)

Plüto 2.evde Bütün bir hafta kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık. (Kariyerle ilgili parada kıskançlık. Anne/baba yada patronla ilgili para veya mal-mülkde kıskançlık yada şiddet. Meslekle ilgili harcama veya kazanma tarzında yıkım. Yaşlı fiziksel duyularda yıkım.)

AY 3.evde Cts kötü :İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Ay 4.evde Pazar kötü: Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Neptün 4.evde Prş, Cuma, Cts kötü: Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Kendini kurban eden, kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan veya aldatılan, fedakarlık, uyuşturucular, alkol, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, yan çizme, dalgınlık, dikkatsizlik, düşüncesizlik, bulanıklık, kaçamak davranmak, ordan oraya sürüklenmek, unutkanlık, nedensiz korkular, endişe, isteri, kuruntu, hayalkırıklıkları. (Ev, gayrimenkul, güvenlik, aile, ev içi işler, ebeveynlerdeki sıkıntı ve sorunlarda karışıklık, dikkatsizlik, düşüncesizlik, hayalkırıklıkları. Evdeki, gayrimenkuldeki, aile içindeki gizli düşmanlarda hayalkırıklıkları, endişe ve kuruntu.)

Uranüs 5.evde Çrş, Prş kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik. (Aktif, enerjik çocuklarda sorumsuzluk. Kişilik ve dünyaya yaklaşımınızla ilgili kendinizi ifadede aşırılık. Girişimcilikle ilgili spekülasyonlarda güvenilmezlik ve ani değişimler. Romantik ilişkilerin başlangıçlarında bencillik, huzursuzluk. Kişisel görünümle ilgili hobilerinizde ani değişim yada sorumsuzluk. Enerjik, aktif ve maceracılıkla ilgili eğlence ve hobilerinizde sorumsuzluk.)

Jüpiter 8.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü: Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güven, tembellik, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, boyunu aşmak, fazla söz vermek, ukalalık, kibir, fanatizm. (Evle, gayrimenkulle ilgili yeniliklerde, vergilerde, bankacılık işlemlerinde, borç ve kredilerde, ortak paralarda, başkalarının kaynaklarında, kendi kaynaklarımızda sorumsuzluk, ziyankarlık. Evle, ebeveynlerle ilgili mirasda, ortak paralarda sorumsuzluk. Ebeveynlerle ilgili ameliyatlarda sorumsuzluk.)

Jüpiter 8.evde Pazar süper: Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında İyimser, hevesli, samimi, gerçeği arayan, filozofça, yargısal (hukuksal), maceracı, genişleme, başarı, refah, cömert, ödüller, zenginlik, tolerans, ahlak, idealizm. (Evle, gayrimenkulle, ebeveynlerle ilgili yeniliklerde, mirasda, vergilerde, başkalarının kaynaklarında, kendi kaynaklarımızda, ortak paralarda, bankacılık işlemlerinde, borçlarda başarı, zenginlik, tolerans. Güvenlikle, aile ve ev içi işlerle ilgili yeniliklerde başarı. Ebeveynlerle ilgili ameliyatlarda başarı.)

Merkür 12.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma süper : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar konularında Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, nükte, akıllılık. (Yenilikle, kaynaşmayla, mirasla, vergilerle, ameliyatlarla, başkalarının kaynaklarıyla, kendi kaynaklarımızla, ortak paralarla, bankacılık işlemleriyle, borçlarla ilgili sıkıntı ve sorunlarda beceri ve akıllılık. Mirasla, vergilerle, başkalarının kaynaklarıyla, kendi kaynaklarımızla, bankacılık işlemleriyle ilgili gizli düşmanlarda, büyük kurumlarda iletişimcilik ve beceriklilik.)

Satürn 12.evde Bütün bir hafta kötü: Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, kadercilik, kalpsizlik, sansür, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik, kötü niyet. (Yenilikle, mirasla, vergilerle, ameliyatlarla, başkalarının kaynaklarıyla, kendi kaynaklarımızla, ortak paralarla, bankacılık işlemleriyle, cinsellikle ilgili sıkıntı ve sorunlarda bunalım, korku, karamsarlık. Vergilerle, ameliyatlarla, bankacılık işlemleriyle ilgili büyük kurumlarda kötü niyet, güvenilmezlik, gecikme, yasaklar, aksilik. Mirasla, bankacılık işlemleriyle, ortak paralarla, kendi kaynaklarımızla ilgili gizli düşmanlarda kötü niyet.)

 

Yükselen Oğlak  

Ay 1.evde Çrş, Prş kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Venüs 1.evde Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, kararsız. (Meslek ve kariyerle ilgili kişilik ve dünyaya yaklaşımda, başkaları üzerinde bırakılan etkide, kişisel görünümde ve başlangıçlarda ağırkanlılık, kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük.)

Plüto 1.evde Bütün bir hafta kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık. (Sosyal statüyle ilgili dünyaya yaklaşım katı, kıskanç. Kariyerle ilgili başlangıçlarda dayanılmaz istek.)

AY 2.evde Cts kötü :Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Ay 3.evde Pazar kötü: İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Neptün 3.evde Prş, Cuma, Cts kötü: İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Kendini kurban eden, kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan veya aldatılan, fedakarlık, uyuşturucular, alkol, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, yan çizme, dalgınlık, dikkatsizlik, düşüncesizlik, bulanıklık, kaçamak davranmak, ordan oraya sürüklenmek, unutkanlık, nedensiz korkular, endişe, isteri, kuruntu, hayalkırıklıkları. (İletişimdeki, yakın çevredeki (kardeş, akraba, komşu), kısa yolculuklardaki sıkıntı ve sorunlarda, gizli düşmanlarda belirsizlik, karışıklık, hayalkırıklıkları. Büyük Kurum ve Kuruluşlarla ilgili iletişimde, kısa yolculuklarda karışıklık, dikkatsizlik, dalgınlık. Yakın çevredeki Büyük Kuruluşlarda karışıklık.)

Uranüs 4.evde Çrş, Prş kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik. (Ev ve gayrimenkul konularındaki başlangıçlarda huzursuzluk ve sorumsuzluk. Aile ve ev içi işlerdeki başlangıçlarda huzursuzluk, sorumsuzluk.)

Jüpiter 7.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü: Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güven, tembellik, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, boyunu aşmak, fazla söz vermek, ukalalık, kibir, fanatizm. (Gayrimenkulle ilgili ortaklıklarda, birebir ilişkilerde, adli davalarda, danışmanlıkta sorumsuzluk. Ebeveynlerle ilgili birebir ilişkilerde ukalalık, kabalık. Ebeveynlerle ilgili adli davalarda sorumsuzluk.)

Jüpiter 7.evde Pazar süper: Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında İyimser, hevesli, samimi, gerçeği arayan, filozofça, yargısal (hukuksal), maceracı, genişleme, başarı, refah, cömert, ödüller, zenginlik, tolerans, ahlak, idealizm. (Gayrimenkulle ilgili ortaklıklarda, birebir ilişkilerde, adli davalarda, danışmanlıkta sorumsuzluk. Ebeveynlerle ilgili birebir ilişkilerde ukalalık, kabalık. Ebeveynlerle ilgili adli davalarda sorumsuzluk.)

Merkür 11.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma süper : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, nükte, akıllılık. (Yenilikle, başkalarının kaynaklarıyla, kendi kaynaklarımızla, ortak paralarla, bankacılık işlemleriyle ilgili plan ve projelerde, teknolojik konularda beceri ve akıllılık. Mirasla, vergilerle, ortak paralarla, başkalarının kaynaklarıyla, kendi kaynaklarımızla, bankacılık işlemleriyle, borçlarla ilgili arkadaş ve tanıdıklarda beceriklilik, iletişimcilik. Ameliyatlarla ilgili teknolojik konularda beceri.)

Satürn 11.evde Bütün bir hafta kötü: Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, kadercilik, kalpsizlik, sansür, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik, kötü niyet. (Yenilikle, başkalarının kaynaklarıyla, kendi kaynaklarımızla, bankacılık işlemleriyle ilgili geleceğe yönelik projelerde kısıtlamalar, aksilikler, yetersizlik. Mirasla, vergilerle, başkalarının kaynaklarıyla, kendi kaynaklarımızla, ortak paralarla, bankacılık işlemleriyle, borçlarla ilgili arkadaş ve tanıdıklarda kötü niyet, bunalım. Ameliyatlarla ilgili teknolojik konularda güvenilmezlik.)

 

Yükselen Kova

AY 1.evde Cts kötü :Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Ay 2.evde Pazar kötü: Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Neptün 2.evde Prş, Cuma, Cts kötü:Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Kendini kurban eden, kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan veya aldatılan, fedakarlık, uyuşturucular, alkol, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, yan çizme, dalgınlık, dikkatsizlik, düşüncesizlik, bulanıklık, kaçamak davranmak, ordan oraya sürüklenmek, unutkanlık, nedensiz korkular, endişe, isteri, kuruntu, hayalkırıklıkları. (Paradaki, maddi-manevi kaynaklarımızdaki, mal-mülk, harcama ve kazanma tarzımızdaki, fiziksel duyularımızdaki sıkıntı ve sorunlarda karışıklık, belirsizlik, dikkatsizlik, düşüncesizlik, hayalkırıklıkları. Maddi ve manevi kaynaklarımızdaki gizli düşmanlarda hayalkırıklıkları. Büyük Kurumlarla ilgili parada karışıklık. Maddi ve manevi kaynaklarımızdaki Büyük Kurumlarda dalgınlık, dikkatsizlik, karışıklık.)

Uranüs 3.evde Çrş, Prş kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik. (Başlangıçlarla ilgili iletişimde huzursuzluk. Kişilik ve dünyaya yaklaşımla ilgili fikirlerde aşırılık ve aykırılık. Savaşçı, öncü, gözüpek karakterdeki yakın çevrede (kardeş, akraba, komşu) huzursuzluk ve sorumsuzluk. Öğrenimle ilgili başlangıçlarda huzursuzluk ve sorumsuzluk.)

Jüpiter 6.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü: Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güven, tembellik, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, boyunu aşmak, fazla söz vermek, ukalalık, kibir, fanatizm. (Evle, ev içi işlerle, güvenlikle ilgili hizmette, çalışanlarda, günlük işlerde sorumsuzluk, tembellik. Gayrimenkulle ilgili iş arkadaşlarında ukalalık, tembellik. Gayrimenkulle ilgili verimlilikte savurganlık. Ebeveynlerle ilgili fiziksel sağlıkta savurganlık, sorumsuzluk.)

Jüpiter 6.evde Pazar süper: Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında İyimser, hevesli, samimi, gerçeği arayan, filozofça, yargısal (hukuksal), maceracı, genişleme, başarı, refah, cömert, ödüller, zenginlik, tolerans, ahlak, idealizm. (Evle, gayrimenkulle, güvenlikle, aile ve ev içi işlerle, ebeveynlerle ilgili hizmette, günlük işlerde, çalışanlarda, iş arkadaşlarında, verimlilikde başarı, samimiyet, tolerans. Ebeveynlerle ilgili fiziksel sağlıkda başarı. Çalışanlardaki, iş arkadaşlarındaki evde, gayrimenkulde genişleme, zenginlik.)

Merkür 10.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma süper : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, nükte, akıllılık. (Mirasla ilgili anne/babada akıllılık, iletişimcilik. Vergilerle, başkalarının kaynaklarıyla, kendi kaynaklarımızla, ortak paralarla, bankacılık işlemleriyle, borçlarla ilgili patron ve işverende iletişimcilik, beceriklilik.)

Satürn 10.evde Bütün bir hafta kötü: Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, kadercilik, kalpsizlik, sansür, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik, kötü niyet. (Meslek ve kariyerdeki yeniliklerde, vergilerde gecikme, kısıtlamalar, bunalım. Mirasla ilgili anne/babada güvenilmezlik, titizlik, kötü niyet. Ameliyatlarla ilgili anne/babada bunalım, korku, karamsarlık. Meslek ve kariyerdeki kendi kaynaklarımızda, başkalarının kaynaklarında, ortak paralarda, bankacılık işlemlerinde, borçlarda yetersizlik, bunalım, engelleme. Vergilerle, başkalarının kaynaklarıyla, kendi kaynaklarımızla, otak paralarla, bankacılık işlemleriyle ilgili işveren ve patronda güvenilmezlik, kötü niyet, engelleme.)

Ay 12.evde Çrş, Prş kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Venüs 12.evde Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, kararsız. (Meslek ve kariyerle, işverenle, anne/babayla ilgili sıkıntı ve sorunlarda, gizli düşmanlarda, büyük kurumlarda talepkarlık, kendi isteklerine düşkünlük.)

Plüto 12.evde Bütün bir hafta kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık. (Kariyerle ilgili, anne/baba yada patronla ilgili sıkıntı ve sorunlarda şiddet. Anne/baba veya patronla ilgili yada kariyerle ilgili gizli düşmanlarda ölüm. Anne/baba yada patronla ilgili büyük kurumlarda yıkım.)

 

Yükselen Balık

Ay 1.evde Pazar kötü: Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Neptün 1.evde Prş, Cuma, Cts kötü: Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Kendini kurban eden, kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan veya aldatılan, fedakarlık, uyuşturucular, alkol, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, yan çizme, dalgınlık, dikkatsizlik, düşüncesizlik, bulanıklık, kaçamak davranmak, ordan oraya sürüklenmek, unutkanlık, nedensiz korkular, endişe, isteri, kuruntu, hayalkırıklıkları. (Vücut yapısındaki, kişilik ve dünyaya yaklaşımdaki, kişisel görünümdeki, başlangıçlardaki sıkıntı ve sorunlarda karışıklık, belirsizlik, hayalkırıklıkları. Başlangıçlardaki gizli düşmanlarda hayalkırıklıkları, endişe ve korku. Büyük Kurumlarla ilgili başlangıçlarda karışıklık, belirsizlik.)

Uranüs 2.evde Çrş, Prş kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik. (Parayla ilgili, mal ve mülkle ilgili başlangıçlarda huzursuzluk ve sorumsuzluk. Vücut yapısıyla ilgili fiziksel duyularda ani değişim. Aktif, enerjik ve cesur tarzda yapılan harcama ve kazanımlarda huzursuzluk ve sorumsuzluk.)

Jüpiter 5.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü: Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güven, tembellik, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, boyunu aşmak, fazla söz vermek, ukalalık, kibir, fanatizm. (Evle, aile ve ev içi işlerle, ebeveynlerle ilgili hobilerde, eğlencelerde sorumsuzluk, savurganlık. Gayrimenkulle ilgili spekülasyonlarda sorumsuzluk.)

Jüpiter 5.evde Pazar süper: Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında İyimser, hevesli, samimi, gerçeği arayan, filozofça, yargısal (hukuksal), maceracı, genişleme, başarı, refah, cömert, ödüller, zenginlik, tolerans, ahlak, idealizm. (Evle, gayrimenkulle ilgili spekülatif konularda (Borsa, vs.) başarı, zenginlik. Aile ve ev içi işlerle ilgili çocuklarda heves. Aile ve ev içi işlerle, ebeveynlerle ilgili eğlence ve hobilerde heves, cömertlik. Çocuklardaki ev ve gayrimenkulde, aile ve ev içi işlerde başarı, refah, cömertlik, zenginlik.)

Merkür 9.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma süper : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, nükte, akıllılık. (Mirasla, vergilerle, başkalarının kaynaklarıyla, kendi kaynaklarımızla, ortak paralarla, bankacılık işlemleriyle, borçlarla ilgili hukuk ve yasalarda iletişimcilik, beceriklilik. Başkalarının kaynaklarıyla, kendi kaynaklarımızla ilgili yabancı ülke ve kültürlerde, uzun yolculuklarda akıllılık ve beceri.)

Satürn 9.evde Bütün bir hafta kötü: Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, kadercilik, kalpsizlik, sansür, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik, kötü niyet. (Yüksek öğrenimdeki, hukuk ve yasalardaki, yabancı ülke ve şehirlerdeki yeniliklerde gecikme, engelleme, bunalım. Mirasla, vergilerle, başkalarının kaynaklarıyla, kendi kaynaklarımızla, ortak paralarla, bankacılık işlemleriyle, borçlarla ilgili hukuk ve yasalarda gecikme, kısıtlamalar, yasaklar, yetersizlik. Yabancı ülke ve şehirlerdeki ameliyatlarda, bankacılık işlemlerinde güvenilmezlik. Bankacılıkla ilgili yüksek öğrenimde gecikme, engelleme.)

Ay 11.evde Çrş, Prş kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Venüs 11.evde Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, kararsız. (Meslek ve kariyerle ilgili arkadaş ve tanıdıklarda talepkarlık. İşverenle ilgili grup ve organizasyonlarda, plan ve projelerde ağırkanlılık, kararsızlık. Anne/babayla ilgili arkadaş ve tanıdıklarda kendi isteklerine düşkünlük. Arkadaş ve tanıdıklardaki meslek ve kariyerde, işverende ağırkanlılık. Grup ve organizasyonlardaki, plan ve projelerdeki, teknolojik konulardaki kariyerde kararsızlık, ağırkanlılık, talepkarlık.)

Plüto 11.evde Bütün bir hafta kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Kıskanç, ketum, sahiplenici, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık. (Ünlü, kariyerli yada yaşlı arkadaş ve tanıdıkların ölümü. Meslek ve kariyerle ilgili grup ve organizasyonlarda kıskançlık ve katılık. Meslek ve kariyerle ilgili projelerde, teknolojik konularda yıkım.)

AY 12.evde Cts kötü :Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..