- Kategori
- Astroloji
Astrolojik açıdan Van depremi!

Amatör bir astrolog olarak 23 Ekim Pazar günü olan Van depreminde deprem olmasını gerektiren bir işaret yoktu.
Ancak Merkür ve Venüsün Akrep burcunda, Marsın Aslanda, Uranüsün Koç burcunda kötü konumda oluşu gizli saklı işlerle uğraşanların ülkedeki iletişimi, günlük işleri, çevremizi kurnazlık ve hilekarlıkla etkileyebileceğini, bir takım manipülasyonlar olacağını ve Uranüsün etkisiyle de toplum içinde huzursuzlukların kargaşaların çıkabileceğine işaret ediyordu.
Gerçektende bazı insanlar gerek internette olsun gerek televizyonda bu depremin HAARP adlı makinayla suni olarak oluşturulmuş olabileceğine dikkati çekti.
Bence de bu böyle olmuş olabilir. Çünkü ben de bir hafta öncesinden www.kiwitv.net sitesinden yaptığım yorumda toplumda huzursuzluk ve karışıklık olarak 23 Ekime dikkati çemiştim.
www.kiwitv.net sitesinden günlük astrolojik gezegenlere ve konumlarına bakabilirsiniz.