Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Ağustos '13

 
Kategori
Astroloji
 

02 - 08 Eylül : Mars Aslan burcunu (Spekülatif konuları) zorlamaya devam ediyor !

02 - 08 Eylül : Mars Aslan burcunu (Spekülatif konuları) zorlamaya devam ediyor !
 

Astroloji


Geçen haftaki yorumlarımızda belirttiğimiz gibi 28 Ağustos'da Yengeç burcundan Aslan burcuna geçiş yapan Mars, Aslan burcunun konularını yani Nüfuzlu insanları, spekülatif konuları (Borsa, altın, döviz, vs.), kötü konumda olduğu için zorlamaya başladı. Etkisini ise 28 Ağustos'dan tam 5 gün önce hissetmeye başladık. Aslında Mars Aslan burcunda kötü konumda olsa da Aslan.ın yöneticisi Güneş Başak burcunda iyi bir konumda olduğundan Mars.dan gelen bu kötü etki Güneşi sembolize eden nüfuzlu insanlar tarafından (Başkanlar, yöneticiler, bankacılar, vs.) nötürlenmeye çalışıldı. Altın ve Döviz yükselirken Merkez Bankası önlem almaya çalıştı. (http://ekonomi.milliyet.com.tr/basci-dan-flas-aciklamalar/ekonomi/detay/1755333/default.htm)

Geçen hafta Güneş ve Merkür Başak burcunda iyi bir konumda olduğundan Başak burcunu sembolize eden işçi ve çalışanlar için nüfuzlu kişilerden cömertlik görebileceklerini ve yeni organizasyonlar olabileceğini yazmıştık gerçekten de 26 Ağustos günü Gümrük ve Ticaret Bakanlığı 679 memur alınacağını belirtti. (http://memur.bugun.com.tr/memur-adaylarina-mujde-haberi/771625). 28 Ağustos'da Çalışanlara iyi haber adı altında (http://www.memurdanhaber.net/isciler/calisanlara-iyi-haber-h2235.html) çalışanların tazminat hakları ile ilgili iyileştirme haberleri yer aldı.

Uranüs geçen hafta da (26 Ağustos - 01 Eylül) Koç burcunda kötü konumda olduğundan saldırgan grupların Uranüs.ü temsil eden bir takım devrimci gruplardan, teknolojik gelişmelerden (silah, vs.) plan ve projelerden (savaş hazırlığı) huzursuz olabileceklerini yazmıştık gerçekten de saldırgan ve zalim taraf olarak tanımlanan Suriye ve Esad için 26 Ağustos.da ABD tarafından müdahale sinyali geldi. (http://dunya.milliyet.com.tr/suriye-bm-karari-olmadan/dunya/detay/1755151/default.htm)

Aslında bir savaş olasılığını senenin başında (03 Ocak 2013) yazdığım yazıda belirtmiştim. Bu yazıda 2013'ün zor bir yıl olabileceğini ekonomik problemlerin, terör saldırılarının ve en önemlisi Aralık ayında bir savaş yada deprem tehlikesinin olabileceğini yazmıştım (http://blog.milliyet.com.tr/07---13-ocak--gelen-gideni-aratir-misali-2013-zor-bir-yil-/Blog/?BlogNo=395719). Bir savaş olasılığı var ama savaşa girip girmemek biz insanların elinde eğer bir savaş çıkarsa denildiği gibi 2-3 gün değil etkileri aylarca sürebilir. Yer üstü savaş tehlikesiyle karışırken yeraltında da deprem olasılığını unutmamalıyız. Bilhassa 11 Aralık 2013 'den itibaren hem Mars (Terazi'de) hem Plüto kötü konumda olacak. 2014 Ocak ve Şubat ayları da Plüto ve Mars açısından yoğun durumda olan aylar. Kısaca 2014 de 2013'ü, istenmeyen ani değişimler (yıkım, şiddet, terör, vs.) ve olaylar açısından aratmayacak bir yıl olacak.

Bu hafta da Mars Aslan burcunda kötü konumda olduğundan Aslan burcunu sembolize eden konular (Nüfuzlu ve  tanınmış kişiler, spekülatif konular - Altın, döviz, borsa, vs.) zorlanmaya devam edecek. Aslında Aslan.ın yöneticisi Güneş Başak burcunda iyi bir konumda ama Uranüs Koç burcunda kötü konumda olduğundan Aslan burcundaki Marsı kötü etkiliyor. Uranüs asi ve devrimci grup ve organizasyonları, geleceğe yönelik projeleri ve teknolojik gelişmeleri temsil ediyor. Bir takım devrimci grup ve organizasyonların, projelerin ve teknolojik alet ve silahların Marsı simgeleyen saldırgan, zorba grup yada kişileri huzursuz etmesi yüzünden Aslan burcunu sembolize eden nüfuzlu kişiler, spekülatif konular (borsa, döviz, altın) kötü bir şekilde etkilenmektedir.

Çarşamba günü Ay da Aslan burcunda kötü konumda. Aslan burcundaki Ay Yengeç burcundaki Jüpiter.den de kötü etkiler almakta. Bilhassa spekülatif konular bu günde (altın, döviz, borsa, vs.) üretimle ilgili konulardan yada üretimin verimliliğinin düşmesinden kötü etkiler alabilir. Üretimin verimliliğini ise üretimde yapılabilecek sorumsuzluklar, savurganlıklar ve yabancı ülke ve kültürler düşürebilir. Yani spekülatif konularda üretim kaynaklı, yabancı ülke ve kültür kaynaklı sıkıntılar olabilir.

Ay Cumartesi ve Pazar günleri Terazi burcunda kötü konumda. Ay Yengeç burcundaki Jüpiterden de kötü etkiler aldığından ikili ilişkiler ve diplomatik konular hafta sonu Ay.dan yani vatani konulardan, güvenlikle ilgili konulardan kötü etkiler almakta. Yengeç burcundaki Jüpiter de Ay.ı kötü bir şekilde etkilemekte. Yani yabancı ülke ve kültürler vatani konuları, güvenlikle ilgili konularımızı kötü etkilediğinden bu kötü etki diplomatik konulara da yansımakta. Diplomatik konularda kendini güvensizlik olarak göstermekte. Diplomatik konular gibi para konuları da hafta sonu yabancı ülke ve kültürlerin etkisiyle ve üretimle ilgili konular yüzünden kötü yönde etkilenebilir.
  
Özellikle Venüs de Pazar günü Terazi burcunda kötü konumda olduğundan diplomatik konularda her iki taraf da talepkar ve kendi isteklerine düşkün olduğundan anlaşmazlıklar ve kararsızlıklar olabilir. Venüs para konularını da temsil ettiğinden para konularında da kararsızlık, talepkarlık ve açgözlülük olabilir.

Cumartesi günü Satürn Akrep burcunda ve Plüto da Oğlak burcunda kötü konumda olacağından gizli saklı işlerle uğraşanlar Başkan, patron ve otorite sahibi kişilerden kötü yönde etkilenebilirler. Bu günde yapılacak yeniliklere karşı korku, kuşku ve şüpheyle yaklaşılabilinir. Bankacılıkla ilgili konulara bir takım kısıtlama yada engeller gelebilir.

Bütün bu olumsuzluklara karşın geçen haftadan beri bu hafta da Merkür Başak burcunda iyi bir konumda. Başak burcunu sembolize eden konular (Hizmet ve sağlık sektörü, işçi, memur ve çalışanlar, vs.) ile iletişim sektörü (gazete, dergi, iletişimin her dalı, vs.) ve ticaretle ilgili konular Merkür.den olumlu etkiler almakta. Ayrıca Güneş de Başak burcunda iyi bir konumda olduğundan Hizmet ve sağlık sektörüne, iletişim sektörüne, işçi ve çalışanlara, ticaretle uğraşanlara bir canlılık ve olumlu anlamda bir yoğunluk gelebilir. Bu sektörlerle ilgili medyada olumlu yazı, fikir ve konuşmalar ortaya çıkabilir. Ayrıca Esad da tam bir Başak burcu erkeği şu anda Güneş (Nüfuzlu kişiler) ve Merkür.den (yakın çevresi) olumlu etkiler alma olasılığı mevcut ve tabi ki Esad gibi diğer Başak burçları için de bu olasılıklar mevcut. Astrolojik haritamızda Başak burcu hangi evimize denk geliyorsa o konularda Güneş ve Merkür.ün olumlu etkisinden astrolojik haritamıza göre az yada çok etkilenmemiz söz konusu.

Kişisel olarak burçları Yükselen Burçlara göre yorumlamak daha doğru olduğundan Aşağıda Yükselenlere göre 02 - 08 Eylül haftasını veriyorum:

Not: Bazı evlere maksimum 3 burç düşebildiğinden ve doğduğumuz andan itibaren bu burçlar sırayla aktif olduklarından evlerin burçlarında bazı kaymalar olabilir. Birebir yorum için kişiye özel harita çıkartılmalıdır.

Yükselen Koç

Ay 5.evde Çrş kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Ruh haline göre davranan, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Mars 5.evde Bütün bir hafta kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük. (Romantik ilişkilerinizde, hobilerinizi yaparken, eğlenirken saldırgan, aşırı duyarlı ve öfkeli kişilere dikkat !)

Merkür 6.evde Bütün bir hafta süper : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında iletişimci, çok yönlü, değişken, konuşkan, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, akıllılık.

Ay 7.evde Cts, Pazar kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Ruh haline göre davranan, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Venüs 7.evde Pazar kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında kararsız, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük, ağırkanlı, maddeci, üşengeçlik. (Kendi isteklerine düşkün eş ve ortaklara dikkat !)

Satürn 8.evde Cts kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik,
kuşkuculuk, bunalım, titizlik. (Bankacılık konularına dikkat !)

Plüto 10.evde Cts kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, şiddet, katılık, manipülasyon, ani istenmeyen değişimler. (İş ve meslek konularında kıskanç kişilere, ani ve istenmeyen değişimlere dikkat !)

Yükselen Boğa

Ay 4.evde Çrş kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Ruh haline göre davranan, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Mars 4.evde Bütün bir hafta kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Merkür 5.evde Bütün bir hafta süper : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında iletişimci, çok yönlü, değişken, konuşkan, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, akıllılık.

Ay 6.evde Cts, Pazar kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında Ruh haline göre davranan, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Venüs 6.evde Pazar kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında kararsız, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük, ağırkanlı, maddeci, üşengeçlik.

Satürn 7.evde Cts kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, kuşkuculuk, bunalım, titizlik.

Plüto 9.evde Cts kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, şiddet, katılık, manipülasyon, ani istenmeyen değişimler.


Yükselen İkizler

Ay 3.evde Çrş kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Ruh haline göre davranan, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Mars 3.evde Bütün bir hafta kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Merkür 4.evde Bütün bir hafta süper : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında iletişimci, çok yönlü, değişken, konuşkan, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, akıllılık.

Ay 5.evde Cts, Pazar kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Ruh haline göre davranan, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Venüs 5.evde Pazar kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında kararsız, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük, ağırkanlı, maddeci, üşengeçlik.

Satürn 6.evde Cts kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, kuşkuculuk, bunalım, titizlik.

Plüto 8.evde Cts kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, şiddet, katılık, manipülasyon, ani istenmeyen değişimler.

Yükselen Yengeç

Ay 2.evde Çrş kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Ruh haline göre davranan, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Mars 2.evde Bütün bir hafta kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Merkür 3.evde Bütün bir hafta  süper : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında iletişimci, çok yönlü, değişken, konuşkan, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, akıllılık.

Ay 4.evde Cts, Pazar kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Ruh haline göre davranan, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik. Venüs 4.evde Pazar kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında kararsız, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük, ağırkanlı, maddeci, üşengeçlik.

Satürn 5.evde Cts kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, kuşkuculuk, bunalım, titizlik.

Plüto 7.evde Cts kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, şiddet, katılık, manipülasyon, ani istenmeyen değişimler.


Yükselen Aslan

Ay 1.evde Çrş kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Ruh haline göre davranan, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Mars 1.evde Bütün bir hafta kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük. (Kavga ve kazalara dikkat !)

Merkür 2.evde Bütün bir hafta süper : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında iletişimci, çok yönlü, değişken, konuşkan, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, akıllılık. (Kazancınız artabilir !)

Ay 3.evde Cts, Pazar kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Ruh haline göre davranan, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Venüs 3.evde Pazar kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında kararsız, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük, ağırkanlı, maddeci, üşengeçlik. (Hafta sonu iletişime dikkat !)

Satürn 4.evde Cts kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, kuşkuculuk, bunalım, titizlik.

Plüto 6.evde Cts kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, şiddet, katılık, manipülasyon, ani istenmeyen değişimler. (Sağlığa dikkat !)


Yükselen Başak

Merkür 1.evde Bütün bir hafta süper : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında iletişimci, çok yönlü, değişken, konuşkan, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, akıllılık.

Ay 2.evde Cts, Pazar kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Ruh haline göre davranan, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Venüs 2.evde Pazar kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında kararsız, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük, ağırkanlı, maddeci, üşengeçlik.

Satürn 3.evde Cts kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, kuşkuculuk, bunalım, titizlik.

Plüto 5.evde Cts kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, şiddet, katılık, manipülasyon, ani istenmeyen değişimler.

Ay 12.evde Çrş kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında Ruh haline göre davranan, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Mars 12.evde Bütün bir hafta kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Yükselen Terazi 

Ay 1.evde Cts, Pazar kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Ruh haline göre davranan, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Venüs 1.evde Pazar kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında kararsız, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük, ağırkanlı, maddeci, üşengeçlik.

Satürn 2.evde Cts kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, kuşkuculuk, bunalım, titizlik.

Plüto 4.evde Cts kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, şiddet, katılık, manipülasyon, ani istenmeyen değişimler.

Ay 11.evde Çrş kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Ruh haline göre davranan, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Mars 11.evde Bütün bir hafta kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Merkür 12.evde Bütün bir hafta süper : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında iletişimci, çok yönlü, değişken, konuşkan, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, akıllılık.

Yükselen Akrep

Satürn 1.evde Cts kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, kuşkuculuk, bunalım, titizlik.

Plüto 3.evde Cts kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, şiddet, katılık, manipülasyon, ani istenmeyen değişimler.

Ay 10.evde Çrş kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Ruh haline göre davranan, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Mars 10.evde Bütün bir hafta kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük. (İş ve kariyer konularına dikkat !)

Merkür 11.evde Bütün bir hafta süper : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda iletişimci, çok yönlü, değişken, konuşkan, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, akıllılık.

Ay 12.evde Cts, Pazar kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında Ruh haline göre davranan, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Venüs 12.evde Pazar kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında kararsız, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük, ağırkanlı, maddeci, üşengeçlik.

Yükselen Yay 

Plüto 2.evde Cts kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, şiddet, katılık, manipülasyon, ani istenmeyen değişimler.

Ay 9.evde Çrş kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Ruh haline göre davranan, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Mars 9.evde Bütün bir hafta kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Merkür 10.evde Bütün bir hafta süper : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında iletişimci, çok yönlü, değişken, konuşkan, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, akıllılık.

Ay 11.evde Cts, Pazar kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Ruh haline göre davranan, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Venüs 11.evde Pazar kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda kararsız,  kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük, ağırkanlı, maddeci, üşengeçlik.

Satürn 12.evde Cts kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, kuşkuculuk, bunalım, titizlik.

Yükselen Oğlak

Plüto 1.evde Cts kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, şiddet, katılık, manipülasyon, ani istenmeyen değişimler.

Ay 8.evde Çrş kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Ruh haline göre davranan, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Mars 8.evde Bütün bir hafta kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Merkür 9.evde Bütün bir hafta süper : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında iletişimci, çok yönlü, değişken, konuşkan, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, akıllılık.

Ay 10.evde Cts, Pazar kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Ruh haline göre davranan, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Venüs 10.evde Pazar kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında kararsız, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük, ağırkanlı, maddeci, üşengeçlik.

Satürn 11.evde Cts kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda kısıtlamalar, gecikme, engelleme, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, kuşkuculuk, bunalım, titizlik.

Yükselen Kova

Ay 7.evde Çrş kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Ruh haline göre davranan, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Mars 7.evde Bütün bir hafta kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Merkür 8.evde Bütün bir hafta süper : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında iletişimci, çok yönlü, değişken, konuşkan, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, akıllılık.

Ay 9.evde Cts, Pazar kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Ruh haline göre davranan, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Venüs 9.evde Pazar kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında kararsız, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük, ağırkanlı, maddeci, üşengeçlik.

Satürn 10.evde Cts kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, kuşkuculuk, bunalım, titizlik.

Plüto 12.evde Cts kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, şiddet, katılık, manipülasyon, ani istenmeyen değişimler.

Yükselen Balık

Ay 6.evde Çrş kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında Ruh haline göre davranan, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Mars 6.evde Bütün bir hafta kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Merkür 7.evde Bütün bir hafta süper : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında iletişimci, çok yönlü, değişken, konuşkan, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, akıllılık.

Ay 8.evde Cts, Pazar kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Ruh haline göre davranan, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Venüs 8.evde Pazar kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında kararsız, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük, ağırkanlı, maddeci, üşengeçlik.

Satürn 9.evde Cts kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, kuşkuculuk, bunalım, titizlik.

Plüto 11.evde Cts kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Kıskanç, ketum, sahiplenici, şiddet, katılık, manipülasyon, ani istenmeyen değişimler.

 

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..