Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Mayıs '10

 
Kategori
Güncel
 

1 Mayıs şehitleri

1 Mayıs şehitleri
 

1 mayıs ve şehitler


Bugün 1 Mayıs. Takvimden kopup maziye karışmaya aday bir yaprak gibi. İşçi bayramı 33 yıl sonra Kurtarıcı taksim meydanı, sanki ülkemizde sadece burada kutlandığında anlam kazanan bir miting havasını asla elden bırakmayan, bugün bile ucundan bucağından siyasi şov yapmaya çalışan bir takım gruplar göze çarptı.. 3-5 yaralanmanın dışında şimdilik bir şey yok saat 15.50 itibarı ile hayırlısı ile sonlanır. Halay çekenlere bayram gibi eğlenenlere fazla şahit olmasakta, yurdun başka bölgelerin de muhtemelen halaylar da çekilmiştir.

Ancak ateş düşen yerleri de unutmayalım bu gerilimli bayramda. Oysa ateş hepimizin yüreğine düşmeliydi. Bu 1 Mayıs ta şehitlerimiz var hem de 5 tane daha fazla olması an meselesi sanki, insanlar yine tedirgin, üzgün analar yine yürekleri parçalıyor. Tunceli Nazımiye ilçesinde sarıyayla jandarma karakoluna baskın ve 4 şehit. 7 yaralı..

Bu arada Kilis de bütün 1 Mayıs kutlamaları yas dolayısı ile iptal edilmiş. Ne ilginç bir ülkeyiz, bütün bunlar yaşanırken ve daha dünkü şehidimiz soğumamışken, 23 nisanın, üniversite sınavının yankıları, devam ederken ligde flaş hafta sonu manşetleri Fenerbahçe Es Es leri İstanbulda ağırlıyormuş!. Bursaspor ‘un düğüm maçı Kayseri ile!..

Öte yandan, Emine Erdoğan güzelliğinin sırrını açıklamış!.. Bala batırılmış salatalık. -

Ebru Gündeş eşiyle ilk kez objektiflere poz vermiş!..

İnanıyorum ki stand-up türündeki programlar bu gece olsaydı tahmin ediyorum kimsenin de umurunda olmaz konuklarla sohbetler edilir kahkahalar kırıla giderdi. Zira daha önce örneklerini gördük belki bu akşam bile yaşayacağız gözlemleyeceğiz. Bu kadar yüz göz olmuş, bu kadar dejenere olmuş bir toplumdan utanç duymamak mümkün değil.

 
Toplam blog
: 181
: 1067
Kayıt tarihi
: 07.03.08
 
 

1957 Eskişehir doğumlu, Esk.A.Ü İşletme, İşbankası emeklisi, İstanbul Büyükçekmece de yaşayan, ST..