Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Aralık '18

 
Kategori
TV Programları
 

10 Yıl Önce

10 Yıl Önce
 

Ellerindeki olanakları zaman zaman ihtiyacı olanlara karşı kullanmayı seven ünlülerden sadece biri Acun Ilıcalı. Tabi gücümüz yettiğince hepimizin yaptığı bir görev, bir borç bu insanların hayatlarına dokunmak.

O ses Türkiye programında Acun Ilıcalı anlatıyor; “işitme engelli çocuklar, ilkokul öncesi eğitim almazlarsa, ilkokula adapte olamıyorlar ve eğitim şanslarını kaçırıyorlar.”

Hayatı kaçırmasınlar ve topluma çok daha avantajlı başlasınlar diye uçuk bir projeyle 10 gün içerisinde bir okul yapıyorlar. Aralarında Özgü Namal, Azra Akın, Beyazıt Öztürk ve ….. bulunduğu bu dört isim inşaatın bir çok yerinde yer alarak okulu hayata geçiriyorlar. 2008 yılında yapımına katkıda bulunduğu işitme engelli okulun öğrencileri bu sene 10.Yıl mezunlarını veriyor.

Beyazıt Öztürk’ de şu sözlerle devam ediyor.

Vazgeçmek ve vazgeçmekten vazgeçmek. İyilik yapar, herkese anlatırsın. Bu ne vazgeçmek ne de vazgeçmekten vazgeçmektir. İyilik yaparsın, hiç kimseye söylemezsin ama evde tek başına düşünürsün ‘Ben bir iyilik yaptım’ diye. Bu vazgeçmektir. İyilik yapar, yaptığını unutursun, bu da vazgeçmekten vazgeçmektir”…

 

 
Toplam blog
: 58
: 264
Kayıt tarihi
: 19.03.17
 
 

Var bi'hayalimiz  ..