Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Kasım '13

 
Kategori
Astroloji
 

11 - 17 Kasım : 13 - 14 Kasım yoğun olsa da 16 - 17 Kasım yeniliklere açık günler !

11 - 17 Kasım : 13 - 14 Kasım yoğun olsa da 16 - 17 Kasım yeniliklere açık günler !
 

Astroloji


28 Ekim - 3 Kasım haftası için yaptığımız yorumlarda 1 Kasım günü için yaptığımız yorumların Detayında Akrep burcunun değerleri kötü konumda olacağından yeraltında ve üstünde yıkıcı bir hareketlilikolabilir demiştik gerçekten de 2 gün öncesinden 30 Ekim günü Gökova Körfezi'nde art arda 3.9 ve 3.7 büyüklüklerinde depremler oldu (http://gundem.milliyet.com.tr/gokova-korfezi-nde-art-arda/gundem/detay/1784339/default.htm). 31 EKim.de Tayvan'da 6.7 http://www.haberturk.com/dunya/haber/890043-siddetli-deprem-korkuttu) ve Van'da 4.1 (http://www.sabah.com.tr/Yasam/2013/10/31/vanda-korkutan-deprem) büyüklüğünde depremler oldu ve 01 Kasımda da Şili'de 6,6 büyüklüğünde deprem oldu (http://www.bugun.com.tr/son-dakika/silide-66-buyuklugunde-deprem-haberi/845148).

30 Ekim günü için İkizler ve Başak burcunu simgeleyen değerler Mars ve Ay.ın etkisiyle süper bir konumdaolabilir demiştik gerçekten de bu günde Tüketiciyi koruma kanununda iyileştirmeye gidildi ve tüketiciyi koruyan yeni kararlar görüşüldü. Tüketiciyi koruyan kararlar ticari konuları ilgilendirmektedir. İkizler ve Başak burcunun yöneticisi olan Merkür de iletişim, hizmet ve ticari konuları simgelemektedir (http://ekonomi.milliyet.com.tr/kredi-kartinda-devrim-gibi-karar/ekonomi/detay/1784342/default.htm). Aslında Başak burcunun değerleri 28 Ekim.den beri belirgin bir şekilde süper bir konumda ve bu hafta da olmaya devam edecek. 03 Kasım'da da Başak burcunu sembolize eden işçi ve çalışanlara, asgari ücretliye vergi muafiyetinin anayasaya girdiğinin müjdesi medyada yer aldı (http://ekonomi.milliyet.com.tr/asgari-ucretliye-vergi-surprizi/ekonomi/detay/1786413/default.htm).

31 Ekimde Güneş Akrep burcunda kötü konumdaolacağından bugünde spekülatif konularda (Borsa, altın, vs.) manipülasyonlar bankacılık konularında endişeye yol açabilir demiştik gerçekten de bu günde altında kayda değer bir gerileme yaşandı (http://galeri.haberturk.com/ekonomi/galeri/432514-altin-coktu). 01 Kasımda da Bankalararası piyasada dolar kuru 7 Ekim'den bu yana ilk kez 2 liranın üzerine yükseldi (http://ekonomi.milliyet.com.tr/dolar-yine-2-lira/ekonomi/detay/1785557/default.htm).

01 Kasım'da Neptün BAlık burcunda kötü konumdaolacağından Büyük Kurum ve Kuruluşlar içinde bulanık, kimin yaptığı belli olmayan olaylar olabilir demiştik gerçekten de tam da bu günde İkinci lise-leaks skandalı adı altında binlerce öğrencinin e-okul bilgilerinin sızdırılması haberi yer aldı (http://www.haberturk.com/gundem/haber/890207-ikinci-lise-leaks-skandali). Aynı gün İsrail'in Lazkiye'ye düzenlediği saldırıda Türkiye'nin de rol oynadığı Lübnan kaynakları tarafından ortaya atıldı. Ancak İsrail bir açıklama yapmadı ve Russia Today’in Suriye kaynakları ise, söz konusu iddiayı yalanladı. Bu olayda Neptün ve PLüton.un kötü yönünü görmekteyiz (http://dunya.milliyet.com.tr/turkiye-ile-ilgili-muhtis-iddia-/dunya/detay/1785525/default.htm). Ayrıca 01 Kasımdan 1 gün önce yani 31 Ekimde de Suriye sınırında güvenlik güçleri ile bir grup arasında çatışma yaşandı (http://gundem.milliyet.com.tr/sinirda-catisma-/gundem/detay/1785542/default.htm).

01 Kasımdan 1 gün sonrasında da Rus istihbaratından PKK'ya emir başlığı altında Neptün ve Plütonun kötü yönünü simgeleyen haberler medyada yer aldı (http://dunya.milliyet.com.tr/rus-istihbaratindan-pkk-ya-emir-/dunya/detay/1786006/default.htm).

Neptün 1 Kasım'da kötü konumda olmasından ötürü öncesi ve sonrası bir çok dolandırıcılık haberleri medyada yer aldı. Bunlardan en popüleri ünlü kalp doktoru Canan Karatay'ın 31 Ekim.de medyada yer alan dolandırılmasıyla ilgili haberlerdi. (http://www.sondakika.com/haber/haber-canan-karatay-in-dolandirildigi-iddiasi-5243298/). Neptün de Plüto gibi dışsal bir gezegen olduğundan etkileri 7 gün öncesinden 7 gün sonrasına kadar hissedilebiliniyor.

04 - 10 Kasım haftası içinyaptığımız yorumlarda da 4, 6 ve 8 Kasım günleri Akrep burcunun değerleri süper konumda olduğundan bu günde olumlu yenilikler, değişim ve dönüşümlerin olmaya devam edebileceğini özellikle Merkürün Akrep burcundaki olumlu desteğinden ötürü iletişim, hizmet ve sağlık sektöründe, işçi, çalışan ve memurlarla ilgili konularda işveren ve patronlarla ilgili konularda yenilikler, değişim ve dönüşümler olabilir demiştik. Ayrıca Marsın da işçi, çalışan, hizmet ve sağlık sektörünü simgeleyen Başak burcunda bütün bir hafta iyi bir konumda olduğundan hizmet ve sağlık sektörüyle ilgili öncü çalışmalar yapılabilinir demiştik gerçekten de işçi, çalışan ve patronları ilgilendiren Emeklilik hesabıyla ilgili olumlu gelişmeler oldu (http://ekonomi.milliyet.com.tr/emeklilik-hesabi-yapanlar-bu/ekonomi/detay/1787324/default.htm). Sağlığı ilgilendiren açık havada sigara yasağı da yine 04 Kasım’da medyada yer aldı (http://www.sabah.com.tr/Yasam/2013/11/04/acik-alanda-da-sigara-yasagi). 06 Kasım’da Türkiye, Kuzey Irak’la milyarlarca dolarlık tarihi petrol ve doğalgaz işbirliğianlaşması yaptı. (http://ekonomi.milliyet.com.tr/kuzey-irak-la-tarihi-enerji-/ekonomi/detay/1788150/default.htm?ShowPageSkin=1)

Ancak Venüs 5 Kasımda rahatsız bir konumda olduğu Oğlak burcuna geçti. Bu yüzden 07 Kasım Perşembe günü için para konularında, sosyal, diplomatik ve siyasi konularda bir takım engeller ve kısıtlamalar olabilir demiştik. Ve bu durumdan da patron, başkan ve otorite konumundaki kişiler olumsuz etkilenebilir demiştik gerçekten de 07 Kasımdan 2 gün önce sosyal bir konu olan öğrenci evleri hakkında Başbakandan bir takım kısıtlamalar geldi. (http://www.haberturk.com/gundem/haber/891425-basbakan-erdogandan-flas-ogrenci-evi-aciklamasi).

Ayrıca Uranüs Koç burcunda haftanın hemen hemen her günü kötü konumda olduğundan asker, polis ve güvenlik birimleri içinde asi ve aykırı grup ve insanlar yüzünden hep bir huzursuzluk olabilir demiştik gerçekten de 6 Kasım’da Ankara’da 300 öğrenci YÖK’Ün kuruluş yıldönümünü protesto etmek için rektörlük binasına yürümek istedi (http://gundem.milliyet.com.tr/baskentte-ogrecilere-polis/gundem/detay/1788092/default.htm). Bakalım 10 Kasım’da neler olacak ben de merak ediyorum !  : )

Haftaya Genel Bakış;

Aralık ayına yaklaştığımız şu günlerde gökyüzünün konumu gittikçe yoğunlaşıyor. Gezegenler özellikle Koç, Akrep, Başak ve Oğlak burçlarına yoğunlaşmış durumdalar. Bu burçların arasında Koç burçları ve Koç burcunu simgeleyen değerler bu hafta da yoğun etkiler almaktalar.

Koç burcunu simgeleyen değerler(Asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni başlangıçlar, girişimcilikle ilgili aktiviteler) Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri Ay.dan (vatani konular, vatanseverler, üretimle ilgili konular, güvenlikle ilgili konular) kötü etkiler almaktalar. Ayrıca Koç burcunu simgeleyen değerler bütün bir hafta Uranüs.den de (Aykırı ve asi kişilerden, grup ve organizasyonlardan; aykırı teknolojik aletlerden, aykırı proje ve planlardan) kötü etkiler almaya devam edecekler.

Asker, polis ve güvenlik birimlerinin huzursuz olacaklarıbir hafta. Özellikle aykırı ve asi kişi ve gruplardan huzursuzluk oluşabilir. Ayrıca Koç burcundaki Uranüs Asker, polis ve güvenlik birimlerindeki ani değişimlerin de devam edeceğini gösteriyor. Örneğin askerlik süresinin kısalması, vs. gibi. Bu hafta yeni başlangıçlarda da huzursuzluk ve sorumsuzluklar olabilir.

Ay Koç burcunda Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri kötü konumda olduğundan Asker, polis ve güvenlik birimleri bu günlerde aşırı duyarlı olabilirler. Asker, polis ve güvenlik birimlerinin güvenlikle ilgili konularda sıkıntıları olabilir. Bu günlerde yapılacak yeni başlangıçlarda da güven problemi oluşabilir; yeni başlangıçlar üretimle ilgili konulardan ve vatani konulardan kötü etkiler alabilirler.

Başak burcunu simgeleyen değerler(Hizmet ve sağlık sektörü, iletişim sektörü, ticaretle uğraşanlar, işçi ve çalışanlar, analistler, eleştirmenler) ise Mars.dan olumlu yönde etkileniyor. Özellikle Perşembe günü hariç bütün bir hafta boyunca hizmet, sağlık ve iletişim sektöründe, ticari konularda girişimler artabilir. Bu hafta yapılacak yeni girişimlerde her ne kadar biraz huzursuzluklar olsa da özellikle hizmet, sağlık, iletişim ve ticari konularda yapılacak girişimler olumlu sonuçlar verebilir. Hizmet, sağlık ve iletişimle ilgili konularda öncü çalışmalar olabilir. 

Bu hafta da Akrep burcunu simgeleyen değerler (Yenilikler, dönüşüm ve değişimler, bankacılık konuları, yeraltı ve üstü kaynaklar, gizli saklı işler yapanlar) Güneş, Merkür ve Satürn.den yoğun etkiler almakta.

Merkür Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri Akrep burcunda süperbir konumda olduğundan Akrep burcunu simgeleyen değerler Merkür.den (İletişim sektörü, fikir, yazı ve konuşmalar, ticaretle uğraşanlar) olumlu etkiler almaktalar. Örneğin reform niteliğindeki yenilikler, değişim ve dönüşümlerle, bankacılık konularıyla ilgili yeni fikirler, konuşma ve yazılar ortaya çıkabilir. Akılcı, verimli ve mantıklı yenilikler, değişim ve dönüşümler olabilir. Özellikle eskimiş değerlerin dönüştürülmesi konusunda iletişimin yoğun olduğu bir hafta.

Güneş ise Pazartesi, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri Akrep burcunda kötü konumda olduğundan bu günlerde her ne kadar akılcı, mantıklı ve verimli yenilikler olsa da Güneş.den gelen kötü etkiyle yapılacak yeniliklerde egoistlikler de gündeme gelebilir. Bilhassa nüfuzlu insanlar bu günlerde yapılacak yeniliklerde kıskanç ve katı bir tutum sergileyebilirler. Spekülatif konular (Borsa, altın, döviz, vs.) yenilikleri ve bankacılıkla ilgili konuları kötü yönde etkileyebilir.

Satürn Çarşamba ve Perşembe günleri Akrep burcunda kötü konumda olduğundan bu günlerde yapılacak yeniliklerde, bankacılık konularında engeller, kısıtlamalar ve gecikmeler olabilir. Başkan, patron ve otorite sahibi kişiler bu günlerde yenilik ve bankacılık konularında katı bir tutum izleyebilirler.

Özellikle Çarşamba ve Perşembe günleri Akrep burcunun yöneticisi Plüto kötü konumda ve Güneş bu kötü etkiyi körüklemekte ama Merkür ve Satürn ise kötü etkiyi frenlemekte. Yani gizli saklı işler yapanlar bir takım nüfuzlu kişilerden destek alsalar da Merkür (iletişim sektöründen kişiler, fikir, yazı ve konuşmalar) ve Satürn (Başkan, patron ve otorite sahibi kişiler) gizli saklı işler yapanları frenlemektedir. Yıkıcı olabilecek olaylar da Merkür ve Satürnün frenlemesiyle olumlu ve yapıcı yeniliklere dönüşebilir.  

Plüto Cumartesi ve Pazar günleri (16 - 17 Kasım) Oğlak burcunda haftanın süper konumunda olduğundan bu günlerde Oğlak burcunu simgeleyen değerler (Başkan, patron ve otorite sahibi kişiler) keskin ve nüfuz edici bir konumda olacaklar. Örneğin Başkan ve patronlar bu günlerde üstün bir iradeyle eskimiş değerleri dönüştürme yetisine sahip olabilirler. Ülke Başkanından şirket başkanına kadar olan görevi patronluk ve otoriteyi sağlamak olan bütün başkanlar bu günde reform niteliğinde yeni kararlar alabilirler ve yeniliklere imza atabilirler.  

Venüs Oğlak burcunda Çarşamba ve Perşembe günleri kötü konumda olduğundan Oğlak burcunun değerleri (Başkan, patron ve otorite konumundaki kişiler) bu günlerde kendi isteklerine düşkün ve talepkar olabilirler. Ayrıca başkan, patron ve otorite sahibi kişiler para konularından, sosyal, diplomatik ve siyasi konulardan olumsuz etkilenebilirler. Para konularında kısıtlamalar, yasaklar ve aksilikler olabilir. Sosyal, siyasi ve diplomatik konularda da engeller ve bunalımlar olabilir.

Haftanın en yoğun günleri 13 Kasım Çarşamba günü ile 14 Kasım Perşembe günleri haftanın en yoğun günleri. Bu günlerde Güneş Akrep.de, Ay ve Uranüs Koç.da, Venüs ve Plüto Oğlak.da kötü konumda olacağından değişim ve dönüşümler, bankacılık konuları, asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni başlangıçlar, başkan, patron ve otorite sahipleri kötü etkiler alabilirler.

Kişisel olarak burçları Yükselen Burçlara göre yorumlamak daha doğru olduğundan Aşağıda Yükselenlere göre 11 – 17 Kasım haftasını veriyorum:

Not: Bazı evlere maksimum 3 burç düşebildiğinden ve doğduğumuz andan itibaren bu burçlar sırayla aktif olduklarından evlerin burçlarında bazı kaymalar olabilir. Birebir yorum için kişiye özel harita çıkartılmalıdır.

Yükselen Koç

Ay 1.evde Çrş, Prş, Cuma kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik. (Vücut yapısıyla ilgili dünyaya yaklaşımda, kişisel görünümle ilgili başlangıçlarda aşırı duyarlılık. Kişilik ve dünyaya yaklaşımla ilgili başkaları üzerinde bırakılan etkide aşırı duyarlılık, tembellik, güvensizlik.)

Uranüs 1.evde Bütün bir hafta kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik. (Vücut yapısıyla ilgili dünyaya yaklaşımda huzursuzluk, kişisel görünümle ilgili başlangıçlarda sorumsuzluk, aykırılık. Kişilik ve dünyaya yaklaşımla ilgili başkaları üzerinde bırakılan etkide aykırılık, asilik, bencillik, aşırılık.)

Mars 6.evde Pzt, Salı, Çrş, Cuma, Pazar süper: Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesaret, maceracılık, öncülük, bağımsızlık, ihtiras, kararlılık, rekabetçilik, ikna edicilik, girişimcilik.

Mars 6.evde Prş kötü: Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında ilk önce ben, saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, vahşilik, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, sadistlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Güneş 8.evde Pzt, Çrş, Prş, Cuma kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, baskınlık.

Merkür 8.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts süper : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, nükte, akıllılık. (Yenilikle ilgili ameliyatlarda beceri. Mirasla ilgili vergilerde, ortak paralarda, bankacılık işlemlerinde mantık, muhakeme ve beceri. Vergilerle ilgili yeniliklerde, bankacılık işlemlerinde mantıklı ve iletişimci. Ameliyatlarla ilgili yeniliklerde becerikli. Başkalarının kaynakları, kendi kaynaklarımızla ilgili vergiler, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlarda mantıklı, becerikli ve akıllı olmak. Ortak paralarla ilgili vergiler ve bankacılık işlemlerinde becerikli ve akıllı olmak. Bankacılık işlemleriyle ilgili vergilerde, borçlarda akıllı ve mantıklı olmak.)

Satürn 8.evde Çrş, Prş kötü: Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, kadercilik, kalpsizlik, sansür, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik, kötü niyet. (Mirasla ilgili vergiler, bankacılık işlemlerinde gecikme, engelleme, karamsarlık, titizlik. Vergilerle ilgili bankacılık işlemlerinde bunalım, korku ve karamsarlık. Ameliyatlarla ilgili yeniliklerde, bankacılık işlemlerinde yetersizlik. Başkalarının kaynakları yada kendi kaynaklarımızla ilgili yeniliklerde, mirasda, vergilerde, ortak paralarda, bankacılık işlemlerinde, borçlarda gecikme, engellemeler, karamsarlık, cimrilik, yetersizlik, titizlik, kötü niyet. Ortak paralar, bankacılık işlemleriyle ilgili vergilerde, kendi kaynaklarımızda yada başkalarının kaynaklarında yetersizlik, cimrilik.)

Venüs 10.evde Çrş, Prş kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, kararsız.

Plüto 10.evde Çrş, Prş kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık. (Kariyerle ilgili meslekte kıskançlık. Ünlü, kariyerli patronun kıskançlık, katılık ve megalomanisi. Ünlü, kariyerli, yaşlı bir işveren yada patronun ölmesi yada yıkımı. Yaşlı anne/babanın ölmesi. Kariyerle ilgili anne/babanın katılığı. Kariyerle ilgili ün ve itibarın yok olması.)

Plüto 10.evde Cts, Pazar süper: Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Keskin, nüfuz edici, islah etme, arıtma, dönüşüm, güç, derin analiz, güçlü iyileştirme ve tedavi yeteneği, yaratıcı potansiyel, insanüstü irade, eskimiş değerleri dönüştürme. (Kariyerle ilgili meslekte yenilik ve dönüşüm. Ünlü, kariyerli patronun güçlenmesi, yenilik ve dönüşüm yapması. Ünlü, kariyerli, yaşlı bir işveren yada patronun hastaysa iyileşmesi. Yaşlı anne/babanın iyileşmesi. Kariyerle ilgili anne/babanın yenilik ve dönüşüm yapması. Kariyerle ilgili ün ve itibarın güçlenmesi.)

Yükselen Boğa  

Mars 5.evde Pzt, Salı, Çrş, Cuma, Pazar süper: Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesaret, maceracılık, öncülük, bağımsızlık, ihtiras, kararlılık, rekabetçilik, ikna edicilik, girişimcilik.

Mars 5.evde Prş kötü: Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında ilk önce ben, saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, vahşilik, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, sadistlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Güneş 7.evde Pzt, Çrş, Prş, Cuma kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularındaego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, baskınlık.

Merkür 7.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts süper : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularındaMeraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, nükte, akıllılık. (Mirasla, vergilerle ilgili birebir ilişkilerde, adli davalarda mantıklı, becerikli ve iletişimci olmak. Başkalarının kaynaklarıyla, kendi kaynaklarımızla, ortak paralarla, bankacılık işlemleriyle, borçlarla ilgili adli davalarda mantık ve beceri. Ortak paralarla, bankacılık işlemleriyle ilgili birebir ilişkilerde iletişimci olmak.)

Satürn 7.evde Çrş, Prş kötü: Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularındakısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, kadercilik, kalpsizlik, sansür, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik, kötü niyet. (Mirasla, vergilerle, bankacılık işlemleriyle, ortak paralarla ilgili birebir ilişkilerde, adli davalarda kısıtlamalar, gecikme, güvenilmezlik, bunalım, yetersizlik, kötü niyet. Bankacılık işlemleriyle ilgili ortaklık ve danışmanlıkda güvenilmezlik. Başkalarının kaynakları ve kendi kaynaklarımızla ilgili ortaklıkda, birebir ilişkilerde, adli davalarda, danışmanlıkda titizlik, kötü niyet, yetersizlik, bunalım, gecikme, kısıtlamalar.)

Venüs 9.evde Çrş, Prş kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, kararsız.

Plüto 9.evde Çrş, Prş kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık. (Ün ve kariyerle ilgili yüksek öğrenimde kıskançlık, katılık ve megalomani. Kariyerle ilgili uzun yolculuklarda, yabancı ülke ve kültürlerde ölüm yada yıkım. Ün, itibar ve kariyerle ilgili hukuki konularda yıkım.)

Plüto 9.evde Cts, Pazar süper: Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Keskin, nüfuz edici, islah etme, arıtma, dönüşüm, güç, derin analiz, güçlü iyileştirme ve tedavi yeteneği, yaratıcı potansiyel, insanüstü irade, eskimiş değerleri dönüştürme. (Ün ve kariyerle ilgili yüksek öğrenimde yenilik ve dönüşüm. Kariyerle ilgili uzun yolculuklarda, yabancı ülke ve kültürlerde güçlenmek. Ün, itibar ve kariyerle ilgili hukuki konularda güçlenmek ve nüfuz edici olmak.)

Ay 12.evde Çrş, Prş, Cuma kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik. (Vücut yapısı, kişisel görünüm ve kişilikle ilgili sıkıntı ve sorunlarda aşırı duyarlılık.)

Uranüs 12.evde Bütün bir hafta kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik. (Öncü, savaşçı ve gözüpek gizli düşmanların huzursuz olması. Vücut yapısı ve kişisel görünümle ilgili sıkıntı ve sorunların huzursuz etmesi.)

Yükselen İkizler

Mars 4.evde Pzt, Salı, Çrş, Cuma, Pazar süper: Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesaret, maceracılık, öncülük, bağımsızlık, ihtiras, kararlılık, rekabetçilik, ikna edicilik, girişimcilik.

Mars 4.evde Prş kötü: Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında ilk önce ben, saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, vahşilik, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, sadistlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Güneş 6.evde Pzt, Çrş, Prş, Cuma kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularındaego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, baskınlık.

Merkür 6.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts süper : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularındaMeraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, nükte, akıllılık. (Ameliyatlarla ilgili verimlilikte beceri. Başkalarının kaynakları, kendi kaynaklarımızla ilgili hizmette, günlük işlerde, verimlilikde akıllı ve hünerli olmak. Ortak paralarla, bankacılık işlemleriyle ilgili verimlilikte akıllılık ve beceri. Bankacılık işlemleriyle ilgili iş arkadaşları ve çalışanlarda akıllılık, beceri ve iletişimcilik.)

Satürn 6.evde Çrş, Prş kötü: Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularındakısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, kadercilik, kalpsizlik, sansür, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik, kötü niyet. (Yenilikle ilgili hizmette, verimlilikte kısıtlamalar, yasaklar. Mirasla ilgili verimlilikte yetersizlik. Vergilerle, ortak paralarla, bankacılık işlemleriyle, borçlarla ilgili çalışanlarda, iş arkadaşlarında, günlük işlerde yetersizlik, kötü niyet, bunalım, kısıtlamalar, gecikme, titizlik. Ameliyatlarla ilgili fiziksel sağlıkta yetersizlik, bunalım, aksilik. Başkalarının kaynakları yada kendi kaynaklarımızla ilgili hizmette, verimlilikte gecikme, yetersizlik.)

Venüs 8.evde Çrş, Prş kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, kararsız.

Plüto 8.evde Çrş, Prş kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık. (Meslek ve kariyerle ilgili yeniliklerde kıskançlık. Anne/babayla ilgili mirasda kıskançlık ve şiddet. Anne/babayla ilgili ameliyatlarda yıkım. Anne/baba, patron yada kariyerle ilgili ortak paralar, bankacılık işlemleri, borç ve kredilerde yıkım.)

Plüto 8.evde Cts, Pazar süper: Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Keskin, nüfuz edici, islah etme, arıtma, dönüşüm, güç, derin analiz, güçlü iyileştirme ve tedavi yeteneği, yaratıcı potansiyel, insanüstü irade, eskimiş değerleri dönüştürme. (Meslek ve kariyerle ilgili yeniliklerde güçlü ve nüfuz edici olmak. Anne/babayla ilgili mirasda güçlenmek. Anne/babayla ilgili ameliyatlarda iyileşme gücü. Anne/baba, patron yada kariyerle ilgili ortak paralar, bankacılık işlemleri, borç ve kredilerde iradeli ve güçlü olmak.)

Ay 11.evde Çrş, Prş, Cuma kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik. (Vücut yapısıyla, kişisel görünümle, kişilikle ilgili arkadaş ve tanıdıklarda aşırı duyarlılık. Başlangıçlarla ilgili geleceğe yönelik projelerde güvensizlik. Kişisel görünümle ilgili teknolojik konularda, grup ve organizasyonlarda güvensizlik, aşırı duyarlılık.)

Uranüs 11.evde Bütün bir hafta kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik. (Savaşçı, öncü, gözüpek arkadaş ve tanıdıklarların güvenilmez, sorumsuz ve huzursuz olması. Vücut yapısı ve kişisel görünümle ilgili grup ve organizasyonların, teknolojik aletlerin güvenilmezliği.)

Yükselen Yengeç

Mars 3.evde Pzt, Salı, Çrş, Cuma, Pazar süper: İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesaret, maceracılık, öncülük, bağımsızlık, ihtiras, kararlılık, rekabetçilik, ikna edicilik, girişimcilik.

Mars 3.evde Prş kötü: İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında ilk önce ben, saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, vahşilik, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, sadistlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Güneş 5.evde Pzt, Çrş, Prş, Cuma kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, baskınlık.

Merkür 5.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts süper : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, nükte, akıllılık. (Başkalarının kaynaklarıyla, kendi kaynaklarımızla ilgili hobilerde, eğlence ve oyunlarda beceriklilik. Ortak paralarla, bankacılık işlemleriyle ilgili spekülasyonlarda akıllılık. Ortak paralarla, bankacılık işlemleriyle ilgili kendimizi ifadede beceriklilik, iletişimcilik.)

Satürn 5.evde Çrş, Prş kötü: Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, kadercilik, kalpsizlik, sansür, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik, kötü niyet. (Başkalarının kaynakları ve kendi kaynaklarımızla ilgili hobilerimizde, eğlencelerimizde aksilikler, yasaklar, bunalımlar, yetersizlikler. Bankacılıkla ilgili spekülasyonlarda aksilikler, kısıtlamalar, bunalımlar. Mirasla, vergilerle, ortak paralarla, bankacılık işlemleriyle ilgili kendini ifadede sinirlilik, kuşkuculuk, güvenilmezlik. Mirasla, bankacılık işlemleriyle ilgili çocuklarda güvenilmezlik, kötü niyet. Ortak paralarla, bankacılık işlemleriyle, kendi kaynaklarımızla ilgili romantik ilişkimizde kötü niyet, sinirlilik.)

Venüs 7.evde Çrş, Prş kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, kararsız.

Plüto 7.evde Çrş, Prş kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık. (Kariyerle ilgili ortaklıklarda, rakiplerde, birebir ilişkilerde kıskançlık, katılık ve megalomani. Kariyerle ilgili adli davalarda yıkım. Anne/baba yada patronla ilgili birebir ilişkilerde katılık)

Plüto 7.evde Cts, Pazar süper: Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Keskin, nüfuz edici, islah etme, arıtma, dönüşüm, güç, derin analiz, güçlü iyileştirme ve tedavi yeteneği, yaratıcı potansiyel, insanüstü irade, eskimiş değerleri dönüştürme. (Kariyerle ilgili ortaklıklarda, rakiplerde, birebir ilişkilerde güçlü ve nüfuz edici olmak. Kariyerle ilgili adli davalarda güçlü olmak. Anne/baba yada patronla ilgili birebir ilişkilerde güçlü ve nüfuz edici olmak.)

Ay 10.evde Çrş, Prş, Cuma kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik. (Vücut yapısı, kişilik, kişisel görünümle ilgili işveren, patron ve anne/babada aşırı duyarlılık. Başlangıçlarla ilgili meslek ve kariyerde tembellik, güvensizlik. Vücut yapısıyla, kişisel görünümle, kişilikle ilgili meslek ve kariyerde aşırı duyarlılık.)

Uranüs 10.evde Bütün bir hafta kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik. (Vücut yapısı ve kişisel görünümle ilgili meslek ve kariyerde huzursuzluk, sorumsuzluk ve ani değişim. Savaşçı, öncü, gözüpek işverenlerin huzursuz, bencil ve güvenilmez olması.)

Yükselen Aslan

Mars 2.evde Pzt, Salı, Çrş, Cuma, Pazar süper: Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesaret, maceracılık, öncülük, bağımsızlık, ihtiras, kararlılık, rekabetçilik, ikna edicilik, girişimcilik.

Mars 2.evde Prş kötü: Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında ilk önce ben, saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, vahşilik, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, sadistlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Güneş 4.evde Pzt, Çrş, Prş, Cuma kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularındaego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, baskınlık.

Merkür 4.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts süper : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularındaMeraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, nükte, akıllılık. (Başkalarının kaynaklarıyla, kendi kaynaklarımızla ilgili gayrimenkul konularında beceri ve iletişimcilik. Ortak paralarla, bankacılık işlemleriyle ilgili gayrimenkul konularında akıllılık.)

Satürn 4.evde Çrş, Prş kötü: Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularındakısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, kadercilik, kalpsizlik, sansür, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik, kötü niyet. (Mirasla, vergilerle, bankacılık işlemleriyle, ortak paralarla, başkalarının kaynaklarıyla, kendi kaynaklarımızla ilgili ebeveynlerde kuşkuculuk, titizlik, kötü niyet, bunalım. Mirasla, vergilerle, bankacılık işlemleriyle, ortak paralarla, başkalarının kaynaklarıyla, kendi kaynaklarımızla ilgili ev ve gayrimenkul konularında kısıtlamalar, engellemeler, yasaklar, bunalım, kötü niyet. Yenilikle ilgili ev içi işlerde titizlik, cimrilik, inatçılık, bunalım. Ameliyatlarla ilgili ebeveynlerde korku, karamsarlık, bunalım.)

Venüs 6.evde Çrş, Prş kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, kararsız.

Plüto 6.evde Çrş, Prş kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık. (Meslek ve kariyerle ilgili hizmette kıskançlık, katılık ve megalomani. Anne/baba yada patronla ilgili fiziksel sağlıkta ölüm yada yıkım. Yaşlı ev hayvanlarında ölüm. Yaşlı çalışanlar yada iş arkadaşlarında ölüm. Meslekle ilgili verimlilikte yıkım.)

Plüto 6.evde Cts, Pazar süper: Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Keskin, nüfuz edici, islah etme, arıtma, dönüşüm, güç, derin analiz, güçlü iyileştirme ve tedavi yeteneği, yaratıcı potansiyel, insanüstü irade, eskimiş değerleri dönüştürme. (Meslek ve kariyerle ilgili hizmette keskin ve nüfuz edici olmak. Anne/baba yada patronla ilgili fiziksel sağlıkta tedavi ve iyileşme. Yaşlı ev hayvanlarında tedavi ve iyileşme. Yaşlı çalışanlar yada iş arkadaşlarında tedavi ve iyileşme. Meslekle ilgili verimlilikte güçlenmek.)

Ay 9.evde Çrş, Prş, Cuma kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik. (Dünayaya yaklaşımla ilgili inançlarda aşırı duyarlılık. Başlangıçlarla ilgili yüksek öğrenimde, uzun yolculuklarda, hukuki konularda güvensizlik.)

Uranüs 9.evde Bütün bir hafta kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik. (Polis, asker ve güvenlikle ilgili yüksek öğrenimde ani değişim. Hukuki konuların ve uzun yolculukların başlangıcında sorumsuzluk.)

Yükselen Başak

Mars 1.evde Pzt, Salı, Çrş, Cuma, Pazar süper: Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesaret, maceracılık, öncülük, bağımsızlık, ihtiras, kararlılık, rekabetçilik, ikna edicilik, girişimcilik.

Mars 1.evde Prş kötü: Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında ilk önce ben, saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, vahşilik, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, sadistlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Güneş 3.evde Pzt, Çrş, Prş, Cuma kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularındaego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, baskınlık.

Merkür 3.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts süper : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularındaMeraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, nükte, akıllılık. (Yenilikle ilgili fikirlerde akıllılık. Mirasla ilgili kardeşlerde, yakın çevrede, fikirlerde beceriklilik, iletişimcilik. Başkalarının kaynaklarıyla, kendi kaynaklarımızla ilgili iletişimde, kısa yolculuklarda beceri ve iletişim. Ortak paralarla, bankacılık işlemleriyle ilgili kardeşlerde, yakın çevrede beceri ve akıllılık.)

Satürn 3.evde Çrş, Prş kötü: İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularındakısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, kadercilik, kalpsizlik, sansür, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik, kötü niyet. (Yenilikle ilgili fikirlerde korku, karamsarlık. Mirasla, vergilerle, ortak paralarla, bankacılık işlemleriyle, ameliyatlarla, yeniliklerle ilgili yakın çevrede (kardeş, akraba, komşu) kötü niyet, güvenilmezlik, titizlik, bunalım. Başkalarının kaynakları, kendi kaynaklarımızla ilgili yakın çevrede, iletişimde kısıtlamalar, yasaklar, engellemeler, bunalım.)

Venüs 5.evde Çrş, Prş kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, kararsız.

Plüto 5.evde Çrş, Prş kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık. (Mesleki alanda kendini ifadede kıskançlık, katılık ve megalomani. Mesleki spekülasyonlarda katılık. Meslekle ilgili hobilerde kıskançlık. Meslek ve kariyerle ilgili eğlencelerde kıskançlık, katılık ve megalomani.)

Plüto 5.evde Cts, Pazar süper: Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Keskin, nüfuz edici, islah etme, arıtma, dönüşüm, güç, derin analiz, güçlü iyileştirme ve tedavi yeteneği, yaratıcı potansiyel, insanüstü irade, eskimiş değerleri dönüştürme. (Mesleki alanda kendini ifadede güçlü olmak. Mesleki spekülasyonlarda derin analiz. Meslekle ilgili hobilerde yaratıcı potansiyel. Meslek ve kariyerle ilgili eğlencelerde yaratıcı olmak.)

Ay 8.evde Çrş, Prş, Cuma kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik. (Vücut yapısıyla ilgili ameliyatlarda aşırı duyarlılık, güvensizlik. Başlangıçlarla ilgili başkalarının kaynaklarında, kendi kaynaklarımızda, ortak paralarda, bankacılık işlemlerinde güvensizlik.)

Uranüs 8.evde Bütün bir hafta kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik. (Vücut yapısı ve kişisel görünümle ilgili yeniliklerde, ameliyatlarda sorumsuzluk. Bankacılık işlemlerinin başlangıcında sorumsuzluk.)

Yükselen Terazi 

Güneş 2.evde Pzt, Çrş, Prş, Cuma kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularındaego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, baskınlık.

Merkür 2.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts süper : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularındaMeraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, nükte, akıllılık. (Mirasla ilgili para, mal-mülk konularında akıllılık ve beceri. Ameliyatlarla ilgili para konularında iletişimcilik, akıllılık. Başkalarının kaynaklarıyla, kendi kaynaklarımızla ilgili para, mal-mülk konularında beceri. Ortak paralarla, bankacılık işlemleriyle, borçlarla ilgili para konularında iletişimcilik, akıllılık.)

Satürn 2.evde Çrş, Prş kötü: Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularındakısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, kadercilik, kalpsizlik, sansür, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik, kötü niyet. (Yenilikle, mirasla, vergilerle, ortak paralarla, bankacılık işlemleriyle ilgili para, mal-mülk konularında gecikme, kısıtlamalar, yasaklar, bunalım. Ameliyatlarla ilgili fiziksel duyularda yeterszilik. Başkalarının kaynakları, kendi kaynaklarımızla ilgili para konularında kötü niyet, bunalım, aksilik, engelleme.)

Venüs 4.evde Çrş, Prş kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, kararsız.

Plüto 4.evde Çrş, Prş kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık. (Anne/babayla ilgili gayrimenkul konularında kıskançlık, şiddet ve katılık. Aileden uzak, yaşlı ebeveynlerde ölüm. Eskimiş ev yada gayrimenkullerde yıkım.)

Plüto 4.evde Cts, Pazar süper: Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Keskin, nüfuz edici, islah etme, arıtma, dönüşüm, güç, derin analiz, güçlü iyileştirme ve tedavi yeteneği, yaratıcı potansiyel, insanüstü irade, eskimiş değerleri dönüştürme. (Anne/babayla ilgili gayrimenkul konularında yenilik ve dönüşüm. Aileden uzak, yaşlı ebeveynlerde tedavi ve iyileşme. Eskimiş ev yada gayrimenkullerde yenilik ve dönüşüm.)

Ay 7.evde Çrş, Prş, Cuma kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik. (Kişisel görünümle ilgili danışmanlıkda güvensizlik. Birebir ilişkilerdeki (Ortaklık, evlilik), adli davalardaki başlangıçlarda güvensizlik, aşırı duyarlılık.)

Uranüs 7.evde Bütün bir hafta kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik. (Kişisel görünümle ilgili ortaklıklarda, danışmanlıklarda sorumsuzluk, huzursuzluk. Kişilik ve dünyaya yaklaşımla ilgili birebir ilişkiler ve adli davalarda sorumsuzluk, güvenilmezlik. Savaşçı, öncü, gözüpek rakiplerin huzursuz olması.)

Mars 12.evde Pzt, Salı, Çrş, Cuma, Pazar süper: Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar konularında Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesaret, maceracılık, öncülük, bağımsızlık, ihtiras, kararlılık, rekabetçilik, ikna edicilik, girişimcilik.

Mars 12.evde Prş kötü: Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar konularında ilk önce ben, saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, vahşilik, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, sadistlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Yükselen Akrep

Güneş 1.evde Pzt, Çrş, Prş, Cuma kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularındaego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, baskınlık.

Merkür 1.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts süper : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularındaMeraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, nükte, akıllılık. (Yenilikle, kaynaşmayla ilgili dünyaya yaklaşımda meraklılık, çok yönlülük. Ameliyatlarla ilgili başlangıçlarda beceriklilik, akıllılık. Başkalarının kaynaklarıyla, kendi kaynaklarımızla, ortak paralarla, bankacılık işlemleriyle, borçlarla ilgili başlangıçlarda iletişimcilik ve beceri.)

Satürn 1.evde Çrş, Prş kötü: Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularındakısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, kadercilik, kalpsizlik, sansür, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik, kötü niyet. (Ölümle ilgili dünyaya yaklaşımda korku. Yenilikle ilgili dünyaya yaklaşımda katılık, soğukluk, korku, karamsarlık. Başkalarıyla kaynaşma ve yakınlaşmayla ilgili başlangıçlarda titizlik, utangaçlık, kuşkuculuk, vesvese. Ameliyatlarla ilgili başlangıçlarda, dünyaya yaklaşımda karamsarlık, korku, kuşku. Bankacılık işlemleriyle ilgili başlangıçlarda korku, kuşku, bunalım, cimrilik, titizlik, kötü niyet.)

Venüs 3.evde Çrş, Prş kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, kararsız.

Plüto 3.evde Çrş, Prş kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık. (Meslek ve kariyerle ilgili, anne/baba yada patronla ilgili iletişimde katılık. Yaşlı yada kariyerli yakın çevreden kişilerin (kardeş, akraba, komşu) ölümü.)

Plüto 3.evde Cts, Pazar süper: İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Keskin, nüfuz edici, islah etme, arıtma, dönüşüm, güç, derin analiz, güçlü iyileştirme ve tedavi yeteneği, yaratıcı potansiyel, insanüstü irade, eskimiş değerleri dönüştürme. (Meslek ve kariyerle ilgili, anne/baba yada patronla ilgili iletişimde güçlü ve nüfuz edici olmak. Yaşlı yada kariyerli yakın çevreden kişilerin (kardeş, akraba, komşu) tedavisi yada iyileşmesi.)

Ay 6.evde Çrş, Prş, Cuma kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik. (Vücut yapısıyla ilgili fiziksel sağlıkta aşırı duyarlılık, güvensizlik. Kişisel görünümle ilgili günlük işlerde tembellik. Vücut yapısı, kişilik ve dünyaya yaklaşımla ilgili çalışanlarda, iş arkadaşlarında aşırı duyarlılık. Günlük işlerdeki başlangıçlarda tembellik.)

Uranüs 6.evde Bütün bir hafta kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik. (Vücut yapısı ve kişisel görünümle ilgili fiziksel sağlıkta ani değişim ve sorumsuzluk. Vücut yapısı ve kişisel görünümle ilgili hizmetlerde, günlük işlerde sorumsuzluk ve huzursuzluk. Aktif, enerjik küçük ev hayvanlarında ani değişim yada sorumsuzluk.)

Mars 11.evde Pzt, Salı, Çrş, Cuma, Pazar süper: Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesaret, maceracılık, öncülük, bağımsızlık, ihtiras, kararlılık, rekabetçilik, ikna edicilik, girişimcilik.

Mars 11.evde Prş kötü: Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda ilk önce ben, saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, vahşilik, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, sadistlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Yükselen Yay   

Venüs 2.evde Çrş, Prş kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, kararsız.

Plüto 2.evde Çrş, Prş kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık. (Kariyerle ilgili parada kıskançlık. Anne/baba yada patronla ilgili para veya mal-mülkde kıskançlık yada şiddet. Meslekle ilgili harcama veya kazanma tarzında yıkım. Yaşlı fiziksel duyularda yıkım.)

Plüto 2.evde Cts, Pazar süper: Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Keskin, nüfuz edici, islah etme, arıtma, dönüşüm, güç, derin analiz, güçlü iyileştirme ve tedavi yeteneği, yaratıcı potansiyel, insanüstü irade, eskimiş değerleri dönüştürme. (Kariyerle ilgili parada güçlenmek. Anne/baba yada patronla ilgili para veya mal-mülkde nüfuz edici olmak. Meslekle ilgili harcama veya kazanma tarzında güçlenmek. Yaşlı fiziksel duyuların tedavi olması ve iyileşmesi.)

Ay 5.evde Çrş, Prş, Cuma kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik. (Vücut yapısıyla, kişilikle, kişisel görünümle ilgili çocuklarda, romantik ilişkide aşırı duyarlılık, güvensizlik. Hobilerdeki, eğlencedeki, romantik ilişkilerdeki başlangıçlarda güvensizlik. Kişilikle, kişisel görünümle ilgili kendini ifadede aşırı duyarlılık.)

Uranüs 5.evde Bütün bir hafta kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik. (Aktif, enerjik çocuklarda sorumsuzluk. Kişilik ve dünyaya yaklaşımınızla ilgili kendinizi ifadede aşırılık. Girişimcilikle ilgili spekülasyonlarda güvenilmezlik ve ani değişimler. Romantik ilişkilerin başlangıçlarında bencillik, huzursuzluk. Kişisel görünümle ilgili hobilerinizde ani değişim yada sorumsuzluk. Enerjik, aktif ve maceracılıkla ilgili eğlence ve hobilerinizde sorumsuzluk.)

Mars 10.evde Pzt, Salı, Çrş, Cuma, Pazar süper: Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesaret, maceracılık, öncülük, bağımsızlık, ihtiras, kararlılık, rekabetçilik, ikna edicilik, girişimcilik.

Mars 10.evde Prş kötü: Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında ilk önce ben, saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, vahşilik, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, sadistlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Güneş 12.evde Pzt, Çrş, Prş, Cuma kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar konularındaego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, baskınlık.

Merkür 12.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts süper : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar konularındaMeraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, nükte, akıllılık. (Yenilikle, kaynaşmayla, mirasla, vergilerle, ameliyatlarla, başkalarının kaynaklarıyla, kendi kaynaklarımızla, ortak paralarla, bankacılık işlemleriyle, borçlarla ilgili sıkıntı ve sorunlarda beceri ve akıllılık. Mirasla, vergilerle, başkalarının kaynaklarıyla, kendi kaynaklarımızla, bankacılık işlemleriyle ilgili gizli düşmanlarda, büyük kurumlarda iletişimcilik ve beceriklilik.)

Satürn 12.evde Çrş, Prş kötü: Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar konularındakısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, kadercilik, kalpsizlik, sansür, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik, kötü niyet. (Yenilikle, mirasla, vergilerle, ameliyatlarla, başkalarının kaynaklarıyla, kendi kaynaklarımızla, ortak paralarla, bankacılık işlemleriyle, cinsellikle ilgili sıkıntı ve sorunlarda bunalım, korku, karamsarlık. Vergilerle, ameliyatlarla, bankacılık işlemleriyle ilgili büyük kurumlarda kötü niyet, güvenilmezlik, gecikme, yasaklar, aksilik. Mirasla, bankacılık işlemleriyle, ortak paralarla, kendi kaynaklarımızla ilgili gizli düşmanlarda kötü niyet.)

Yükselen Oğlak  

Venüs 1.evde Çrş, Prş kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, kararsız.

Plüto 1.evde Çrş, Prş kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık. (Sosyal statüyle ilgili dünyaya yaklaşım katı, kıskanç. Kariyerle ilgili başlangıçlarda dayanılmaz istek.)

Plüto 1.evde Cts, Pazar süper: Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Keskin, nüfuz edici, islah etme, arıtma, dönüşüm, güç, derin analiz, güçlü iyileştirme ve tedavi yeteneği, yaratıcı potansiyel, insanüstü irade, eskimiş değerleri dönüştürme. (Sosyal statüyle ilgili dünyaya yaklaşımda derin analiz. Kariyerle ilgili başlangıçlarda güçlü ve nüfuz edici.)

Ay 4.evde Çrş, Prş, Cuma kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik. (Vücut yapısıyla, kişilik ve dünyaya yaklaşımla ilgili ebeveynlerde aşırı duyarlılık. Güvenlik ve gayrimenkuldeki başlangıçlarda güvensizlik. Kişisel görünümle ilgili ev içi işlerde tembellik.)

Uranüs 4.evde Bütün bir hafta kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik. (Ev ve gayrimenkul konularındaki başlangıçlarda huzursuzluk ve sorumsuzluk. Aile ve ev içi işlerdeki başlangıçlarda huzursuzluk, sorumsuzluk.)

Mars 9.evde Pzt, Salı, Çrş, Cuma, Pazar süper: Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesaret, maceracılık, öncülük, bağımsızlık, ihtiras, kararlılık, rekabetçilik, ikna edicilik, girişimcilik.

Mars 9.evde Prş kötü: Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında ilk önce ben, saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, vahşilik, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, sadistlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Güneş 11.evde Pzt, Çrş, Prş, Cuma kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konulardaego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, baskınlık.

Merkür 11.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts süper : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konulardaMeraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, nükte, akıllılık. (Yenilikle, başkalarının kaynaklarıyla, kendi kaynaklarımızla, ortak paralarla, bankacılık işlemleriyle ilgili plan ve projelerde, teknolojik konularda beceri ve akıllılık. Mirasla, vergilerle, ortak paralarla, başkalarının kaynaklarıyla, kendi kaynaklarımızla, bankacılık işlemleriyle, borçlarla ilgili arkadaş ve tanıdıklarda beceriklilik, iletişimcilik. Ameliyatlarla ilgili teknolojik konularda beceri.)

Satürn 11.evde Çrş, Prş kötü: Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konulardakısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, kadercilik, kalpsizlik, sansür, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik, kötü niyet. (Yenilikle, başkalarının kaynaklarıyla, kendi kaynaklarımızla, bankacılık işlemleriyle ilgili geleceğe yönelik projelerde kısıtlamalar, aksilikler, yetersizlik. Mirasla, vergilerle, başkalarının kaynaklarıyla, kendi kaynaklarımızla, ortak paralarla, bankacılık işlemleriyle, borçlarla ilgili arkadaş ve tanıdıklarda kötü niyet, bunalım. Ameliyatlarla ilgili teknolojik konularda güvenilmezlik.)

Yükselen Kova

Ay 3.evde Çrş, Prş, Cuma kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik. (Vücut yapısıyla, kişilik ve dünyaya yaklaşımla ilgili fikirlerde aşırı duyarlılık. Kişisel görünümle ilgili yakın çevredeki (kardeş, akraba, komşu) kişilerde aşırı duyarlılık, güvensizlik. İletişimdeki, fikirlerdeki, kısa yolculuklardaki başlangıçlarda tembellik, güvensizlik.)

Uranüs 3.evde Bütün bir hafta kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik. (Başlangıçlarla ilgili iletişimde huzursuzluk. Kişilik ve dünyaya yaklaşımla ilgili fikirlerde aşırılık ve aykırılık. Savaşçı, öncü, gözüpek karakterdeki yakın çevrede (kardeş, akraba, komşu) huzursuzluk ve sorumsuzluk. Öğrenimle ilgili başlangıçlarda huzursuzluk ve sorumsuzluk.)

Mars 8.evde Pzt, Salı, Çrş, Cuma, Pazar süper: Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesaret, maceracılık, öncülük, bağımsızlık, ihtiras, kararlılık, rekabetçilik, ikna edicilik, girişimcilik.

Mars 8.evde Prş kötü: Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında ilk önce ben, saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, vahşilik, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, sadistlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Güneş 10.evde Pzt, Çrş, Prş, Cuma kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularındaego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, baskınlık.

Merkür 10.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts süper : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularındaMeraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, nükte, akıllılık. (Mirasla ilgili anne/babada akıllılık, iletişimcilik. Vergilerle, başkalarının kaynaklarıyla, kendi kaynaklarımızla, ortak paralarla, bankacılık işlemleriyle, borçlarla ilgili patron ve işverende iletişimcilik, beceriklilik.)

Satürn 10.evde Çrş, Prş kötü: Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularındakısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, kadercilik, kalpsizlik, sansür, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik, kötü niyet. (Meslek ve kariyerdeki yeniliklerde, vergilerde gecikme, kısıtlamalar, bunalım. Mirasla ilgili anne/babada güvenilmezlik, titizlik, kötü niyet. Ameliyatlarla ilgili anne/babada bunalım, korku, karamsarlık. Meslek ve kariyerdeki kendi kaynaklarımızda, başkalarının kaynaklarında, ortak paralarda, bankacılık işlemlerinde, borçlarda yetersizlik, bunalım, engelleme. Vergilerle, başkalarının kaynaklarıyla, kendi kaynaklarımızla, otak paralarla, bankacılık işlemleriyle ilgili işveren ve patronda güvenilmezlik, kötü niyet, engelleme.)

Venüs 12.evde Çrş, Prş kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, kararsız.

Plüto 12.evde Çrş, Prş kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık. (Kariyerle ilgili, anne/baba yada patronla ilgili sıkıntı ve sorunlarda şiddet. Anne/baba veya patronla ilgili yada kariyerle ilgili gizli düşmanlarda ölüm. Anne/baba yada patronla ilgili büyük kurumlarda yıkım.)

Plüto 12.evde Cts, Pazar süper: Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar konularında Keskin, nüfuz edici, islah etme, arıtma, dönüşüm, güç, derin analiz, güçlü iyileştirme ve tedavi yeteneği, yaratıcı potansiyel, insanüstü irade, eskimiş değerleri dönüştürme. (Kariyerle ilgili, anne/baba yada patronla ilgili sıkıntı ve sorunların güçlenmesi. Anne/baba veya patronla ilgili yada kariyerle ilgili gizli düşmanların güçlenmesi. Anne/baba yada patronla ilgili büyük kurumlarda yenilenme.)

Yükselen Balık

Ay 2.evde Çrş, Prş, Cuma kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik. (Kişisel görünümle ilgili harcama-kazanma tarzında aşırı duyarlılık. Vücut yapısıyla ilgili fiziksel duyularda aşırı duyarlılık. Para konusundaki başlangıçlarda güvensizlik.)

Uranüs 2.evde Bütün bir hafta kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik. (Parayla ilgili, mal ve mülkle ilgili başlangıçlarda huzursuzluk ve sorumsuzluk. Vücut yapısıyla ilgili fiziksel duyularda ani değişim. Aktfi, enerjik ve cesur tarzda yapılan harcama ve kazanımlarda huzursuzluk ve sorumsuzluk.)

Mars 7.evde Pzt, Salı, Çrş, Cuma, Pazar süper: Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesaret, maceracılık, öncülük, bağımsızlık, ihtiras, kararlılık, rekabetçilik, ikna edicilik, girişimcilik.

Mars 7.evde Prş kötü: Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında ilk önce ben, saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, vahşilik, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, sadistlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Güneş 9.evde Pzt, Çrş, Prş, Cuma kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularındaego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, baskınlık.

Merkür 9.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts süper : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularındaMeraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, nükte, akıllılık. (Mirasla, vergilerle, başkalarının kaynaklarıyla, kendi kaynaklarımızla, ortak paralarla, bankacılık işlemleriyle, borçalarla ilgili hukuk ve yasalarda iletişimcilik, beceriklilik. Başkalarının kaynaklarıyla, kendi kaynaklarımızla ilgili yabancı ülke ve kültürlerde, uzun yolculuklarda akıllılık ve beceri.)

Satürn 9.evde Çrş, Prş kötü: Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularındakısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, kadercilik, kalpsizlik, sansür, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik, kötü niyet. (Yüksek öğrenimdeki, hukuk ve yasalardaki, yabancı ülke ve şehirlerdeki yeniliklerde gecikme, engelleme, bunalım. Mirasla, vergilerle, başkalarının kaynaklarıyla, kendi kaynaklarımızla, ortak paralarla, bankacılık işlemleriyle, borçlarla ilgili hukuk ve yasalarda gecikme, kısıtlamalar, yasaklar, yetersizlik. Yabancı ülke ve şehirlerdeki ameliyatlarda, bankacılık işlemlerinde güvenilmezlik. Bankacılıkla ilgili yüksek öğrenimde gecikme, engelleme.)

Venüs 11.evde Çrş, Prş kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, kararsız.

Plüto 11.evde Çrş, Prş kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Kıskanç, ketum, sahiplenici, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık. (Ünlü, kariyerli yada yaşlı arkadaş ve tanıdıkların ölümü. Meslek ve kariyerle ilgili grup ve organizasyonlarda kıskançlık ve katılık. Meslek ve kariyerle ilgili projelerde, teknolojik konularda yıkım.)

Plüto 11.evde Cts, Pazar süper: Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Keskin, nüfuz edici, islah etme, arıtma, dönüşüm, güç, derin analiz, güçlü iyileştirme ve tedavi yeteneği, yaratıcı potansiyel, insanüstü irade, eskimiş değerleri dönüştürme. (Ünlü, kariyerli yada yaşlı arkadaş ve tanıdıkların tedavisi ve iyileşmesi. Meslek ve kariyerle ilgili grup ve organizasyonlarda güçlenmek. Meslek ve kariyerle ilgili projelerde, teknolojik konularda yaratıcı potansiyel.)

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..