Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Kasım '13

 
Kategori
Astroloji
 

18 - 24 Kasım : Plüto 20 Kasımdan itibaren kötü konuma geçiyor. 21 Kasım yoğun !

18 - 24 Kasım : Plüto 20 Kasımdan itibaren kötü konuma geçiyor. 21 Kasım yoğun !
 

Astroloji


04 - 10 Kasım haftası için 10 Kasım.da Ay Kova burcunda kötü konumda olduğu ve Kovanın yöneticisi Uranüs de Koç burcunda kötü konumda olduğu için vatani konularda huzursuzlukların, sorumsuzlukların olabileceğini ve aykırı grupların, insanların öfke ve saldırganlıklarının artabileceğini söylemiştik gerçekten de 10 Kasım Atatürk'ü anma günü diğer senelere oranla daha gergin ve huzursuz bir gün oldu. İşte bu günde neler oldu;

10 Kasım Yunanistanın yaptığı sorumsuzlukla güne başladı. İçinde Sağlık Bakanının da olduğu Atatürk'ü Anma ve Barış Treni sınır geçişleri sırasında Yunan makamları tarafından saatlerce bekletildi (http://gundem.milliyet.com.tr/selanik-treninde-kriz/gundem/detay/1789911/default.htm)

Adana Valisi protesto edildi(http://siyaset.milliyet.com.tr/adana-valisi-bu-protestoya-cok/siyaset/detay/1789914/default.htm)

Hükümetin Kürt politikasını eleştiren emekli astsubay minarede bayrak açtı ve gözaltına alındı. (http://www.hurriyet.com.tr/gundem/25084630.asp)

Silivri'de Kaymakama tepki gösteren bir grup Ak Parti ilçe yöneticilerine saldırmaya çalıştı. (http://www.haber3.com/silivride-gergin-10-kasim-haberi-2301612h.htm)

Hdp'den Hükümete 'Kürt Politikası' Eleştirisi için yürüyüş yapıldı. (http://www.haberler.com/hdp-den-hukumete-kurt-politikasi-elestirisi-5287536-haberi/)

Bursa'da BDP tarafından organize edilen yürüyüş esnasında olaylar çıktı. (http://www.habermrt.com/asayis/bdp-bursayi-karistirdi-h108359.html)

Başkent’te Başbakan’ın öğrenci evi açıklamalarına tepki gösteren bir grup ‘kızlı-erkekli yürüyoruz’ eylemi gerçekleştirdi. (http://www.internethaber.com/baskentte-kizli-erkekli-eylemenbsppolis-mudahalesi-605024h.htm)

Nasuh Mahruki'den çok tartışılacak 10 Kasım mektubu. Mektubun içeriğinde vatani konulardaki huzursuzluklar dile getirildi. (http://gundem.milliyet.com.tr/nasuh-mahkuri-den-cok-tartisilacak/gundem/detay/1789939/default.htm)

Devlet büyükleri arasında da huzursuzluklar mevcuttu. Örneğin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç arasındaki soğukluk Atatürk'ü anma törenleri sırasında da sürdü. (http://siyaset.milliyet.com.tr/gerginlige-karsi-gul-den-espri/siyaset/detay/1790156/default.htm)

Bu arada 10 Kasımdan 1 gün önce BDP heyetinin İmralı'ya gitmesi de dikkat çekiciydi. (http://www.netgazete.com/turkiye/585193.html)

Neyse ki 10 Kasım Atatürk'ü anma törenlerinde fazla ileri gidilmedi zaten Mars'ın katsayısı bu huzursuzluklara göğüs gerecek konumdaydı ve bir 10 Kasım daha Atatürk'ü saygıyla anarak bitti.

11 - 17 Kasım haftası için Hizmet, sağlık ve iletişimle ilgili konularda öncü çalışmalar olabilir demiştikgerçekten de 11 Kasım Pazartesi günü 6 yıl erken emeklilik müjdesi medyada yer aldı (http://ekonomi.haberturk.com/is-yasam/haber/893316-6-yil-erken-emeklilik-geliyor).

14 Kasımda da 1 Milyon İşçiye Büyük Müjde başlığı altında Hizmet sektörünü ilgilendiren Taşeron işçisine sektör ortalaması kadar ücret verileceği haberi medyada yer aldı. (http://ekonomi.milliyet.com.tr/taseron-iscisine-sektor-ortalamasi/ekonomi/ydetay/1791790/default.htm)

Koç burcundaki Uranüs yüzünden Asker, polis ve güvenlik birimlerindeki ani değişimlerin de devam edeceğini gösteriyor demiştik gerçekten de 11 Kasım günü CHP'den bedelsiz askerlik önerisi Meclise sunulduğu haberi medyada yer aldı (http://www.turkiyegazetesi.com.tr/politika/101052.aspx).

14 Kasımda da Orduevlerinde başörtüsü yasağının kalkması gündeme geldi.(http://gundem.milliyet.com.tr/orduevlerinde-basortusu-yasagina/gundem/detay/1791828/default.htm)

Bunların haricinde Uranüs Koç burcunda kötü konumda olduğundan asker, polis ve güvenlik birimlerindeki huzursuzluk devam edebilir demiştik gerçekten de 12 Kasım.da Tekne ve gemilere Yunan tacizine helikopterle müdahale edildi (http://gundem.bugun.com.tr/egede-kustah-taciz-haberi/859339).

13 Kasım.da Suriye tarafından ateş açan kaçakçılara karşılık verildi (http://gundem.milliyet.com.tr/suriye-tarafindan-ates-acan/gundem/detay/1791313/default.htm?ShowPageSkin=1).

Yine 11 - 17 Haftası için Güneş Pazartesi, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri Akrep burcunda kötü konumda olduğundan Spekülatif konular (Borsa, altın, döviz, vs.) yenilikleri ve bankacılıkla ilgili konuları kötü yönde etkileyebilir demiştik gerçekten de 12 Kasım.da dolar fırladı, piyasalar karıştı (http://ekonomi.milliyet.com.tr/piyasalar-karisti-dolar-firladi/ekonomi/detay/1790972/default.htm)

En önemlisi 11 - 17 Kasım haftası için yaptığımız yorumlarda Plüto Cumartesi ve Pazar günleri (16 - 17 Kasım) Oğlak burcunda haftanın süper konumunda olduğundan bu günlerde Oğlak burcunu simgeleyen değerler (Başkan, patron ve otorite sahibi kişiler) keskin ve nüfuz edici bir konumda olacaklar. Örneğin Başkan ve patronlar bu günlerde üstün bir iradeyle eskimiş değerleri dönüştürme yetisine sahip olabilirler. Ülke Başkanından şirket başkanına kadar olan görevi patronluk ve otoriteyi sağlamak olan bütün başkanlar bu günde reform niteliğinde yeni kararlar alabilirler ve yeniliklere imza atabilirler demiştik gerçekten de 13 Kasım günü Başbakan Erdoğan hafta sonu Irak Bölgesel Kürt Yönetimi lideri Mesut Barzani'nin de katılacağı Diyarbakır programı için "tarihi bir gün yaşayacağız ifadesini kullandı (http://siyaset.milliyet.com.tr/-tarihi-bir-gun-yasayacagiz-/siyaset/detay/1791544/default.htm).

Bu haftaya bakacak olursak;

18 Kasım Pazartesi Plüto haftanın en iyi konumunda olduğundan bu günde eskimiş değerlerin yenilenmesine devam edilebilinir. Bugünde Akrep burcunu simgeleyen değerler (Yenilikler, bankacılık işlemleri, vergiler, yeraltı ve üstü kaynaklar) Güneş (nüfuzlu insanlar, spekülatif konular) , Merkür (iletişim, hizmet ve sağlık sektörü) ve Satürn.den (Başkan, patron ve otorite sahipleri) de olumlu destek almaktalar. Yani bugünde de iletişim, hizmet ve sağlık sektörüyle, işçi, çalışan, patron ve işverenlerle, spekülatif konularla (altın, borsa, döviz, vs.), eğlence sektörüyle, gençlerle ilgili yenilikler, yeni düzenlemeler olmaya devam edebilir. 

20 Kasım Çarşamba Venüs Oğlak burcunda kötü konumda olduğundan sosyal, siyasi, diplomatik ve para konularında yasaklar, engellemeler, aksilikler ve kötü niyetlilik olabilir. En son 07 Kasım Perşembe günü Venüs Oğlak burcunda kötü konumdayken sosyal bir konu olan öğrenci evleriyle ilgili yasaklar gündeme gelmişti.

21 Kasım Perşembe haftanın en yoğun günü olabilir. Bu günde Güneş Akrep.de, Jüpiter Yengeç.de, Uranüs Koç.da ve Neptün Balık burcunda kötü konumda olacak. Bugünde spekülatif konularda, eğlence sektöründe, gençlerle ilgili konularda olumsuz değişimler, manipülatif hareketler olabilir. Yüksek öğrenimde, hukuk ve yasalarda olumsuz değişimler ve güvensizlikler, yabancı ülke ve kültürlerle ilgili konularda da aşırı duyarlılıklar olabilir. Grup ve organizasyonlar içinde kavgalar, geleceğe yönelik projelerde düşüncesizlikler, teknolojik konularda da zorlanmalar olabilir. Neptün Balık burcunda kötü konumda olduğundan Büyük Kurum ve kuruluşlar içinde de karışık, kimin yaptığı belli olmayan bulanık olaylar olabilir. Hayırsever kişiler yada kurumlar aldanabilir yada aldatılabilirler. Bugünde bağımlılık yaratan maddelerle (alkol, uyuşturucu, vs.) ilgili konularda artışlar olabilir. Uyuşturucuyla ilgili baskınlar yada gözaltıları artabilir. Zehirlenme vakalarında artışlar olabilir. Psikolojisi bozuk kişilerin neden olabileceği olaylarda da artışlar olabilir. Neptün ağır bir gezegen olduğundan bu tür olaylar 1 hafta öncesinden 1 hafta sonrasına kadar devam edebilir. En son 1 Kasımda Neptün kötü konumdayken Canan Karatay'ın aldatılma haberleri medyada yer aldı.

22 Kasım.da Güneş Yay burcuna geçiyor. Güneş Akrep burcundayken olumlu yada olumsuz birçok yeniliğe hayat verdi, canlandırdı. Şimdi Güneş Yay burcuna geçmekle alınan bu yeniliklerle ilgili kararların yargı yoluyla yasalaşmasına ön ayak olacak. Yani Güneş artık Yay burcunu sembolize eden Hukuk ve yasalar konularını canlandıracak. Ayrıca Güneş Yay burcunda olmakla yabancı ülke ve kültürlerle ilgili konuların da canlanmasına neden olabilir. 23 Kasım Cumartesi Güneş Yay burcunda süper bir konumda olduğundan spekülatif konular (Borsa, altın, döviz, vs.), eğlence sektörü yada gençlerle ilgili konularda başarılı olunabilecek bir gün. Bugünde nüfuzlu ve tanınmış kişiler de başarılı ve cömert olabilirler.

Plüto Çarşamba, Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri Oğlak burcunda kötü konumda olduğundan yapılan yada yapılacak pek çok yeniliklerde, bankacılık konularında engeller, yasaklar ve aksilikler olabilir. Yerüstünde ve altında yıkıcı bir hareketlilik olabilir. Örneğin bu ara depremlerde artış olabilir. Gizli saklı işler yapanlar yada bu tür işler Başkan, patron ve otorite sahiplerini kötü yönde etkileyebilir.

Uranüs hafta içi her gün Koç burcunda kötü konumda olduğundan grup ve organizasyonlar içinde kavgalar ve tartışmalar olabilir. geleceğe yönelik projelerde düşüncesizlikler, teknolojik konularda da zorlanmalar olabilir. Koç burcu polis, asker ve güvenlik birimlerini de sembolize ettiğinden asker, polis ve güvenlik birimleri içinde huzursuzluklar ve ani değişimler olmaya devam edebilir. Bu hafta içi genelde asi ve aykırı grup ve insanların polis ve güvenlik birimlerini huzursuz edici bir hafta olmaya devam edecek.

Akrep burcundaki Merkür Salı, Çarşamba, Cuma ve Pazar günleri süper konumda olacağından iletişim, hizmet ve sağlık sektöründe, işçi, çalışan ve memurlarla ilgili konularda eskimiş değerlerin yenilenmesiyle ilgili yenilikler olmaya devam edebilir. Ama Plüto Çarşamba.dan itibaren kötü konumda olacağından bu yeniliklerde de aksilikler ve engeller ortaya çıkabilir.

Kişisel olarak burçları Yükselen Burçlara göre yorumlamak daha doğru olduğundan Aşağıda Yükselenlere göre 18 – 24 Kasım haftasını veriyorum:

Not: Bazı evlere maksimum 3 burç düşebildiğinden ve doğduğumuz andan itibaren bu burçlar sırayla aktif olduklarından evlerin burçlarında bazı kaymalar olabilir. Birebir yorum için kişiye özel harita çıkartılmalıdır.

Yükselen Koç

Uranüs 1.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik. (Vücut yapısıyla ilgili dünyaya yaklaşımda huzursuzluk, kişisel görünümle ilgili başlangıçlarda sorumsuzluk, aykırılık. Kişilik ve dünyaya yaklaşımla ilgili başkaları üzerinde bırakılan etkide aykırılık, asilik, bencillik, aşırılık.)

Jüpiter 4.evde Prş kötü: Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güven, tembellik, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, boyunu aşmak, fazla söz vermek, ukalalık, kibir, fanatizm. (Evle ilgili güvenlik konularında sorumsuzluk. Evle ilgili aile ve ev içi işlerde sorumsuzluk, tembellik, savurganlık. Gayrimenkulle ilgili ebeveynlerde savurganlık, patavatsızlık, ukalalık. Ebeveynlerle ilgili güvenlik konularında sorumsuzluk.)

Güneş 8.evde Prş kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, baskınlık.

Merkür 8.evde Salı, Çrş, Cuma, Pazar süper : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, nükte, akıllılık. (Yenilikle ilgili ameliyatlarda beceri. Mirasla ilgili vergilerde, ortak paralarda, bankacılık işlemlerinde mantık, muhakeme ve beceri. Vergilerle ilgili yeniliklerde, bankacılık işlemlerinde mantıklı ve iletişimci. Ameliyatlarla ilgili yeniliklerde becerikli. Başkalarının kaynakları, kendi kaynaklarımızla ilgili vergiler, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlarda mantıklı, becerikli ve akıllı olmak. Ortak paralarla ilgili vergiler ve bankacılık işlemlerinde becerikli ve akıllı olmak. Bankacılık işlemleriyle ilgili vergilerde, borçlarda akıllı ve mantıklı olmak.)

Güneş 9.evde Cts süper : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, irade, istek, canlılık, yaşama gücü, otorite, varoluş, bilinçli yönümüz, saygınlık, onur, kendinden eminlik, bağımsızlık, liderlik, yapıcılık, kendine güven, organize etmek, yönetmek.

Venüs 10.evde Çrş kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, kararsız.

Plüto 10.evde Pzt süper: Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Keskin, nüfuz edici, islah etme, arıtma, dönüşüm, güç, derin analiz, güçlü iyileştirme ve tedavi yeteneği, yaratıcı potansiyel, insanüstü irade, eskimiş değerleri dönüştürme. (Kariyerle ilgili meslekte yenilik ve dönüşüm. Ünlü, kariyerli patronun güçlenmesi, yenilik ve dönüşüm yapması. Ünlü, kariyerli, yaşlı bir işveren yada patronun hastaysa iyileşmesi. Yaşlı anne/babanın iyileşmesi. Kariyerle ilgili anne/babanın yenilik ve dönüşüm yapması. Kariyerle ilgili ün ve itibarın güçlenmesi.)

Plüto 10.evde Çrş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık. (Kariyerle ilgili meslekte kıskançlık. Ünlü, kariyerli patronun kıskançlık, katılık ve megalomanisi. Ünlü, kariyerli, yaşlı bir işveren yada patronun ölmesi yada yıkımı. Yaşlı anne/babanın ölmesi. Kariyerle ilgili anne/babanın katılığı. Kariyerle ilgili ün ve itibarın yok olması.)

Neptün 12.evde Prş kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar konularında Kendini kurban eden, kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan veya aldatılan, fedakarlık, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, yan çizme, dalgınlık, dikkatsizlik, düşüncesizlik, bulanıklık, kaçamak davranmak, ordan oraya sürüklenmek, unutkanlık, nedensiz korkular, endişe, isteri, kuruntu, hayalkırıklıkları. (Gizli düşmanlarla ilgili sıkıntı ve sorunlarda belirsizlik, bulanıklık. Büyük Kurumlarla ilgili sıkıntı ve sorunlarda karışıklık, dikkatsizlik, düşüncesizlik. Büyük Kurumlardaki sıkıntı ve sorunlarda bulanıklık, karışıklık. Büyük Kurumlardaki gizli düşmanlarda hayalkırıklıkları, nedensiz korkular.)

Yükselen Boğa  

Jüpiter 3.evde Prş kötü: İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güven, tembellik, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, boyunu aşmak, fazla söz vermek, ukalalık, kibir, fanatizm. (Evle, ebeveynlerle ilgili iletişimde kabalık. Evle, ev içi işlerle, gayrimenkul konularıyla ilgili yakın çevrede (kardeşler, akrabalar, komşular) sorumsuzluk, tembellik. Evle, gayrimenkulle, ev içi işlerle ilgili fikirlerde ukalalık. Evle, ebeveynlerle ilgili kısa yolculuklarda sorumsuzluk.)

Güneş 7.evde Prş kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, baskınlık.

Merkür 7.evde Salı, Çrş, Cuma, Pazar süper : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, nükte, akıllılık. (Mirasla, vergilerle ilgili birebir ilişkilerde, adli davalarda mantıklı, becerikli ve iletişimci olmak. Başkalarının kaynaklarıyla, kendi kaynaklarımızla, ortak paralarla, bankacılık işlemleriyle, borçlarla ilgili adli davalarda mantık ve beceri. Ortak paralarla, bankacılık işlemleriyle ilgili birebir ilişkilerde iletişimci olmak.)

Güneş 8.evde Cts süper : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, irade, istek, canlılık, yaşama gücü, otorite, varoluş, bilinçli yönümüz, saygınlık, onur, kendinden eminlik, bağımsızlık, liderlik, yapıcılık, kendine güven, organize etmek, yönetmek.

Venüs 9.evde Çrş kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, kararsız.

Plüto 9.evde Pzt süper: Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Keskin, nüfuz edici, islah etme, arıtma, dönüşüm, güç, derin analiz, güçlü iyileştirme ve tedavi yeteneği, yaratıcı potansiyel, insanüstü irade, eskimiş değerleri dönüştürme. (Ün ve kariyerle ilgili yüksek öğrenimde yenilik ve dönüşüm. Kariyerle ilgili uzun yolculuklarda, yabancı ülke ve kültürlerde güçlenmek. Ün, itibar ve kariyerle ilgili hukuki konularda güçlenmek ve nüfuz edici olmak.)

Plüto 9.evde Çrş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık. (Ün ve kariyerle ilgili yüksek öğrenimde kıskançlık, katılık ve megalomani. Kariyerle ilgili uzun yolculuklarda, yabancı ülke ve kültürlerde ölüm yada yıkım. Ün, itibar ve kariyerle ilgili hukuki konularda yıkım.)

Neptün 11.evde Prş kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Kendini kurban eden, kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan veya aldatılan, fedakarlık, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, yan çizme, dalgınlık, dikkatsizlik, düşüncesizlik, bulanıklık, kaçamak davranmak, ordan oraya sürüklenmek, unutkanlık, nedensiz korkular, endişe, isteri, kuruntu, hayalkırıklıkları. (Arkadaş ve tanıdıklardaki, grup ve organizasyonlardaki, geleceğe yönelik projelerdeki, teknolojik konulardaki sıkıntı ve sorunlarda, gizli düşmanlarda bulanıklık, karışıklık, dikkatsizlik, düşüncesizlik. Büyük Kurumlarla ilgili grup ve organizasyonlarda, geleceğe yönelik projelerde, teknolojik konularda hayalkırıklıkları.)

Uranüs 12.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik. (Öncü, savaşçı ve gözüpek gizli düşmanların huzursuz olması. Vücut yapısı ve kişisel görünümle ilgili sıkıntı ve sorunların huzursuz etmesi.)

Yükselen İkizler

Jüpiter 2.evde Prş kötü: Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güven, tembellik, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, boyunu aşmak, fazla söz vermek, ukalalık, kibir, fanatizm. (Evle, gayrimenkulle, ev içi işlerle ilgili para ve mal-mülk konularında savurganlık, sorumsuzluk. Evle, ev içi işlerle ilgili harcama ve kazanma tarzında ziyankarlık. Ebeveynlerle ilgili para, mal-mülk, harcama ve kazanma tarzında ziyankarlık, sorumsuzluk.)

Güneş 6.evde Prş kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, baskınlık.

Merkür 6.evde Salı, Çrş, Cuma, Pazar süper : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, nükte, akıllılık. (Ameliyatlarla ilgili verimlilikte beceri. Başkalarının kaynakları, kendi kaynaklarımızla ilgili hizmette, günlük işlerde, verimlilikde akıllı ve hünerli olmak. Ortak paralarla, bankacılık işlemleriyle ilgili verimlilikte akıllılık ve beceri. Bankacılık işlemleriyle ilgili iş arkadaşları ve çalışanlarda akıllılık, beceri ve iletişimcilik.)

Güneş 7.evde Cts süper : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, irade, istek, canlılık, yaşama gücü, otorite, varoluş, bilinçli yönümüz, saygınlık, onur, kendinden eminlik, bağımsızlık, liderlik, yapıcılık, kendine güven, organize etmek, yönetmek.

Venüs 8.evde Çrş kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, kararsız.

Plüto 8.evde Pzt süper: Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Keskin, nüfuz edici, islah etme, arıtma, dönüşüm, güç, derin analiz, güçlü iyileştirme ve tedavi yeteneği, yaratıcı potansiyel, insanüstü irade, eskimiş değerleri dönüştürme. (Meslek ve kariyerle ilgili yeniliklerde güçlü ve nüfuz edici olmak. Anne/babayla ilgili mirasda güçlenmek. Anne/babayla ilgili ameliyatlarda iyileşme gücü. Anne/baba, patron yada kariyerle ilgili ortak paralar, bankacılık işlemleri, borç ve kredilerde iradeli ve güçlü olmak.)

Plüto 8.evde Çrş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık. (Meslek ve kariyerle ilgili yeniliklerde kıskançlık. Anne/babayla ilgili mirasda kıskançlık ve şiddet. Anne/babayla ilgili ameliyatlarda yıkım. Anne/baba, patron yada kariyerle ilgili ortak paralar, bankacılık işlemleri, borç ve kredilerde yıkım.)

Neptün 10.evde Prş kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Kendini kurban eden, kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan veya aldatılan, fedakarlık, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, yan çizme, dalgınlık, dikkatsizlik, düşüncesizlik, bulanıklık, kaçamak davranmak, ordan oraya sürüklenmek, unutkanlık, nedensiz korkular, endişe, isteri, kuruntu, hayalkırıklıkları. (Meslek ve kariyerdeki sıkıntı ve sorunlarda belirsizlik, karışıklık. Meslek ve kariyerdeki gizli düşmanlarda hayalkırıklıkları. İşveren yada anne/babadaki sıkıntı ve sorunlarda karışıklık, dikkatsizlik, düşüncesizlik. Büyük Kurumlarla ilgili meslek ve kariyerde endişe, kuruntu. Büyük Kurumlarla ilgili işveren yada anne/babada endişe ve kuruntu.)

Uranüs 11.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik. (Savaşçı, öncü, gözüpek arkadaş ve tanıdıkların güvenilmez, sorumsuz ve huzursuz olması. Vücut yapısı ve kişisel görünümle ilgili grup ve organizasyonların, teknolojik aletlerin güvenilmezliği.)

Yükselen Yengeç

Jüpiter 1.evde Prş kötü: Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güven, tembellik, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, boyunu aşmak, fazla söz vermek, ukalalık, kibir, fanatizm. (Evle, gayrimenkulle, aile ve ev içi işlerle ilgili başlangıçlarda sorumsuzluk, ziyankarlık. Aile ve ev içi işlerle ilgili dünyaya yaklaşımda tembellik, sorumsuzluk. Ebeveynlerle ilgili dünyaya yaklaşımda kabalık, ukalalık.)

Güneş 5.evde Prş kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, baskınlık.

Merkür 5.evde Salı, Çrş, Cuma, Pazar süper : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, nükte, akıllılık. (Başkalarının kaynaklarıyla, kendi kaynaklarımızla ilgili hobilerde, eğlence ve oyunlarda beceriklilik. Ortak paralarla, bankacılık işlemleriyle ilgili spekülasyonlarda akıllılık. Ortak paralarla, bankacılık işlemleriyle ilgili kendimizi ifadede beceriklilik, iletişimcilik.)

Güneş 6.evde Cts süper : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, irade, istek, canlılık, yaşama gücü, otorite, varoluş, bilinçli yönümüz, saygınlık, onur, kendinden eminlik, bağımsızlık, liderlik, yapıcılık, kendine güven, organize etmek, yönetmek.

Venüs 7.evde Çrş kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, kararsız.

Plüto 7.evde Pzt süper: Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Keskin, nüfuz edici, islah etme, arıtma, dönüşüm, güç, derin analiz, güçlü iyileştirme ve tedavi yeteneği, yaratıcı potansiyel, insanüstü irade, eskimiş değerleri dönüştürme. (Kariyerle ilgili ortaklıklarda, rakiplerde, birebir ilişkilerde güçlü ve nüfuz edici olmak. Kariyerle ilgili adli davalarda güçlü olmak. Anne/baba yada patronla ilgili birebir ilişkilerde güçlü ve nüfuz edici olmak.)

Plüto 7.evde Çrş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık. (Kariyerle ilgili ortaklıklarda, rakiplerde, birebir ilişkilerde kıskançlık, katılık ve megalomani. Kariyerle ilgili adli davalarda yıkım. Anne/baba yada patronla ilgili birebir ilişkilerde katılık.)

Neptün 9.evde Prş kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Kendini kurban eden, kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan veya aldatılan, fedakarlık, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, yan çizme, dalgınlık, dikkatsizlik, düşüncesizlik, bulanıklık, kaçamak davranmak, ordan oraya sürüklenmek, unutkanlık, nedensiz korkular, endişe, isteri, kuruntu, hayalkırıklıkları. (Yüksek öğrenimdeki, uzun yolculuklardaki, hukuk ve yasalardaki, yabancı ülke yada şehirlerdeki sıkıntı ve sorunlarda, gizli düşmanlarda karışıklık, bulanıklık, dikkatsizlik, hayalkırıklıkları. Büyük Kurumlarla ilgili hukuk ve yasalarda karışıklık, bulanıklık. Yabancı ülke ve şehirlerdeki Büyük Kurumlarda belirsizlik, karışıklık.)

Uranüs 10.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik. (Vücut yapısı ve kişisel görünümle ilgili meslek ve kariyerde huzursuzluk, sorumsuzluk ve ani değişim. Savaşçı, öncü, gözüpek işverenlerin huzursuz, bencil ve güvenilmez olması.)

Yükselen Aslan

Güneş 4.evde Prş kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, baskınlık.

Merkür 4.evde Salı, Çrş, Cuma, Pazar süper : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, nükte, akıllılık. (Başkalarının kaynaklarıyla, kendi kaynaklarımızla ilgili gayrimenkul konularında beceri ve iletişimcilik. Ortak paralarla, bankacılık işlemleriyle ilgili gayrimenkul konularında akıllılık.)

Güneş 5.evde Cts süper : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, irade, istek, canlılık, yaşama gücü, otorite, varoluş, bilinçli yönümüz, saygınlık, onur, kendinden eminlik, bağımsızlık, liderlik, yapıcılık, kendine güven, organize etmek, yönetmek.

Venüs 6.evde Çrş kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, kararsız.

Plüto 6.evde Pzt süper: Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Keskin, nüfuz edici, islah etme, arıtma, dönüşüm, güç, derin analiz, güçlü iyileştirme ve tedavi yeteneği, yaratıcı potansiyel, insanüstü irade, eskimiş değerleri dönüştürme. (Meslek ve kariyerle ilgili hizmette keskin ve nüfuz edici olmak. Anne/baba yada patronla ilgili fiziksel sağlıkta tedavi ve iyileşme. Yaşlı ev hayvanlarında tedavi ve iyileşme. Yaşlı çalışanlar yada iş arkadaşlarında tedavi ve iyileşme. Meslekle ilgili verimlilikte güçlenmek.)

Plüto 6.evde Çrş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık. (Meslek ve kariyerle ilgili hizmette kıskançlık, katılık ve megalomani. Anne/baba yada patronla ilgili fiziksel sağlıkta ölüm yada yıkım. Yaşlı ev hayvanlarında ölüm. Yaşlı çalışanlar yada iş arkadaşlarında ölüm. Meslekle ilgili verimlilikte yıkım.)

Neptün 8.evde Prş kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Kendini kurban eden, kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan veya aldatılan, fedakarlık, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, yan çizme, dalgınlık, dikkatsizlik, düşüncesizlik, bulanıklık, kaçamak davranmak, ordan oraya sürüklenmek, unutkanlık, nedensiz korkular, endişe, isteri, kuruntu, hayalkırıklıkları. (Yeniliklerdeki, başkalarıyla kaynaşmalardaki, mirasdaki, vergilerdeki, ameliyatlardaki, başkalarının kaynaklarındaki, kendi kaynaklarımızdaki, ortak paralardaki, bankacılık işlemlerindeki, borçlardaki, cinsellikteki sıkıntı ve sorunlarda, gizli düşmanlarda karışıklık, düşüncesizlik, dikkatsizlik, hayalkırıklıkları. Büyük Kurum ve Kuruluşlarla ilgili yeniliklerde, vergilerde, başkalarının kaynaklarında, kendi kaynaklarımızda, ortak paralarda, bankacılık işlemlerinde, borçlarda karışıklık, belirsizlik, hayalkırıklıkları.)

Uranüs 9.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik. (Polis, asker ve güvenlikle ilgili yüksek öğrenimde ani değişim. Hukuki konuların ve uzun yolculukların başlangıcında sorumsuzluk.)

Jüpiter 12.evde Prş kötü: Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güven, tembellik, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, boyunu aşmak, fazla söz vermek, ukalalık, kibir, fanatizm. (Evle, gayrimenkulle, aile ve ev içi işlerle, ebeveynlerle ilgili sıkıntı ve sorunlarda sorumsuzluk, işi başkalarına bırakmak. Evle, gayrimenkulle ilgili Büyük Kurum ve Kuruluşlarda sorumsuzluk, tembellik, işi başkalarına bırakmak. Evle, gayrimenkulle, ebeveynlerle ilgili gizli düşmanlarda sorumsuzluk, kabalık, ukalalık, savurganlık.)

Yükselen Başak

Güneş 3.evde Prş kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, baskınlık.

Merkür 3.evde Salı, Çrş, Cuma, Pazar süper : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, nükte, akıllılık. (Yenilikle ilgili fikirlerde akıllılık. Mirasla ilgili kardeşlerde, yakın çevrede, fikirlerde beceriklilik, iletişimcilik. Başkalarının kaynaklarıyla, kendi kaynaklarımızla ilgili iletişimde, kısa yolculuklarda beceri ve iletişim. Ortak paralarla, bankacılık işlemleriyle ilgili kardeşlerde, yakın çevrede beceri ve akıllılık.)

Güneş 4.evde Cts süper : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, irade, istek, canlılık, yaşama gücü, otorite, varoluş, bilinçli yönümüz, saygınlık, onur, kendinden eminlik, bağımsızlık, liderlik, yapıcılık, kendine güven, organize etmek, yönetmek.

Venüs 5.evde Çrş kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, kararsız.

Plüto 5.evde Pzt süper: Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Keskin, nüfuz edici, islah etme, arıtma, dönüşüm, güç, derin analiz, güçlü iyileştirme ve tedavi yeteneği, yaratıcı potansiyel, insanüstü irade, eskimiş değerleri dönüştürme. (Mesleki alanda kendini ifadede güçlü olmak. Mesleki spekülasyonlarda derin analiz. Meslekle ilgili hobilerde yaratıcı potansiyel. Meslek ve kariyerle ilgili eğlencelerde yaratıcı olmak.)

Plüto 5.evde Çrş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık. (Mesleki alanda kendini ifadede kıskançlık, katılık ve megalomani. Mesleki spekülasyonlarda katılık. Meslekle ilgili hobilerde kıskançlık. Meslek ve kariyerle ilgili eğlencelerde kıskançlık, katılık ve megalomani.)

Neptün 7.evde Prş kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Kendini kurban eden, kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan veya aldatılan, fedakarlık, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, yan çizme, dalgınlık, dikkatsizlik, düşüncesizlik, bulanıklık, kaçamak davranmak, ordan oraya sürüklenmek, unutkanlık, nedensiz korkular, endişe, isteri, kuruntu, hayalkırıklıkları. (Ortaklıktaki, evlilikteki, birebir ilişkilerdeki, adli davalardaki sıkıntı ve sorunlarda, gizli düşmanlarda karışıklık, bulanıklık, hayalkırıklıkları. Büyük Kurum ve Kuruluşlarla ilgili adli davalarda, ortaklıkta hayalkırıklıkları, karışıklık, belirsizlik.)

Uranüs 8.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik. (Vücut yapısı ve kişisel görünümle ilgili yeniliklerde, ameliyatlarda sorumsuzluk. Bankacılık işlemlerinin başlangıcında sorumsuzluk.)

Jüpiter 11.evde Prş kötü: Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güven, tembellik, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, boyunu aşmak, fazla söz vermek, ukalalık, kibir, fanatizm. (Evle, gayrimenkulle ilgili grup ve organizasyonlarda, geleceğe yönelik plan ve projelerde sorumsuzluk, ziyankarlık. Evle, aile ve ev içi işlerle, güvenlikle ilgili teknolojik konularda sorumsuzluk, savurganlık.)

Yükselen Terazi 

Güneş 2.evde Prş kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, baskınlık.

Merkür 2.evde Salı, Çrş, Cuma, Pazar süper : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, nükte, akıllılık. (Mirasla ilgili para, mal-mülk konularında akıllılık ve beceri. Ameliyatlarla ilgili para konularında iletişimcilik, akıllılık. Başkalarının kaynaklarıyla, kendi kaynaklarımızla ilgili para, mal-mülk konularında beceri. Ortak paralarla, bankacılık işlemleriyle, borçlarla ilgili para konularında iletişimcilik, akıllılık.)

Güneş 3.evde Cts süper : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, irade, istek, canlılık, yaşama gücü, otorite, varoluş, bilinçli yönümüz, saygınlık, onur, kendinden eminlik, bağımsızlık, liderlik, yapıcılık, kendine güven, organize etmek, yönetmek.

Venüs 4.evde Çrş kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, kararsız.

Plüto 4.evde Pzt süper: Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Keskin, nüfuz edici, islah etme, arıtma, dönüşüm, güç, derin analiz, güçlü iyileştirme ve tedavi yeteneği, yaratıcı potansiyel, insanüstü irade, eskimiş değerleri dönüştürme. (Anne/babayla ilgili gayrimenkul konularında yenilik ve dönüşüm. Aileden uzak, yaşlı ebeveynlerde tedavi ve iyileşme. Eskimiş ev yada gayrimenkullerde yenilik ve dönüşüm.)

Plüto 4.evde Çrş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık. (Anne/babayla ilgili gayrimenkul konularında kıskançlık, şiddet ve katılık. Aileden uzak, yaşlı ebeveynlerde ölüm. Eskimiş ev yada gayrimenkullerde yıkım.)

Neptün 6.evde Prş kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Kendini kurban eden, kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan veya aldatılan, fedakarlık, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, yan çizme, dalgınlık, dikkatsizlik, düşüncesizlik, bulanıklık, kaçamak davranmak, ordan oraya sürüklenmek, unutkanlık, nedensiz korkular, endişe, isteri, kuruntu, hayalkırıklıkları. (Fiziksel sağlıktaki, günlük işlerdeki, çalışanlarınızdaki, iş arkadaşlarınızdaki, ev hayvanlarındaki sıkıntı ve sorunlarda karışıklık, belirsizlik, dikkatsizlik, düşüncesizlik. Günlük işlerdeki, çalışanlarınızdaki, iş arkadaşlarınızdaki gizli düşmanlarda nedensiz korkular, hayalkırıklıkları.)

Uranüs 7.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik. (Kişisel görünümle ilgili ortaklıklarda, danışmanlıklarda sorumsuzluk, huzursuzluk. Kişilik ve dünyaya yaklaşımla ilgili birebir ilişkiler ve adli davalarda sorumsuzluk, güvenilmezlik. Savaşçı, öncü, gözüpek rakiplerin huzursuz olması.)

Jüpiter 10.evde Prş kötü: Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güven, tembellik, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, boyunu aşmak, fazla söz vermek, ukalalık, kibir, fanatizm. (Gayrimenkulle, ev içi işlerle, güvenlikle ilgili meslek ve kariyerde sorumsuzluk, tembellik. Gayrimenkulle, güvenlikle ilgili konulardaki işverende sorumsuzluk, ukalalık. Evle, gayrimenkulle, ev içi işlerle, güvenlikle ilgili konularda anne/babada sorumsuzluk, ziyankarlık.)

Yükselen Akrep

Güneş 1.evde Prş kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, baskınlık.

Merkür 1.evde Salı, Çrş, Cuma, Pazar süper : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, nükte, akıllılık. (Yenilikle, kaynaşmayla ilgili dünyaya yaklaşımda meraklılık, çok yönlülük. Ameliyatlarla ilgili başlangıçlarda beceriklilik, akıllılık. Başkalarının kaynaklarıyla, kendi kaynaklarımızla, ortak paralarla, bankacılık işlemleriyle, borçlarla ilgili başlangıçlarda iletişimcilik ve beceri.)

Güneş 2.evde Cts süper : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, irade, istek, canlılık, yaşama gücü, otorite, varoluş, bilinçli yönümüz, saygınlık, onur, kendinden eminlik, bağımsızlık, liderlik, yapıcılık, kendine güven, organize etmek, yönetmek.

Venüs 3.evde Çrş kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, kararsız.

Plüto 3.evde Pzt süper: İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Keskin, nüfuz edici, islah etme, arıtma, dönüşüm, güç, derin analiz, güçlü iyileştirme ve tedavi yeteneği, yaratıcı potansiyel, insanüstü irade, eskimiş değerleri dönüştürme. (Meslek ve kariyerle ilgili, anne/baba yada patronla ilgili iletişimde güçlü ve nüfuz edici olmak. Yaşlı yada kariyerli yakın çevreden kişilerin (kardeş, akraba, komşu) tedavisi yada iyileşmesi.)

Plüto 3.evde Çrş, Cuma, Cts, Pazar kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık. (Meslek ve kariyerle ilgili, anne/baba yada patronla ilgili iletişimde katılık. Yaşlı yada kariyerli yakın çevreden kişilerin (kardeş, akraba, komşu) ölümü.)

Neptün 5.evde Prş kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Kendini kurban eden, kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan veya aldatılan, fedakarlık, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, yan çizme, dalgınlık, dikkatsizlik, düşüncesizlik, bulanıklık, kaçamak davranmak, ordan oraya sürüklenmek, unutkanlık, nedensiz korkular, endişe, isteri, kuruntu, hayalkırıklıkları. (Çocuklarınızdaki, romantik ilişkinizdeki, hobi ve eğlence tarzınızdaki, spekülatif konulardaki (Borsa, vs.) sıkıntı ve sorunlarda karışıklık, belirsizlik. Romantik ilişkinizdeki, hobilerinizdeki gizli düşmanlarda hayalkırıklıkları, endişe ve kuruntu. Büyük Kurum ve Kuruluşlarla ilgili spekülatif konularda (Borsa, vs.) belirsizlik. Sıkıntı ve sorunlarla ilgili kendinizi ifadede düşüncesizlik, dalgınlık.)

Uranüs 6.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik. (Vücut yapısı ve kişisel görünümle ilgili fiziksel sağlıkta ani değişim ve sorumsuzluk. Vücut yapısı ve kişisel görünümle ilgili hizmetlerde, günlük işlerde sorumsuzluk ve huzursuzluk. Aktif, enerjik küçük ev hayvanlarında ani değişim yada sorumsuzluk.)

Jüpiter 9.evde Prş kötü: Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güven, tembellik, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, boyunu aşmak, fazla söz vermek, ukalalık, kibir, fanatizm. (Gayrimenkulle, güvenlikle ilgili yüksek öğrenimde sorumsuzluk, tembellik. Evle, ebeveynlerle ilgili uzun yolculuklarda sorumsuzluk, savurganlık. Evle, gayrimenkulle, güvenlikle, ebeveynlerle ilgili hukuk ve yasalarda sorumsuzluk. Evle, ebeveynlerle ilgili yabancı ülke yada şehirlerde sorumsuzluk.)

Yükselen Yay   

Güneş 1.evde Cts süper : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, irade, istek, canlılık, yaşama gücü, otorite, varoluş, bilinçli yönümüz, saygınlık, onur, kendinden eminlik, bağımsızlık, liderlik, yapıcılık, kendine güven, organize etmek, yönetmek.

Venüs 2.evde Çrş kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, kararsız.

Plüto 2.evde Pzt süper: Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Keskin, nüfuz edici, islah etme, arıtma, dönüşüm, güç, derin analiz, güçlü iyileştirme ve tedavi yeteneği, yaratıcı potansiyel, insanüstü irade, eskimiş değerleri dönüştürme. (Kariyerle ilgili parada güçlenmek. Anne/baba yada patronla ilgili para veya mal-mülkde nüfuz edici olmak. Meslekle ilgili harcama veya kazanma tarzında güçlenmek. Yaşlı fiziksel duyuların tedavi olması ve iyileşmesi.)

Plüto 2.evde Çrş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık. (Kariyerle ilgili parada kıskançlık. Anne/baba yada patronla ilgili para veya mal-mülkde kıskançlık yada şiddet. Meslekle ilgili harcama veya kazanma tarzında yıkım. Yaşlı fiziksel duyularda yıkım.)

Neptün 4.evde Prş kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Kendini kurban eden, kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan veya aldatılan, fedakarlık, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, yan çizme, dalgınlık, dikkatsizlik, düşüncesizlik, bulanıklık, kaçamak davranmak, ordan oraya sürüklenmek, unutkanlık, nedensiz korkular, endişe, isteri, kuruntu, hayalkırıklıkları. (Ev, gayrimenkul, güvenlik, aile, ev içi işler, ebeveynlerdeki sıkıntı ve sorunlarda karışıklık, dikkatsizlik, düşüncesizlik, hayalkırıklıkları. Evdeki, gayrimenkuldeki, aile içindeki gizli düşmanlarda hayalkırıklıkları, endişe ve kuruntu.)

Uranüs 5.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik. (Aktif, enerjik çocuklarda sorumsuzluk. Kişilik ve dünyaya yaklaşımınızla ilgili kendinizi ifadede aşırılık. Girişimcilikle ilgili spekülasyonlarda güvenilmezlik ve ani değişimler. Romantik ilişkilerin başlangıçlarında bencillik, huzursuzluk. Kişisel görünümle ilgili hobilerinizde ani değişim yada sorumsuzluk. Enerjik, aktif ve maceracılıkla ilgili eğlence ve hobilerinizde sorumsuzluk.)

Jüpiter 8.evde Prş kötü: Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güven, tembellik, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, boyunu aşmak, fazla söz vermek, ukalalık, kibir, fanatizm. (Evle, gayrimenkulle ilgili yeniliklerde, vergilerde, bankacılık işlemlerinde, borç ve kredilerde, ortak paralarda, başkalarının kaynaklarında, kendi kaynaklarımızda sorumsuzluk, ziyankarlık. Evle, ebeveynlerle ilgili mirasda, ortak paralarda sorumsuzluk. Ebeveynlerle ilgili ameliyatlarda sorumsuzluk.)

Güneş 12.evde Prş kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, baskınlık.

Merkür 12.evde Salı, Çrş, Cuma, Pazar süper : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar konularında Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, nükte, akıllılık. (Yenilikle, kaynaşmayla, mirasla, vergilerle, ameliyatlarla, başkalarının kaynaklarıyla, kendi kaynaklarımızla, ortak paralarla, bankacılık işlemleriyle, borçlarla ilgili sıkıntı ve sorunlarda beceri ve akıllılık. Mirasla, vergilerle, başkalarının kaynaklarıyla, kendi kaynaklarımızla, bankacılık işlemleriyle ilgili gizli düşmanlarda, büyük kurumlarda iletişimcilik ve beceriklilik.)

Yükselen Oğlak  

Venüs 1.evde Çrş kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, kararsız.

Plüto 1.evde Pzt süper: Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Keskin, nüfuz edici, islah etme, arıtma, dönüşüm, güç, derin analiz, güçlü iyileştirme ve tedavi yeteneği, yaratıcı potansiyel, insanüstü irade, eskimiş değerleri dönüştürme. (Sosyal statüyle ilgili dünyaya yaklaşımda derin analiz. Kariyerle ilgili başlangıçlarda güçlü ve nüfuz edici.)

Plüto 1.evde Çrş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık. (Sosyal statüyle ilgili dünyaya yaklaşım katı, kıskanç. Kariyerle ilgili başlangıçlarda dayanılmaz istek.)

Neptün 3.evde Prş kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Kendini kurban eden, kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan veya aldatılan, fedakarlık, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, yan çizme, dalgınlık, dikkatsizlik, düşüncesizlik, bulanıklık, kaçamak davranmak, ordan oraya sürüklenmek, unutkanlık, nedensiz korkular, endişe, isteri, kuruntu, hayalkırıklıkları. (İletişimdeki, yakın çevredeki (kardeş, akraba, komşu), kısa yolculuklardaki sıkıntı ve sorunlarda, gizli düşmanlarda belirsizlik, karışıklık, hayalkırıklıkları. Büyük Kurum ve Kuruluşlarla ilgili iletişimde, kısa yolculuklarda karışıklık, dikkatsizlik, dalgınlık. Yakın çevredeki Büyük Kuruluşlarda karışıklık.)

Uranüs 4.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik. (Ev ve gayrimenkul konularındaki başlangıçlarda huzursuzluk ve sorumsuzluk. Aile ve ev içi işlerdeki başlangıçlarda huzursuzluk, sorumsuzluk.)

Jüpiter 7.evde Prş kötü: Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güven, tembellik, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, boyunu aşmak, fazla söz vermek, ukalalık, kibir, fanatizm. (Gayrimenkulle ilgili ortaklıklarda, birebir ilişkilerde, adli davalarda, danışmanlıkta sorumsuzluk. Ebeveynlerle ilgili birebir ilişkilerde ukalalık, kabalık. Ebeveynlerle ilgili adli davalarda sorumsuzluk.)

Güneş 11.evde Prş kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, baskınlık.

Merkür 11.evde Salı, Çrş, Cuma, Pazar süper : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, nükte, akıllılık. (Yenilikle, başkalarının kaynaklarıyla, kendi kaynaklarımızla, ortak paralarla, bankacılık işlemleriyle ilgili plan ve projelerde, teknolojik konularda beceri ve akıllılık. Mirasla, vergilerle, ortak paralarla, başkalarının kaynaklarıyla, kendi kaynaklarımızla, bankacılık işlemleriyle, borçlarla ilgili arkadaş ve tanıdıklarda beceriklilik, iletişimcilik. Ameliyatlarla ilgili teknolojik konularda beceri.)

Güneş 12.evde Cts süper : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar konularında Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, irade, istek, canlılık, yaşama gücü, otorite, varoluş, bilinçli yönümüz, saygınlık, onur, kendinden eminlik, bağımsızlık, liderlik, yapıcılık, kendine güven, organize etmek, yönetmek.

Yükselen Kova

Neptün 2.evde Prş kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Kendini kurban eden, kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan veya aldatılan, fedakarlık, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, yan çizme, dalgınlık, dikkatsizlik, düşüncesizlik, bulanıklık, kaçamak davranmak, ordan oraya sürüklenmek, unutkanlık, nedensiz korkular, endişe, isteri, kuruntu, hayalkırıklıkları. (Paradaki, maddi-manevi kaynaklarımızdaki, mal-mülk, harcama ve kazanma tarzımızdaki, fiziksel duyularımızdaki sıkıntı ve sorunlarda karışıklık, belirsizlik, dikkatsizlik, düşüncesizlik, hayalkırıklıkları. Maddi ve manevi kaynaklarımızdaki gizli düşmanlarda hayalkırıklıkları. Büyük Kurumlarla ilgili parada karışıklık. Maddi ve manevi kaynaklarımızdaki Büyük Kurumlarda dalgınlık, dikkatsizlik, karışıklık.)

Uranüs 3.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik. (Başlangıçlarla ilgili iletişimde huzursuzluk. Kişilik ve dünyaya yaklaşımla ilgili fikirlerde aşırılık ve aykırılık. Savaşçı, öncü, gözüpek karakterdeki yakın çevrede (kardeş, akraba, komşu) huzursuzluk ve sorumsuzluk. Öğrenimle ilgili başlangıçlarda huzursuzluk ve sorumsuzluk.)

Jüpiter 6.evde Prş kötü: Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güven, tembellik, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, boyunu aşmak, fazla söz vermek, ukalalık, kibir, fanatizm. (Evle, ev içi işlerle, güvenlikle ilgili hizmette, çalışanlarda, günlük işlerde sorumsuzluk, tembellik. Gayrimenkulle ilgili iş arkadaşlarında ukalalık, tembellik. Gayrimenkulle ilgili verimlilikte savurganlık. Ebeveynlerle ilgili fiziksel sağlıkta savurganlık, sorumsuzluk.)

Güneş 10.evde Prş kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, baskınlık.

Merkür 10.evde Salı, Çrş, Cuma, Pazar süper : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, nükte, akıllılık. (Mirasla ilgili anne/babada akıllılık, iletişimcilik. Vergilerle, başkalarının kaynaklarıyla, kendi kaynaklarımızla, ortak paralarla, bankacılık işlemleriyle, borçlarla ilgili patron ve işverende iletişimcilik, beceriklilik.)

Güneş 11.evde Cts süper : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, irade, istek, canlılık, yaşama gücü, otorite, varoluş, bilinçli yönümüz, saygınlık, onur, kendinden eminlik, bağımsızlık, liderlik, yapıcılık, kendine güven, organize etmek, yönetmek.

Venüs 12.evde Çrş kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, kararsız.

Plüto 12.evde Pzt süper: Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar konularında Keskin, nüfuz edici, islah etme, arıtma, dönüşüm, güç, derin analiz, güçlü iyileştirme ve tedavi yeteneği, yaratıcı potansiyel, insanüstü irade, eskimiş değerleri dönüştürme. (Kariyerle ilgili, anne/baba yada patronla ilgili sıkıntı ve sorunların güçlenmesi. Anne/baba veya patronla ilgili yada kariyerle ilgili gizli düşmanların güçlenmesi. Anne/baba yada patronla ilgili büyük kurumlarda yenilenme.)

Plüto 12.evde Çrş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık. (Kariyerle ilgili, anne/baba yada patronla ilgili sıkıntı ve sorunlarda şiddet. Anne/baba veya patronla ilgili yada kariyerle ilgili gizli düşmanlarda ölüm. Anne/baba yada patronla ilgili büyük kurumlarda yıkım.)

Yükselen Balık

Neptün 1.evde Prş kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Kendini kurban eden, kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan veya aldatılan, fedakarlık, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, yan çizme, dalgınlık, dikkatsizlik, düşüncesizlik, bulanıklık, kaçamak davranmak, ordan oraya sürüklenmek, unutkanlık, nedensiz korkular, endişe, isteri, kuruntu, hayalkırıklıkları. (Vücut yapısındaki, kişilik ve dünyaya yaklaşımdaki, kişisel görünümdeki, başlangıçlardaki sıkıntı ve sorunlarda karışıklık, belirsizlik, hayalkırıklıkları. Başlangıçlardaki gizli düşmanlarda hayalkırıklıkları, endişe ve korku. Büyük Kurumlarla ilgili başlangıçlarda karışıklık, belirsizlik.)

Uranüs 2.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik. (Parayla ilgili, mal ve mülkle ilgili başlangıçlarda huzursuzluk ve sorumsuzluk. Vücut yapısıyla ilgili fiziksel duyularda ani değişim. Aktfi, enerjik ve cesur tarzda yapılan harcama ve kazanımlarda huzursuzluk ve sorumsuzluk.)

Jüpiter 5.evde Prş kötü: Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güven, tembellik, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, boyunu aşmak, fazla söz vermek, ukalalık, kibir, fanatizm. (Evle, aile ve ev içi işlerle, ebeveynlerle ilgili hobilerde, eğlencelerde sorumsuzluk, savurganlık. Gayrimenkulle ilgili spekülasyonlarda sorumsuzluk.)

Güneş 9.evde Prş kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, baskınlık.

Merkür 9.evde Salı, Çrş, Cuma, Pazar süper : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, nükte, akıllılık. (Mirasla, vergilerle, başkalarının kaynaklarıyla, kendi kaynaklarımızla, ortak paralarla, bankacılık işlemleriyle, borçlarla ilgili hukuk ve yasalarda iletişimcilik, beceriklilik. Başkalarının kaynaklarıyla, kendi kaynaklarımızla ilgili yabancı ülke ve kültürlerde, uzun yolculuklarda akıllılık ve beceri.)

Güneş 10.evde Cts süper : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, irade, istek, canlılık, yaşama gücü, otorite, varoluş, bilinçli yönümüz, saygınlık, onur, kendinden eminlik, bağımsızlık, liderlik, yapıcılık, kendine güven, organize etmek, yönetmek.

Venüs 11.evde Çrş kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, kararsız.

Plüto 11.evde Pzt süper: Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Keskin, nüfuz edici, islah etme, arıtma, dönüşüm, güç, derin analiz, güçlü iyileştirme ve tedavi yeteneği, yaratıcı potansiyel, insanüstü irade, eskimiş değerleri dönüştürme. (Ünlü, kariyerli yada yaşlı arkadaş ve tanıdıkların tedavisi ve iyileşmesi. Meslek ve kariyerle ilgili grup ve organizasyonlarda güçlenmek. Meslek ve kariyerle ilgili projelerde, teknolojik konularda yaratıcı potansiyel.)

Plüto 11.evde Çrş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Kıskanç, ketum, sahiplenici, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık. (Ünlü, kariyerli yada yaşlı arkadaş ve tanıdıkların ölümü. Meslek ve kariyerle ilgili grup ve organizasyonlarda kıskançlık ve katılık. Meslek ve kariyerle ilgili projelerde, teknolojik konularda yıkım.)

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..