Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Temmuz '16

 
Kategori
Astroloji
 

11 - 17 Temmuz 2016 Haftalık burç astroloji: 12 Temmuz haftanın en yoğun günü, 14 Temmuz Ay süper !

11 - 17 Temmuz 2016 Haftalık burç astroloji: 12 Temmuz haftanın en yoğun günü, 14 Temmuz Ay süper !
 

haftalık burç


12 Temmuz Ay, Venüs, Jüpiter, Uranüs -1 katsayısında, Satürn ve Neptün -2 katsayısında olacaktır. 12 Temmuz Salı günü bilhassa Neptünden gelebilecek bulanık olaylar, Satürnden gelebilecek engel, yasak, aksilik ve bunalım yaratıcı kişi ve olaylar yüzünden zor durumda kalabiliriz. 17 Temmuz Pazar günü ise Jüpiter (-/+3) ve Uranüsün (-/+3) katkılarıyla, Ay, Satürn, Merkür, Venüs, Neptün ve Plütonun -1 gibi düşük katsayıda olmasından ötürü haftanın 2.inci yoğun günü olabilir. 14 Temmuz Perşembe günü Venüs, Jüpiter, Satürn, Uranüs ve Neptüne rağmen Ay Akrep burcunda +6 katsayıyla Akrep, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Oğlak, Kova, Balık burçlarını sembolize eden şeyleri güvenlik ve üretim açısından olumlu etkileyecektir. Yükselen burç ve daha detaylı bilgi yazımızın en sonundadır. (Temmuz 2016 burç)
 

12 Temmuz
Ay, Venüs, Jüpiter, Uranüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler

(Natal Güneş ve Marsı Boğa, Akrep olanlar)
Türkmenistan / AB (Avrupa Birliği) / Irak Başbakanı Haydar el-Abadi


12 Temmuz günü Türkmenistan, AB yada Irak Başbakanı Haydar el-Abadi AY.ı sembolize eden vatani konulardan, ülke güvenliğinden, Venüsü sembolize eden sosyal ve siyasi konulardan, siyasetçilerden, Jüpiteri sembolize eden kendilerine göre yabancı ülke ve kültürlerden, hukuk ve yasalardan, Uranüsü sembolize eden aşırı özgürlükçü kişi ve gruplardan, bir takım teknolojik aletlerden olumsuz etkiler alabilirler. Bu arada yukarda adı geçen ülke, grup ve kişiler Ay (Yengeç), Venüs (Boğa, Terazi), Jüpiter (Yay), Uranüs (Kova) yönetimindeki ülke, grup ve kişilerden de (Natal Güneş ve/veya Marsı) olumsuz etkiler alabilirler. Örneğin AB Natal Güneşi Boğa Natal Marsı Yengeç olan İngiltere'den olumsuz etkiler almaya devam edebilir. Irak Başbakanı Haydar el-Abadi ise Natal Marsı Yay burcunda olan Rusyadan olumsuz etkiler alabilir. Ayrıca Birleşik Rusya Partisinin (01 Aralık 2001) Natal Güneşi Yay Natal Marsı Kova burcunda olup Irak Başbakanı Haydar el-Abadi'yi olumsuz etkileyebilir. Irak Başbakanı Haydar el-Abadi her ne kadar Marsdan olumlu etki alsa da Uranüs transitinin tehditi altında sayılır. (haftalık burç)

Terörizm: Terörizm Jüpiterin olumsuz yönünü sembolize eden fanatik kişiler ile Uranüsün olumsuz yönünü sembolize eden aşırı özgürlükçü kişilerden kaynaklı olabilir. Bu yüzden Jüpiter ve/veya Uranüsün düşük katsayıda olduğu günler çok önemlidir. Buna saldırıları, patlama olaylarını sembolize eden Mars ile toplu ölümleri sembolize eden Plüton da eşlik ederse son derece vahim tablolar ortaya çıkabilir. 13, 14, 17 Temmuz günleri Uranüsün katsayısı Boğa ve Akrep burçlarını sembolize eden ülke, grup ve kişiler için -3 katsayısında olacaktır. Bu yüzden 13, 14, 17 Temmuz günleri aşırı özgürlükçü kişiler Natal Güneşi ve/veya Marsı Boğa, Akrep burcundan ülkeleri huzursuz edebilir. Örneğin 13, 14, 17 Temmuzda Türkiye, Filistin, KKTC, Türkmenistan, AB, BM, İngiltere, İsrail, Ekvador gibi ülkelerde aşırı özgürlükçü kişilere dikkat edilmelidir. 12 Temmuz da haftanın en yoğun günü olacağından Türkiye, İngiltere gibi ülkelerin hem Jüpiteri sembolize eden fanatik kişilere hem de Uranüsü sembolize eden aşırı özgürlükçü kişilere dikkat etmesi gerekebilir. 12 Temmuz günü -2 katsayısındaki Satürn ve Neptün İkizler, Başak, Yay, Balık burçlarını son derece olumsuz etkileyeceğinden bu burçları sembolize eden her türlü iletişim yollarına (yurt içi, yurt dışı yollar, köprüler, vs), kamu kurum ve kuruluş binalarına, toplu taşıma araçlarına dikkat etmek gerekebilir. (haftalık astroloji)

Deprem: Yer altındaki fay hatlarını sembolize eden Akrep burcu 13, 14, 17 Temmuz günleri Uranüsden -3 katsayısında olumsuz bir enerji alacağından zayıf fay hatlarında depremler olabilir.

Borsa: Spekülatif konulardan olan Borsayı sembolize eden Aslan burcu bütün bir hafta boyunca para ve siyasi konuları sembolize eden Venüsden olumsuz etki alacaktır. Venüs hemen hemen bütün burçları hafta boyunca olumsuz etkileyeceğinden dünya genelinde Borsa Venüsü sembolize eden talepkar kişilerden olumsuz etkiler alabilir. (2016 haftalık burç)

Grev ve Yavaşlık: Venüs hafta boyunca düşük katsayıda olup bütün burçları olumsuz etkileyeceğinden işçi ve çalışanları sembolize eden Başak burcu da Venüsden olumsuz etkiler alabilir. Dünya genelinde özellikle Natal Merkürü Boğa, Terazi olan ülkelerde (Fransa, Türkiye, İngiltere, vs) grevler ve yavaşlatma eylemleri olabilir. (2016 Temmuz burç)

Yeni başlangıçlar: Bütün bu olumsuzluklara rağmen hafta boyunca Mars transiti bütün burçları bilhassa Aslan, Başak, Kova, Balık burçlarını sembolize eden şeyleri son derece olumlu etkileyebilir. Mars transiti kişisel anlamda yeni başlangıç ve atılımları sembolize ettiğinden bu hafta atılımlar haftası olabilir. Bilhassa Aslan, Başak, Kova, Balık burçlarını sembolize eden şeylerde yeni atılımlar olabilir. Örneğin Aslan burcunu sembolize eden spekülatif konular (Borsa, döviz, vs) her ne kadar venüsü sembolize eden para konularında olumsuz etkiler alsa da Marsdan olumlu bir enerji alıyor olacaktır. Örneğin döviz alımları olabilir. Mars transiti ülkelerin askeri açıdan güçlenmelerini de sembolize eder. Bilhassa Natal Marsı Balık olan Işid, İran gibi ülke ve grupların askeri açıdan güçlenmesi söz konusu olabilir. (Temmuz astroloji)
 

16, 17 Temmuz
Güneşden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler

(Bütün burçlar bilhassa Natal Marsı Koç, Boğa, Terazi, Akrep olanlar)

Filistin, Irak, Lübnan, Tayvan, Türkiye, Suriye, Makedonya, Japonya, Kuzey Kore, Arnavutluk, Azerbaycan, Türkmenistan / MHP / NATO, AB / PYD Başkanı Salih Müslim, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi


Güneşi sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Aslan olanlar)

Çin, İsrail, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Ürdün, Suudi Arabistan, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Kuveyt, Endonezya / AKP, CHP / Can Dündar, OBama, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, İngiltere Başbakanı David Cameron, İsrail Başbakanı Netanyahu, Donald Trump, Hillary Clinton, Yunanistan Başbakanı Çipras, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Türkmenistan Başkanı Muhammedov


Güneşi sembolize eden konular
Nüfuzlu ve tanınmış kişiler, gençler, spekülatif konular (Borsa, döviz, altın, vs), lider, canlı ve yapıcı kişiler


16, 17 Temmuz Güneşden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler Güneşi sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulardan +4 katsayısıyla son derece olumlu etkiler alabilirler. Örneğin Türkiye'nin İsrailden Güneşi sembolize eden konular bazında (çeşitli organizasyonlar ve spekülatif konular) son derece olumlu etkiler alma ihrtimali var. MHP'nin de parti bazında AKP, CHP gibi partilerden olumlu etkiler alma ihtimali olabilir. (Temmuz 2016)


14 Temmuz
Ay.dan (+6) olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler

(Natal Marsı Akrep, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Oğlak, Kova, Balık olanlar)

Japonya, Kuzey Kore, Arnavutluk, Azerbaycan, Türkmenistan, Tayvan, İngiltere, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Mısır, Nijerya, Çin, İsrail, Ürdün, Suudi Arabistan, Kuveyt, İtalya, Panama, Kanada, KKTC, Ermenistan, Ukrayna, Bangladeş, Tunus, Birleşik Rusya Partisi, Libya, Ekvador, Belçika, Işid, İran, Yemen / PYD, DHKP-C / MHP, CHP / AB, IMF, FED, BM / Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Ümit Özdağ, Can Dündar, İngiltere Başbakanı David Cameron, İsrail Başbakanı Netanyahu, Donald Trump, Hillary Clinton, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Devlet Bahçeli, Obama, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Yunanistan Başbakanı Çipras, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şeri, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Selahattin Demirtaş, Julian Assange, Meral Akşener, Kanada Başbakanı Justin Trudeau
 

Ay.ı sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Yengeç olanlar)

Amerika, İngiltere, Kanada, Irak, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Mısır, Nijerya / IMF, FED, BM / Meral Akşener, Ümit Özdağ, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange, Türkmenistan Başkanı Muhammedov


Ay.ı sembolize eden konular
Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar


14 Temmuz Ay.dan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler Ay.ı sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulardan son derece olumlu etkiler alabilirler. Ay.dan olumlu etki alan ülke, grup ve kişilerin kendi güvenlik ve üretkenliklerini arttırma olasılıkları mevcuttur. Bu arada Işid, PYD gibi terör gruplarının da güvenlikleri artabilir. Sinan Ogan'ın Meral Akşener ve/veya Ümit Özdağ'dan olumlu etkiler alma olasılığı mevcuttur. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir. (Temmuz 2016 burç)
 

11, 15, 16 Temmuz
Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler

(Natal Güneş ve Marsı Aslan, Yengeç, Oğlak, Kova olanlar)
Afganistan, Pakistan, Hindistan, Libya / IMF, FED / Julian Assange, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Türkmenistan Başkanı Muhammedov


11, 15, 16 Temmuz
Venüsden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler

(Natal Marsı İkizler, Başak, Yay, Balık olanlar)

Amerika, Almanya, Fransa, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Vatikan, İtalya, Panama, Kanada, KKTC, Ermenistan, Ukrayna, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Belçika, Işid, İran, Yemen / HDP, AKP / PKK, PYD, DHKP-C / Ahmet Davutoğlu, Belçika Başbakanı Charles Michel, Edward Snowden, Devlet Bahçeli, Obama, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Yunanistan Başbakanı Çipras, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Abdullah Gül, Rusya Başkanı Putin, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Almanya Başbakanı Angela Merkel, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Meral Akşener, Kanada Başbakanı Justin Trudeau


12, 13, 14, 17 Temmuz
Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler

(Bütün burçlar bilhassa Natal Güneş ve Marsı Koç, Boğa, Terazi, Akrep olanlar)
Filistin, Türkiye, Azerbaycan, Suriye, Türkmenistan / AB, NATO / Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi


Venüsü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Boğa, Terazi olanlar)

İngiltere, İsrail, Tayvan, Ekvador, Çin, Almanya, Fransa, Belçika, Türkiye, Azerbaycan, Suriye, Suudi Arabistan, Nijerya, Makedonya / HDP / Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Rusya Başkanı Putin, İngiltere Başbakanı David Cameron, İsrail Başbakanı Netanyahu, Rıza Zarrab, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Papa Franciscus, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani

 

Venüsü sembolize eden konular
Para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar, Sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler, talepkar, ağırkanlı ve kararsız kişiler


Venüs 11, 15, 16 Temmuz günleri -/+2 katsayısında olacağından bilhassa bu günlerde Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Venüsden olumlu etki alan yada Venüsü sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı dikkatli olmaları gerekebilir. Örneğin Afganistan, Pakistan, Hindistan, Libya gibi Venüsden olumsuz etki alan ülkelerin Amerika, Almanya, Fransa, Rusya, İran gibi ülkelere ve Işid gibi terör gruplarına dikkat etmesi gerekebilir. 12, 13, 14, 17 Temmuz günleri Türkiye'nin kendi içindeki sosyal ve siyasi konulardan olumsuz etki alması söz konusu olabilir. Aynı şekilde Suriye'Nin de kendi içindeki siyasi konular yine Suriye devletini olumsuz etkileyebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir. (Temmuz astroloji)

 
 11, 12 Temmuz
Marsdan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler

(Bütün burçlar bilhassa Natal Marsı Aslan, Başak, Kova, Balık olanlar)

Çin, İsrail, Ürdün, Suudi Arabistan, Kuveyt, İtalya, Panama, Kanada, KKTC, Ermenistan, Ukrayna, Birleşik Rusya Partisi, Libya, Ekvador, Belçika, Işid, İran, Yemen/ / PYD, DHKP-C / CHP / Can Dündar, İngiltere Başbakanı David Cameron, İsrail Başbakanı Netanyahu, Donald Trump, Hillary Clinton, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Devlet Bahçeli, Obama, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Yunanistan Başbakanı Çipras, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Selahattin Demirtaş, Julian Assange, Meral Akşener, Kanada Başbakanı Justin Trudeau


Marsı sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Koç olanlar)

Filistin, Işid, İran, Irak, Bangladeş, Lübnan / NATO / DHKP-C / Selahattin Demirtaş, PYD Başkanı Salih Müslim

 
 Marsı sembolize eden konular
Asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni başlangıç ve girişimler, enerjik, öncü ve cesur kişiler


11, 12 Temmuz Marsdan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler Marsı sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulardan son derece olumlu etkiler alabilirler. Örneğinn Mars bazında Işid ve İranın son derece güçlenmesi söz konusu olabilir. Ama NATO'nun da askeri güç konusunda güçlerini arttırması söz konusu olabilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir. (2016 Temmuz burç)


11, 13, 14, 15, 16, 17 Temmuz
Jüpiterden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler

(Natal Güneş ve Marsı Başak, İkizler, Yay, Balık olanlar)
Panama, Ermenistan, Yemen, Ukrayna / PKK, PYD / Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ahmet Davutoğlu, Belçika Başbakanı Charles Michel, Edward Snowden


11, 13, 14, 15, 16, 17 Temmuz
Jüpiterden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler

(Natal Marsı Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak olanlar)

Tayvan, İngiltere, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Mısır, Nijerya, Japonya, Kuzey Kore, Arnavutluk, Azerbaycan, Türkmenistan, Bangladeş, Tunus / MHP / IMF, FED, BM, AB / Ümit Özdağ, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah
 

12 Temmuz
Jüpiterden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler

(Natal Güneş ve Marsı Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık olanlar)

Amerika, Rusya, Kuzey Kore, İngiltere, İtalya, Panama, Kanada, KKTC, Arnavutluk, Ermenistan, Türkmenistan, Mısır, Yemen, Tunus, Tayvan, Ukrayna / IMF, FED, AB, BM / PKK, PYD / Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ahmet Davutoğlu, Başbakan Binali Yıldırım, Abdullah Gül, Kemal Kılıçdaroğlu, Devlet Bahçeli, Meral Akşener, Sinan Ogan, Koray Aydın, Ümit Özdağ, Belçika Başbakanı Charles Michel, Almanya Başbakanı Angela Merkel, IMF Başkanı Christine Lagarde, Edward Snowden, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Suriye Başkanı Esad, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev
 


Jüpiteri sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Yay olanlar)

Rusya, Birleşik Rusya Partisi, Panama, Yunanistan, Arnavutluk, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Lübnan / HDP, AKP / PKK / Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, Abdullah Gül, Kemal Kılıçdaroğlu, Koray Aydın, Rusya Başkanı Putin, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Belçika Başbakanı Charles Michel, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev


Jüpiteri sembolize eden konular
Yabancı ülke ve kültürler (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasalar, yüksek öğrenimle, din, felsefe ve inançlarla ilgili konular, abartılı, sorumsuz ve fanatik kişiler


Jüpiter 14, 15 ve 16 Temmuz günleri -/+3 katsayısında olacağından bilhassa bu günlerde Jüpiterden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Jüpiterden olumlu etki alan yada Jüpiteri sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı çok dikkat etmeleri gerekebilir. Örneğin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Jüpiteri sembolize eden hukuk ve yasalarla ilgili konular bazında CHP başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na, Suriye Başkanı Esad'a dikkat etmesi gerekebilir. 12 Temmuz günü Kemal Kılıçdaroğlu'nun da hukuk ve yasalardan olumsuz etki alması söz konusu olabilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir. (2016 haftalık burç)
 

Bütün bir hafta
Satürn ve Neptünden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler

(Natal Güneş ve Marsı İkizler, Başak, Yay, Balık olanlar)
Panama, Ermenistan, Yemen, Ukrayna / PKK, PYD / Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ahmet Davutoğlu, Belçika Başbakanı Charles Michel, Edward Snowden


Bütün bir hafta
Satürnden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler

(Natal Marsı Koç, Aslan, Terazi, Kova olanlar)

Filistin, Irak, Lübnan, Çin, İsrail, Ürdün, Suudi Arabistan, Kuveyt, Türkiye, Suriye, Makedonya, Birleşik Rusya Partisi, Libya, Ekvador / CHP / NATO / PYD Başkanı Salih Müslim, Can Dündar, İngiltere Başbakanı David Cameron, İsrail Başbakanı Netanyahu, Donald Trump, Hillary Clinton, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Selahattin Demirtaş, Julian Assange
 

Satürnü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Oğlak olanlar)

Rusya, İtalya, Bangladeş, Tunus, Tayvan / IMF, FED / Kemal Kılıçdaroğlu, Devlet Bahçeli, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev


Satürnü sembolize eden konular
Başkan, patron ve otorite sahibi kişiler, kısıtlayan, geciktiren, kötü niyetli ve güvenilmez kişiler


Bütün bir hafta
Neptünden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler

(Natal Marsı Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak olanlar)

Tayvan, İngiltere, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Mısır, Nijerya, Japonya, Kuzey Kore, Arnavutluk, Azerbaycan, Türkmenistan, Bangladeş, Tunus / MHP / IMF, FED, BM, AB / Ümit Özdağ, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah


Neptünü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Balık olanlar)

Belçika, Işid, İran, Yemen, Tunus / PYD, DHKP-C / Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ahmet Davutoğlu, Meral Akşener, Ümit Özdağ, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, PYD Başkanı Salih Müslim


Neptünü sembolize eden konular
Büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, başka devletler, bulanık olaylar, dalgın, dikkatsiz, fanatik ve düşüncesiz kişiler

11, 13, 14, 15, 16, 17 Temmuz
Uranüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler

(Natal Güneş ve Marsı Boğa, Akrep olanlar)
Türkmenistan / AB (Avrupa Birliği) / Irak Başbakanı Haydar el-Abadi


11, 13, 14, 15, 16, 17 Temmuz
Uranüsden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler

(Natal Marsı Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Yay, Oğlak, Balık olanlar)

Filistin, Irak, Lübnan, Amerika, Almanya, Fransa, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Vatikan, İngiltere, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Mısır, Nijerya, İtalya, Panama, Kanada, KKTC, Ermenistan, Ukrayna, Türkiye, Suriye, Makedonya, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Bangladeş, Tunus, Belçika, Işid, İran, Yemen / HDP, AKP / PKK, PYD, DHKP-C / NATO, IMF, FED, BM / PYD Başkanı Salih Müslim, Ahmet Davutoğlu, Belçika Başbakanı Charles Michel, Edward Snowden, Ümit Özdağ, Devlet Bahçeli, Obama, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Yunanistan Başbakanı Çipras, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Abdullah Gül, Rusya Başkanı Putin, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Almanya Başbakanı Angela Merkel, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Meral Akşener, Kanada Başbakanı Justin Trudeau


12 Temmuz
Uranüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler

(Natal Güneş ve Marsı Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak, Balık olanlar)

Kuzey Kore, İtalya, Belçika, Kanada, Filistin, Türkiye, KKTC, Azerbaycan, Işid, Suriye, İran, Irak, Türkmenistan, Bangladeş, Tunus, Nijerya, Tayvan, Ukrayna, Makedonya/ IMF, FED, AB, BM, NATO / PYD, DHKP-C / Devlet Bahçeli, Meral Akşener, Sinan Ogan, Ümit Özdağ, Amerikalı Savcı Preet Bharara, IMF Başkanı Christine Lagarde,Kanada Başbakanı Justin Trudeau, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Suriye Başkanı Esad, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, PYD Başkanı Salih Müslim, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi
 

12 Temmuz
Uranüsden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler

(Natal Marsı İkizler, Yay olanlar)

Amerika, Almanya, Fransa, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Vatikan, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi / HDP, AKP / PKK / Ahmet Davutoğlu, Belçika Başbakanı Charles Michel, Edward Snowden, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Abdullah Gül, Rusya Başkanı Putin, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande,Almanya Başbakanı Angela Merkel, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev
 

Uranüsü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Kova olanlar)

Birleşik Rusya Partisi, Japonya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Ekvador, Vatikan / MHP / Selahattin Demirtaş, Julian Assange, Ürdün Kralı 2.Abdullah


Uranüsü sembolize eden konular
Özgürlükçü kişi ve gruplar, plan ve projeler, teknolojik konular, özgün, özgür ve bağımsız kişiler, huzursuz, asi ve aykırı kişiler


Uranüs 13, 14 ve 17 Temmuz günleri +/-3 katsayısında olacağından bilhassa bu günlerde Uranüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Uranüsden olumlu etki alan yada Uranüsü sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı çok dikkat etmeleri gerekebilir. Örneğin AB'nin İngiltereye, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi'nin kendi ülkesi olan Irak'a, Amerika, Almanya, Fransa, Türkiye, Suriye, Rusya, Işid, İran gibi ülkelere dikkat etmesi gerekebilir. Bu arada 12 Temmuz Salı günü Türkiye'nin de Uranüsden yani asi ve aşırı özgürlükçü kişilerden olumsuz etki alabileceği görülmektedir. 12 Temmuz günü Türkiye'nin Amerika, Almanya, Fransa, Rusya gibi ülkelere Uranüsü sembolize eden (geleceğe dair plan ve projeler, teknolojik konular, özgürlükçü kişiler) konular yönünden dikkat etmesi gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.


11, 16, 17 Temmuz
Plütondan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler

(Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar)
Suriye, Irak, Bangladeş, Nijerya / IMF, FED, NATO


11, 16, 17 Temmuz
Plütondan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler

(Natal Marsı Boğa, Başak, Akrep, Balık olanlar)

Tayvan, İtalya, Panama, Kanada, KKTC, Ermenistan, Ukrayna, Japonya, Kuzey Kore, Arnavutluk, Azerbaycan, Türkmenistan, Belçika, Işid, İran, Yemen / PYD, DHKP-C / MHP / AB / Devlet Bahçeli, Obama, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Yunanistan Başbakanı Çipras,KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, IMF Başkanı Christine Lagarde,Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Meral Akşener, Kanada Başbakanı Justin Trudeau
 

Plütonu sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Akrep olanlar)

Japonya, Kuzey Kore, Filistin, Türkiye, KKTC, Arnavutluk, Azerbaycan, Türkmenistan / MHP / AB, BM / Başbakan Binali Yıldırım, Abdullah Gül, Sinan Ogan, Koray Aydın,Hillary Clinton, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi,Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, İran Başkanı Hasan Ruhani
 

Plütonu sembolize eden konular
Gizli saklı işler, gizli örgütler, bankacılık konuları, ülkenin yer altı ve üstü kaynakları, kıskanç, manipüle eden, ölümcül ve yok edici kişiler


11, 16, 17 Temmuz Plütondan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Plütondan olumlu etki alan yada Plütonu sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı dikkat etmeleri gerekebilir. Örneğin Işid, İran, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi yada Suriye Başkanı Esad gizli saklı ilişkiler ve örgütler bazında Suriye ve/veya Irak'ı olumsuz yönde etkileyebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.

 

Yükselen Burcunuz ve devamı için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz:

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2016/07/11-17-temmuz-2016-haftalk-burc.html


Yükselen Boğa
(7.ev Ay, Mars Süper, 4.ev Venüs, 5.ev Jüpiter, 8.ev Satürn, 11.ev Neptün Dikkat !)
Yükselen İkizler
(6.ev Ay, Mars Süper, 3.ev Venüs, 4.ev Jüpiter, 7.ev Satürn, 10.ev Neptün Dikkat !)
Yükselen Yengeç
(5.ev Ay, Mars Süper, 2.ev Venüs, 3.ev Jüpiter, 6.ev Satürn, 9.ev Neptün Dikkat !)
Yükselen Aslan
(4.ev Ay, Mars Süper, 1.ev Venüs, 2.ev Jüpiter, 5.ev Satürn, 8.ev Neptün Dikkat !)
Yükselen Başak
(3.ev Ay, Mars Süper, 12.ev Venüs, 1.ev Jüpiter, 4.ev Satürn, 7.ev Neptün Dikkat !)
Yükselen Terazi
(2.ev Ay, Mars Süper, 11.ev Venüs, 12.ev Jüpiter, 3.ev Satürn, 6.ev Neptün Dikkat !)
Yükselen Akrep
(1.ev Ay, Mars Süper, 10.ev Venüs, 11.ev Jüpiter, 2.ev Satürn, 5.ev Neptün Dikkat !)
Yükselen Yay
(12.ev Ay, Mars Süper, 9.ev Venüs, 10.ev Jüpiter, 1.ev Satürn, 4.ev Neptün Dikkat !)
Yükselen Oğlak
(11.ev Ay, Mars Süper, 8.ev Venüs, 9.ev Jüpiter, 12.ev Satürn, 3.ev Neptün Dikkat !)
Yükselen Kova
(10.ev Ay, Mars Süper, 7.ev Venüs, 8.ev Jüpiter, 11.ev Satürn, 2.ev Neptün Dikkat !)
Yükselen Balık
(9.ev Ay, Mars Süper, 6.ev Venüs, 7.ev Jüpiter, 10.ev Satürn, 1.ev Neptün Dikkat !)

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..