Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Temmuz '16

 
Kategori
Astroloji
 

18 - 24 Temmuz 2016 Haftalık burç astroloji: Boğa, Akrepler 22, 23, 24 Temmuz Uranüse dikkat!

18 - 24 Temmuz 2016 Haftalık burç astroloji: Boğa, Akrepler 22, 23, 24 Temmuz Uranüse dikkat!
 

haftalık burç


Bu haftanın sonuna damgasını Uranüs vurabilir. 22, 23, 24 Temmuz günleri Uranüs +3 katsayısı ile Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Yay, Oğlak, Balık burçlarını sembolize eden şeyleri olumlu etkilerken ne yazık ki Boğa ve Akrep burçlarını sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyecektir. Boğa burcu mal-mülk, toprak ve parayı sembolize eder, Akrep burcu ise gizli saklı işleri ve örgütleri, başkalarıyla sahip olduğumuz ortak değerleri (bankacılık, ortak paralar, krediler, sigorta, vergi, vs), ülkelerin sahip oldukları yer altı ve üstü kaynakları (petrol, doğal gaz, madenler, barajlar, vs) sembolize eder. Kısaca diyebiliriz ki Boğa ve Akrep burcunu sembolize eden şeyler Uranüsü sembolize eden şeylerden huzursuz edici etkiler alabilir. Uranüs ise aykırı, asi, devrimci ve aşırı özgürlükçü kişilerdir. Bu yüzden bilhassa Natal Güneşi ve Marsı Boğa, Akrep olanların Uranüsden olumsuz etki alması olasıdır. Uranüsün olumsuz etkisini yayabilecek kişiler ise Natal gezegenleri Kova burcunda olup düşük katsayıda olan kişilerdir. Örneğin bir ülkede Kova burcundan (Natal Güneşi ve/veya Marsı Kova olanlar) kişiler çoğunluktaysa o ülke devrimlere ve halk ayaklanmalarına açık olabilir. Irak Başbakanı Haydar el-Abadi ile AB (Avrupa Birliği) Uranüsden son derece olumsuz etkiler almaktadır. (Bakınız Uranüs Transiti Bölümüne) (Temmuz 2016 burç)

18, 20, 24 Temmuz günleri Güneşin katsayısı +4.lerde olup bütün burçları bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrep burçlarını sembolize eden şeyleri daha canlı bir hale getirebilir. Özellikle 24 Temmuzda Boğa ve Akrep burcunu sembolize eden şeyler Güneşden +4 katsayısı ile olumlu etki alırken -3 katsayısı ile Uranüsden olumsuz etki alacaktır. Güneş nüfuzlu kişileri, gençleri, spekülatif konuları (Borsa, vs), Natal Güneşi ve/veya Marsı Aslan burcundan kişileri sembolize ettiğinden Boğa ve Akrep burcunu semblize eden şeyler Uranüsün huzursuz edici etkisinden kurtulmak için Aslan burcuna ve Güneşi sembolize eden şeylere sığınabilirler. Nasıl ki Aslan burcu olan Obama Akrep burcu olan Hillary Clinton'a arka çıkıyorsa siz de Uranüsün gazabından kurtulmak için Güneşi ve/veya Marsı Aslan burcundan kişilerden yardım alabilirsiniz. Tabiki bu kişilerin katsayıları da yüksek olmalıdır. (Bakınız Güneş Transiti Bölününe) (haftalık burç)

18, 19, 20, 21, 22, 24 Temmuz Irak, Suriye, NATO, IMF ve FED Plütondan son derece olumsuz etkiler almaktadır. Plüton olumsuz değişimleri (ölüm, yıkım, vs) sembolize etmektedir. Irak ve NATO ise her ne kadar Marsdan olumlu etki alsa da Plütonun olumsuz etkisi daha kalıcı olacaktır. İlerleyen tarihlerde Suriye, Irak, NATO, IMF, FED gibi ülke ve kuruluşların yerine başka şeyler kurulabilir. (Bakınız Plüton Transiti ve Mars Transiti Bölümlerine) (haftalık astroloji)

Bütün bir hafta Ukrayna, Ermenistan, Panama / PYD, PKK / Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, Jüpiteri sembolize eden hukuk ve yasalardan, fanatik kişilerden, Satürnü sembolize eden bir takım otorite sahibi kişilerden, engel, yasak ve aksiliklerden, Neptünü sembolize eden kendilerine göre başka devletlerden, bulanık kimin yaptığı belli olmayan olaylardan, Güneşi/Marsı Yay, Oğlak, Balık burcundan kişilerden olumsuz etkiler alabilirler. (Bakınız Jüpiter, Satürn, Neptün Transitleri Bölümlerine) (Temmuz astroloji)

18, 19, 20, 22, 23, 24 Temmuz İsrail, Ekvador, Türkmenistan, Japonya, Libya / MHP / AB / Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Hillary Clinton Merkürün olumsuz yönünü sembolize eden hilekar ve kurnaz kişilerden, iletişim problemlerinden, sahte belgelerden olumsuz etkiler alabilirler. (Bakınız Merkür Transiti Bölümüne) (2016 Temmuz burç)

19 Temmuz Bangladeş, Irak, Suriye, Nijerya / NATO, IMF, FED Ay.dan olumsuz etki alabilir. 24 Temmuz NATO ve Suriye de Ay.dan olumsuz etki alabilir. (Bakınız Ay Transiti Bölümüne)

Deprem: 20 Temmuzdan itibaren dünya genelinde Jüpiter (abartı) ve Uranüs (huzursuzluk) Transitleri yer altını sembolize eden Akrep burcunu olumsuz etkileyeceğinden zayıf fay hatlarında depremler olabilir. Ülkemizdeki fay hatları aktif olduğundan depreme hazırlıklı olmalıyız. Bu arada Akrep burcunu sembolize eden gizli saklı örgüt ve gruplarda, yer altı kaynaklarında (petrol, doğal gaz, vs) huzursuzluklar ve abartılı, fanatik davranışlar olabilir. (2016 haftalık burç)

Yurt içi ve dışı yollar: İkizler ve Yay burçları Jüpiter, Satürn ve Neptünden olumsuz etkiler almaya devam ettiğinden hava, kara, deniz yollarında daha dikkatli olmak gerekebilir. Jüpiterden ötürü fanatik (terörist) kişilerin yada sorumsuz kişilerin neden olabileceği olaylar olabilir. (Temmuz 2016)

Biraz da iyi şeyler olacak tabiki ! :)

18, 20, 24 Temmuz Türkiye Güneşi sembolize eden İsrail, Çin, Suudi Arabistan gibi ülkelerden canlı ve yapıcı organizasyonlar konularında son derece olumlu etkiler alabilir. MHP'nin AKP ve CHP gibi partilerden olumlu etkiler alma olasılığı mevcut. Rıza Zarrab, Suriye Başkanı Esad, Başbakan Binali Yıldırım, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi gibi kişilerin Güneşi sembolize eden (Obama, vs) nüfuzlu kişilerden olumlu etkiler alma olasılığı var. (Bakınız Güneş Transiti Bölümüne) (Temmuz 2016)

19, 22 Temmuz İsrail, İran gibi ülkelerin askeri güçleri artabilir ancak Işid'İn de askeri gücünü arttırma ihtimali var. Devlet Bahçeli ve Merak Akşener Marsdan alacakları olumlu enerji ile yeni girişimlerde bulunabilirler. CHP'de parti bazında yeni girişimlerde bulunabilir. Selahattin Demirtaş'ın bir şekilde CHP'ye olumlu etki verme olasılığı da mevcut. (Bakınız Mars Transiti Bölümüne) (Temmuz 2016 burç)

Dip Not: Atomlar atomları, madde maddeyi etkilemeye devam ettikçe uzay genişlemeye zaman akmaya devam edecektir. Ancak bir gün öyle bir buluş olacak ki zaman ileri ve geri sarılacak, zamanın bir önemi kalmayacak, madde ve anti madde (iyi (+) ve kötü (-)) birbirinden ayrılacak, işte o zaman kıyamet kopacak ! (Benim gözümden "Zaman" Gaye Haraççı)
 


*** Uranüs Transiti ***


18, 20, 21, 22, 23, 24 Temmuz
Uranüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler

(Natal Güneş ve Marsı Boğa, Akrep olanlar)
Türkmenistan / AB (Avrupa Birliği) / Irak Başbakanı Haydar el-Abadi


18, 20, 21, 22, 23, 24 Temmuz
Uranüsden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler

(Natal Marsı Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Yay, Oğlak, Balık olanlar)

Irak, Filistin, Lübnan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Bangladeş, Tunus, Işid, İran, Yemen, Belçika / AKP, HDP / PKK, DHKP-C, PYD / NATO, BM, IMF, FED / PYD Başkanı Salih Müslim, Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, Ümit Özdağ, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Meral Akşener, Kanada Başbakanı Justin Trudeau


18, 20, 21, 22, 23, 24 Temmuz
Uranüsle ilgili içsel çatışma yaşayabilecek ülke, grup, kişiler

(Natal Marsı Uranüsden olumlu etki alıp Natal Güneşi Uranüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
İngiltere, Filistin, Türkiye, Brezilya, KKTC / BM / Abdullah Gül, İran Başkanı Hasan Ruhani


19 Temmuz
Uranüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler

(Natal Güneş ve Marsı Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak, Balık olanlar)

Işid, İran, Bangladeş, İngiltere, Kanada, Irak, Kuzey Kore, Ukrayna, Makedonya, Belçika, Azerbaycan, Suriye, Nijerya, Filistin, Türkiye, Brezilya, KKTC, Türkmenistan, İtalya, Tayvan, Tunus / NATO, AB, BM, IMF, FED / DHKP-C, PYD / Devlet Bahçeli, Meral Akşener, Sinan Ogan, Ümit Özdağ, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, PYD Başkanı Salih Müslim
 

Uranüsü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Kova olanlar)

Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Japonya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Vatikan / MHP / Selahattin Demirtaş, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Ürdün Kralı 2.Abdullah


Uranüsü sembolize eden konular

Özgürlükçü kişi ve gruplar, plan ve projeler, teknolojik konular, özgün, özgür ve bağımsız kişiler, huzursuz, asi ve aykırı kişiler


18, 20, 21, 22, 23, 24 Temmuz Uranüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Uranüsden olumlu etki alan yada Uranüsü sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı dikkatli olmaları gerekebilir. 19 Temmuzda da Uranüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Uranüsü sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı dikkatli olmaları gerekebilir. Örneğin Irak Başbakanı Haydar el-Abadi'nin hafta boyunca Uranüsden olumsuz etki aldığı görülmektedir. Aynı şekilde AB'nin de Uranüsden olumlu etki alan İngiltere'den olumsuz etki almaya devam etmesi olasıdır. İngiltere AB'ye olumsuz etki verirken içsel çatışmalar da yaşayabilir. Türkiye'nin de Uranüs bazında (MHP, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Selahattin Demirtaş vs yüzünden) içsel çatışma yaşama olasılığı mevcuttur. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.


*** Güneş Transiti ***

 

18, 20, 24 Temmuz
Güneşden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler

(Bütün burçlar bilhassa Natal Marsı Koç, Boğa, Terazi, Akrep olanlar)

Irak, Filistin, Lübnan, Tayvan, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya / MHP / NATO, AB / PYD Başkanı Salih Müslim, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde


Güneşi sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Aslan olanlar)

İsrail, Ürdün, Kuveyt, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Endonezya, Çin, Suudi Arabistan / AKP, CHP / Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, Obama, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Yunanistan Başbakanı Çipras, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, İngiltere Başbakanı David Cameron, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton


Güneşi sembolize eden konular
Nüfuzlu ve tanınmış kişiler, gençler, spekülatif konular (Borsa, döviz, altın, vs), lider, canlı ve yapıcı kişiler


18, 20, 24 Temmuz Güneşden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler Güneşi sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulardan olumlu etkiler alabilirler. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.


*** Merkür Transiti ***


18, 19, 20, 22, 23, 24 Temmuz
Merkürden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler

(Natal Güneş ve Marsı Aslan, Boğa, Akrep, Kova olanlar)
İsrail, Ekvador, Türkmenistan, Japonya, Libya / MHP / AB / Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Hillary Clinton


Merkürü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı İkizler, Başak olanlar)

Ürdün, Ermenistan, Yemen, Kuveyt, Mısır, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, Kanada, Kuzey Kore, Ukrayna, Makedonya, KKTC, Panama, İtalya / CHP / PYD / Can Dündar, Ahmet Davutoğlu, Donald Trump, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, Devlet Bahçeli, Sinan Ogan, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif


Merkürü sembolize eden konular
Her türlü iletişim, ticari konular, komşu ülkeler, Her türlü hizmetler (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanlar, iletişimsiz, kurnaz ve hilekar kişiler


18, 19, 20, 22, 23, 24 Temmuz Merkürden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler Merkürü sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı dikkat etmeleri gerekebilir. Örneğin Hillary Clinton'ın hem Amerikan devletine hem de rakibi Donald Trump'a Merkür bazında yani her türlü iletişimi sembolize eden konular bazında dikkatli olması gerekebilir. Aynı şekilde Irak Başbakanı el-Abadi'nin de bazı yanıltıcı bilgi ve belgelere karşı dikkatli olması gerekebilir. MHP parti bazında Devlet Bahçeli yada Sinan Ogan'ın her türlü konuşma ve yazışmalarından olumsuz etkiler alabilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 

*** Ay Transiti ***


19 Temmuz
Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler

(Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar)
Bangladeş, Irak, Suriye, Nijerya / NATO, IMF, FED


19 Temmuz
Ay.dan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler

(Natal Marsı Boğa, Başak, Akrep, Balık olanlar)

Tayvan, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Işid , İran, Yemen, Belçika / DHKP-C, PYD / AB / MHP / Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Meral Akşener, Kanada Başbakanı Justin Trudeau
 

19 Temmuz
Ay ile ilgili içsel çatışma yaşayabilecek ülke, grup, kişiler

(Natal Marsı Ay.dan olumlu etki alıp Natal Güneşi Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)

İtalya, Tayvan, Işid, İran, Kanada, Belçika, Azerbaycan / DHKP-C / Devlet Bahçeli, Amerikalı Savcı Preet Bharara, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif
 

Ay.ı sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Yengeç olanlar)

İngiltere, Mısır, Amerika, Kanada, Irak, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya / BM, IMF, FED / Meral Akşener, Ümit Özdağ, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange, Türkmenistan Başkanı Muhammedov

 

Ay.ı sembolize eden konular
Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar


19 Temmuz Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Ay.dan olumlu etki alan yada Ay.ı sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı dikkatli olmaları gerekebilir. Örneğin Bangladeş, Irak, Suriye, Nijerya gibi ülkeler Işide karşı vatani konular ve ülke güvenliği konularında çok dikkat etmeleri gerekebilir. Ancak 19 Temmuz günü Işid'in kendi içinde de Ay.ı sembolize eden güvenlikle ilgili içsel çatışmaları olabilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.


24 Temmuz
Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler

(Natal Güneş ve Marsı Koç, Terazi olanlar)
NATO / Suriye


24 Temmuz
Ay.dan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler

(Natal Marsı Balık, Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Yay, Kova olanlar)

Işid, İran, Yemen, Belçika, Tayvan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya / AB / CHP, MHP, AKP, HDP / DHKP-C, PYD, PKK / Meral Akşener, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İngiltere Başbakanı David Cameron, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Selahattin Demirtaş, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong

24 Temmuz Ay.dan olumsuz etki alan NATO ve Suriye Ay.dan olumlu etkia alan ülke, grup ve kişilere yada Ay.ı sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara dikkat etmeleri gerekebilir. En olası ve mantıklı olasılık NATO'nun Kuzey Kore ve liderinden, Işidden, İrandan, Rusyadan olumsuz etki alma olasılığı mevcuttur.


*** Venüs Transiti ***


18 Temmuz
Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler

(Bütün burçlar bilhassa Natal Güneş ve Marsı Koç, Boğa, Terazi, Akrep olanlar)
Azerbaycan, Suriye, Filistin, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan / NATO, AB / Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis


19, 22, 23, 24 Temmuz
Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler

(Natal Güneş ve Marsı Aslan, Boğa, İkizler, Terazi, Akrep, Yay, Kova olanlar)

Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, İsrail, Ekvador, Ürdün, Kuveyt, Almanya, Fransa, Çin, Azerbaycan, Suriye, Suudi Arabistan, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan, Birleşik Rusya Partisi, Arnavutluk, Japonya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Vatikan / AKP, HDP, MHP / AB / PKK / Can Dündar, Abdullah Gül, Başbakan Binali Yıldırım, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Donald Trump, Edward Snowden, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rusya Başkanı Putin, İngiltere Başbakanı David Cameron, İsrail Başbakanı Netanyahu, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Hillary Clinton, İran Başkanı Hasan Ruhani, Belçika Başbakanı Charles Michel, Rıza Zarrab, Papa Franciscus


20, 21 Temmuz
Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler

(Natal Güneş ve Marsı Aslan, Boğa, Akrep, Kova olanlar)
İsrail, Ekvador, Türkmenistan, Japonya, Libya / MHP / AB / Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Hillary Clinton


20, 21 Temmuz
Venüsden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler

(Natal Marsı Koç, İkizler, Terazi, Yay olanlar)

Irak, Filistin, Lübnan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi / NATO / AKP, HDP / PKK / PYD Başkanı Salih Müslim, Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev


20, 21 Temmuz
Venüsle ilgili içsel çatışma yaşayabilecek ülke, grup, kişiler

(Natal Marsı Venüsden olumlu etki alıp Natal Güneşi Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)

Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Filistin, Türkiye, Brezilya, Vatikan, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi / AKP / Abdullah Gül, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, İran Başkanı Hasan Ruhani
 

Venüsü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Boğa, Terazi olanlar)

İngiltere, İsrail, Ekvador, Tayvan, Makedonya, Belçika, Almanya, Fransa, Çin, Azerbaycan, Suriye, Suudi Arabistan, Nijerya, Türkiye, Brezilya / HDP / Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rusya Başkanı Putin, İngiltere Başbakanı David Cameron, İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Rıza Zarrab, Papa Franciscus


Venüsü sembolize eden konular
Para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar, Sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler, talepkar, ağırkanlı ve kararsız kişiler


18, 19, 22, 23, 24 Temmuz Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Venüsü sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı dikkatli olmaları gerekebilir. 20, 21 Temmuz Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Venüsden olumlu etki alan yada Venüsü sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara dikkat etmeleri gerekebilir. Örneğin 20, 21 Temmuz günleri Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Venüsü sembolize eden konular bazında (sosyal ve siyasi) Amerikalı Savcı Preet Bharara'ya yada Rıza Zarrab'a dikkat etmesi gerekebilir. 20, 21 Temmuz günleri Venüsü sembolize eden sosyal ve siyasi konular bazında Türkiye ve/veya AKP'nin içinde içsel çatışmalar olabilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 


*** Mars Transiti ***


19, 22 Temmuz
Marsdan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler

(Bütün burçlar bilhassa Natal Marsı Aslan, Başak, Kova, Balık olanlar)

İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, Brezilya, Panama, İtalya, Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya, Işid, İran, Yemen, Belçika / DHKP-C, PYD / CHP / Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İngiltere Başbakanı David Cameron, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Selahattin Demirtaş, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Meral Akşener, Kanada Başbakanı Justin Trudeau
 

Marsı sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Koç olanlar)
Işid, İran, Bangladeş, Irak, Filistin, Lübnan / NATO / DHKP-C / Selahattin Demirtaş, PYD Başkanı Salih Müslim


Marsı sembolize eden konular
Asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni başlangıç ve girişimler, enerjik, öncü ve cesur kişiler


19, 22 Temmuz Marsdan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler Marsı sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulardan son derece olumlu etkiler alabilirler. Örneğin Işid ve İran'In askeri açıdan son derece güç toplaması olasıdır. Koç burcu olan Selahattin Demirtaş'ın da bir takım yeni başlangıç ve girişimlerden olumlu etki alması olasıdır. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 

*** Jüpiter Transiti ***


18, 19 Temmuz
Jüpiterden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler

(Natal Güneş ve Marsı Başak, İkizler, Yay, Balık olanlar)
Ukrayna, Ermenistan, Panama / PYD, PKK / Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel


18, 19 Temmuz
Jüpiterden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler

(Natal Marsı Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak olanlar)

Tayvan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Bangladeş, Tunus / MHP / BM, IMF, FED, AB / Ümit Özdağ, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah
 

18, 19 Temmuz
Jüpiterle ilgili içsel çatışma yaşayabilecek ülke, grup, kişiler

(Natal Marsı Jüpiterden olumlu etki alıp Natal Güneşi Jüpiterden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)

Kuzey Kore, Mısır, Arnavutluk, Tunus / Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Ümit Özdağ, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi


20, 21, 22, 23, 24 Temmuz
Jüpiterden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler

(Natal Güneş ve Marsı Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık olanlar)

Kuzey Kore, Ukrayna, İngiltere, Ermenistan, Yemen, Mısır, Amerika, Kanada, KKTC, Türkmenistan, Panama, Arnavutluk, Rusya, İtalya, Tayvan, Tunus / AB, BM, IMF, FED / PYD, PKK / Abdullah Gül, Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Binali Yıldırım, Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ahmet Davutoğlu, Meral Akşener, Sinan Ogan, Koray Aydın, Ümit Özdağ, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Edward Snowden, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, İran Başkanı Hasan Ruhani, Belçika Başbakanı Charles Michel, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev


Jüpiteri sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Yay olanlar)

Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi / AKP, HDP / PKK / Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev


Jüpiteri sembolize eden konular
Yabancı ülke ve kültürler (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasalar, yüksek öğrenimle, din, felsefe ve inançlarla ilgili konular, abartılı, sorumsuz ve fanatik kişiler


18, 19 Temmuz Jüpiterden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Jüpiterden olumlu etki alan yada Jüpiteri sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara dikkat etmeleri gerekebilir. 20, 21, 22, 23, 24 Temmuz Jüpiterden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Jüpiteri sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı dikkatli olması gerekebilir. 18, 19 Temmuz Jüpiteri sembolize eden hukuk ve yasalarla ilgili yada fanatik kişilerle ilgili Mısır, Tunus gibi ülkelerde içsel çatışma yaşanabilir. Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Suriye Başkanı Esad gibi kişilerin de hukuk ve yasalarla ilgili içsel çatışmaları olabilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.


*** Satürn Transiti ***


Bütün bir hafta
Satürnden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler

(Natal Güneş ve Marsı Yay, İkizler, Başak, Balık olanlar)
Ukrayna, Ermenistan, Panama / PYD, PKK / Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel


Satürnü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Oğlak olanlar)

Bangladeş, Rusya, İtalya, Tayvan, Tunus / IMF, FED / Kemal Kılıçdaroğlu, Devlet Bahçeli, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Ürdün Kralı 2.Abdullah


Satürnü sembolize eden konular
Başkan, patron ve otorite sahibi kişiler, kısıtlayan, geciktiren, kötü niyetli ve güvenilmez kişiler


Bütün bir hafta Satürnden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Satürnü sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı dikkatli olması gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 

*** Neptün Transiti ***


Bütün bir hafta
Neptünden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler

(Natal Güneş ve Marsı Balık, İkizler, Başak, Yay olanlar)
Ukrayna, Ermenistan, Panama / PYD, PKK / Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel


Neptünü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Balık olanlar)

Işid, İran, Yemen, Belçika, Tunus / DHKP-C, PYD / Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ahmet Davutoğlu, Meral Akşener, Ümit Özdağ, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, PYD Başkanı Salih Müslim


Neptünü sembolize eden konular
Büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, başka devletler, bulanık olaylar, dalgın, dikkatsiz, fanatik ve düşüncesiz kişiler


Bütün bir hafta Neptünden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Neptünü sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı dikkatli olması gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 

*** Plüto Transiti ***


18, 19, 20, 21, 22, 24 Temmuz
Plütondan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler

(Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar)
Bangladeş, Irak, Suriye, Nijerya / NATO, IMF, FED


Plütonu sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Akrep olanlar)

Kuzey Kore, Azerbaycan, Filistin, Türkiye, Brezilya, KKTC, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya / MHP / AB, BM / Abdullah Gül, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Hillary Clinton, İran Başkanı Hasan Ruhani, IMF Başkanı Christine Lagarde


Plütonu sembolize eden konular
Gizli saklı işler, gizli örgütler, bankacılık konuları, ülkenin yer altı ve üstü kaynakları, kıskanç, manipüle eden, ölümcül ve yok edici kişiler


18, 19, 20, 21, 22, 24 Temmuz Plütondan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Plütonu sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı dikkatli olmaları gerekebilir. Örneğin Irak ve Suriye'Nin olumsuz değişimlere gebe olduğu görülmektedir. Bu değişimlere büyük bir olasılıkla Suriye Başkanı Esad, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, İran Başkanı Hasan Ruhani yada Türkiye sebep olabilir. Bu arada NATO, IMF ve FED gibi kuruluşların da olumsuz değişimlere gebe oldukları görülmektedir. NATO'nun yüksek bir olasılıkla Kuzey Kore'ye dikkat etmesi gerekebilir. IMF ve FED'deki olumsuz değişimler de AB'den (Avrupa Birliği) kaynaklı olabilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.

 

Yükselen Burcunuz ve devamı için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz:

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2016/07/18-24-temmuz-2016-haftalk-burc.html


Yükselen Koç
(4.ev Güneş, 8.ev Mars süper, 2. ve 8.eve yansıyan Uranüse Dikkat !)
Yükselen Boğa
(3.ev Güneş, 7.ev Mars süper, 1. ve 7.eve yansıyan Uranüse Dikkat !)
Yükselen İkizler
(2.ev Güneş, 6.ev Mars süper, 12. ve 6.eve yansıyan Uranüse Dikkat !)
Yükselen Yengeç
(1.ev Güneş, 5.ev Mars süper, 11. ve 5.eve yansıyan Uranüse Dikkat !)
Yükselen Aslan
(12.ev Güneş, 4.ev Mars süper, 10. ve 4.eve yansıyan Uranüse Dikkat !)
Yükselen Başak
(11.ev Güneş, 3.ev Mars süper, 9. ve 3.eve yansıyan Uranüse Dikkat !)
Yükselen Terazi
(10.ev Güneş, 2.ev Mars süper, 8. ve 2.eve yansıyan Uranüse Dikkat !)
Yükselen Akrep
(9.ev Güneş, 1.ev Mars süper, 7. ve 1.eve yansıyan Uranüse Dikkat !)
Yükselen Yay
(8.ev Güneş, 12.ev Mars süper, 6. ve 12.eve yansıyan Uranüse Dikkat !)
Yükselen Oğlak
(7.ev Güneş, 11.ev Mars süper, 5. ve 11.eve yansıyan Uranüse Dikkat !)
Yükselen Kova
(6.ev Güneş, 10.ev Mars süper, 4. ve 10.eve yansıyan Uranüse Dikkat !)
Yükselen Balık
(5.ev Güneş, 9.ev Mars süper, 3. ve 9.eve yansıyan Uranüse Dikkat !)

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..