Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Mayıs '21

 
Kategori
Astroloji
 

11 Mayıs Boğa Yeniayı

11 Mayıs’ta Boğa burcunda bir yeniay gerçekleşecek. Yapmak isteyip de hayata geçiremediğimiz ama bir yandan da bize rahatsızlık veren konularla ilgili harekete geçeceğimiz bir yeniay süreci olacak.
Boğa burcu ayağı yere sağlam basan, kararlı ve güvence arayan bir enerjiyi ifade eder. Somutlaştırmak, istikrarı sağlamak ve riski en aza indirmek en temel motivasyonudur.
Hal böyle olunca bu yeniayda karşımıza güvenli hissetmek için atacağımız adımlar çıkıyor.
Gökyüzünde toprak elementi kadar hava elementi de etkin olduğundan mantığın, akılcılığın ve materyalistliğin ön planda olacağını görüyoruz.
Geçmişte zorlandığımız konularda kendimizi daha net ve kararlı olarak ortaya koyma fırsatı bulabileceğiz. Karalarımız değer algımızı kuvvetlendirmeye yönelik olacak.
Her ne kadar mevcut sınırlar içinde kalmaya çalışsak da bir yanımızın olanı kabul ederek ilerleme eğilimi var. Bunu değerlendirebilirsek daha sağlam kararlar vermiş olacağız.
Özellikle sanatla ve yaratıcılıkla ilgili konularda harekete geçmeyi teşvik eden yeniay kendimizi farklı yollarla ifade edebilmenin fırsatını getiriyor.
İkili ilişkilerde ve ortaklıklarda gizli kalmış konulara dair gerginlikler yaşanabilir. Güven sorunu yeni kararlar aldırabilir.
Sağlık yönünden de göğüs, mide, baş ve boyun bölgesindeki hassasiyetlere dikkatli olmakta fayda var.
Bu yeniaydan 9-15 Mayıs, 10-16 Ağustos, 10-16 Kasım ve 7-13 Şubat doğumlular ve sabit burçlarda (Boğa, Aslan, Akrep ve Kova) 21 derece civarında önemli vurguları olanlar daha fazla etki alacaklar.
 
Boğa Yeniayının yükselen burçlara göre etkileri ise şu şekilde;
YÜKSELEN KOÇ
Kazançlar ve harcamalarla ilgili riskleri azaltmaya yönelik adımlar atılabilir. Evdeki sıkıntıların üstesinden gelmek için de yeni çözümler denenecek. Sosyal hayat ile aile hayatının dengesini bozmamaya dikkat edilmeli. Sezgilerin artacağı bir dönem.
YÜKSELEN BOĞA
Halledilememiş konular özellikle yakın çevre ilişkileri üzerinden ortaya çıkacaktır. Önemli kararların alınacağı bu yeniayda takılıp kalınan fikirlerin geride bırakılması ön planda. Sosyal çevreden destek alınabilir.
YÜKSELEN İKİZLER
Geri plana atılmış, bilinçaltında kalmış konularla ilgili harekete geçilecek. Ortaklıklar ve ikili ilişkiler üzerinden yaşanacak problemler kişisel hedeflerin gözden geçirilmesine sebep olacak. Maddi konularda beklenmedik fırsatlar olabilir.
YÜKSELEN YENGEÇ
Mesleki konularda hayata geçirilemiş bazı hedeflerin, sosyal çevre desteği ile tekrar gündeme gelmesi söz konusu. Bu sefer daha farklı bir bakış açısı ile yaklaşma şansı olacak. Arkadaşlarla seyahat planları yapılabilir.
YÜKSELEN ASLAN
Kariyer hayatında verilecek yeni kararlar olacak. Bazı bitişler yeni başlangıçlara zemin hazırlayabilir. Bu yüzden olaylara iyimser bakış açısıyla bakmak ve sezgilere güvenmek iyi gelecektir. İkili ilişkilerde gizli düşmanlıklara dikkat edilmeli.
YÜKSELEN BAŞAK
Daha önce gerçekleştirmek istenilmiş bazı seyahatler ya da alınmak istenilmiş eğitimlerle ilgili harekete geçilebilir. Arkadaşların ya da eşin desteğinin olacağı bu dönemde hayata bazı yenilikler katma isteği fazla olacak. Çalışma ortamı ile ilgili gerginlikler yaşanabilir.
YÜKSELEN TERAZİ
Maddi konularda güvence sağlamak için daha fazla çalışılacak bir dönem olacak. İkili ilişkilerde üstlenilen sorumluluklarla ilgili de bazı yeni kararlar alınabilir. Çocuklarla ya da herkesin kendine ayırdığı özel zamanlarla ilgili anlaşmazlıklar yaşanabilir.
YÜKSELEN AKREP
Günlük düzenle ilgili mevcut alışkanlıkları değiştirmek zorunda kalınacak bir dönem olacak. 
İkili ilişkilerde ve ortaklıklarda yeni kararlar alınabilir. Uzaklarla ve aileyle ilgili konularda sürpriz gelişmeler yaşanabilir.
YÜKSELEN YAY
Aşk hayatında kıskançlıkla ilgili konular ilişkiyi tekrar masaya yatırmaya sebep olabilir. Evde, iş ortamında ya da beslenme alışkanlıklarında yeni düzenlemeler yapılabilir. Kardeşlerle ve yakın çevreyle olan ilişkilerde fevri olmamaya özen gösterilmeli.
YÜKSELEN OĞLAK
Aşk hayatında ya da var olan yeteneklerle ilgili yeni başlangıçlar yaşanabilir. İkili ilişkiler ve aile dengesine yeni bir düzen getirilebilir. Özellikle maddi konularda fikir ayrılıkları yaşanabilir.
YÜKSELEN KOVA
Ebeveynlerle ve evle ilgili konularda yeni kararlar alınacak bir dönem. Bu kararlarla daha güvenli hissedilecek. Yakın çevreyle olan ilişkilerde yaşanacak zorlanma, kişinin kendini daha farklı ifade etmesine zorlayabilir. Sağlık konusundaki gelişmeler göz ardı edilmemeli.
YÜKSELEN BALIK
Yeni fikirlerle kişinin kendini daha farklı ifade etmesine sebep olacak kararlar alınabilir. Daha keyif veren iletişimlerin kurulacağı bu dönemde sezgiler de artacak. Aşk hayatında ani gelişmelere bağlı gerginlikler yaşanabilir.
 
Sevgilerimle,
Aslıhan Kozluca
Astroloji ile ilgili bireysel danışmanlık için;
www.astrolojihan.com
Facebook / Instagram / Twitter @astrolojihan
 
Toplam blog
: 132
: 78
Kayıt tarihi
: 22.11.19
 
 

Astroloji konusunda düzenli yazılar paylaşıp, söyleşiler yapıp bir yandan da bireysel astroloji dan..