Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Mayıs '21

 
Kategori
Astroloji
 

17 - 23 Mayıs 2021 Astroloji

17 - 23 Mayıs 2021 Haftalık Burç Astroloji: 21 Mayıs Ay Süper, 23 Mayıs Uranüse Dikkat ! 
 
Hafta boyu Boğa burcundaki Uranüs Transiti -1 katsayısında olup Natal Güneş ve Marsı Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Akrep, Oğlak, Kova, Balık burçlarını olumsuz etkileyebilir. 23 Mayısda Tr Uranüs katsayısını -2 seviyesine kadar düşürüp olumsuz etkisini arttırabilir. 23 Mayısdan itibaren Uranüsün yönettiği Kova burcunda olan Natal gezegenlerinizin katsayıları -2 birim düşebilir ve kendinizi hem de başkalarını olumsuz etkileyebilirsiniz. Örneğin Natal Güneşi Kova olanların katsayıları Tr Uranüs hangi evlerindeyse o konular yüzünden -2 birim düşebilir ve keyifleri kaçabilir. Yada Natal Marsı Kova olanların katsayıları Tr Uranüs hangi evlerindeyse o konulardan kaynaklı -2 birim düşebilir ve hareket ve davranışlar dengesizleşebilir. (Mayıs 2021 burç)
 
23 Mayısdan itibaren Kova burcu ülkelerin bir takım özgürlükçü kişiler yüzünden keyfi kaçabilir. 23 Mayısdan itibaren Natal Marsı Kova olan kişilerin katsayıları -2 birim düşeceğindan hareket ve davranışları aşırı özgürlükçü olabilir ve bu durumdan Natal Güneşi Kova Marsı Akrep olan ülkeler ve Natal Güneş ve Marsı Akrep olan kişiler olumsuz etki alabilir. 23 Mayısdan itibaren Natal Güneş ve Marsı Başak olan ülkelerin de Natal Marsı Kova olan grup ve kişilerden olumsuz ve huzursuz edici etkiler alması olasıdır. (haftalık burç) (haftalık astroloji)
 
Yükseleni Koç Natal Güneş ve Marsı Akrep olan kişilerin 23 Mayısdan itibaren 2.evlerindeki Tr Uranüse ve Uranüsyen kişilere dikkat etmeleri gerekebilir. Bu kişiler bir takım para konularından olumsuz etkiler alabilirler. 
 
23 Mayısdan itibaren Tr Uranüsden olumsuz etki alanların Uranüsü sembolize eden (Natal Güneş ve/veya Marsı Kova) ülke, kişi ve gruplara dikkat etmeleri gerekebilir. (Mayıs astroloji)
 
Dünya genelinde Uranüsün hafta boyu ama bilhassa 23 Mayısdan itibaren Boğa - Akrep burucunu olumsuz etkilemesi yüzünden toprak mahsüllerinde, ekili-dikili alanlarda, yeme-içme sektöründe, yer altındaki kaynaklarda (petrol, doğalgaz, madenler, vs), fay hatlarında, bankacılık sektöründe, yer üstündeki kaynaklarda (barajlar, köprüler, kanallar, vs), Aslan - Kova burcunu sembolize eden çocuklarla ilgili konularda, eğlence sektörüyle ilgili konularda, özgürlükçü grup ve kuruluşlarda, bilimsel araştırmalarda, Başak - Balık burcunu sembolize eden sağlık çalışanlarıyla, toplum sağlığı ve düzeniyle ilgili konularda, resmi kurum ve kuruluşlarıyla, şirketlerle ilgili konularda, Yengeç - Oğlak burcunu sembolize eden vatani ve ülkelerin güvenliği ile ilgili konularda, kadınlarla ilgili konularda, ev ve aileyle ilgili konularda, iş ve işverenlerle ilgili konularda, yaşlılarla ilgili konularda, otorite sahibi kişilerle ilgili konularda huzursuzluklar, asilik ve aykırılıklar, huzursuz edici ani değişimler olabilir. Bu durum 11 Kasım 2021 tarihine kadar sürebilir.
 
Uranüs aynı zamanda 23 Mayısdan itibaren huzursuz edici Doğaya ve İnsan tabiatına aykırı bir takım Teknolojik ve Bilimsel gelişmelerin de habercisi olabilir. 23 Mayısdan itibaren aşırı özgürlükçü kişi ve grupların protestoları huzursuz edici boyutlara ulaşabilir. (2021 Mayıs burç)
 
Güneş Transiti hafta boyu ama bilhassa 22 Mayısda (+4) yüksek katsayıda olup Natal Marsı İkizler, Koç, Yengeç, Başak**, Terazi, Yay, Oğlak, Balık** olanları olumlu etkilerken Natal Güneşi Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanları ise olumsuz etkileyebilir. 22 Mayısda bilhassa Natal Marsı Başak, Balık olanların Güneşleri parlayabilir, ünlenebilir ve daha görünür hale gelebilirler. (2021 haftalık burç)
 
Kişisel olarak Tr Güneş hangi evinizdeyse o konularda bir canlanma ve ünlenme olabilir. Örneğin Natal Güneşiniz Boğa Marsınız İkizler ise ve Tr Güneş 10.evinizdeyse (Yükselen Aslan) 10.evinizi sembolize eden iş, meslek, kariyer ve sosyal statünüzle ilgili bir canlanma ve ünlenme olabilir ama Natal Güneşiniz Boğa olduğundan bu durum sizi biraz da huzursuz edebilir. Bu durumdan huzursuz olmamak için Natal Güneşinizin katsayısını yükseltmeli ve Boğa burcunun olumlu özelliklerini kendinize çekmelisiniz. (Mayıs 2021)
 
18, 20 Mayıs Astro Carto Grafide Tr Güneş, Mars, Satürn, Uranüsden olumsuz etki alan Venüs ve Plüton çizgilerinin geçtiği bölgelerde zayıf fay hatlarında şiddetli depremler, toprak kaymaları, volkanik aktiviteler, şiddet ve terör olayları, patlama ve yangınlar olabilir.
 
22 ve 23 Mayısda Tr Ay ve Plütonun İkizler ve Yay burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkilemesi yüzünden dünyanın muhtelif yerlerinde olumsuz hava koşulları ve kazaları olabilir. 
 
Haftanın En yüksek katsayılı Transiti 21 Mayısdaki Ay Transitidir ve +6 katsayısında olup Natal Marsı Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık olanları son derece olumlu etkileyebilir. 21 Mayısda Tr Aydan olumlu etki alanların verim ve güvenliği artabilir. 21 Mayısda İkizler ve Yay burcunu sembolize eden her türlü iletişimde (hava, kara, deniz, internet) ve uzay çalışmalarında (füze, vs) verim ve güvenlik artabilir.
 
Yükselen burçların yorumu için katsayı sistemi kullanılmaktadır. Natal gezegenlerinin katsayısını bilenler Transitlerin yanındaki katsayıyı toplayıp/çıkartıp kendi gezegenlerinin güncel katsayılarını bulabilirler. https://www.facebook.com/MediaCat25 
 
Yükselen Koç ---------------------------------------------
(23 Mayıs 2.ev Uranüs Dikkat, 21 Mayıs 6.ev Ay, 12.ev Neptün Süper)
Yükselen Boğa ---------------------------------------------
(23 Mayıs 1.ev Uranüs Dikkat, 21 Mayıs 5.ev Ay, 11.ev Neptün Süper)
Yükselen İkizler ---------------------------------------------
(23 Mayıs 12.ev Uranüs Dikkat, 21 Mayıs 4.ev Ay, 10.ev Neptün Süper)
Yükselen Yengeç ---------------------------------------------
(23 Mayıs 11.ev Uranüs Dikkat, 21 Mayıs 3.ev Ay, 9.ev Neptün Süper)
Yükselen Aslan ---------------------------------------------
(23 Mayıs 10.ev Uranüs Dikkat, 21 Mayıs 2.ev Ay, 8.ev Neptün Süper)
Yükselen Başak ---------------------------------------------
(23 Mayıs 9.ev Uranüs Dikkat, 21 Mayıs 1.ev Ay, 7.ev Neptün Süper)
Yükselen Terazi ---------------------------------------------
(23 Mayıs 8.ev Uranüs Dikkat, 21 Mayıs 12.ev Ay, 6.ev Neptün Süper)
Yükselen Akrep ---------------------------------------------
(23 Mayıs 7.ev Uranüs Dikkat, 21 Mayıs 11.ev Ay, 5.ev Neptün Süper)
Yükselen Yay ---------------------------------------------
(23 Mayıs 6.ev Uranüs Dikkat, 21 Mayıs 10.ev Ay, 4.ev Neptün Süper)
Yükselen Oğlak ---------------------------------------------
(23 Mayıs 5.ev Uranüs Dikkat, 21 Mayıs 9.ev Ay, 3.ev Neptün Süper)
Yükselen Kova ---------------------------------------------
(23 Mayıs 4.ev Uranüs Dikkat, 21 Mayıs 8.ev Ay, 2.ev Neptün Süper)
Yükselen Balık ---------------------------------------------
(23 Mayıs 3.ev Uranüs Dikkat, 21 Mayıs 7.ev Ay, 1.ev Neptün Süper)
 
 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..