Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Mayıs '21

 
Kategori
Astroloji
 

JÜPİTER BALIK BURCUNDA

Bolluk, bereket, şans,para, büyüme, genişleme ile ilgili olan Jüpiter, şifayı temsil eden ve yöneticisi olduğu Balık burcuna geçiyor.

14 Mayıs 2021 - 28 Temmuz 2021 tarihleri arasında balık burcunda kaldıktan sonra, retro hareketle kova burcuna geçiş yapacak. Sonrasında tekrar 29 Aralık 2021 tarihinde Balık burcuna geçiş yaparak 11 Mayıs 2022 tarihine kadar bu burçta kalacak.

 İlk geçişi bir ön gösterim olarak düşünün (14 mayıs-28 temmuz), bu dönemde yaşayacaklarınızı, daha geniş ve detaylı olarak 29 aralık 2021 - 11 mayıs 2022 tarihleri arasında deneyimliyor olacaksınız.

Ezoterik astrolojide karşılıklı olarak çalışan Jüpiter ve Mars ödül/ cezayı temsil ediyor. Yaşamda deneyimlediklerimizin ödülünü Jüpiter (Zeus)  bizlere bonkörlüğü ile sunar. Balık burcunun sınırsızlığını düşünürsek, yaptıklarımızın karşılığını kat kat alacağımız bir sürece giriyoruz.

 Alacağınız özdüller; sizlerin yaşama ve kendinze sunduğunuz katılar oranında olacaktır.

Bu sürecin şanslı burçları; Yengeç, Akrep, Balık burçları olacak. Yükselen, Güneş ya da Ay burcu bu burçlara denk gelenleri olumlu anlamda daha fazla etkiliyor olacaktır.

Jüpiter retro dönemini (29 temmuz 2021 – 28 aralık 2021)  spiritüel çalışmalar yaparak değerlendirebilirsiniz. Şifalanmak için harika bir zaman dilimidir. Astrolojik danışmanlıklar, bilinçaltı çalışmalar, enerji çalışmaları ile kendinizi ruhsal olarak şifalandırabilirsiniz.

 
Toplam blog
: 21
: 389
Kayıt tarihi
: 23.10.20
 
 

Astrolojik danışmanlıklar ve eğitimler vermekteyim. Edindiğim deneyimlerden, Astrolojinin muazzam..