Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Mayıs '21

 
Kategori
Astroloji
 

MERKÜR RETROSU (İKİZLER)

“Yanlış üslup, doğru sözün celladıdır.”

Yılın ikinci Merkür retrosu, yöneticisi olduğu ikizler burcunda gerçekleşiyor.

29 Mayıs 2021- 24 Haziran 2021 tarihleri arasında Merkür retro konumda.

Astrolojiide retro dönemleri içe dönüş zamanlarını temsil eder. Yeni bir başlangıç yapmak yerine var olan işlerinizi toparlamak, yarım kalan işlerinizi tamamlamak, ikili ilişkileriniz ve sosyal çevrenizle olan ilişkilerinizdeki sorunları gidermek için iyi bir zaman dilimidir.

Merkür; Mitolojide haberci Tanrı olan Hermes’i temsil eder.  Tanrıların habercisidir, çok hızlı hareket eder ve çok keskin bir zekaya sahiptir. Yöneticisi olduğu İkizler burcunda retro harekette olması; İletişim konularını daha aktif hale getirmektedir. Retro başlangıç tarihinde Venüs ile kavuşumda olması ve Plüton ile yaptığı sorunlu açı; eski partnerlerin geri dönüşü ve eskiyle hesaplaşma  ya da devam eden ilişkilerinizde eksik hissettiğiniz konuların açığa çıkması gibi döşünebilirsiniz.

İletşim kazalarına ve yanlış anlaşılmalara açık bir süreç olduğu için özellikle Merkür retro dönemlerinde önemli karar almamak, yeni bir imza atmamak sizi yanlış kararlara karşı koruyacaktır. Zorunlu bir durum oluşursa şartların çok iyi değerlendirilimesi daha temkinli hareket etmenizi öneririm.

 
Toplam blog
: 21
: 389
Kayıt tarihi
: 23.10.20
 
 

Astrolojik danışmanlıklar ve eğitimler vermekteyim. Edindiğim deneyimlerden, Astrolojinin muazzam..