Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Mayıs '21

 
Kategori
Astroloji
 

11 Mayıs Boğa Yeniayı

Genel anlamıyla yeniay

11 Mayıs günü saat 21:59 da Boğa burcunun 21°17'derecesinde bir yeniay meydana gelecek.  Bu burç maddi manevi materyale önem verir ve sahip olduklarına sıkıca bağlıdır. Değişime direnç gösterir. Huzuru, güvenlik alanı tehdit edildiğinde ise öfkesini ortaya koyar. Kadınlara yönelik çalışanlar, diplomatlar, sanatçılar, mimarlar, dekoratörler,  tasarımcılar, galericiler, mücevherciler, kumaşçılar, terziler, modacılar, güzellik merkezleri, kuaförler, parfümericiler ve finansçılarla ilişkilidir. Dolayısıyla yeniay sürecinde Boğa özellikleri ile birlikte, bu gruplara ait  gelişmeleri de daha belirgin gözlemleyebiliriz.

Çıkarların önde olacağı ve yoğun iletişimli bu süreçte güvensizlik duygusu da beraber hissedilebilir.

Yükselende bilgiyi, gelişme ve büyümeyi anlatan, riske, aşırılıklara, fanatikleşmeye ve beraberinde dağılmayı yaşayabilen Yay burcunu görmekteyiz.  Bu dereceye Alwaid ve Sarin sabit yıldızlarının etkisi bulunmakta. Alwaid kazaları, mali kayıpları, şiddet ve suçla ilgili olayları anlatmaktadır. Sarin ise hafıza kaybı, görme problemleri, koma, ölümle ilişkilendirilmiştir.

Güneş ve Ay, Botein ile kavuşumunda. Bu sabit yıldız hazineyi, değerli olanı bulmak ve onu kendine saklamakla ilişkilendirilmiştir.

Boğa burcunda yeniayın bireysel haritalarda işaret ettiği konular

Boğa yeniayında çocukları, aşk hayatını, sanatsal, sportif faaliyetleri, yaratıcı yönleri, orta uzunluktaki seyahatleri ilgilendiren durumlar ana konular olarak görülmekte.

Sabit burçların 17-25 , öncü burçların 4-8 dereceleri arası  gezegenleri, önemli kombinasyonları olanlar Boğa yeniayından öncelikli olarak etkilenecekler. (Sabit burçlar: Boğa, Aslan, Akrep, Kova ; Öncü burçlar: Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak)

Yılın ilk tutulmasından önceki yeniay, hayatlarda önemli değişimlerin işaretçisi görünmekte.  Sosyal, ailevi, finansal konularda bozulmaya, çözülmeye uğramış konular yine gündemimizde.  İhanete uğradığınız, adeta sizi alt üst eden beklemediğiniz olaylarla karşılaştığınız  durumların sebep olduğu güvensizlik, gerçekleri saptıran, cin fikirli insanlara karşı artık gözü açık olmak gerektiğini söylemekte. Bir dönem başınıza taç ettiğiniz kişiler sizi yaşam mücadelenizin içinde olumsuz şartlara itmiş, aşağıya çekmiş  gözükmekte. Kariyerinizi de etkileyen gelişmeler karşısında şartları çok  yönlü değerlendireyim derken yüzeysel kalıp, dış görünüşe takılmamanızı öneririm.  Maddi manevi sahip olduğunuz değerler adına girişeceğiniz bu süreç beraberinde karmik  ödeşmeleri de getirmekte. Kıskançlıkları, öfkeyi, manipülasyonların yaşanabileceği Boğa yeniayında aksaklıklar karşısında  zaman zaman kendinizi boğuluyormuş gibi hissedip, kaçıp gitmeyi düşünebilirsiniz.  Önümüzdeki sene Nisan ayındaki Güneş tutulması bu derecenin üzerinde gerçekleşecek. Haritalarınıza göre eğer ki hala tamamlanmamış bir dönüşümünüz  ya da devamı niteliğinde bir durum varsa, tutulma ile bunları halledebilirsiniz.

İlişkiler dengenizi gözden geçirip, karşınızdaki insanlarla görüşme, anlaşma yoluna gidebilirsiniz.  Sizin için önemli olabilecek konularda bireysel değil birlikte hareket etmeye özen gösterin. Yeniay öncesi gerek diplomasi geliştirip, görüşmek zorunda olduğunuz konularda gerek finansal işlerinizde şartlar biraz daha arzuların esirinde kalınarak, abartılabileceğinden denge bozulabilir, hedefiniz şaşabilir. Yeniay sonrasını ise kazanımlarınızı etkileyecek durumlar adına daha iyi kullanabilirsiniz. Kardeş, yakın akraba gibi kişilerle olan finansal konularınız varsa elinizdeki verileri araştırmanızı öneririm. Geçmişte olduğundan farklı gösterilmeye çalışılmış durumları fark edebilirsiniz. Bu durum ortak kazanımlarınızı ilgilendirebilir. Davalar gündeme gelebilir. Aile içi kırılganlıklara açık bir süreç. Eğitimlere, danışmanlıklara yönelebilirsiniz.  Çocuğunuzla ilgili gelişmeler sizi meşgul edebilir. Sağlıkla ilgili konularda tedbirli olmaya lütfen devam edelim. Sakatlanmalara, kemiklerle ilgili sorunlara dikkat.

Boğa yeniayında ana başlıklara göre burçları etkileyecek konular

Koç ve yükselen Koçlar için :  Maddi manevi kazanımlar, gelirler, yatırımlar, taşınabilir mallar, verdiğimiz borçlar

Boğa ve yükselen Boğalar için : Kişinin kendisini ilgilendiren her konu, motivasyonları, karakteri, kendisini dışarıya ifade ve dış dünyayı algılama tarzı, fiziksel görünüm, sağlık, yakın kişiler, yeni başlangıçlar

İkizler ve yükselen İkizler :  Bilinçaltı, gizli düşmanlıklar, zorluklar, kayıplar, hastane, hapishane gibi kapalı yerleri ilgilendiren durumlar, başkalarından gizlenilenler, inzivaya çekilme, kaygılar, bağımlılıklar, bunlardan arınma çalışmaları, fedakarlıklar.    

Yengeç ve yükselen Yengeçler için :  Arkadaşlar, sosyal çevre, işten gelen kazancımız, içinde  bulunduğumuz organizasyonlar, gruplar

Aslan ve yükselen Aslanlar için :  İş, kariyer, statümüz, hedefler, anne, annenin genel sağlık durumu, çocukların iş ortamı, sağlığı, eşin, ortağın babası, ailesi.

Başak ve yükselen Başaklar için :  Yüksek öğrenim, yabancılarla ilişkiler, uluslararası işler, uzun seyahatler, hukuksal konular, mahkemeler, hayat felsefesini etkileyen gelişmeler

Terazi ve yükselen Teraziler için : Kredi, borç, vergi, sigorta, burs, nafaka, miras konuları, ortaklıklardan gelen para, kayıplar, ameliyatlar, eşin kazanımları.               

Akrep ve yükselen Akrepler için :  Evlilik, eş, ortak, danışmanlık aldığımız kişiler, anlaşmalar, davalar, açık düşmanlıklar, çocukların eğitimleri

Yay ve yükselen Yaylar için :  Günlük işler, yanımızda çalışanlar, iş ortamı, kiracılar, küçük hastalıklar, evcil hayvanlarımız

Oğlak ve yükselen Oğlaklar için :  Çocuklar, sanat, spor, yaratıcı yönlerimiz, hobilerimiz, aşk hayatımız, orta uzunluktaki seyahatler

Kova ve yükselen Kovalar için :  Ev, emlak gibi taşınmazlar, aile, atalarımız, köklerimiz, baba

Balık ve yükselen Balıklar için :  Eğitim, iletişim, yazmak, kardeşler, komşular, kuzenler, yeğenler, kısa yollar

Ülkemiz ve Boğa yeniayı

11 Mayıs’ta meydana gelecek Boğa yeniayında meclis, milletvekilleri, belediye başkanları, yerel yönetimler, yabancı ülkelerle ortak anlaşmalar, NATO, BM, AB gibi organizasyonlarla ilgili gelişmeler, borsa ile ilgili gelişmeler ana başlıklar olarak görülmekte. Aynı zamanda  ordumuzu, polisimizi , çalışan kesimi, sağlık sektörünü , SGK’ yı ilgilendiren gelişmeler, tarım ve hayvancılığımızı, gıda stoklarımızı ilgilendiren konular da dikkati çekebilir.

Boğa yeniayı yurt dışında görülmekte olan davalarla ilgili gelişmeleri aktif tutabilir. Para konuları ve diplomasi etkilenmekte görünüyor. Kapalı kapılar ardındaki görüşmeler, anlaşmalar  gerçekleşebilir. Gizli ilişkilerin, düşmanlıkların aktif olabileceği bu süreçte diplomasi de zorlayabilir. Güvenliğe dikkat edilmesi gereken süreçte içeride tansiyonun yükselmesi olasıdır.  Orduyla ilgili gelişmeler olasıdır. Konumunda otorite olanlarla ilgili görev değişimleri devam edebilir. ABD ve İngiltere’nin elini yine üzerimizde hissedeceğimiz bir süreç olabilir. Ekonomideki dalgalanmalar devam ederken, para piyasalarındaki gelişmelerin halk üzerindeki etkisi yeniayla daha dikkati çekebilir. Manipülatif durumlar söz konusu olabilir. Hazineyi, maliyeyi ilgilendiren durumların yanında uzun vadeli kalkınma planlarında değişimler beklenebilir. Sağlık koşulları hala çocuklarımızı, gençlerimizi bu süreçte korumamızı işaret etmekte. Madenleri, maden işçilerimizi ilgilendiren gelişmeler yaşanabilir.  

Boğa yeniayına ait tüm haritaları bloğumdaki paylaşımda bulabilirsiniz.

Azade Öksoy

https://azadeoksoy.com/2021/05/06/11-mayis-boga-burcunda-yeniay/

 
Toplam blog
: 182
: 1575
Kayıt tarihi
: 07.06.07
 
 

İstanbul'da doğdum. İTÜ'den mezun olduktan sonra bilgi işlem, eğitim ve finans sektörlerinde çalı..