Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Ekim '20

 
Kategori
Astroloji
 

12-18 Ekim 2020 Astroloji

12 - 18 Ekim 2020 Haftalık Burç Astroloji: 17, 18 Ekim Boğa, Aslan, Akrep, Kovalar Merkür, Uranüs, Güneş ve Plütona Dikkat!
 
12 Ekim haftasında Boğa, Aslan, Akrep ve Kovaların çektikleri bitmiyor maalesef. 12 Ekim haftasında Tr Mars Boğa ve Akreplerin peşini bırakıyor ama Tr Güneş ve Plütonun olumsuz etkisi Boğa, Aslan, Akrep ve Kovaları rahatsız etmeye devam ediyor. Ayrıca 17 Ekimde -2 katsayısında Tr Merkür ile 18 Ekimde -2 katsayısındaki Uranüs de Boğa, Aslan, Akrep ve Kovaları rahatsız edebilir. (Ekim 2020 burç,)
 
Boğa, Aslan, Akrep ve Kova burçları genel anlamda yerin üstünü ve altını, toprak anayı, fay hatlarını, volkanik hareketliliği, ülkelerin toprak kavgasını, çocukları, gençleri, eğlence mekanlarını, tanınmış ve nüfuzlu insanları, elektronik aletleri (bilgisayar, vs), özgürlükçü grup ve organizasyonları, bilim adamlarını, bilimsel çalışmaları sembolize etmektedir. Hafta boyu bu konuların olumsuz etkiler aldığını görmekteyiz. (haftalık burç)
 
12 Ekim haftasında kişisel olarak Boğa, Aslan, Akrep ve Kova burcundaki evlerimizin olumsuz transitlerden yorulduğunu göreceğiz. Örneğin Boğa burcundaki ABD Başkanı Trump'ın eşi Melania Trump'ın yükselen burcunu bilmiyoruz ama Tr Güneş ve Plütondan yıkıcı etkiler alırken Tr Merkür ve Uranüsden de yanıltıcı ve şaşırtıcı etkiler alabilir. 12 Ekim haftasında (bilhassa 17 ve 18 Ekimde) Trump'ın Natal Güneşi İkizler (Merkür) Marsı Aslan (Güneş) olduğundan Melania Trump eşinden yanıltıcı ve sarsıcı etkiler alabilir. Ama Melania Trump'ın Natal Marsı İkizler olduğundan bu olumsuz etkilerin üstesinden gelebilir. (haftalık astroloji)
 
Hafta boyu Tr Jüpiterin katsayısı yüksek olduğundan Yay burcundan kişilerin Güneşleri hafta boyu özellikle 14 ve 18 Ekimde son derece parlayabilir. Hafta boyu Tr Jüpiterden Natal Marsı Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık olanlar son derece olumlu etkiler alabilirler. Örneğin Natal Marsı Terazi olan Türkiye Akrep burcu olmasına rağmen Tr Jüpiterden alacağı olumlu etkilerle zorlukların üstesinden gelip büyük başarılar elde edebilir. Aynı şekilde Suriye için de bir başarı ufukta gözükmekte. Suriye'ye gelecek olan başarı Natal Marsı Yay olan C** E** ile Rusya Başkanı P**'den gelebilir. Suriye hafta boyu bilhassa 17, 18 Ekimde Tr Plütondan da son derece olumlu etkiler alacağından Suriye'de yenilenme ve bir reform söz konusu olabilir. Boğa burcu İsrail ise Suriye'de oluşacak reformlardan olumsuz etkiler alabilir. (Ekim astroloji)
 
Boğa burcu İsrail'in hafta boyu Türkiye'den Filistin'den, Suriye'den, Irak'dan, Lübnan'dan olumsuz etkiler alması olasıdır. İsrail'in de Natal Marsı Aslan olduğundan İsrail kendi kendini de olumsuz etkileyebilir. İsrail'in içindeki içsel çatışmalar İsrail hükümetine zarar verebilir. Netenyahu'nun Natal Marsı Aslan olduğundan istemeden de olsa Netanyahu kendi hükümetiyle ters düşebilir. (2020 Ekim burç)
 
Hafta boyu bilhassa 17, 18 Ekimde Kova burcu Libya'nın da Tr Güneş ve Plütondan olumsuz etkiler alamsı olasıdır. 17, 18 Ekimde Natal Marsı Terazi olan Türkiye'nin Suriye ile Libya konusunda da bir atılım yapması beklenebilir. (2020 haftalık burç)
 
Hafta boyu ama bilhassa 17, 18 Ekimde Natal Marsı Akrep olan Azerbaycan da Türkiye gibi Tr Jüpiterden son derece olumlu etkiler alabilir ve başarıdan başarıya koşabilir. 
 
Hafta boyu Natal Marsı Koç olan M** İ** ile Natal Marsı Terazi olan A** B**'ın Tr Plütondan güçlendirici etkiler almalası olasıdır. (Ekim 2020)
 
13 Ekim ve 16 Ekimde bazı bölgelerde olumsuz hava koşulları olabilir. 16 Ekim Cuma günü Deprem açısından riskli bir gündür.
 
17 Ekimde Tr Merkür -2 katsayısına iniyor ve Natal Güneşi Akrep, Boğa, Aslan, Kova olanları olumsuz Natal Marsı Yengeç, Başak, Oğlak, Balık olanları ise olumlu yönde etkileyebilir. Merkür düşük katsayıdayken her türlü kurnazlık ve sahtekarlıkları, iletişim problemlerini, hacker ve casusluk faaliyetlerini sembolize etmektedir. Merkürün Boğa, Aslan, Akrep ve Kova burçlarını olumsuz etkilemesi bir takım casusluk faaliyetlerine, gizli saklı örgütler içindeki kurnazlık ve sahtekarlıklara işaret etmektedir. Ayrıca Kova burcunu sembolize eden bilimsel çalışmalarda da bir takım sahtekarlıklar olabilir. Örneğin Covid19 ile ilgili yapılan çalışmalarda bir takım bilgi hırsızlıkları yada yanlış bilgilendirmeler ön plana çıkabilir. 
 
17 Ekim 23 Ekimin provası olabilir. Çünkü 23 Ekimde Tr Merkür -4 katsayısında olacak hatta 23 Ekime Hacker Bayramı bile denebilir. 17 Ekimden itibaren her türlü sahtekarlık ve kurnazlıklara karşı dikkatli olmak gerekebilir.
 
17 Ekimde Solunum yolu hastalıklarında (Covid19, vs) bir artış olabilir. 17 Ekimde her türlü iletişim (hava, kara, deniz, internet) kazalarına da dikkat etmek gerekebilir. 
 
17 Ekimde İkizler burcu Trump'In katsayısı düşeceğinden keyfi kaçabilir ve çevresini de olumsuz yönde etkileyebilir. Belki de hastalığı daha da ağırlaşabilir.
 
17 Ekimde Tr Merkür (-2) Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyeceğinden bilhassa uçak, roket, füze kazalarında bir artış yaşanabilir. 17 Ekimde bilgisayar programlarında bir yavaşlama olabilir. 17 Ekimde Zararlı Yazılımlara Dikkat !
 
18 Ekimde Tr Uranüs -2 katsayısında olup Natal Güneş ve Marsı Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Akrep, Oğlak, Kova, Balık olanları olumsuz etkileyeceğinden İsrail ve/veya Libya'nın içinde bir takım asi ve özgürlükçü grupların olumsuz etkileri olabilir. Ayrıca Natal Güneşi Başak Marsı Akrep olan Suriye Başkanı Esad'ın 18 Ekimde Tr Uranüsden alacağı olumsuz etkilerle hayati tehlikesi olabilir. Ama Esad'ın ülkesi Suriye'de Tr Plütondan ötürü büyük bir reform ve yenilikler olabilir.
 
16 Ekim Astro Carto Grafide Tr Güneş, Merkür, Uranüs, Plütondan olumsuz etki alan Venüs, Güneş, Plüto, Uranüs çizgilerinin geçtiği bölgeler: Türkiye (Kırklareli, Edirne, Tekirdağ, Çanakkale, Bartın, Karabük, Ankara, Çankırı, Kastamonu, Kırıkkale, Kırşehir, Aksaray, Konya, Karaman, Mersin, Kars, Ağrı, Erzurum, Van, Muş, Batman, Siirt, Mardin), Akdeniz Açıkları, Kıbrıs, Suriye, İsrail, Filistin, Ürdün, Suudi Arabistan, Yemen, Umman, BAE, Gürcistan, Ermenistan, Azerbaycan, İran, Irak, Türkmenistan, Afganistan, Hindistan, Çin, Hong Kong, Tayvan, Filipinler, Endonezya, Avustralya, Papua Yeni Gine, Yeni Zelanda, Kuzey Kore, Güney Kore, Japonya, Amerika, Kanada, Meksika, Venezuella, Brezilya, Arjantin, İspanya, Fransa, Cezayir, Libya, Mısır, Sudan, Ege Açıkları, Yunanistan, Belçika, Hollanda, Norveç, İsveç, Rusya, Ukrayna
 
16 Ekimde yukardaki Astro Carto Grafide olumsuz etki alan bölgelerde zayıf fay hatlarında şiddetli depremler, volkanik aktiviteler, göçük ve toprak kaymaları, şiddet ve terör olayları, sınır savaşları, patlama ve yangınlar, elektronik alet kazaları, hacker ve casusluk faaliyetleri, her türlü iletişim kazaları, olumsuz hava şartları olabilir.
 
Hafta boyu D** çıkışı devam edebilir. Onsa Altın fiyatları genelde hafta boyu yüksek seyredebilir. 
 
12 Ekim haftası Altının Katsayıları:
        Pzt Salı Çrş Prş Cuma Cts Pazar
Altın 16     5     7     4        0     7     4
 
 
Yükselen Koç -------------------------------------------------------------
(10.ev Jüpiter, Satürn ve Plüton Süper, 8.ev Merkür, 2.ev Uranüs Dikkat)
Yükselen Boğa -------------------------------------------------------------
(9.ev Jüpiter, Satürn ve Plüton Süper, 7.ev Merkür, 1.ev Uranüs Dikkat)
Yükselen İkizler -------------------------------------------------------------
(8.ev Jüpiter, Satürn ve Plüton Süper, 6.ev Merkür, 12.ev Uranüs Dikkat)
Yükselen Yengeç -------------------------------------------------------------
(7.ev Jüpiter, Satürn ve Plüton Süper, 5.ev Merkür, 11.ev Uranüs Dikkat)
Yükselen Aslan -------------------------------------------------------------
(6.ev Jüpiter, Satürn ve Plüton Süper, 4.ev Merkür, 10.ev Uranüs Dikkat)
Yükselen Başak -------------------------------------------------------------
(5.ev Jüpiter, Satürn ve Plüton Süper, 3.ev Merkür, 9.ev Uranüs Dikkat)
Yükselen Terazi -------------------------------------------------------------
(4.ev Jüpiter, Satürn ve Plüton Süper, 2.ev Merkür, 8.ev Uranüs Dikkat)
Yükselen Akrep -------------------------------------------------------------
(3.ev Jüpiter, Satürn ve Plüton Süper, 1.ev Merkür, 7.ev Uranüs Dikkat)
Yükselen Yay -------------------------------------------------------------
(2.ev Jüpiter, Satürn ve Plüton Süper, 12.ev Merkür, 6.ev Uranüs Dikkat)
Yükselen Oğlak -------------------------------------------------------------
(1.ev Jüpiter, Satürn ve Plüton Süper, 11.ev Merkür, 5.ev Uranüs Dikkat)
Yükselen Kova -------------------------------------------------------------
(12.ev Jüpiter, Satürn ve Plüton Süper, 10.ev Merkür, 4.ev Uranüs Dikkat)
Yükselen Balık -------------------------------------------------------------
(11.ev Jüpiter, Satürn ve Plüton Süper, 9.ev Merkür, 3.ev Uranüs Dikkat)
 
 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..