Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Ekim '20

 
Kategori
Astroloji
 

MERKÜR RETRO - BURÇLARA ETKİSİ

14 Ekim 2020 - 3 Kasım 2020
 
 
Akrep burcunda başlayacak olan merkür gerilemesinde; bilgilerin asıl kaynağını öğrenmek isteyeceğiz. Bu süreçte bir takım işlere balıklama atlamamakta ve sabırlı olmakta fayda var. Hayatımızda bizim için önemli olan konuların derinine ineceğiz. Adeta bir dedektif edasında bazı konuları mercek altına alacağız. Akıl ve sezginin şahane üst düzeyde çalıştığı bir süreç olacak. Tartışma ve ikili iletişimlerde, karşımızdaki kişinin zayıf noktalarını keşfedip, o yönde adım atacağız. Bu süreçte bir takım ruhsal bunalım ve sıkıntılarımız ortaya çıkabilir. Aşırı saplantılar, aşırı tutuculuk gündeme gelebilir. Zihnimiz çok keskin çalışacağı için, şüpheci tavırlar da bir o kadar artacak. Karşımızdaki kişileri dilimizden çıkan sözcüklerle üzebiliriz. İletişimlerde gerginlik ve yanlış anlaşılmalar olabilir. Karşımızdaki insanların, hal hareket ve düşüncelerini kendimizde değiştirmeye çalışacağımız bir dönem olacak. Derin sırların paylaşılacağı, beklenmedik olayların gün yüzüne çıkacağı bir dönem bizi bekliyor. ''Aaaa bu da mı olmuş, yok artık!'' diyebilirsiniz. Gizli, saklı, mahrem olaylar gündeme gelebilir. Karması olan ya da gizli aşkı olan kişilerin dikkatli olmalarında fayda var. Sırlar kendiliğinden açığa çıkabilir. Aynı zamanda ilahi anlamda sizi kim üzdü ve hakkınıza girdi ise, bu süreçte bir çok konuda adaletin size doğru işlediğine bizzat şahit olacaksınız.Dedektif duygularımız ön planda olacağından bazı meslekler için bu harika bir fırsat. Araştırmacılar, yazarlar, düşünürler güzel detaylar yakalayabilirler. Bu süreçte bazı krizleri kıvrak zekamız ile fırsata çevirebiliriz. Akılcılığın ön planda olacağı bir dönem. Sivri düşünen kazanır! Fikir ayrılıkları gündeme gelecek, hatta bu fikir ayrılıkları ölüm kalım savaşına dönebilecek boyutta yüksek inada da binecektir. Uzun zamandır beklediğimiz adalet dileklerine devam ettiğimiz bir dönem olacak. Ekonominin konuşulacağı bir ay olacak. 3 Kasım 2020 sürecinde ise altın ve döviz fiyatları yükselişte olacak. 25 Ekim 2020 - 3 Kasım 2020 tarihinde ise gündemimizde deprem konuları olabilir.
 
 
MERKÜR GERİLEMESİNİN YÜKSELEN BURÇLARA ETKİSİ
 
KOÇ: Baba, erkek, aile figürleri, düzen, para ile ilgili konular gündeminizde. 
Parasal anlamda sorgulamalı ve dengeyi bulmaya çalıştığınız günler olacak. Aşırı harcamalardan kaçınmalısınız. Beklenmedik yerlerden beklenmedik borçlar karşınıza çıkabilir. Kendinizi maddi anlamda kısıtlanmış gibi hissedebilirsiniz. Bu süreçte enerji düşüklüğü hissedebilirsiniz. Şüpheci olduğunuz, sırları açığa çıkarttığınız günler sizinle. Geçmişin tozlarından arınıp, yeni sayfa açmak sizin için iyi olacaktır. Karakterinizde hızlı olmayı seviyorsunuz fakat bu süreçte işleri ağırdan almanızda
fayda var. Kafa ve yüz bölgenizde sağlık sorunları gündeminize gelebilir. Aynı zamanda bu süreçte kafa ve yüz bölgenizde işlem yaptırmayınız. İletişim kaynaklarınızda sorunlar gündeme gelebilir. Yani telefonunuz ve bilgisayarınızda bu süreçte arızanmalar olası bir durumdur. Bu süreçte iş çevrenizde ve çalışma arkadaşlarınız ile sorunlar meydana gelebileceği gibi hizmet aldığınız konularda da memnun kalamama durumu yaşayabilirsiniz. İlişkinize dair önemli kararlar almak isteyebilirsiniz. Partnerinizle veya düşündüğünüz kişi ilgili bazı engeller karşınıza çıkabilir.
 
 
 
BOĞA: Çalışma isteğinizin ve verimliliğinizin artış gösterdiği bir süreç olacak. Hayatınızdaki bir takım değişimleri 2021 dönemine bırakmanızda fayda var. Örneğin; ev, araba, bölge değişimi gibi düşüncelerinizi erteleyin. Strese dayalı sağlık problemleri gündeminize gelebilir. Seyehatlerin, eğitim ve bilgi alışverişinin aksadığı bir dönemden geçeceksiniz. Hayatınızda bir düzen arayışı içerisinde olacaksınız. Çalışma hayatınızda düzen, ev hayatınızda hijyen, estetelik, evcil hayvanlar, işlevsellik sizin için önem kazanacak. Bir şeyleri kurtarmak adına kendinizden ödün vermeyin, kendinizi feda etmeyin. Aşk ve flört ilişkilerinde gerilimler gündeminize gelebilir. Kendinizden yaşça küçük veya çocuklar ile aşırı ilgilenme durumunda kalabilirsiniz. Parasal konularda gerilimler ve gecikmeler söz konusu olacak. Sizin için önemli olan bazı konuların iç yüzünü öğreneceğiniz, irdeleyeceğiniz bir süreç olacak. Beraber olduğunuz insanla birbirinizi anlamakta zorlanabilirsiniz. Ekim sonunda ise oturduğunuz koltuktan kalkıp, kendi öz benliğiniz için harekete geçmek isteyeceksiniz.
 
 
İKİZLER: Duygu patlamalarını yoğun yaşayacağınız bir süreç olacak. Yeni bir başlangıç yapıyorsanız eğer bunu eski ile karşılama durumunuz olabilir. Varolan ilişkiyi sorgulamaya başlayabilir, gelecek ilişkiler için de önyargıya sahip olabilirsiniz. Eleştirel yaklaşım gündeminizde ön planda bulunacak. Dedektif rolünüz on planda olacak. Düşünceleriniz yoğun olacak ve bundan kaynaklı uykusuzluk olabilir. Geçmişi sorgulayacağınız, kıyaslama yapacağınız, çözüm yolu arayacağınız günler olacak. Kurumsal yerlerde küçülmeye gidiş veya yer değişikliği taşınma durumları gündeme gelebilir. Arkadaş ilişkilerinde önyargılarınızı kırmalısınız. Ruhsal anlamda kendinizi gergin ve güvensiz hissedebilirsiniz.
İletişimde algısal sıkıntılar meydana gelebilir. Kendinizi yanlış ifade ettiğiniz veya karşınızdaki yanlış anladığınız durumlar meydana gelebilir. 30 Kasım'a kadar çok iddaalı ve ani kararlar almamanızda fayda var. Evcil hayvanlar ile ilgili sıkıntılar gündeminize gelebilir. Yaşam alanınızda aksaklıklar, eşyalarda bozulma, taşınma problemleri, komşu problemleri olası durumlar arasında yer alıyor. Bu süreçte zihinsel huzura ve öz benliğinizi dinlendirmeye ihtiyacınız olacak. 
 
 
YENGEÇ: Duygusal bir süreç sizi bekliyor. Kardeş, arkadaş ya da yakınlarınız ile ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Geçmişten ilişkisini aniden bitiren yengeçler bugünlerde geçmişi sorgulayabilir. 2,5 - 3 yıldır konuşmadığınız kişiler ile tekrar iletişim kurma isteğiniz doğabilir. İş ortamında gerginlikler gündeminize gelebilir. Gereksiz gerginliklere karışmamanızda fayda var. Eş ve partner konularında dikkatli olmalısınız. Aşk ve flörtlerinizle alakalı iletişim sıkıntıları gündeminizde. Çocuklarınızın gündemleri ile uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Yakın olduğunuz kişiler ile iletişimsel anlamda aksaklıklar ve gerginlikler gündeminizde olacak. Ruhsal anlamda gerginlik, huzursuzluk, eski kronik rahatsızlıkların tekrarlaması için açık bir süreç. Sağlığınıza her zamankinden daha çok dikkat etmenizde fayda var. 
 
 
ASLAN: Kararsızlığınızın hüküm süreceği günler sizi bekliyor. Anne, kız çocuğu, kız arkadaş, anne duyguları ve ailedeki kadın figürleri ön planda olacak. Bu kişilerin olaylarının konuşulacağı bir gündemden geçeceksiniz. Yalnız yaşayan, ayrı eve çıkmak isteyen, ev değiştirmek isteyenlerin
dönemi olacak. Bugünlerde davanız varsa ve aksilik oluyorsa eğer yıl sonuna kadar bekleyin. Aynı şekilde aranızın bozuk olduğu, uzlaşamadığınız kişiler için de yıl sonuna kadar zaman tanımanızda fayda var. Aile içi konularınızda eski gündem konuları gün yüzüne çıkabilir. Ev, taşınma, alım satım gibi konular gündemde sorun yaratabilir. Kazanç kapınızda para akışı gecikmeli olarak gerçekleşebilir. İletişimde algısal sıkıntılar meydana gelebilir.
 
 
BAŞAK: Keskin, çok net kararlar alacaksınız! Sabrınızı taşıran her kim varsa artık görmezden geleceksiniz. Çektiniz, yoruldunuz, üzüldünüz, sabrettiniz ama artık mükafatını alma vaktiniz geldi. 1960-1969 arası ve 1979-1980 yılları arası doğumlu iseniz bilin ki çevreniz tarafından çok konuşulacaksınız. Sizin hayat kaliteniz artacak, bulunduğunuz konum güzelleşecek. Adeta şans size dönecek diyebiliriz. Yakın çevre ilişkileri ve kardeşlerle alakalı iletişimsel sıkıntılar gündeme gelebilir. Eğitimlerde aksaklıklar oluşabilir. Fiziksel anlamda sakarlıklar ve yanlışlıklar meydana gelebilir ancak her ne olursa olsun güzel enerjinizden ve size dönen bu şans durumundan ödün vermeyin.
 
 
 
TERAZİ: Kıskançlık günleri başlıyor! Sizi kıskananlar bir bir dökülecek diyebiliriz. Çevreniz tarafından gözler sizin üzerinizde olacak. 3 Kasımdan sonra aşkta canlılık ve hareket sizi bekliyor. Sınav konuları, iş konuları, yerleşim konuları gündeminizde sıkıntılara sebebiyet verebilir. İletişimde algısal sıkıntılarınız olabilir. Kendinizi gereğinden fazla ifade etmek durumunda kalacağınız bir dönemden geçeceksiniz. Uzun süredir beklediğiniz konularda adaletin yerini bulacağı bir dönem olacak. Eğer haksızlığa uğradıysanız bunun karşılığını alacak, karmanız var ise de bunun size dönüşü bir şekilde olacaktır. Sizi kıskanan, hakkınızda konuşan, negatif enerji sezdiğiniz kişilerde mesafeli olun. Bu dönemin konuşulanı ve kıskanılanı sizsiniz. 
 
 
AKREP: Hayatınızda bir düzen arayışı içerisine gireceksiniz. Çocuklu bir akrep burcu iseniz çocuğunuzun düzeni ile ilgili değişim talep edeceksiniz. Yeni bir düzen için kolları sıvayacaksınız. Kendinize has bir düzen kurarken aynı zamanda çok konuşulacaksınız. İnsanlar gücünüzü ve azminizi konuşacak, imrenecektir. Karışık bir aşk yaşantısı içerisindeyseniz kopukluklar gündeme gelebilir. Kabuğunuza çekilme dürtünüz tavan yapabilir. Farklı konularda cesaretlenecek, kendinizi hiç atmadığınız adımları atarken bulacaksınız. Bu süreçte fiziksel görünüşünüz ile ruhsal huzurunuz doğru orantılı olacak. Kendinize baktığınız kadar huzurlu hissedeceksiniz. İletişimsel anlamda zorlayıcı bir süreç sizi bekliyor. Aynı zamanda borç, kredi, finans konularında sıkıntılar gündeminize gelebilir.
 
 
YAY: Kendinizle alakalı keskin kararlar alacağınız bir süreç sizi bekliyor. Gözü kara davranıp bazı konulardan vazgeçecek, bazı konuların üzerini silecek ve hakkınızı arayacaksınız. Uykusuzluk, dava, adalet, hak talep etme konuları gündeminize gelebilir. Sorumluluklarınızı düşünerek bir takım yükleri omuzlayacaksınız. Bu süreçte aşk hayatınızdaki karmaşa sizi sıkıntıya sokabilir. Gizli düşmanlarınız gün yüzüne çıkabilir. Kapalı alanlarla alakalı işlerde aksaklıklar meydana gelebilir. İkili ilişkiler ve partnerle ilgili sorunlar olabilir. Sabırlı olmanızda, hakkınızı savunmanızda fayda var. Adalet sizin için işleyecek. 
 
 
 
OĞLAK: Çektiğiniz sıkıntıların son demlerini yaşıyorsunuz. Feraha çıkacağınız bir döneme çok az kaldı. Bu sene öyle çok şey yaşadınız ki hayatınızda büyük deneyimlere sahip olduğunuz konularla karşı karşına kaldınız. Dostunu düşmanınızı iyi tanıdığınızı düşünüyorsunuz lakin bu durumdan yine de çok emin olmayın. Çünkü yıl sonuna kadar, sizin için dost kim düşman kim, ayırt etmekte zorlanabilirsiniz. Bu süreçte geçmişi çok sorgulayacağınız gözüküyor. Hatalarınızı kabul etmenizde ve geleceğe umutla bakmanızda fayda var. 15 Kasım'dan sonra maddi anlamda sizi bekleyen olumlu kazanç kapısı mevcut. Şimdiye kadar aksaklıklarla devam eden, belirsiz kalan konularınız 15 Kasım itibari ile netliğe kavuşacak. Maddi manevi sınanacağınız, ancak sabrederseniz mükafatını alacağınız bir dönem sizi bekliyor. Dizler, dişler, kemikler veya deri ile alakalı sağlık sıkıntısı gündeminize gelebilir.
 
 
KOVA: Mart-Temmuz arası oldukça sıkışık bir süreçten geçtiniz. Hayata bakış açınızı değiştirirken, aslında ne kadar güçlü olduğunuzun farkına vardınız. Problemli bir aşk hayatınız mevcutsa eğer tekrar gözden geçireceğiniz bir dönem olacak. Sorumluluk sahibi olmanız gereken ve karşı taraftan da sorumluluk beklediğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Sahiplenilmek ve bağlılık istiyorsunuz. Hayatınızdaki bazı insanları bu süreçte ayıklayacaksınız. Lafa değil, uygulamaya bakacağınız bir dönem olacak. Dolayısı ile söylenilen her söze güvenmeyecek, alt konularını irdeleyeceksiniz. 3 kere dinleyip 1 kere konuşacak, ama kendinizi ezdirmeyeceksiniz. Son günlerde hırs yaptığınız konular öfke patlamalarına sebebiyet verebilir. Aşk ve flört konularında gel gitli bir süreç sizi bekliyor.
 
 
BALIK: Duygusallığınızın üst düzeyde olacağı bir dönem sizi bekliyor. Keskin diliniz bazı konularda eleştirilere sebep olabilir. Partneri eleştirme, partnerin ailesini çevresini yargılama gibi durumlar meydana gelebilir. Evli bir balık burcu iseniz eşinizi aile konuları ile sıkıştırmayın. Eski defterleri açmayın. Bu süreçte aşkta yapacağınız sorgu sualler size zarar verebilir. Ödeme ve finans konularında evrak hataları olabilir, lütfen dikkat edin. Seyahatlerde sıkıntılar ve eğitimsel problemler meydana gelebilir. İkili ilişkilerde sınanacağınız bir dönem olacak. Bu süreci anca sabırlı olarak atlatabilirsiniz. Planladığınız gibi gitmeyen işler sizin canınızı sıksa da, 3 Kasım'dan sonra sürpriz gelişmeler gündeminize gelebilir.
 
 
 
Meditasyon Atölyesi
 
http://instagram.com/meditasyonatolyesi
 
meditasyonatolyesi@gmail.com
 
 
 
 
Toplam blog
: 4
: 820
Kayıt tarihi
: 29.09.20
 
 

Spritüel Danışmanlık, Yaşam Koçluğu, Astroloji ..