Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Temmuz '14

 
Kategori
Astroloji
 

14 - 20 Temmuz 2014 haftalık burç astroloji: 16 Temmuz haftanın en olumlu günü!

14 - 20 Temmuz 2014 haftalık burç astroloji: 16 Temmuz haftanın en olumlu günü!
 

haftalık burç


Vatani konuları simgeleyen Ay hafta boyunca genelde süper konumda olacak. Buna karşın istenmeyen değişimleri simgeleyen (ölüm, vs) Plüton hemen hemen bütün bir hafta kötü konumda olacak. Mars ise Temmuz ayı boyunca iyi konumda olsa da 18 Temmuz Cuma Ay ve Uranüsün körüklemesiyle kötü konuma düşmekte. 16 Temmuz Çarşamba haftanın en olumlu günüdür. Bu günde Ay Balık burcunda (Güneş, Merkür ve Jüpiterin desteğiyle) süper bir konumda olacağından vatani konularda olumlu gelişmeler olabilir.

18 Temmuz Cuma günü ise haftanın en olumsuz günü olabilir. Bu günde Güneş Yengeç.de, Ay ve Uranüs Koç.da, Satürn Akrep.de, Plüton Oğlak.da, Mars ise Ay ve Uranüsün kötü etkisiyle Terazi burcunda kötü konuma düşmekte. Ancak Yengeç burcundaki Merkür ile İkizler burcundaki Venüsün verdiği olumlu etkilerle durum hafifleyebilir.

Haftanın en kötü konumda olabilecek gezegenleri 17 ve 18 Temmuz günleri -2 katsayısıyla Satürn ve Plüton olacak. Satürn ve Plüton birbirlerini olumsuz etkilediğinden simgeledikleri şeyler de örneğin Başkan ve patronlar gizli saklı işleri, gizli saklı işler de Başkan ve patronları olumsuz bir şekilde etkilemeye devam edebilir.

19 Temmuz Cumartesi günü Venüs Yengeç burcuna geçiyor ve her ne kadar Venüs Yengeç.de pek de rahat edemese de aldığı (Ay.dan 60 derece, Mars ve Neptün.den 120 derece almakta, Merkür ile de kavuşum halinde) olumlu açılarla haftanın en iyi konumundaki gezegen ünvanını almakta.

14 - 20 Temmuz 2014 Haftalık burç astroloji detay;

Olumsuz Transitler

Koç burcunu kötü etkileyen transitler : 18 Temmuz Cuma Ay / 17, 18, 19, 20 Temmuz Uranüs

18 Temmuz Cuma günü Ay.ı simgeleyen vatani konular, ülke güvenliği yada üretimle ilgili konularda öfke, şiddet ve kavgalar olabilir. Üretimle ilgili konularda zorlanma olabilir. Vatani konular, vatan severler, ülke güvenliği gibi konular Marsı simgeleyen asker, polis ve güvenlik birimlerini olumsuz etkileleyebilir. Asker, polis ve güvenlik birimlerinde Ay yüzünden güvensizlik, aşırı duyarlılık ve değişimler olabilir. Bu günde yapılacak başlangıç ve girişimler güvenlik yada üretimle ilgili konulardan olumsuz etkiler alabilir.

17, 18, 19, 20 Temmuz günleri Uranüsü simgeleyen özgürlükçü ve hümanist kişiler öfkeli, kavgacı olabilirler ve asker, polis ve güvenlik birimlerini olumsuz etkileyebilirler. Bir takım saldırı planları, silahları da asker, polis ve güvenlik birimlerini olumsuz yönde etkileyebilir. Geleceğe dair plan ve projelerde, teknolojik konularda zorlanmalar olabilir. Bir takım grup ve organizasyonlar içinde kavga ve tartışmalar olabilir. Bu günler asker, polis ve güvenlik birimlerinin huzursuz olabileceği günlerdir. Bu günlerde yapılacak başlangıç ve girişimler plan ve projelerden, teknolojik konulardan olumsuz etkiler alabilir.

Yengeç burcunu kötü etkileyen transitler : 18 Temmuz Cuma Güneş / 19 Temmuz Cumartesi Merkür

18 Temmuz Cuma günü Güneşi simgeleyen nüfuzlu kişiler, liderler yada gençler vatani konuları, ülke güvenliğini veya üretimle ilgili konuları olumsuz etkileyebilirler. Bu günde spekülatif konularda (Borsa, altın, döviz, vs.) dalgalanmalar olabilir. Spekülatif konulardaki dalgalanmalar üretimle ilgili konuları olumsuz etkileyebilir. Nüfuzlu kişiler yada liderlerle ilgili değişimler olabilir. Gençliği ilgilendiren konularda da güvensizlikler ve değişimler olabilir. Vatani konularda, ülke güvenliği ile ilgili konularda yada üretimle ilgili konularda baskınlık ve egoistlik olabilir. Nüfuzlu kişilerin, liderlerin aşırı duyarlı ve hasas oluşları vatani konularda yada üretimle ilgili konularda egoistliğe yol açabilir.

19 Temmuz Cumartesi Merkürü simgeleyen iletişim (fikir, yazı, konuşma, bilgi, belge, internet, kısa yollar, eğitim-öğretim), hizmet (işçi, memur) ve sağlık sektöründe ve ticari konularda güvensizlik ve verimsizlik olabilir. İletişim, hizmet ve sağlık sektörü ile ticari konular vatani konuları, ülke güvenliğini ve üretimle ilgili konuları olumsuz etkileyebilirler. Örneğin ticari konulardaki verimsizlikler üretimi olumsuz etkileyebilirler. İletişim konularındaki güven problemi vatani konuları olumsuz etkileyebilir. Bu günde vatani konularla, ülke güvenliğiyle uğraşanlar kurnaz ve hilekar kişilere karşı dikkatli olmalılar. Üretimle ilgili konularda da kurnazlık ve hilekarlıklar olabilir.

Terazi burcunu kötü etkileyen transit : 18 Temmuz Cuma Mars

Her ne kadar Temmuz ayı boyunca Mars nefes alacak dediysek de 18 Temmuz Cuma günü Mars iyi konumda olsa da Koç burcundaki Ay ve Uranüsün kötü konumda oluşu yüzünden Marsı simgeleyen asker, polis ve güvenlik birimleri vatani konular, ülke güvenliği, saldırı planları yada silahları yüzünden kendi isteklerini ön planda tutup talepkar olabilirler. Bu durumdan Terazi burcunu simgeleyen sosyal, siyasi ve diplomatik konular ile siyasetçiler olumsuz anlamda etkilenebilirler. Sosyal ve siyasi konularla uğraşanlar bu günde öfkeli ve tartışmacı olabilirler. Sosyal ve siyasi konularda tartışmalar olabilir. Bu günde yapılacak girişim ve başlangıçlarda kararsızlık, ağırkanlılık yada talepkarlık söz konusu olabilir.

Akrep burcunu kötü etkileyen transit : 15, 17, 18, 19 Temmuz Satürn

15, 17, 18, 19 Temmuz günleri Satürnü simgeleyen Başkan, patron ve otorite sahipleri gizli saklı işleri, bankacılık konularını, yer altı ve üstü kaynakları, değişim ve dönüşümleri olumsuz olarak etkileyebilirler. Bu günlerde Başkan, patron ve otorite sahipleri katı, sahiplenici ve yıkıcı olabilirler. Gizli saklı işlerde, bankacılık konularında, yer altı ve üstü kaynaklarda (petrol, doğal gaz, madenler, barajlar vs.), değişim ve dönüşümlerde bunalımlar olabilir.

Oğlak burcunu kötü etkileyen transit : 14, 15, 17, 18, 19, 20 Temmuz Plüton

14, 15, 17, 18, 19, 20 Temmuz günleri Plütonu simgeleyen gizli saklı işler, bankacılık konuları, yer altı ve üstü kaynaklar (petrol, doğal gaz, madenler, barajlar, vs.), değişim ve dönüşümler Başkan, patron ve otorite sahiplerini olumsuz etkileyebilirler. Plütonu simgeleyen konularda bunalımlar, aksilikler, yasak ve engeller olabilir. Örneğin gizli saklı işlerdeki bunalımlar, yasak ve aksilikler bazı otorite sahibi kişilere yıkıcı etkilerde bulunabilir. Başka otorite sahibi kişilerin katı ve yıkıcı olması da gizli saklı işlerde bunalımlara yol açabilir. Bu arada yer altındaki fay hatlarında da sonradan deprem yapmak üzere baskılar ve kırıklar oluşmaya devam edebilir. 17 ve 18 Temmuz günleri Satürn ve Plüton haftanın en kötü konumunda olacağından bu günlerde Satürn ve Plütonu simgeleyen şeyler birbirlerini daha belirgin bir şekilde olumsuz olarak etkileyebilirler.

Olumlu Transitler

Koç burcunu iyi etkileyen transit : 17 Temmuz Perşembe Ay

17 Temmuz Perşembe günü Ay.ı simgeleyen vatani konular, ülke güvenliği yada üretimle ilgili konular Koç burcunu simgeleyen asker, polis ve güvenlik birimlerini yada bir takım girişim ve başlangıçları olumlu etkileyebilir. Vatani konularda, ülke güvenliğiyle ilgili konularda yada üretimle ilgili konularda Güneş (nüfuzlu kişiler, liderler) ve Merkürün (iletişimin her alanı, internet, bilgi, belge, vs.) de desteğiyle olumlu girişimler olabilir.

İkizler burcunu iyi etkileyen transit : 14, 18 Temmuz Venüs

14, 18 Temmuz günleri Venüsü simgeleyen para konuları, sosyal ve siyasi konular İkizler burcunu simgeleyen iletişim sektörünü ve ticari konuları olumlu yönde etkileyebilir. 18 Temmuz günü her ne kadar Marsın Terazi burcunda kötü konumda olmasından ötürü sosyal ve siyasi konularda kavga ve tartışmalar olsa da bu günde sosyal ve siyasi konularda bir çok iletişim, beceri, konuşma ve yazılar ortaya çıkabilir. Her ne kadar 18 Temmuz günü Güneşin Yengeç burcunda kötü konumda olmasından ötürü spekülatif konularda dalgalanmalar olsa da para konularındaki iletişim ve beceriler ticareti olumlu etkileyebilir.

18 Temmuz Cuma günü

                                       Uranüs -1 -> Koç

Jüpiter 1 -> Aslan (Güneş) 0 -> Yengeç (Ay) 0 -> Koç (Mars) 0 -> Terazi (Venüs) 2 -> İkizler (Merkür) 4

                     Merkür 2 -> Yengeç

Merkürün pozitife kayması vatani konuları, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konuları olumlu etkilemekte. Spekülatif konularda dalgalanmalar, bir takım girişimlerdeki talepkarlıklar para konularını simgeleyen Venüsün katsayısı yüksek olduğundan pek etkilememekte. Bu yüzden para konularında iletişim ve beceriler ticari konuları olumlu anlamda etkileyebilir. Bu da üretime olumlu yansıyabilir. Aynı şekilde sosyal ve siyasi konularda olumlu bir çok haber, fikir ve yazı ortaya çıkabilir.

Yengeç burcunu iyi etkileyen transit : 19 Temmuz Cumartesi Venüs

19 Temmuz Cumartesi günü Venüs Yengeç burcunda Ay (vatanseverler) ve Marsın (asker, polis, güvenlik birimleri) da olumlu desteğiyle haftanın en iyi konumundaki gezegen ünvanını alacak. Venüsü simgeleyen para konuları, sosyal ve siyasi konular vatani konuları yada üretimle ilgili konuları olumlu yönde etkileyebilir. Para konularında verim ve üretkenlik söz konusu olabilir. Sosyal ve siyasi konularda da güven yada üretkenlik ön plana çıkabilir.

Kova burcunu iyi etkileyen transit : 14 Temmuz Pazartesi AY

14 Temmuz Pazartesi günü Ay.ı simgeleyen vatani konularda, ülke güvenliğiyle ilgili konularda bilimsel çalışmalar ve kaşiflik olabilir. Ülkenin savunma sistemiyle ilgili bilimsel ve teknolojik çalışmalar yapılabilinir.

Balık burcunu iyi etkileyen transit : 16 Temmuz Çarşamba Ay

16 Temmuz Çarşamba günü Ay.ı simgeleyen vatani konularda, ülke güvenliğiyle ilgili konularda yaratıcı ve insani çalışmalar olabilir. Vatani konular, ülke güvenliği ile ilgili konular Büyük kurum ve kuruluşları, devlet kurumlarını olumlu etkileyebilir. Büyük kurum ve kuruluşlar yada devlet kurumlarında veya hayırsever kurum ve vakıflarda üretkenlik ve verim artabilir.

16 Temmuz Çarşamba

                                                                                  Neptün 1 <-> Balık 

                                                                                          Güneş 2 -> Yengeç (Ay) 12 -> Balık (Neptün) 13

Uranüs 1 -> Koç (Mars) 3 -> Terazi (Venüs) 6 -> İkizler (Merkür) 9 -> Yengeç

                                                                                           Jüpiter 1 -> Yengeç

16 Temmuz Çarşamba günü

Güneş (nüfuzlu kişiler, liderler), Merkür (iletişimin her dalı, bilgi, belge, konuşma, vs) ve Jüpiter (Yabancı ülke ve kültürler, kürt, alevi, Suriye, Irak, İran, vs. hukuki konular) vatani konuları olumlu etkilemekte. Vatani konular aldığı bu olumlu etkiyi ülke içindeki Büyük kurum ve kuruluşlara yansıtmakta. Ayrıca başka devlet kurumlarından da ülke içindeki Büyük kurumlara olumlu etkiler mevcut.

Gezegenlerin akışı her ne kadar böyle olsa da biz insanlar akıl ve irademizle olayların akışını değiştirebiliriz işte bu yüzden "Tanrım bana değiştirebileceklerim için güç, değiştiremeyeceklerim için sabır ama en önemlisi ikisinin arsındaki farkı anlayabilmem için akıl ver." Çin tapınak yazısı

Geçen haftalarda çıkan yorumlarımızdan başlıklar

02 Temmuz Çözüm sürecini yasal dayanağa kavuşturacak tasarının TBMM İçişleri Komisyonu'ndaki görüşmeleri olaylı başladı. Komisyonda MHP ile HDP'li milletvekilleri arasında sert tartışmalar yaşandı. (Marsın Terazi burcunda kötü konumda oluşuna örnek olay.) (http://siyaset.milliyet.com.tr/cozum-tasarisinin-gorusmeleri/siyaset/detay/1905828/default.htm)

02 Temmuz TBMM girişinde kendini yakmaya çalışan kişi polisi alarma geçirdi. (Marsın Terazi burcunda kötü konumda oluşuna örnek olay.) (http://www.milliyet.com.tr/tbmm-girisinde-kendini-yakmaya-gundem-1905858/)

02 Temmuz Büyük gerilim! 70 Filistinli yaralandı. (Marsın Terazi burcunda kötü konumda oluşuna örnek olay.) (http://dunya.milliyet.com.tr/iki-ulke-arasinda-gerginlik/dunya/detay/1906015/default.htm)

02 Temmuz Irak Başbakanı Nuri el-Maliki, devlete karşı savaşan kişiler ve aşiret mensuplarından "eli kana bulaşmamış" olanlarına genel af ilan etti. (Merkürün İkizler.de iyi konumda oluşuna örnek olay.) (http://sozcu.com.tr/2014/dunya/maliki-genel-af-ilan-etti-547181/)

03 Temmuz DHA: IŞİD, Türk şoförlerini serbest bıraktı. (30 - 06 Temmuz 2014 burç yorumlarımızda 03 Temmuz için haftanın en olumlu günü olabilir demiştik ve bu günde Merkürün süper bir konumda olacağını belirtmiştik gerçekten de Işid haftalardır esir tutulan Tır şoförlerini serbest bıraktı. Bu durum Merkürün İkizler burcunda iyi konumda oluşuna örnek bir olay sayılabilir. Hem serbest bırakılan kişilerin Merkürü sembolize eden Tır şoförü olmaları hem de Işidin Jüpiteri simgeleyen yabancı ülke ve kültürlerden olmaları bu olayın Merkürün İkizler burcunda süper bir konumda oluşuna örnek teşkil etmektedir. Çünkü 03 Temmuz günü Jüpiter Yengeç.de Yengeç.in yöneticisi Ay Başak.da Başağın yöneticisi Merkür İkizler.de süper bir etki almaktaydı.) (http://www.milliyet.com.tr/turk-soforler-serbest--gundem-1906443/)

03 Temmuz İzmir Askeri Casusluk Davası'nda savcı tüm tutukluların tahliyesini talep etti. (Bu olay da Merkürün İkizler burcunda süper bir konumda oluşuna örnek teşkil edebilir. Çünkü bu casusluk davası Merkürü simgeleyen bilgi ve belgelere dayanmaktadır. Bu davada savcı hukuki konuları sembolize eden Jüpiteri simgelemektedir. Jüpiter Yengeç.de Yengeç.in yöneticisi Ay Başak.da ve Başağın yöneticisi Merkür İkizler.de (davada yargılanan haber alma ve bilgiyle uğraşan kişiler) iyi konumdadır.) (http://www.odatv.com/n.php?n=izmir-askeri-casusluk-davasinda-flas-talep-0307141200)

03 Temmuz günü her ne kadar olumsuz katsayıda bir gezegen olmasa da ufak tefek olumsuz olaylar olmuştur. Bunun nedeni bazı gezegenlerin örneğin Yengeç burcundaki Güneş ve Jüpiter ile Koç burcundaki Uranüsün +1 katsayısıyla her ne kadar pozitif bir değere sahip olsa da diğer gezegenlerden daha düşük bir katsayıya sahip olmasıdır. Bu günde örneğin Hadımköy'de bir ütü fabrikasında yangın çıkması Uranüsün Koç burcunda kötü konuma düşmesine örnek bir olay sayılabilir. Transit Uranüs her ne kadar bu günde +1 olsa da olaylar ve insanlar sadece transitlerden değil ama diğer insanların Natal haritalarından da etkilenmekteler. Bu olaya neden olan Natal haritası negatif konumda olan kişiler her ne kadar bu günde Uranüs transiti +1 gibi pozitif bir konumda olsa da Uranüs transitinin katsayısını eksiye kaydırabilirler. Çünkü zaten +1 değer ne iyi ne kötü vasat bir değerdir. Bu yüzden olumlu dediğimiz günlerde +1 yada +2 gibi vasat transitler Natal haritası çok kötü ve olumsuz kişilerce negatife kaydırılabilir. Bütün dünyadaki insanların Natal haritalarını bilemeyeceğimiz için vasat transitlerin negatife kayma ihtimallerini de göz önünde bulundurmamız gerekebilir. Bu durumun tam tersi de olasıdır. (http://www.sabah.com.tr/Yasam/2014/07/03/istanbulda-yangin?paging=false)

05 Temmuz Çözüm sürecini yasal zemine oturtacak 6 maddelik tasarının yasalaşmasından sonra yeni bir aşamaya geçilecek. 2015'in ilk çeyreğinde ilk dönüşün gerçekleştirilmesi planlanıyor. (Haberde KANDİL İÇİN İLK TAHLİYE TARİHİ 2015 Temmuz'u denmiş ancak 2015 Ağustos ve Eylül ayları bütün transitler yoğun bilhassa yabancı ülke ve kültürleri (kürt, alevi, Irak, İran, suriye, vs.) simgeleyen Tr. Jüpiter 2015 Ağustos ve Eylülünde çok kötü konumda. Tr Jüpiter 12 Ağustos 2015'de Başak burcuna geçecek ve Başak burcunu simgeleyen ülkenin işçi, çalışan kısaca hizmet edenlerini olumsuz etkileyebilir. Bu arada Tr Jüpiter hukuk ve yasaları da simgelediğinden çıkabilecek yeni yasalar işçi, çalışan ve memurları olumsuz etkileyebilir. Başak burcu yöneticisi Merkürden ötürü ülkenin yollarını, iletişim kanallarını da simgelediğinden Tr Jüpiter yani yabancı ülke ve kültürler iletişim kanallarını olumsuz etkileyebilirler. İletişim kanallarının içine ticari yollar, eğitim ve öğretim de girmektedir. 2015 Ağustosu 2015 yılının en kötü ayıdır. Bilhassa 26 Ağustos 2015 tarihinde kötü konumdaki transitlerin katsayıları çok yüksektir.) (http://www.milliyet.com.tr/ilk-donus-2015-te-gundem-1907277/)

05 Temmuz Van'da polise ateş açıldı: 2 polis yaralı. (30 - 06 Temmuz haftalık astroloji yorumlarımızda 05 Temmuz için Uranüsün Koç.da, Güneşin Yengeç.de, Ay.ın Terazi.de, Satürnün Akrep.de, Plütonun Oğlak.da kötü konumda olacağını yazmıştık. Bu olay Uranüsün Koç.da kötü konumda oluşuna örnek bir olay sayılır.) (http://www.milliyet.com.tr/van-da-polise-ates-acildi-2-polis-gundem-1907366/)

05 Temmuz Çin yönetimi Şincan Uygur bölgesinden Türkiye’ye uzanacak hızlı tren hattı için 150 milyar doları gözden çıkarttı. (Ulaşım ve iletişim kanallarını simgeleyen Merkürün İkizler.de iyi konumda oluşuna örnek olay.) (http://ekonomi.milliyet.com.tr/cin-den-turkiye-projesi/ekonomi/detay/1907371/default.htm)

05 Temmuz TİB'de dinleme-takip sistemi çöktü, Ulusal güvenlik zafiyeti ortaya çıktı. Geçen hafta boyunca mahkemelerin dinleme istekleri gerçekleştirilemedi. (Bu olay Merkürün İkizler burcunda kötü konumda olduğu 28 HAziran gününe denk gelmekte olduğundan iletişimi simgeleyen Merkürün kötü konumda oluşuna örnek teşkil etmekte.) (http://www.aktifhaber.com/tibde-skandal-dinleme-takip-sistemi-coktu-1011822h.htm)

06 Temmuz Kimya fabrikasında yangın! (Uranüsün Koç.da kötü konumda oluşuna örnek olay.) (http://www.milliyet.com.tr/kimya-fabrikasinda-yangin--gundem-1907666/)

Yükselen Burçlara göre Yorum

Kişisel olarak burçları Yükselen Burçlara göre yorumlamak daha doğru olduğundan Aşağıda Yükselenlere göre 14 - 20 Temmuz haftasını veriyorum:

Not: Bazı evlere maksimum 3 burç düşebildiğinden ve doğduğumuz andan itibaren bu burçlar sırayla aktif olduklarından evlerin burçlarında bazı kaymalar olabilir. Birebir yorum için kişiye özel harita çıkartılmalıdır.

Yaptığımız yorumlar sadece bir Tahmin niteliğindedir. Şüphesiz geleceği bir tek her şeyi yoktan var eden Allah bilir !

Yorumlarımızda belirttiğimiz gezegenlerin iyi yada kötü konumları sadece Retro (Geri) hareketleri değil diğer gezegenlerden aldıkları olumlu yada olumsuz açıların toplamını kapsamaktadır. Bir gezegenin Retro yapması olumsuz bir durumdur ama diğer gezegenlerden aldığı açılar da hesaba katılmalıdır. Bu yüzden gezegenin durumunu değerlendirirken Retro tek başına bir kriter olamaz.

Yükselen Koç

AY 1.evde Prş süper : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, yetiştirmek, gönül huzuru, uyum.

Ay 1.evde Cuma kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Uranüs 1.evde Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Venüs 3.evde Pzt, Cuma süper : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, uygulamacı, sevgi, başkalarıyla alıp verme, ruh cömertliği, dostlukları güçlendirmek, sanatsal yetenek, şefkat, uyum, güzellik, değerler, çekicilik, ilişki, barış.

Güneş 4.evde Cuma kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, ürkeklik, baskınlık.

Merkür 4.evde Cts kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, aklın ve hünerin yanlış kullanımı, mantıklı kılınmaya çalışılan ahlaksızlık, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Venüs 4.evde Cts süper : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, uygulamacı, sevgi, başkalarıyla alıp verme, ruh cömertliği, dostlukları güçlendirmek, sanatsal yetenek, şefkat, uyum, güzellik, değerler, çekicilik, ilişki, barış.

Mars 7.evde Cuma kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, vahşilik, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, sadistlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Satürn 8.evde Salı, Prş, Cuma, Cts kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik.

Plüto 10.evdePzt, Salı, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü: Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık.

AY 11.evde Pzt süper : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, yetiştirmek, gönül huzuru, uyum.

Ay 12.evde Çrş süper: Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, yetiştirmek, gönül huzuru, uyum.

Yükselen Boğa

Venüs 2.evde Pzt, Cuma süper : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, uygulamacı, sevgi, başkalarıyla alıp verme, ruh cömertliği, dostlukları güçlendirmek, sanatsal yetenek, şefkat, uyum, güzellik, değerler, çekicilik, ilişki, barış.

Güneş 3.evde Cuma kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, ürkeklik, baskınlık.

Merkür 3.evde Cts kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, aklın ve hünerin yanlış kullanımı, mantıklı kılınmaya çalışılan ahlaksızlık, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Venüs 3.evde Cts süper : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, uygulamacı, sevgi, başkalarıyla alıp verme, ruh cömertliği, dostlukları güçlendirmek, sanatsal yetenek, şefkat, uyum, güzellik, değerler, çekicilik, ilişki, barış.

Mars 6.evde Cuma kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, vahşilik, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, sadistlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Satürn 7.evde Salı, Prş, Cuma, Cts kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik.

Plüto 9.evdePzt, Salı, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü: Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık.

AY 10.evde Pzt süper : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, yetiştirmek, gönül huzuru, uyum.

Ay 11.evde Çrş süper: Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, yetiştirmek, gönül huzuru, uyum.

AY 12.evde Prş süper : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, yetiştirmek, gönül huzuru, uyum.

Ay 12.evde Cuma kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Uranüs 12.evde Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Yükselen İkizler

Venüs 1.evde Pzt, Cuma süper : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, uygulamacı, sevgi, başkalarıyla alıp verme, ruh cömertliği, dostlukları güçlendirmek, sanatsal yetenek, şefkat, uyum, güzellik, değerler, çekicilik, ilişki, barış.

Güneş 2.evde Cuma kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, ürkeklik, baskınlık.

Merkür 2.evde Cts kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, aklın ve hünerin yanlış kullanımı, mantıklı kılınmaya çalışılan ahlaksızlık, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Venüs 2.evde Cts süper : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, uygulamacı, sevgi, başkalarıyla alıp verme, ruh cömertliği, dostlukları güçlendirmek, sanatsal yetenek, şefkat, uyum, güzellik, değerler, çekicilik, ilişki, barış.

Mars 5.evde Cuma kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, vahşilik, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, sadistlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Satürn 6.evde Salı, Prş, Cuma, Cts kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik.

Plüto 8.evdePzt, Salı, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü: Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık.

AY 9.evde Pzt süper : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, yetiştirmek, gönül huzuru, uyum.

Ay 10.evde Çrş süper: Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, yetiştirmek, gönül huzuru, uyum.

AY 11.evde Prş süper : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, yetiştirmek, gönül huzuru, uyum.

Ay 11.evde Cuma kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Uranüs 11.evde Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Yükselen Yengeç

Güneş 1.evde Cuma kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, ürkeklik, baskınlık.

Merkür 1.evde Cts kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, aklın ve hünerin yanlış kullanımı, mantıklı kılınmaya çalışılan ahlaksızlık, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Venüs 1.evde Cts süper : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, uygulamacı, sevgi, başkalarıyla alıp verme, ruh cömertliği, dostlukları güçlendirmek, sanatsal yetenek, şefkat, uyum, güzellik, değerler, çekicilik, ilişki, barış.

Mars 4.evde Cuma kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, vahşilik, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, sadistlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Satürn 5.evde Salı, Prş, Cuma, Cts kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik.

Plüto 7.evdePzt, Salı, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü: Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık.

AY 8.evde Pzt süper : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, yetiştirmek, gönül huzuru, uyum.

Ay 9.evde Çrş süper: Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, yetiştirmek, gönül huzuru, uyum.

AY 10.evde Prş süper : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, yetiştirmek, gönül huzuru, uyum.

Ay 10.evde Cuma kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Uranüs 10.evde Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Venüs 12.evde Pzt, Cuma süper : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, uygulamacı, sevgi, başkalarıyla alıp verme, ruh cömertliği, dostlukları güçlendirmek, sanatsal yetenek, şefkat, uyum, güzellik, değerler, çekicilik, ilişki, barış.

Yükselen Aslan

Mars 3.evde Cuma kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, vahşilik, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, sadistlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Satürn 4.evde Salı, Prş, Cuma, Cts kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik.

Plüto 6.evdePzt, Salı, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü: Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık.

AY 7.evde Pzt süper : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, yetiştirmek, gönül huzuru, uyum.

Ay 8.evde Çrş süper: Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, yetiştirmek, gönül huzuru, uyum.

AY 9.evde Prş süper : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, yetiştirmek, gönül huzuru, uyum.

Ay 9.evde Cuma kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Uranüs 9.evde Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Venüs 11.evde Pzt, Cuma süper : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, uygulamacı, sevgi, başkalarıyla alıp verme, ruh cömertliği, dostlukları güçlendirmek, sanatsal yetenek, şefkat, uyum, güzellik, değerler, çekicilik, ilişki, barış.

Güneş 12.evde Cuma kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, ürkeklik, baskınlık.

Merkür 12.evde Cts kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, aklın ve hünerin yanlış kullanımı, mantıklı kılınmaya çalışılan ahlaksızlık, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Venüs 12.evde Cts süper : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, uygulamacı, sevgi, başkalarıyla alıp verme, ruh cömertliği, dostlukları güçlendirmek, sanatsal yetenek, şefkat, uyum, güzellik, değerler, çekicilik, ilişki, barış.

Yükselen Başak

Mars 2.evde Cuma kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, vahşilik, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, sadistlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Satürn 3.evde Salı, Prş, Cuma, Cts kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik.

Plüto 5.evdePzt, Salı, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü: Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık.

AY 6.evde Pzt süper : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, yetiştirmek, gönül huzuru, uyum.

Ay 7.evde Çrş süper: Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, yetiştirmek, gönül huzuru, uyum.

AY 8.evde Prş süper : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, yetiştirmek, gönül huzuru, uyum.

Ay 8.evde Cuma kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Uranüs 8.evde Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Venüs 10.evde Pzt, Cuma süper : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, uygulamacı, sevgi, başkalarıyla alıp verme, ruh cömertliği, dostlukları güçlendirmek, sanatsal yetenek, şefkat, uyum, güzellik, değerler, çekicilik, ilişki, barış.

Güneş 11.evde Cuma kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, ürkeklik, baskınlık.

Merkür 11.evde Cts kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, aklın ve hünerin yanlış kullanımı, mantıklı kılınmaya çalışılan ahlaksızlık, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Venüs 11.evde Cts süper : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, uygulamacı, sevgi, başkalarıyla alıp verme, ruh cömertliği, dostlukları güçlendirmek, sanatsal yetenek, şefkat, uyum, güzellik, değerler, çekicilik, ilişki, barış.

Yükselen Terazi

Mars 1.evde Cuma kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, vahşilik, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, sadistlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Satürn 2.evde Salı, Prş, Cuma, Cts kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik.

Plüto 4.evdePzt, Salı, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü: Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık.

AY 5.evde Pzt süper : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, yetiştirmek, gönül huzuru, uyum.

Ay 6.evde Çrş süper: Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, yetiştirmek, gönül huzuru, uyum.

AY 7.evde Prş süper : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, yetiştirmek, gönül huzuru, uyum.

Ay 7.evde Cuma kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Uranüs 7.evde Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü :Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Venüs 9.evde Pzt, Cuma süper : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, uygulamacı, sevgi, başkalarıyla alıp verme, ruh cömertliği, dostlukları güçlendirmek, sanatsal yetenek, şefkat, uyum, güzellik, değerler, çekicilik, ilişki, barış.

Güneş 10.evde Cuma kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, ürkeklik, baskınlık.

Merkür 10.evde Cts kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, aklın ve hünerin yanlış kullanımı, mantıklı kılınmaya çalışılan ahlaksızlık, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Venüs 10.evde Cts süper : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, uygulamacı, sevgi, başkalarıyla alıp verme, ruh cömertliği, dostlukları güçlendirmek, sanatsal yetenek, şefkat, uyum, güzellik, değerler, çekicilik, ilişki, barış.

Yükselen Akrep

Satürn 1.evde Salı, Prş, Cuma, Cts kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik.

Plüto 3.evde Pzt, Salı, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü: İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık.

AY 4.evde Pzt süper : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, yetiştirmek, gönül huzuru, uyum.

Ay 5.evde Çrş süper: Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, yetiştirmek, gönül huzuru, uyum.

AY 6.evde Prş süper : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, yetiştirmek, gönül huzuru, uyum.

Ay 6.evde Cuma kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Uranüs 6.evde Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü :Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Venüs 8.evde Pzt, Cuma süper : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, uygulamacı, sevgi, başkalarıyla alıp verme, ruh cömertliği, dostlukları güçlendirmek, sanatsal yetenek, şefkat, uyum, güzellik, değerler, çekicilik, ilişki, barış.

Güneş 9.evde Cuma kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, ürkeklik, baskınlık.

Merkür 9.evde Cts kötü :Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, aklın ve hünerin yanlış kullanımı, mantıklı kılınmaya çalışılan ahlaksızlık, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Venüs 9.evde Cts süper : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, uygulamacı, sevgi, başkalarıyla alıp verme, ruh cömertliği, dostlukları güçlendirmek, sanatsal yetenek, şefkat, uyum, güzellik, değerler, çekicilik, ilişki, barış.

Mars 12.evde Cuma kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, vahşilik, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, sadistlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Yükselen Yay

Plüto 2.evde Pzt, Salı, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü: Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık.

AY 3.evde Pzt süper : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, yetiştirmek, gönül huzuru, uyum.

Ay 4.evde Çrş süper: Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, yetiştirmek, gönül huzuru, uyum.

AY 5.evde Prş süper : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, yetiştirmek, gönül huzuru, uyum.

Ay 5.evde Cuma kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Uranüs 5.evde Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü :Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Venüs 7.evde Pzt, Cuma süper : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, uygulamacı, sevgi, başkalarıyla alıp verme, ruh cömertliği, dostlukları güçlendirmek, sanatsal yetenek, şefkat, uyum, güzellik, değerler, çekicilik, ilişki, barış.

Güneş 8.evde Cuma kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, ürkeklik, baskınlık.

Merkür 8.evde Cts kötü :Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, aklın ve hünerin yanlış kullanımı, mantıklı kılınmaya çalışılan ahlaksızlık, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Venüs 8.evde Cts süper : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, uygulamacı, sevgi, başkalarıyla alıp verme, ruh cömertliği, dostlukları güçlendirmek, sanatsal yetenek, şefkat, uyum, güzellik, değerler, çekicilik, ilişki, barış.

Mars 11.evde Cuma kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, vahşilik, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, sadistlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Satürn 12.evde Salı, Prş, Cuma, Cts kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik.

Yükselen Oğlak

Plüto 1.evde Pzt, Salı, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü: Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık.

AY 2.evde Pzt süper : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, yetiştirmek, gönül huzuru, uyum.

Ay 3.evde Çrş süper: İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, yetiştirmek, gönül huzuru, uyum.

AY 4.evde Prş süper : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, yetiştirmek, gönül huzuru, uyum.

Ay 4.evde Cuma kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Uranüs 4.evde Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü :Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Venüs 6.evde Pzt, Cuma süper : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, uygulamacı, sevgi, başkalarıyla alıp verme, ruh cömertliği, dostlukları güçlendirmek, sanatsal yetenek, şefkat, uyum, güzellik, değerler, çekicilik, ilişki, barış.

Güneş 7.evde Cuma kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, ürkeklik, baskınlık.

Merkür 7.evde Cts kötü :Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, aklın ve hünerin yanlış kullanımı, mantıklı kılınmaya çalışılan ahlaksızlık, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Venüs 7.evde Cts süper : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, uygulamacı, sevgi, başkalarıyla alıp verme, ruh cömertliği, dostlukları güçlendirmek, sanatsal yetenek, şefkat, uyum, güzellik, değerler, çekicilik, ilişki, barış.

Mars 10.evde Cuma kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, vahşilik, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, sadistlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Satürn 11.evde Salı, Prş, Cuma, Cts kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik.

Yükselen Balık

AY 1.evde Pzt süper : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, yetiştirmek, gönül huzuru, uyum.

Ay 2.evde Çrş süper: Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, yetiştirmek, gönül huzuru, uyum.

AY 3.evde Prş süper : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, yetiştirmek, gönül huzuru, uyum.

Ay 3.evde Cuma kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Uranüs 3.evde Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü :İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Venüs 5.evde Pzt, Cuma süper : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, uygulamacı, sevgi, başkalarıyla alıp verme, ruh cömertliği, dostlukları güçlendirmek, sanatsal yetenek, şefkat, uyum, güzellik, değerler, çekicilik, ilişki, barış.

Güneş 6.evde Cuma kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, ürkeklik, baskınlık.

Merkür 6.evde Cts kötü :Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, aklın ve hünerin yanlış kullanımı, mantıklı kılınmaya çalışılan ahlaksızlık, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Venüs 6.evde Cts süper : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, uygulamacı, sevgi, başkalarıyla alıp verme, ruh cömertliği, dostlukları güçlendirmek, sanatsal yetenek, şefkat, uyum, güzellik, değerler, çekicilik, ilişki, barış.

Mars 9.evde Cuma kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, vahşilik, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, sadistlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Satürn 10.evde Salı, Prş, Cuma, Cts kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik.

Plüto 12.evde Pzt, Salı, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü: Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık.

 

 

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..