Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Temmuz '14

 
Kategori
Astroloji
 

Oğlak burcunda süper dolunay*

Oğlak burcunda süper dolunay*
 

12 Temmuz 2014 Cumartesi günü saat 14:30’da, dünyaya en yakın konumda bulunan süper Ay, Oğlak burcunda Dolunay fazını gerçekleştirecek.

 Ay’ın dünya üzerinde oluşturduğu etkiler eski zamanlardan günümüze kadar insanlığın merak konusu olmuştur. Dünyaya en yakın konumda bulunan ve dünyanın uydusu olarak bilinen Ay, Astroloji’de duygularımızı ve bilinçaltımızı temsil eder. Özellikle Dolunay zamanları Ay’ın gel-git enerjisi nedeniyle doğada bir takım değişimler gündeme gelir. Denizlerin su seviyeleri seviyeleri yükselir. Ay ve Güneşin karşı karşıya gelmesiyle oluşan bu görünüm, dünyadaki enerjinin en yüksek olduğu zamanlara işaret eder.

 Ay’ın dünyaya en yakın konumda bulunması bu Dolunay’ın etkilerinin güçlü bir şekilde ortaya  çıkacağını ifade ediyor.  2014 yılına Oğlak burcunda gerçekleşen Plütonik Yeniay’la birlikte başladık. Geçmişle hesaplaşmalarımız, kendi kişiliğimizle ilgili gördüğümüz ve geç fark ettiğimiz gerçekler, farkındalığımızı yükseltmeyi başardı. Karşımıza çıkan kişiler ve tekrarlanan olaylar, aslında bizi bize gösterdi. Kayıplar vermeseydik kendi içimize dönmeyi, görmeyi ve bilmeyi başaramazdık…

 Oğlak burcu, iş ve kariyer hayatımızı, sorumluluklarımızı ve disiplini, geleceğe yönelik hedeflerimizi ifade eder. Bu dolunayda duygularımızdan ziyade mantıkla hareket etmek isteyebilir, gelecekteki pozisyonumuzu ve yaşam şartlarımızı iyileştirecek konulara odaklanabiliriz. Hedeflerimize yönelirken hırslı, kararlı ve inatçı yaklaşımlar sergileyebiliriz. Ay Oğlak burcunda düşük konumda çalışır. Duygularımızı ifade etmekten çekinebilir, duygularımızı ve düşüncelerimizi bastırmaya yatkın olabiliriz.

 Bilmediklerimiz ve görmezden geldiklerimiz açığa çıkarak en gerçek haliyle görünür bir hal alacaktır. Yüksek enerjimizi yaratıcılığa çevirerek kalıcılık istediğimiz konulara odaklanabiliriz. Gelenekçi bakış açısına yatkın olabilir, planlı ve sistemli hareket ederek sonrasını düşünmek isteyebiliriz. Hedeflerimizi belirleyebilir, doğru yeri ve zamanı tespit edebiliriz. Otorite figürleriyle ilişkilerimiz ve iletişimimiz  gündeme gelebilir. İletişimin gücünden yararlanarak kendimizi ve duygularımızı doğru bir şekilde ifade etmemiz şanslı ve kalıcı gelişmelerle karşılaşabilmemize neden olabilir.

 Oğlak Yeniayı (01/2014) gökyüzünde meydana gelen zorlu etkiler, Süper Dolunay (07/2014) zamanına kadar insanlığın farkındalıklarının artmasına neden oldu. Şimdi önümüzde yepyeni bir dönem başlıyor. Tecrübelerden kazandığımız deneyimlerle birlikte geleceğe yönelik kararlar alma zamanındayız. Uzun süredir hayalini kurduğumuz fırsatlara günlük hayatımızda rastlayabilmek için, ruhen ve vicdanen huzurlu hissedebilmemiz çok önemli... Hepimizin bir bütünü oluşturduğunu ve evrenin ilahi planını gerçekleştirmek üzere burada bulunduğumuzu hiç unutmamamız dileğiyle…

Işıkla ve sevgiyle…

 

 
Toplam blog
: 134
: 2047
Kayıt tarihi
: 24.12.13
 
 

Psikoloji, Ruhsal ve Karma Astroloji, yakından ilgileniyor. Yıldızların rehberliği doğrultusunda ..