Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Haziran '22

 
Kategori
Astroloji
 

14 Haziran Yay Dolunayı

Oklar Kararlarımıza Çevrildi
14 Haziran Salı İstanbul saatiyle 14:51’de Yay burcunda bir dolunay gerçekleşecek. 2022’nin Dünya’ya en yakın mesafede gerçekleşecek iki dolunayından biri olan bu dolunayın etkisi kuvvetli olacak. (Diğeri ise 13 Temmuz 2022’de)
Haziran sonuna kadar düşüncelerimizi, hayata bakış şeklimizi, inançlarımızı ve adaleti sorgulayacağız. Karşımıza çıkan olaylar daha çok bu konulara odaklanmamıza sebep olacak.
Aynı zamanda 2021’in ilk yarısındaki kararlarımızın, adımlarımızın sonuçlarını da gündemde olacak. Hem finansal süreçlerde hem de ikili ilişkilerde ne denli dürüst hareket ettiğimizle yüzleşebiliriz.
Abartılı davrandığımız ya da önyargılı olduğumuz konuları fark edebilmek önemli olacak. Haklılığımızı savunurken karşı tarafı da dinleyip, esnek bir bakış açısına sahip olabilirsek, vereceğimiz kararlar uzun dönemde bize olumlu sonuçlarla geri dönecek.
Fakat aklın karışmasına, kendimizi yanıltmaya ve hayal kırıklığına uğramaya müsait bir ortamdayız. Bu sebeple özellikle dolunay haftasında vereceğimiz kararları ve atacağımız adımları etraflıca düşünmekte fayda var.
Adaleti sağlamayı, geçmişteki konular sebebiyle intikam alma peşinde olmayı isteyebiliriz.
Bu noktada yaşadıklarımızın duygusal etkilerinden ziyade, büyük resimdeki amacına odaklanmayı seçmeliyiz. Her problem muhakkak ki değişmesi gereken bir alanı işaret eder. Önemli olan o işareti takip edip, farklı davranabilmek. Yay dolunayının bizlere en net mesajı da, dürüst bir bakış açısıyla okları kendimize döndürebilmemiz olacak.
Pek çok gizli saklı konu ortaya dökülebilir. Duyduklarımız, gördüklerimiz bizi şaşırtacak.
Haziran sonuna kadar kadersel bazı tanışmalar, karşılaşmalar yaşayabiliriz.
Yine bu süreçte sularla, denizlerle ilgili sıkıntılar da gündeme gelebilir.
Sağlık olarak baş bölgesi, eller, kollar ve akciğer sorunlarında artış olabilir.
Dolunaydan herkes etkilenirken daha yoğun etkiyi 11-18 Aralık, 10-17 Mart, 10-17 Haziran, 12-19 Eylül doğumlular ile doğum haritalarında 23 derece Yay, Balık, İkizler, Başak burçlarında önemli vurguları olanlar alacaklar.
Yükselen burçlara göre alacağımız etkiler;
YÜKSELEN KOÇ
İnançlar, eğitim ve ticari konularla ilgili belirsizlikler, hesapta olmayan gelişmeler olabilir. Bu noktada arkadaşlardan gelecek yardımlar değerlendirilebilir. Kazalara ve bu dönem atılacak imzalara karşı daha dikkatli olunmalı.
YÜKSELEN BOĞA
Başkalarından gelen paralar ve finansal konularla ilgili netleşmeler yaşanabilir. Üstlenilen sorumlulukların uzun vadede olumlu etkisi görülecek. Sosyal çevre konusunda daha dikkatli olunması gereken bir dönem. 
YÜKSELEN İKİZLER
İkili ilişkiler ve ortaklıklar konusunda bazı netleşmeleri hayatınıza getirecek bir dolunay. Arkadaşlarınızdan şaşırtıcı haberler alabilirsiniz. İş hayatında da olayları daha dikkatli değerlendirmeniz önemli.
YÜKSELEN YENGEÇ
Çalışma ortamıyla ve günlük işleyişle ilgili konulara kalıcı çözüm getirecek yeni kararlar alınabilir. İş hayatındaki rekabet gündemde olacak. Bu dönemde her duyulana inanmamak, sorgulayıcı olmak önemli.
YÜKSELEN ASLAN
Çocuklarla ya da aşk hayatıyla ilgili bazı netleşmeler gündemde olacak. Bu dönem vereceğiniz adil kararların olumlu sonuçlarını daha sonra alacaksınız. Yakın çevrenizle ilgili beklemediğiniz gelişmeler yaşanabilir.
YÜKSELEN BAŞAK
Aileyle ve evle ilgili konulara bir düzen getirecek kararlar alabilirsiniz. İkili ilişkilerde yanılgılar yaşanabileceğinden dikkatli davranmak önemli. Maddi konularda da risk alınmaması gereken bir dönem.
YÜKSELEN TERAZİ
Yakın çevreyle olan ilişkilerinizde, iletişim ve eğitim konularında farklılık yaratabileceğiniz bir dönem. Çalışma ortamındaki iletişime daha çok dikkat etmeniz gerekebilir. İkili ilişkilerde de fevri çıkışlardan sakınmak önemli.
YÜKSELEN AKREP
Maddi konularda daha güvenli hissetmek için bir takım adımlar atabilirsiniz. Bu dönemde aşk hayatında vereceğiniz kararlara dikkat etmek önemli. Sağlığınızla da daha çok ilgilenmeniz gerekebilir.
YÜKSELEN YAY
Kendinizi daha rahat ifade edeceğiniz bu dönemde yapacağınız görüşmeler, anlaşmalar size uzun vadede olumlu sonuçlar getirecek. Aileyle, çocuklarla ilgili sorunlarla uğraşmanız gerekebilir.
YÜKSELEN OĞLAK
Kendinizi kısıtlanmış ve güvensiz hissettiğiniz konularda harekete geçebilirsiniz. Düşüncelerinizin sizi yanıltmasına izin vermeyin. Bu dönemde ev kazalarına karşı da dikkatli olunmalı.
YÜKSELEN KOVA
Sosyal çevrenizle ve geleceğe dönük hedeflerinizle ilgili kararlar vereceğiniz bir dönem. Finansal konularda yanılgıya düşmemek için aceleci davranmamaya dikkat edilmeli. Trafikte ve yakın çevrenizle olan ilişkilerde de sakin davranmak önemli.
YÜKSELEN BALIK
İş hayatınızda yarım kalmış konuları tamamlayabileceğiniz bu dönemde kendinizle ilgili vereceğiniz kararlarda gerçekçi davranmaya özen gösterin. Maddi konularda da aceleci olmamaya, iyi hesap yapıp adım atmaya dikkat edilmeli.
 
Hepimize dürüst kararlar vereceğimiz bir dönem olması dileğimle sevgiler,
Aslıhan Doktoroğlu
www.astrolojihan.com
Facebook / Instagram / Twitter @astrolojihan
 
Toplam blog
: 132
: 78
Kayıt tarihi
: 22.11.19
 
 

Astroloji konusunda düzenli yazılar paylaşıp, söyleşiler yapıp bir yandan da bireysel astroloji dan..