Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Haziran '22

 
Kategori
Astroloji
 

20 - 26 Haziran 2022 Astroloji

20 - 26 Haziran 2022 Haftalık Burç Astroloji: 21 Haziran Ay Süper, 25 Haziran Haftanın En Yoğun Günü
 
21 Haziran hem En Uzun Gün hem de haftanın en yüksek katsayılı günü sayılır. 21 Hazianda güne damgasını +5 katsayısındaki Koç burcundaki Ay Transiti vurabilir. Tr (Transit) Ay Koç burcunda olup Natal Marsı Boğa, İkizler**, Aslan, Başak, Akrep, Yay**, Kova, Balık olanları olumlu etkilerken Natal Güneşi Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanları son derece olumsuz yönde etkileyebilir. 
 
Kişisel olarak 21 Haziranda Natal Marsınız İkizler veya Yay ise Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcundan kişileri Tr Ay bazında (verim ve güvenlik) zorlayabilirsiniz. Hafta boyu Güneş Transiti bütün burçları ama bilhassa Natal Marsı Koç, Başak, Terazi, Balık olanları son derece olumlu etkileyebilir. 
 
Hafta boyu Natal Marsı İkizler, Yengeç, Yay, Oğlak olanlar Tr Neptün ve Jüpiterden olumlu etki almaya devam edebilirler. Hafta boyu Tr Neptün ve Jüpiter hangi evinizdeyse o konularda genişleme ve yardımlaşma olabilir. Örneğin Tr Neptün 8.evinizdeyse kredi, miras, ortak para ve gelirlerle ilgili konularda bir yardımlaşma ve yaratıcı çalışmalar olabilir. Tr Jüpiter 9.evinizdeyse hukuki konularda, yüksek öğrenimle ilgili konularda bir başarı beklenebilir. Bir davanız varsa kazanabilirsiniz.
 
25 Haziran -5 katsayısıyla haftanın en yoğun günüdür. 25 Haziranda Ay, Merkür, Mars, Satürn ve Uranüs -1 katsayısında olacaktır. 25 Haziranda Dünya genelinde zayıf fay hatlarında şiddetli depremler ve olumsuz hava koşulları ile kazaları olabilir.
 
24 Hazirandan itibaren Tr Mars Koç burcunun 22.00 derecesinde (yani son derecesinde) olup özellikle Natal Güneşi Yengeç ve Oğlak burçlarını çift yönde olumsuz etkileyebilir. 
 
25 Haziranda Natal Güneşi Yengeç Marsı Koç olan ülkelerin içinde şiddet ve terör olayları artabilir. Kişisel olarak 25 Haziranda özellikle Natal Güneşi Yengeç ve Oğlak olanların Tr Mars hangi evlerindeyse o konulara dikkat etmeleri gerekebilir.
 
25 Haziran Astro Carto Grafide Tr Ay, Mars, Uranüsden olumsuz etki alan Venüs, Plüto, Ay, Satürn çizgilerinin geçtiği bölgelerde zayıf fay hatlarında şiddetli depremler, toprak kaymaları, göçükler, volkanik patlamalar, olumsuz hava şartları ve kazaları, şiddet ve terör olayları, yangın ve patlamalar olabilir.
 
20 Haziran Haftası boyunca Akrep, Kova burcuna denk gelen evimiz en düşük katsayıya sahip olurken Yay burcuna denk gelen evimiz en yüksek katsayıya sahip olacaktır.
 
Dip Not: Natal Gezegenlerin Katsayıları ile Astrolojik Evlerin Katsayıları karıştırılmamalıdır.
Natal Gezegenler Kendi Davranışlarımızı sembolize ederken Astrolojik Evler Başımıza Gelecek Olasılıkları sembolize eder.
 
Yükselen Koç -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
(21 Haziran 3 ve 9.eve 1.evdeki Aydan Süper etki ama 1, 4, 7, 10.evlere olumsuz etki, Hafta boyu 8 ve 11.ev dikkat ama 9.ev Süper)
 
Yükselen Boğa -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
(21 Haziran 2 ve 8.eve 12.evdeki Aydan Süper etki ama 12, 3, 6, 9.evlere olumsuz etki, Hafta boyu 7 ve 10.ev dikkat ama 8.ev Süper)
 
Yükselen İkizler -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
(21 Haziran 1 ve 7.eve 11.evdeki Aydan Süper etki ama 11, 2, 5, 8.evlere olumsuz etki, Hafta boyu 6 ve 9.ev dikkat ama 7.ev Süper)
 
Yükselen Yengeç -------------------------------------------------------------------------------------------------------------
(21 Haziran 12 ve 6.eve 10.evdeki Aydan Süper etki ama 10, 1, 4, 7.evlere olumsuz etki, Hafta boyu 5 ve 8.ev dikkat ama 6.ev Süper)
 
Yükselen Aslan -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
(21 Haziran 11 ve 5.eve 9.evdeki Aydan Süper etki ama 9, 12, 3, 6.evlere olumsuz etki, Hafta boyu 4 ve 7.ev dikkat ama 5.ev Süper)
 
Yükselen Başak -------------------------------------------------------------------------------------------------------------
(21 Haziran 10 ve 4.eve 8.evdeki Aydan Süper etki ama 8, 11, 2, 5.evlere olumsuz etki, Hafta boyu 3 ve 6.ev dikkat ama 4.ev Süper)
 
Yükselen Terazi -----------------------------------------------------------------------------------------------------------
(21 Haziran 9 ve 3.eve 7.evdeki Aydan Süper etki ama 7, 10, 1, 4.evlere olumsuz etki, Hafta boyu 2 ve 5.ev dikkat ama 3.ev Süper)
 
Yükselen Akrep -------------------------------------------------------------------------------------------------------------
(21 Haziran 8 ve 2.eve 6.evdeki Aydan Süper etki ama 6, 9, 12, 3.evlere olumsuz etki, Hafta boyu 1 ve 4.ev dikkat ama 2.ev Süper)
 
Yükselen Yay -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
(21 Haziran 7 ve 1.eve 5.evdeki Aydan Süper etki ama 5, 8, 11, 2.evlere olumsuz etki, Hafta boyu 12 ve 3.ev dikkat ama 1.ev Süper)
 
Yükselen Oğlak -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
(21 Haziran 6 ve 12.eve 4.evdeki Aydan Süper etki ama 4, 7, 10, 1.evlere olumsuz etki, Hafta boyu 11 ve 2.ev dikkat ama 12.ev Süper)
 
Yükselen Kova -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
(21 Haziran 5 ve 11.eve 3.evdeki Aydan Süper etki ama 3, 6, 9, 12.evlere olumsuz etki, Hafta boyu 10 ve 1.ev dikkat ama 11.ev Süper)
 
Yükselen Balık -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
(21 Haziran 4 ve 10.eve 2.evdeki Aydan Süper etki ama 2, 5, 8, 11.evlere olumsuz etki, Hafta boyu 9 ve 12.ev dikkat ama 10.ev Süper)
 
 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..