Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Haziran '22

 
Kategori
Astroloji
 

20 Haziran Haftası

20 Haziran haftası ilişkiler açısından ılımlı etkiler içeren bir hafta olacak.
20 Haziran Pazartesi önemli görüşmeler, anlaşmalar ve ticari kararlar için uygun bir gün. Ay Balık burcunda ilerleyecek. Özellikle sabah saatlerinde güzel fırsatlarla karşılaşabilir, verimli fikirler üretebiliriz. Akşam saatlerinde de sezgilerimiz ve ilham gücümüz kuvvetli olacak.
21 Haziran Salı Güneş’in Yengeç burcuna geçişiyle kuzey yarımkürede yaz mevsimi başlıyor. Şimdiden tüm Yengeç burcundakilere mutlu bir yaş dilerim. Salı günü ilişkileri kuvvetlendirmek, maddi konularda fırsatları değerlendirmek açısından destekli bir gün. 
22 Haziran Çarşamba ise kendimizi daha enerjik hissedebiliriz. Gün genelinde eski sorunlar gündemimize gelebilir. Akşam saatlerinde vereceğimiz tepkilerde fevri olmamaya özen göstermeliyiz.
23 Haziran Perşembe sevgiyi ifade şeklimizi belirleyen Venüs, 18 Temmuz tarihine kadar ilerleyeceği İkizler burcuna geçecek. 5 Temmuz’a kadar Merkür'ün de İkizler burcunda oluşu bizlere daha sosyal, meraklı ve flörtöz olma etkisi verecek. Bu dönemde ilişkilerimizde karşılıklı fikir alışverişlerinde bulunmak, iletişimde olmak daha önem kazanacak. 
24 Haziran Cuma gökyüzünde 7 gezegen aynı hizaya gelecek. Gün doğumunda çıplak gözle 5 gezegen izlenebilecek. Aynı görünüm 31 Aralık 2022’de de gün batımında gerçekleşecek. 
Uzmanlaşılan konularda ilerleme, ilişkilerde farklı derinlikler yakalama mümkün olabilir. Aynı zamanda elektronik aletlerde sorun yaşanabileceğinden temkinli olmakta fayda var.
25 Haziran Cumartesi bize sıkıntı veren konuları sonlandırma, bir neticeye ulaştırma ihtiyacında olabiliriz. Akşamüstü saatleri daha verimli değerlendirilebilir.
26 Haziran Pazar ise sosyalliğin ön planda olacağı bir gün. 
20 Haziran haftası yükselen burçlara göre alınacak etkiler şu şekilde;
YÜKSELEN KOÇ
Hafta başında anlaşmalarda, sözleşmelerde fırsatlar yakalanabilir. İletişim olarak daha aktif olunacak bu hafta finansal konularda girişimde bulunmak isteyebilirsiniz. İş hayatında otorite figürleriyle ters düşmemeye dikkat edilmeli.
YÜKSELEN BOĞA
Maddi konularda uzun zamandır beklenen gelişmelerin hayata geçebileceği bir hafta. Seyahat planı yapabilir, uzaklardan güzel haber alabilirsiniz. Başkalarının fikirlerini dayatmasının canınızı sıkmasına izin vermeyin.
YÜKSELEN İKİZLER
Hafta başında arkadaşlarınızla vakit geçirmek, gruplar içinde yer almak size iyi gelecek. Baskı altında hissettiğiniz konulara daha olumlu yaklaşacaksınız. Kazalara karşı da temkinli davranmaya dikkat edilmeli.
YÜKSELEN YENGEÇ
İş hayatında netleşmeyen konuları çözümlemek için fırsatlar yakalanabilir. Sosyal hayatta daha aktif olunacak bir hafta. İkili ilişkilerde beklenmeyen gelişmeler sebebiyle kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz.
YÜKSELEN ASLAN
Hukuki ya da ticari konularda uzun vadeli planları hayata geçirebileceğiniz gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Çalışma hayatında da olumlu gelişmeler gündemde olacak. Arkadaşlara karşı fazla eleştirel davranmamaya dikkat edilmeli.
YÜKSELEN BAŞAK
Hafta başında harcamaları dengelemek, sorunlu konulara çözüm bulmak mümkün. Aşk hayatında güzel gelişmeler olabilir. Sorumluluklar konusunda daha hassas davranmaya, riskli durumlardan kaçınmaya dikkat edilmeli.
YÜKSELEN TERAZİ
Bu hafta yurt dışı bağlantılı konularda ya da eğitimle ilgili alanlarda yakalanılacak fırsatları değerlendirebilirsiniz. Evle ilgili sorunları da çözüme kavuşturabilirsiniz. Aile içindeki görüş ayrılıkları gerginliğe sebep olabileceğinden önyargılı olmamaya gayret edilmeli.
YÜKSELEN AKREP
Sağlıkla ilgili sorunları çözümleyebileceğiniz bir hafta. İkili ilişkilerde olumlu iletişimin kurulduğu, güzel farkındalıkların yaşandığı durumlar gelişebilir. Yakın çevrenizle ilgili beklenmedik harcamalar da gündeme gelebilir.
YÜKSELEN YAY
Hafta başında çocuklarla ya da aşk hayatıyla ilgili güzel haberler alabilirsiniz. İşle ve finansal konularla ilgili de daha rahat akış olacak bir hafta. İkili ilişkilerde kıskançlığı, sahiplenmeyi dozunda tutmaya dikkat edilmeli.
YÜKSELEN OĞLAK
Sağlıkla ilgili beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Fakat hafta başında sorunlara çözüm bulup düzeni sağlamak mümkün olacak. Keyifli zaman geçirilecek ve yaratıcılığın ön plana çıkacağı bir hafta. 
YÜKSELEN KOVA
Gizli kalmış ya da göz ardı edilmiş konular gündeme gelebilir. Fakat bu konuları rahat bir şekilde çözüme kavuşturmak mümkün olacak. Aileyle ilgili de tamamlanması gereken durumlar bu hafta netleşebilir.
YÜKSELEN BALIK
Hafta başında gayrimenkullerle ya da ebeveynlerinizle ilgili planlarda aksamalar olabilir. Bu durumu daha kazançlı çıkmanız için bir fırsat olarak değerlendirebilirsiniz. Sosyal çevrenizde iletişiminizin etkin olacağı bir hafta.
Hepimize verimli bir hafta olması dileğimle sevgiler,
Aslıhan Doktoroğlu
www.astrolojihan.com
Facebook / Instagram / Twitter @astrolojihan
 
 
Toplam blog
: 132
: 78
Kayıt tarihi
: 22.11.19
 
 

Astroloji konusunda düzenli yazılar paylaşıp, söyleşiler yapıp bir yandan da bireysel astroloji dan..