Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Şubat '19

 
Kategori
Astroloji
 

18-24 Şubat 2019 Haftalık Burç

18 - 24 Şubat 2019 Haftalık Burç Astroloji: 18 Şubat Ayın ve Haftanın En yoğun Günü
 
18 Şubat -6 katsayısı ile Ayın ve Haftanın en yoğun günü olup Güneş son kez Kovada, Ay Aslanda, Mars Boğada, Jüpiter Yayda, Uranüs Koçda ve Plüto Oğlakda -1 katsayısında olacaktır. 
 
18 Şubatta Natal Güneş ve Marsı Kova, Koç, Boğa, İkizler**, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay**, Balık burçları ama bilhassa İkizler ve Yay burçları Güneş Transitinden olumsuz etki alırken Natal Marsı Yengeç, Oğlak burçları ise son derece olumlu etkiler alabilirler. Örneğin İkizler burcu ABD Başkanı Trump'ın Natal Güneş ve/veya Marsı Aslan burçlarından veya Natal Marsı Yengeç, Oğlak burçlarından 10.evindeki Güneş Transiti bazında kariyer alanında olumsuz etkiler alabilir. Trump'In Natal Marsı Yengeç olan BM, IMF, FED, CIA gibi kuruluşlara yada Natal Marsı Aslan olan FBI (Federal Soruşturma) gibi kuruluşlara dikkat etmesi gerekebilir. (Şubat 2019 burç) (haftalık burç)
 
18 Şubatta Yükselen İkizler olup Natal Güneş ve Marsı Güneş Transitinden olumsuz etki alan ve Natal Satürnün (8.ev Oğlak olduğundan) katsayısı düşük olan, Yükselen Yay olup Natal Güneş ve Marsı Güneş Transitinden olumsuz etki alan ve Natal Ay.ının (8.ev Yengeç olduğundan) katsayısı düşük olan kişilerin Tr Güneş bazında (Yükselen İkizler için 9.ev kaynaklı, Yükselen Yay için 3.ev Kaynaklı) hayati tehlikeleri olabilir. (haftalık astroloji) (Şubat astroloji)
 
18 Şubatta İkizler ve Yay burcunu sembolize eden hava, kara ve deniz yollarında olumsuz hava şartlarından ötürü kazalar olabilir. 18 Şubatta Güneş Transiti yer altını sembolize eden Akrep burcunu ve yer üstünü sembolize eden Boğa burcunu olumsuz yönde etkileyeceğinden zayıf fay hatlarında şiddetli depremler, ekili dikili alanlarda sel, toprak kayması, dolu ve şiddetli yağış görülebilir. (2019 Şubat burç) (2019 haftalık burç)
 
18 Şubat Astro Carto Grafi Haritasında Tr Güneş, Merkür (İkizler) ve Jüpiterin (Yay) geçtiği bölgeler: Türkiye (Düzce, Bolu, Polatlı, Konya, Mersin, Alanya, Zonguldak, Karabük, Giresun, Diyarbakır, Mardin, Batman, Erzurum, Rize), Suriye, Irak, Lübnan, Ürdün, Suudi Arabistan, Mısır, Yemen, BAE, İran, Ermenistan, Gürcistan, Ukrayna, Romanya, Polonya, Rusya, Almanya, Fransa, İngiltere, İrlanda, İspanya, Türkmenistan, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Çin, Endonezya, Avustralya, Papua Yeni Gine, Kuzey Kore, Güney Kore, Japonya, Amerika, Kanada, Meksika, Venezuella, Brezilya, Arjantin
 
18 Şubatta Yukardaki tabloda Tr Güneş, Merkür ve Jüpiter çizgilerinin geçtiği bölgelerde olumsuz hava şartları ve bundan dolayı hava, kara ve deniz kazaları oluşabilir. Bu bölgelerde ekili dikili alanlarda olumsuz hava şartlarından ötürü zararlar oluşabilir. Bu bölgelerde sel, dolu, su baskını, toprak kayması, heyelan gibi olaylara dikkat etmek gerekebilir. 18 Şubatta Bu bölgelere yolculuk yaparken dikkat etmek gerekebilir. Ayrıca 18 Şubatta bu bölgelerde Güneşin olumsuz etkisi yüzünden saldırı ve şiddet olayları da olabilir. Örneğin 18 Şubatta Fransa veya Almanya'da saldırı ve şiddet olayları artabilir. 18 Şubatta Tr Güneş çizgilerinin geçtiği bölgelerde zayıf fay hatlarında şiddetli depremler de olabilir.
 
18 Şubatta Aslan burcundaki Ay Transiti de -1 katsayısında olup Natal Güneş ve Marsı Aslan, Boğa, Akrep, Kova burçlarını olumsuz etkilerken natal Marsı Koç, İkizler, Terazi, Yay burçlarını ise olumlu yönde etkileyebilir. 18 Şubatta Boğa ve Akrep burcunu sembolize eden ekili dikili alanlar ile zayıf fay hatları Ay Transitinden de olumsuz etki alacağından Astro Carto Grafi Haritasında Tr Ay çizgilerinin geçtiği noktalarda şiddetli depremler, toprak kaymaları ve maden çökmeleri olabilir. (Şubat 2019)
 
18 Şubat Astro Carto Grafi Haritasında Tr Ay.ın geçtiği bölgeler: Türkiye (İstanbul, Bursa, Antalya), Romanya, Yunanistan, Bulgaristan, Ukrayna, Kıbrıs, İsrail, Filistin, Suudi Arabistan, Mısır, Yemen, Polonya, Fransa, İngiltere, Hindistan, Çin, Endonezya, Avustralya, Papua Yeni Gine, Japonya (Tokyo), Amerika, Kanada, Meksika, Kolombiya, Venezuella, Peru, Brezilya
 
18 Şubatta Astro Carto Grafi Haritasında Tr Ay çizgilerinin geçtiği noktalarda zayıf fay hatlarında şiddetli depremler, toprak kaymaları, maden göçükleri, ekili - dikili alanlarda zaiyat olabilir. Ayrıca bu bölgelerde bulunan ülkelerin güvenlikleri tehlike altında olabilir. Örneğin İngiltere, Fransa, Ukrayna gibi Tr Ay çizgilerinin geçtiği ülkelerde ülke güvenliği ihlal edilebilir. Tr Ay çizgilerinin geçtiği bölgelerde güvenlik ihlalerinden ötürü patlamalar, yangınlar, kazalar olabilir. 18 Şubatta ülkemiz Türkiye'de de bilhassa İstanbul, Bursa gibi yerlerde güvenlik ihmallerine dikkat etmek gerekebilir.
 
18, 19 Şubat (+3), 20, 21 Şubat (+5), 22, 23 Şubat (+4), 24 Şubat (+3) Merkür Transiti Natal Güneş ve Marsı Balık, İkizler, Başak, Yay burçlarını olumsuz yönde etkilerken Natal Marsı Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak burçlarını ise son derece olumlu yönde etkileyebilir. Hafta boyu ve bilhassa 18 Şubatta İkizler ve Yay burcunu sembolize eden her türlü iletişimde, ulaşımda, sözleşme ve anlaşmalarda yanlış anlamalar, sahtekarlıklar, hacker faaliyetleri olabilir. Özetle 18 Şubat haftası Merkürün katsayısı yüksek olsa da iletişim kazalarına açık bir haftadır. Ancak bu olumsuz durumdan fayda sağlayacak olanlar Natal Marsı Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak burçları olacaktır. 
 
18 Şubat haftası boyunca Natal Güneşi Balık Marsı Yay olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 12.evindeki Tr Merkür kendisini devletle ilgili iletişim, bilgi, belge, sözleşme, anlaşma gibi konularda sıkıntıya sokabilir. 18 Şubat haftası boyunca Cumhurbaşkanı Erdoğan'In Natal Marsı Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak burçlarına Merküryen konularda dikkat etmesi gerekebilir. Örneğin 18 Şubat haftası boyunca Cumhurbaşkanı Erdoğan'In Natal Marsı Akrep olan Suriye Başkanı Esad'a yada Natal Marsı Oğlak olan CHP Başkanı Kılıçdaroğlu'na Merküryen konularda pek güvenmemesi gerekebilir. 18 Şubat haftası boyunca Natal Marsı Oğlak olan Kılıçdaroğlu bir takım bilgi ve belgeleri Natal Güneşi Balık, İkizler, Başak, Yay olanlara karşı kullanabilir. 
 
18 Şubat haftası boyunca Natal Güneş ve Marsı Balık, İkizler, Başak, Yay olanlar sözleşme yaparken Natal Marsı Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak burçlarına karşı dikkatli olmaları gerekebilir. 
 
23 Şubat Cumartesi Venüs Transiti açısından enteresan bir gün olup zaten Oğlak burcunda olup düşük katsayıda olan Tr Venüs Terazi burcundaki Tr Ay.dan 90 derece alıp -1 katsayısına düşüyor ve bütün burçları ama bilhassa Natal Güneş ve Marsı Koç, Boğa, Terazi, Akrep burçlarını son derece olumsuz yönde etkiliyor. 
 
23 Şubat Astro Carto Grafi Haritasında Tr Venüs (Boğa, Terazi), Mars (Koç), Plüto (Akrep) çizgilerinin geçtiği bölgeler: Türkiye (Erzurum, Siirt, Kars), Irak, İran, Gürcistan, Azerbaycan, Rusya, Suudi Arabistan, Almanya, İtalya, İngiltere, Fransa, İspanya, Libya, Türkmenistan, Hindistan, Çin, Avustralya, Kuzey Kore, Güney Kore, Amerika, Kanada, Meksika, Venezuella, Kolombiya, Brezilya, Arjantin
 
23 Şubat (-1) Venüs
Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Bütün burçlar Bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrep olanlar)
Suriye, Azerbaycan, Filistin, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan / İYİ Parti / NATO, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), TC Merkez Bankası, AB / Muharrem İnce, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis
 
23 Şubatta Hem Astro Carto Grafi Haritasında hem de Natal Güneş ve Marsı Tr Venüsden çift yönde olumsuz etki alan grubun içinde olan ülke, grup ve kişilerin Venüsyen konulara (mal-mülk, para, toprak paylaşımları, sosyal ve siyasi konular) çok dikkat etmeleri gerekebilir. Örneğin 23 Şubat Suriye, Filistin, Türkiye gibi ülkelerin sosyal ve siyasi konulara, mal-mülk ve toprak paylaşımlarına son derece dikkat etmeleri gerekebilir. 23 Şubatta İYİ Parti'nin içinde de bir takım sosyal ve siyasi konularda anlaşmazlıklar olabilir. 
 
18, 21, 22, 23, 24 Şubat (-1) Mars ve Uranüs Transitleri Natal Güneş ve Marsı Boğa, Koç, Yengeç**, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak**, Kova, Balık burçlarını olumsuz yönde etkilerken Natal Marsı İkizler, Yay olanları ise son derece olumlu yönde etkileyebilir. 18, 21, 22, 23, 24 Şubat günleri bilhassa Natal Güneşi Yengeç ve Oğlak burçları Tr Mars ve Uranüsden çift yönde olumsuz etki alacaklarından diğer burçlardan daha çok dikkat etmeleri gerekebilir. Yengeç burcu Amerika ile Oğlak burcu Rusya birbirlerini Marsiyen (askeri konular) ve Uranüsyen (teknolojik silahlar) konularda son derece olumsuz yönde etkilemeye devam edebilirler. 
 
18, 21, 22, 23, 24 Şubatta Yükselen burcu Yengeç veya Oğlak olanlar Natal Güneş ve Marsı Tr Mars ve Uranüsden olumsuz etki alıp Natal Uranüsü (8.ev Kova olanlar) ve Natal Güneşi (8.ev Aslan olanlar) düşük katsayıda olanların hayati tehlikeleri olup Tr Mars ve Uranüs hangi evlerindeyse o konularda dikkat etmeleri gerekebilir.
 
Plüton her geçen gün Kova burcuna biraz daha yaklaştığından artık Plüton katsayı düşürdüğünde Koç ve Terazi burçları çift yönde olumsuz etki alıyor. Bu yüzden 18, 19, 23 Şubatta Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç**, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi**, Akrep, Yay, Kova olanlar Tr Plütondan olumsuz etki alırken Natal Marsı Başak, Balık olanlar ise son derece olumlu etkiler alıp olumsuz olayları fırsata çevirebilirler. 
 
18, 19, 23 Şubat (-1) Plüto
Plütondan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç**, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi**, Akrep, Yay, Kova olanlar)
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, İngiltere, İsrail, Ekvador, Mısır, Ürdün, Kuveyt, Irak, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Güney Kore, Almanya, Fransa, Nijerya, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, İspanya, Meksika, Azerbaycan, Filistin, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan, Lübnan, Arnavutluk, Birleşik Rusya Partisi, Tayvan, Rusya, Vatikan, Japonya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Hollanda / AKP, HDP, İYİ Parti, MHP / NATO, Avrupa Ordusu, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat), FBI (Federal Soruşturma), TC Merkez Bankası, BM, AB, IMF, FED / PKK / Fenerbahçe, Galatasaray / ABD Doları, Türk Lirası, BitCoin / İstanbul Fay Hattı / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, Muharrem İnce, Fetullah Gülen, Can Dündar, Abdullah Gül, Eski Başbakan Binali Yıldırım, Kemal Kılıçdaroğlu, Koray Aydın, AB Başkanı Donald Tusk, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange, Edward Snowden, Donald Trump, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Irak Başbakanı Mukteda EsSadr, İsrail Başbakanı Netanyahu, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Pakistan Başbakanı Imran Khan, Rusya Başkanı Putin, Hillary Clinton, İran Başkanı Hasan Ruhani, Belçika Başbakanı Charles Michel, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, IMF Başkanı Christine Lagarde, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman, Ürdün Kralı 2.Abdullah
 
18, 19, 23 Şubat (-1) Plüto
Plütondan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Başak, Balık olanlar)
Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Işid, İran, Yemen, Belçika, BAE (Birleşik Arap Emirlikleri) / Euro / DHKP-C, PYD / Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ
 
18 Şubatta Astro Carto Grafi Haritasında Tr Plüto, Mars (Koç) ve Venüs (Terazi) çizgilerinin geçtiği bölgeler: Türkiye (Hakkari, Yüksekova, Iğdır), Ermenistan, Gürcistan, Irak, Suudi Arabistan, Yemen, Rusya, İran, Fransa, İngiltere, İspanya, İrlanda, Almanya, İtalya, Libya, Türkmenistan, Afganistan, Hindistan, Çin, Kuzey Kore, Güney Kore, Kanada, Amerika, Meksika, Venezuella, Kolombiya, Peru, Brezilya, Arjantin
 
18 Şubat ve civarı Türkiye'Nin Hakkari, Yüksekova, Iğdır civarından geçen Tr Plüton ve Mars çizgileri yüzünden zayıf fay hatlarında şiddetli depremler yada çatışmalar yaşanabilir. Türkiye'Nin Ermenistan, Işid, İran, PYD gibi ülke ve gruplara dikkat etmesi gerekebilir. 
 
18, 19, 23 Şubatta Natal Marsı Balık olan Euro'nun Dolar karşısında bir miktar güçlenmesi olası olabilir. 18, 19, 23 Şubatta Natal Marsı Balık, Başak olanların güçlenmesi, olumsuz olayları fırsata çevirmesi, yeniden yapılanması olasıdır. Örneğin Natal Marsı Balık olan Işid ve/veya İran'In yeniden yapılanması, güçlenmesi ve Plütonu sembolize eden nükleer silah üretmesi olasıdır.
 
20 Şubat (+2), 21 Şubat (+3), 22, 24 Şubat (+2) günleri Plüton katsayısını yükseltip Natal Marsı bilhassa Koç, Terazi olanları olumlu Natal Güneşi Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanları ise olumsuz yönde etkileyeceğinden bu günlerde ülkemiz Türkiye'Nin Natal Marsı Terazi oladuğundan güçlenmesi ve Natal Güneşi Boğa, Aslan, Akrep, Kova ülkelerine karşı üstün gelmesi olasıdır. Örneğin Türkiye 20, 21, 22, 24 Şubat günleri İsrail, İngiltere, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimine karşı güçlü durabilir. 
 
Yükselen burçların yorumu için katsayı sistemi kullanılmaktadır. Natal gezegenlerinin katsaysını bilenler Transitlerin yanındaki katsayıyı toplayıp/çıkartıp kendi gezegenlerinin güncel katsayılarını bulabilirler.
 
Yükselen Koç 
(18 Şubat 11.ev Güneş, 5.ev Ay, 2.ev Mars, 1.ev Uranüs, 10.ev Plüto, 9.ev Jüpiter, 23 Şubat 10.ev Venüs Dikkat, 19 Şubat 5.ev Ay Süper)
Yükselen Boğa
(18 Şubat 10.ev Güneş, 4.ev Ay, 2.ev Mars, 12.ev Uranüs, 9.ev Plüto, 8.ev Jüpiter, 23 Şubat 9.ev Venüs Dikkat, 19 Şubat 4.ev Ay Süper)
Yükselen İkizler
(18 Şubat 9.ev Güneş, 3.ev Ay, 2.ev Mars, 11.ev Uranüs, 8.ev Plüto, 7.ev Jüpiter, 23 Şubat 8.ev Venüs Dikkat, 19 Şubat 3.ev Ay Süper)
Yükselen Yengeç
(18 Şubat 8.ev Güneş, 2.ev Ay, 2.ev Mars, 10.ev Uranüs, 7.ev Plüto, 6.ev Jüpiter, 23 Şubat 7.ev Venüs Dikkat, 19 Şubat 2.ev Ay Süper)
Yükselen Aslan
(18 Şubat 7.ev Güneş, 1.ev Ay, 2.ev Mars, 9.ev Uranüs, 6.ev Plüto, 5.ev Jüpiter, 23 Şubat 6.ev Venüs Dikkat, 19 Şubat 1.ev Ay Süper)
Yükselen Başak
(18 Şubat 6.ev Güneş, 12.ev Ay, 2.ev Mars, 8.ev Uranüs, 5.ev Plüto, 4.ev Jüpiter, 23 Şubat 5.ev Venüs Dikkat, 19 Şubat 12.ev Ay Süper)
Yükselen Terazi
(18 Şubat 5.ev Güneş, 11.ev Ay, 2.ev Mars, 7.ev Uranüs, 4.ev Plüto, 3.ev Jüpiter, 23 Şubat 4.ev Venüs Dikkat, 19 Şubat 11.ev Ay Süper)
Yükselen Akrep
(18 Şubat 4.ev Güneş, 10.ev Ay, 2.ev Mars, 6.ev Uranüs, 3.ev Plüto, 2.ev Jüpiter, 23 Şubat 3.ev Venüs Dikkat, 19 Şubat 10.ev Ay Süper)
Yükselen Yay
(18 Şubat 3.ev Güneş, 9.ev Ay, 2.ev Mars, 5.ev Uranüs, 2.ev Plüto, 1.ev Jüpiter, 23 Şubat 2.ev Venüs Dikkat, 19 Şubat 9.ev Ay Süper)
Yükselen Oğlak
(18 Şubat 2.ev Güneş, 8.ev Ay, 2.ev Mars, 4.ev Uranüs, 1.ev Plüto, 12.ev Jüpiter, 23 Şubat 1.ev Venüs Dikkat, 19 Şubat 8.ev Ay Süper)
Yükselen Kova
(18 Şubat 1.ev Güneş, 7.ev Ay, 2.ev Mars, 3.ev Uranüs, 12.ev Plüto, 11.ev Jüpiter, 23 Şubat 12.ev Venüs Dikkat, 19 Şubat 7.ev Ay Süper)
Yükselen Balık
(18 Şubat 12.ev Güneş, 6.ev Ay, 2.ev Mars, 2.ev Uranüs, 11.ev Plüto, 10.ev Jüpiter, 23 Şubat 11.ev Venüs Dikkat, 19 Şubat 6.ev Ay Süper)
 
 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..