Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Şubat '19

 
Kategori
Astroloji
 

25-03 Mart 2019 Haftalık Burc

25 - 03 Mart 2019 Haftalık Burç Astroloji: 28 Şubat, 02 Mart Haftanın En Yoğun Günleri ! 
Haftanın en yoğun günleri 28 Şubat ve 02 Mart olup toplam katsayı -5 seviyesindedir. 28 Şubatta Ay, Merkür, Mars, Jüpiter, Uranüs Transitleri -1 katsayısında, 02 Martta ise Venüs, Mars, Jüpiter, Uranüs, Plüto Transitleri -1 katsayısında olacağından bu transitlere karşı çok dikkatli olmak gerekebilir. (Mart 2019 burç) (haftalık burç)
 
28 Şubatta bilhassa Yengeç ve Oğlaklar Tr Merkür ve Uranüsden, Başak ve Balıklar Tr Ay'dan çift yönde olumsuz etki aldıklarından Tr Merkür ve Ay hangi evlerindeyse o konularda dikkatli olmaları gerekebilir. Yengeç burcu ülkelerin güvenliğini, vatani konuları, Oğlak burcu ülkelerin Başkanlarını, Başbakanları, patronları ve otorite sahiplerini sembolize etmektedir. 28 Şubatta Yengeç ve Oğlak burçları ve sembolize ettikleri Tr Merkür ve Uranüsden çift yönde olumsuz etki alacağından ülkelerin güvenlikleri ve bu ülkeleri yönetenlerin iletişimleri tehdit altında olabilir. 28 Şubatta hacker faaliyetlerinde artışlar olabilir. 28 Şubatta her türlü iletişimde kurnazlık, sahtekarlık, bilgi ve belgelerin güvenliğinde tehditler oluşabilir. 28 Şubatta bilhassa ülke güvenliğini tehlikeye sokan bilgiler ve belgeler gündeme gelebilir. 28 Şubatta bilgi hırsızlığı olabilir. 28 Şubatta yapılan anlaşma, sözleşme ve kontratlarda dikkatli olmak gerekebilir. 28 Şubatta Uranüsün de katkısıyla hukuk dışı dinlemeler, casusluk faaliyetleri gündeme gelebilir. 03 Mart Pazar günü de Yengeç ve Oğlaklar Tr Merkürden çift yönde olumsuz etki alacaklarından 03 Mart Pazar günü de kurnazlıklara, casusluklara, hacker faaliyetlerine, bilgi hırsızlıklarına dikkat etmek gerekebilir. (haftalık astroloji) (Mart astroloji)
 
28 Şubatta Başak ve Balıklar Ay Transitinden çift yönde olumsuz etki alacaklarından kendi güvenliklerine ve verimlerine dikkat etmeleri gerekebilir. Başak burcunu sembolize eden gündelik işlerde, sağlıkla ilgili konularda, Balık burcunu sembolize eden Devlet kurumlarında güvenlik ihlalleri ve verimsizlikler oluşabilir. Balık burcu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 28 Şubatta 10.evi olan Kariyer evindeki Tr Ay'dan olumsuz etkiler alması olasıdır. 28 Şubatta Cumhurbaşkanı Erdoğan kariyeri ile ilgili bir verimsizlik ya da güvenlik problemleri yaşayabilir. Aynı şekilde 28 Şubatta Başak burcu Suriye Başkanı Esad da 12.evindeki Tr Ay'dan olumsuz etki alıp Suriye devleti ile ilgili konularda güvenlik ihlalleri yaşayabilir. (2019 Mart burç) (2019 haftalık burç)
 
28 Şubat (-1)
Ay ve Merkürden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Oğlak**, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç**, Başak**, Terazi, Akrep, Yay, Balık** olanlar)
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Işid, İran, İngiltere, Mısır, Ermenistan, Yemen, Irak, Amerika, Kanada, Ukrayna, Kırgızistan, Makedonya, Kuzey Kore, Almanya, Fransa, Nijerya, Suriye, Meksika, Azerbaycan, Belçika, Filistin, KKTC, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan, Lübnan, Panama, Arnavutluk, BAE, Tayvan, İtalya, Rusya, Tunus / HDP, İYİ Parti / NATO, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat), CIA (Amerikan Haber Alma), TC Merkez Bankası, BM, AB, IMF, FED /DHKP-C, PYD, PKK / Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş / ABD Doları, Türk Lirası, BitCoin, Euro / Muharrem İnce, İlker Başbuğ, Abdullah Gül, Figen Yüksekdağ, Eski Başbakan Binali Yıldırım, Kemal Kılıçdaroğlu, Devlet Bahçeli, Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meral Akşener, Sinan Ogan, Koray Aydın, Ümit Özdağ, AB Başkanı Donald Tusk, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Edward Snowden, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Pakistan Başbakanı Imran Khan, Rusya Başkanı Putin,İngiltere Başbakanı Theresa May, İran Başkanı Hasan Ruhani, Belçika Başbakanı Charles Michel, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, IMF Başkanı Christine Lagarde, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, PYD Başkanı Salih Müslim
 
28 Şubat Astro Carto Grafiye Göre Tr Ay, Merkür, Neptün, Satürn çizgilerinin geçtiği yerler: Türkiye (Çanakkale, Edirne, Denizli, Antalya, Marmaris, Samsun, Osmaniye, İskenderun, Antakya, Giresun, Erzincan, Tunceli, Bingöl, Diyarbakır, Batman, Mardin), Ermenistan, Azerbaycan, Gürcistan, Irak, Lübnan, Ürdün, İsrail, Filistin, Suudi Arabistan, İran, BAE, Yemen, Türkmenistan, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Ukrayna, Rusya, Romanya, Bulgaristan, Çin, Filipinler, Endonezya, Avustralya, Papua Yeni Gine, Japonya, Amerika, Kanada, Meksika, Kolombiya, Venezuella, Peru, Brezilya, Arjantin, İspanya, Fransa, İngiltere
 
28 Şubatta Astro Carto Grafi Haritasında Tr Ay, Merkür, Neptün, Satürn çizgilerinin geçtiği yerlerde İkizler ve Yay burçları olumsuz etki aldığından olumsuz hava koşulları yüzünden hava, kara ve deniz yollarında kazalar olabilir. Tr Ay Akrep ve Boğa burcunu da olumsuz yönde etkilediğinden zayıf fay hatlarında depremler, ekili dikili alanlarda sel baskınları, toprak kaymaları, maden göçükleri, fırtına ve tayfunlar oluşabilir. (Mart 2019)
 
28 Şubatta Tr Ay ve Merkür çizgilerinin geçtiği yerlerde ülke güvenliği ihalleleri, hacker faaliyetleri, iletişim kazaları oluşabilir. Özellikle 28 Şubatta Fransa üzerinden geçen Merkür çizgileri Fransa için tehlike arz edebilir. 
 
28 Şubatta Tr Ay ve Merkürden olumsuz etki alanların Natal Güneş ve/veya Marsı Yengeç, İkizler, Başak olanlara, Natal Marsı Aslan, Kova olanlara çok dikkat etmek gerekebilir. 28 Şubatta Hem İkizler burcu olup Tr Merkürü sembolize eden hem de Natal Marsı Aslan olan ABD Başkanı Trump Cumhurbaşkanı Erdoğan için, Suriye başkanı Esad için tehlike arz edebilir.
 
02 Mart Cumartesi bilhassa Koç ve Teraziler Tr Plütondan çift yönde olumsuz etki alabilirler. 02 Martta Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç**, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi**, Akrep, Yay, Kova olanlar Tr Plüton hangi evinizdeyse o konularda olumsuz değişimler oluşabilir. 02 Martta bilhassa Koç burcunu sembolize eden asker, polis ve güvenlik birimlerinde, Terazi burcunu sembolize eden sosyal ve siyasi konularda, ikili ilişkilerde (evlilik, ortaklık, vs), diplomatik ilişkilerde ölümcül ya da olumsuz değişimler meydana gelebilir. 02 Mart Cumartesi günü Tr Plüton Boğa ve Akrep burcunu olumsuz etkileyeceğinden zayıf fay hatlarında şiddetli depremler olabilir, ekili dikili alanlarda sel, su baskını, toprak kayması, volkanik patlamalar ve maden göçükleri oluşabilir. 02 Martta Tr Plüton İkizler ve Yay burcunu da olumsuz yönde etkileyeceğinden olumsuz hava koşulları oluşabilir. 02 Martta olumsuz hava koşulları yüzünden hava, kara ve deniz yolculuklarında kazalar meydana gelebilir. 02 Martta terör faaliyetleri de olabilir.
 
02 Mart Astro Carto Grafide Tr Plüto, Mars, Venüs çizgilerinin geçtiği yerler: Türkiye (Kars, Van, Hakkari), Gürcistan, Irak, Suudi Arabistan, Yemen, İran, Türkmenistan, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Rusya, Çin, Filipinler, Endonezya, Malezya, Singapur, Papua Yeni Gine, Avustralya, Japonya, Kuzey Kore, Güney Kore, Amerika, Kanada, Meksika, Venezuella, Kolombiya, Brezilya, Peru, Arjantin, İspanya, Fransa, İngiltere, İtalya
 
02 Mart 
Plütondan çift yönde olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneşi Koç, Terazi olanlar)
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Işid, İran, Almanya, Fransa, Nijerya, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, İspanya, Meksika, Azerbaycan, Belçika / HDP / NATO, TC Merkez Bankası / DHKP-C / Galatasaray / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Pakistan Başbakanı Imran Khan, Rusya Başkanı Putin, İngiltere Başbakanı Theresa May
 
02 Martta hem Astro Carto Grafide hem de Natal Güneşleri Tr Plütondan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Tr Plütona, olumsuz değişim, yıkım ve ölümlere dikkat etmeleri gerekebilir. Örneğin 02 Martta İran, Çin, Meksika, Venezuella, Fransa, İspanya gibi ülkelerin Tr Plütona yıkım ve toplu ölümlere dikkat etmeleri gerekebilir. 02 Martta NATO'da çatırdama sinyalleri ortaya çıkabilir.
 
02 Martta Yükselen Koç ve Terazi olup Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç**, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi**, Akrep, Yay, Kova olup Natal Plütonu (8.ev Akrep) veya Natal Venüsü (8.ev Boğa) düşük katsayıda olanların hayati riskleri olabilir.
 
01 ve 02 Mart Venüs -1 katsayısında olup Natal Güneş ve Marsı bütün burçları ama bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrepleri son derece olumsuz yönde etkileyebilir. 01 ve 02 Mart günleri Boğa ve Terazilerin katsayısı düşeceğinden her zamankinden daha talepkar, kararsız ve ağırkanlı olabilirler. Boğa ve Terazi burçları hangi evinize denk geliyorsa bu konularda talepkarlıklarla, kararsızlıklarla ve yavaşlıklarla karşılaşabilirsiniz. 01 ve 02 Martts Tr Venüsün bulunduğu eve çok para da gidebilir. 
 
01, 02 Mart (-1)
Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Bütün burçlar Bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrep olanlar)
Suriye, Azerbaycan, Filistin, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan / İYİ Parti / NATO, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), TC Merkez Bankası, AB / Muharrem İnce, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis
 
01 ve 02 Mart günleri Natal Marsı Terazi olan Türkiye ve TSK'nın katsayısı düşeceğinden toprak paylaşımları konularında her zamankinden daha talepkar olabilirler. Suriye Terazi burcu olduğundan Suriye'nin toprak paylaşımları ile ilgili konularda talepkarlıklar oluşabilir. 01, 02 Martta Suriye, Türkiye, Filistin, NATO arasında talepkarlıklar artabilir, diplomatik ilişkiler kötüleşebilir. 01 ve 02 Martta Tr Venüsden olumsuz etki alanların evlilik ve ortaklıklarını gözden geçirmeleri gerekebilir.
 
Genel olarak hafta boyu Natal Güneşi Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanların Venüs, Mars, Uranüs, Plüto Transitlerine dikkat etmeleri gerekebilir. Genel olarak hafta boyu depremlerin ve doğal afetlerin çokça görülebileceği bir hafta olabilir. Genel olarak Dünyanın huzursuz olacağı bir döneme girilmektedir. Eski yapıların yıkılıp yenileneceği ama bu arada üzüleceğimiz bir dönem olabilir. Eskiyi bırakmak bize zor gelebilir. 
 
Bütün olumsuzluklara rağmen 25 Şubatta Ay Akrep brucunda +6 katsayısında olup Natal Marsı bütün burçlar Bilhassa Aslan, Başak, Kova, Balık burçları Tr Ay hangi evlerindeyse o konularda güvenliklerini ve verimlerini arttırabilirler. 
 
25 Şubat (+6), 26 Şubat (+2)
Ay.dan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Bütün burçlar Bilhassa Aslan, Başak, Kova, Balık olanlar)
İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, İspanya, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya, Hollanda, Katar, Işid, İran, Yemen, Belçika, BAE (Birleşik Arap Emirlikleri) / FBI (Federal Soruşturma) / CHP / Euro / DHKP-C, PYD / Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ
 
Hafta boyu Balık burcunun yöneticisi Neptün Transiti de yüksek katsayıda olup Natal Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak olanlara son derece olumlu etkiler verebilir. Hafta boyu Neptün merhamet ve yardımlaşmayı sembolize ettiğinden bulunduğu eve olumlu etkiler verebilir.
 
Yükselen burçların yorumu için katsayı sistemi kullanılmaktadır. Natal gezegenlerinin katsaysını bilenler Transitlerin yanındaki katsayıyı toplayıp/çıkartıp kendi gezegenlerinin güncel katsayılarını bulabilirler.
 
Yükselen Koç 
(Hafta boyu 12.ev Neptün, 25 Şubat 8.ev Ay Süper / 28 Şubat 12.ev Merkür, 1.ev Uranüs, 10.ev Ay, 02 Mart 10.ev Plüto, 11.ev Venüs Dikkat)
Yükselen Boğa
(Hafta boyu 11.ev Neptün, 25 Şubat 7.ev Ay Süper / 28 Şubat 11.ev Merkür, 12.ev Uranüs, 9.ev Ay, 02 Mart 9.ev Plüto, 10.ev Venüs Dikkat)
Yükselen İkizler
(Hafta boyu 10.ev Neptün, 25 Şubat 6.ev Ay Süper / 28 Şubat 10.ev Merkür, 11.ev Uranüs, 8.ev Ay, 02 Mart 8.ev Plüto, 9.ev Venüs Dikkat)
Yükselen Yengeç
(Hafta boyu 9.ev Neptün, 25 Şubat 5.ev Ay Süper / 28 Şubat 9.ev Merkür, 10.ev Uranüs, 7.ev Ay, 02 Mart 7.ev Plüto, 8.ev Venüs Dikkat)
Yükselen Aslan
(Hafta boyu 8.ev Neptün, 25 Şubat 4.ev Ay Süper / 28 Şubat 8.ev Merkür, 9.ev Uranüs, 6.ev Ay, 02 Mart 6.ev Plüto, 7.ev Venüs Dikkat)
Yükselen Başak
(Hafta boyu 7.ev Neptün, 25 Şubat 3.ev Ay Süper / 28 Şubat 7.ev Merkür, 8.ev Uranüs, 5.ev Ay, 02 Mart 5.ev Plüto, 6.ev Venüs Dikkat)
Yükselen Terazi
(Hafta boyu 6.ev Neptün, 25 Şubat 2.ev Ay Süper / 28 Şubat 6.ev Merkür, 7.ev Uranüs, 4.ev Ay, 02 Mart 4.ev Plüto, 5.ev Venüs Dikkat)
Yükselen Akrep
(Hafta boyu 5.ev Neptün, 25 Şubat 1.ev Ay Süper / 28 Şubat 5.ev Merkür, 6.ev Uranüs, 3.ev Ay, 02 Mart 3.ev Plüto, 4.ev Venüs Dikkat)
Yükselen Yay
(Hafta boyu 4.ev Neptün, 25 Şubat 12.ev Ay Süper / 28 Şubat 4.ev Merkür, 5.ev Uranüs, 2.ev Ay, 02 Mart 2.ev Plüto, 3.ev Venüs Dikkat)
Yükselen Oğlak
(Hafta boyu 3.ev Neptün, 25 Şubat 11.ev Ay Süper / 28 Şubat 3.ev Merkür, 4.ev Uranüs, 1.ev Ay, 02 Mart 1.ev Plüto, 2.ev Venüs Dikkat)
Yükselen Kova
(Hafta boyu 2.ev Neptün, 25 Şubat 10.ev Ay Süper / 28 Şubat 2.ev Merkür, 3.ev Uranüs, 12.ev Ay, 02 Mart 12.ev Plüto, 1.ev Venüs Dikkat)
Yükselen Balık
(Hafta boyu 1.ev Neptün, 25 Şubat 9.ev Ay Süper / 28 Şubat 1.ev Merkür, 2.ev Uranüs, 11.ev Ay, 02 Mart 11.ev Plüto, 12.ev Venüs Dikkat)
 
 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..