Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Şubat '22

 
Kategori
Astroloji
 

2 Mart Balık Yeniayı

2 Mart Çarşamba akşam saatlerinde Balık burcunda bir yeniay gerçekleşecek. Bireysel anlamda hayatımıza bazı fırsatları getirebilecek bu yeniay, bir yandan da güç odaklı davranışlar sebebiyle yaşanacak zorlukları işaret ediyor. 
Balık burcu merhameti ve ilhamı ifade eder. Jüpiter’in eşlik ettiği bu yeniayın Uranüs ile etkileşimi de, daha iyimser duygularla yeni bir şeyler yapma isteği uyandıracak.
Psikolojik çözümlemeleri, farkındalık geliştirmeye yönelik çalışmaları destekleyen bir enerji var. Su gruplarını (Balık, Yengeç, Akrep) olumlu etkileyecek bu yeniayda karşılaştığımız olaylar oldukça kadersel olacak. Haritasında destek olanlar için tesadüf gibi görünen tanışmalar yeniayın getireceklerinden.
Aynı zamanda Oğlak burcundaki zorlu yerleşim de yeniaya sert etkiler veriyor. Hem toplumsal hem de bireysel güç savaşları gündemde olacak. Olaylara objektif yaklaşamama, üstünlük kurma takıntısı ile hareket etme sebebiyle yaşanan olaylara şahit olacağız.
Balık burcunun gölgesi, gerçekleri görmezden gelme ve kurban rolüne bürünmektir. Bu yeniayda merhamet ve hırsın çatışması yaşanırken gerçekçi bakış açımızı kaybetmemeye çalışmalıyız.
Doğruların çok duyulmayacağı, geçmiş acılarımızı daha çok hissedeceğimiz bir süreç olabilir. İnandıklarımıza tutunup dışarıdaki kaosa kapılmadan devam etmek en doğrusu olacaktır. Jüpiter’in büyüten etkisini olumlu anlamda kullanmaya çalışalım.
Toplumsal olarak da Mart’ın ilk iki haftası ticari faaliyetler oldukça yavaşlayabilir. Denizlerle, sularla ilgili konular gündeme gelebilir.
27 Şubat-5 Mart, 30 Mayıs-5 Haziran, 1-7 Eylül, 1-7 Aralık arasında doğanlar ve 12 derece Balık burcunda önemli vurguları olanlar bu yeniaydan daha fazla etki alacaklar.
Yükselen burçlara göre alınacak etkiler de şu şekilde;
YÜKSELEN KOÇ
İş hayatındaki bazı pürüzleri sonlandırmak, yarım kalmış işleri tamamlamak gündemde. Maddi konularda bazı fırsatlarla karşılaşılabilir. Sezgilerin kuvvetli olacağı bu dönemde psikolojik süreçlere de daha çok odaklanılabilir.
YÜKSELEN BOĞA
Grupların, arkadaşlık ilişkilerinin ön plana çıkacağı bir yeniay süreci. İleri dönük planlarda hayalci olmamaya dikkat edilmeli. Yurt dışı bağlantılı işlerde pürüzler çıkabilir.
YÜKSELEN İKİZLER
İş hayatında karşılaşılacak fırsatlar, büyük riskler almadan değerlendirilmeli. Hesapta olmayan harcamalar gündeme gelebilir. Kadersel etkisi yoğun olan bitişler yaşanabilir.
YÜKSELEN YENGEÇ
Ticaret, eğitim ya da uzaklarla ilgili konularda olumlu gelişmeler yaşanabilir. Hayata bakış şekli daha merhametli olacak. İkili ilişkilerde karşı tarafı yönlendirmeye çalışmak gerilim yaratabilir.
YÜKSELEN ASLAN
Finansal durumların daha çok gündemde olacağı bir süreç. Sağlık konularıyla ilgilenmek gerekebilir. İş hayatında da bazı fırsatlarla karşılaşmak mümkün.
YÜKSELEN BAŞAK
İkili ilişkiler ve ortaklıklar bu dönemde ön plana çıkacak. Olayları daha farklı ele almak ve farklı davranmak isteyeceksiniz. Çocuklarla ilgili konularda daha tedbirli davranmak gerekebilir.
YÜKSELEN TERAZİ
İş yaşamında ve gündelik akışta yaşanacak gelişmeler gündemde olacak. Ailevi konulardaki sorunları gidermeye çalışacaksınız. Farkındalığı arttıran çalışmalara katılmak isteyebilirsiniz.
YÜKSELEN AKREP
İkili ilişkilerde ve aşk hayatında güzel fırsatlarla karşılaşılabilir. İlham gerektiren işlerde de olumlu sonuçlar alınabilir. Kardeşlerle ve yakın arkadaşlarla gerginlik yaşanabilir.
YÜKSELEN YAY
Evle ve ebeveynlerle ilgili konularda hareketlilik olacak. Sağlık sorunlarına yeni çözümler bulmak mümkün. Beklenmedik harcamalara karşı temkinli olunmalı.
YÜKSELEN OĞLAK
Yeni tanışmalar, anlaşmalar yaşayabilir, yaratıcı fikirler üretebilirsiniz. İletişimin hızlandığı bir dönem olacak. Yakın çevrenize karşı zorlayıcı olmamaya özen gösterin.
YÜKSELEN KOVA
Maddi konularda daha aktif olmak istenecek. Gayrimenkulle ilgili yatırımlar, projeler gündeme gelebilir. Gözden kaçan konular, net ifade edilmeyen fikirler kayıplara sebep olabilir.
YÜKSELEN BALIK
Kişisel seçimlerin ve girişimlerin ön plana çıkacağı bir dönem. Yeni bir eğitimle, anlaşmayla ya da fikirle ilgili adım atılabilir. Gruplar içinde iddialı davranışlardan uzak durmaya dikkat edilmeli.
Sevgilerimle,
Aslıhan Doktoroğlu
Astroloji ile ilgili bireysel danışmanlık için;
www.astrolojihan.com
Instagram/Facebook/Twitter @astrolojihan
 
Toplam blog
: 132
: 78
Kayıt tarihi
: 22.11.19
 
 

Astroloji konusunda düzenli yazılar paylaşıp, söyleşiler yapıp bir yandan da bireysel astroloji dan..