Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Nisan '12

 
Kategori
Mizah
 

2012 model 1 Nisan şakaları

2012 model 1 Nisan şakaları
 

Bugün 1 Nisan Dünya Şaka Günü. Her yıl olduğu gibi bu yılda birbirinden ilginç şakalar yapıldı. Kimi şaka yaparken kimiler şakalandı. İşte 2012 yılının gündeme oturan 1 Nisan şakaları... 

YGS'de sınav yeri şakası

Kastmonu’nun Tosya İlçesi’nde yaşayan YGS’ye giren Sedat T., sınav yerlerini Kastamonu ile Çankırı olarak işaretledi. Ancak ÖSYM’nin sınav giriş yeri olarak Hakkari yazılı olan belge göndermesi üzerine Sedat T., Tosya’dan Hakkari’ye gitti. Yapılan araştırmada, Sedat T.’nin, bilgilerini kendisinin şifresini bilen yakın arakadaşı İsmail K.’nın değiştirdiği ortaya çıktı. Sedat T. tam da 1 Nisan’da yapılan YGS sınavına arkadaşının şakası yüzünden Hakkaride girmek zorunda kaldı. 

Çarşı’dan 1 Nisan Şakası!

Kapalı tribünde bulunan Beşiktaşlı taraftarlar, maç başlamadan kısa bir süre önce ''Yönetim istifa'' diye tezahüratta bulundu. Bu durum, yeni seçilen yönetim ve Beşiktaşlı diğer taraftarlar arasında adeta şok etkisi yarattı. Diğer tribünler, kapalı tribünde bu şekilde bağıran taraftarlara tepki gösterdi. Ancak, kapalı tribünde bulunan taraftarların ''Şaka yaptık, 1 Nisan'' diye tezahürat yapmaları üzerine, tribünlerde gülüşmeler oldu. 

Anadolu Ajansından Hamilelik 5 aya inecek müjdesi

Anadolu Ajansı, 1 Nisan şakası olarak “Hamilelik süresi 5 aya indiriliyor!” şeklinde bir haber servis etti. Haberde hamilelikle ilgili çalışmayı yapan profesörün adı April First (Nisan 1), tıp dergisinin adı da Schwangerer Mann (Hamile Adam) olması dikkat çekiciydi. Haber sosyal medyada da konuşulan konulardan bir olurken, haberin 1 Nisan şakası olduğu anlaşıldı. 

Emniyet Müdürü’nden tatsız 1 Nisan şakası

Sivas İl Emniyet Müdürü Ahmet Kemal Seyhan, Sivas'ta görev yapan polislere ve gazetecilere 1 Nisan şakası yaptı. Emniyet Müdürü Ahmet Kemal Seyhan, Kızılırmak’a yolcu otobüsü düştüğü anonsu yaptırdı. Olayı telsizden duyan tüm ekipler ve gazeteciler olay yerine gitti. İl Emniyet Müdürü Ahmet Kemal Seyhan'ın olay yerine gelmesi ile bunun 1 Nisan şakası olduğu ortaya çıktı. Emniyet Müdürü Ahmet Kemal Seyhan, köprü yanında gazeteciler ile hatıra fotoğrafı çektirerek şakayı belgeledi. Müdür Seyhan, "Ekiplerimize de tatbikat olmuş oldu" dedi.

Canlı Yayında 1 Nisan şakası

Shopping Tv ekranlarında. Sunucu Özge Şenyürek yayını diğer sunucu Fatih Payat'a devrederken Payat aniden kalbini tuturak yere yığıldı.Acılar içinde kıvranan Payat'ın bu hali karşısında Özge Şenyürek ne yapacağını şaşırdı. Yayın ekibinden bir görevli de Payat'a yardıma geldi. Bir süre sonra yattığı yerden doğrulan Fatih Payat, Özge Şenyürek'e bunun 1 Nisan şakası olduğunu söyledi. Bu durum karşısında bir süre kendini toplamakta zorlanan Şenyürek, ardından canlı yayını devretti. 

Balıkesirspor Rıdvan Dilmen İle Anlaştı

Balıkesir Ajans Türk isimli E-gazete yayını yapan haber sitesi bugün çıktığı manşette ünlü spor adamı efsane futbolcu Rıdvan Dilmen'in Balıkesirspor'a teknik direktör olarak geleceğini, ancak bunun takımın Bank Asya 1. lig'e çıkması halinde gerçekleşeceğini, transfer bombasının şimdilik kamuoyundan gizli tutulduğu bildirildi. Sonra haber sitesi,bu güzel transfer haberini tüm Balıkesirlilere 1 Nisan şakası olarak sunuyoruz. cümlesiyle bitirdi. 

YGS Stresini Öğrenciler Polise '1 Nisan Şakası' Yaparak Attı

Kızılay Yüksel Caddesi İnsan Hakları Anıtı önünde toplanan bir grup, "Sınavlar inat, yaşasın hayat", "Eşit, parasız, anadilde eğitim" şeklinde slogan attı. Milli Eğitim Bakanlığı'na yürümek isteyen liseli gruba izin vermeyen polis ekipleri, Karanfil Sokağında barikat kurdu. "Milli Eğitim Bakanlığı'na yürüyoruz" yazılı pankart açan öğrenciler koşarak polis barikatını aşacaklarını belirtti. Ardından çevik kuvvet ekipleri de kasklarını takarak, müdahaleye hazırlandı ancak koşarak polis barikatına ilerleyenliseliler son anda durdu. Grubun "1 Nisan Şakaaa!" yazılı pankart açması üzerine herkes şaşkına döndü. 

Samsunsporlu futbolculara basından  şaka

Basın toplantısına katılan Murat ve Adem, açıklamalarının ardından bir basın mensubunun yaptığı 1 Nisan şakasıyla büyük şok yaşadılar. Bursaspor'un, Medical Park Antalyaspor ile yaptığı ve kazandığı maçta 7 yabancı oyuncu birden oynattığı ve hükmen yenik sayılacağı yönünde yapılan 1 Nisan şakası sonrası şoka giren Adem, ''Bariz hata yapılmışsa, bu emeklerimizin boşa gittiğini gösterir'' ifadesini kullandı. Futbolcuların kaygılandığı sırada basın mensubu, 1 Nisan tarihini hatırlatarak bunun şaka olduğunu söyledi. Konunun açıklığa kavuşmasının ardından iki futbolcu mutlu şekilde basın toplantısından ayrıldı.

Kıbrıs’ta 1 Nisan şakası

KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, bugün Kıbrıs'ta bazı gazetelerin Rum kesimi ile anlaşmaya varıldığı ile ilgili yazılarının 1 Nisan şakası olduğunu söyledi. 

Meclis’te 1 Nisan şakası

TBMM Genel Kurulu'nda, bazı yatırımlarda KDV muafiyeti getiren kanun teklifi üzerinde konuşan Kaplan'ın, kabineden 7 bakanın değişeceğini belirterek 1 Nisan şakası yapması Ak Partilileri güldürdü.

 
Toplam blog
: 138
: 10449
Kayıt tarihi
: 03.06.10
 
 

Müzik dinlemek (Türkçe Pop) ve futbol maçı (özellikle Beşiktaş maçları) izlemekten hoşlanıyorum. ..