Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Nisan '12

 
Kategori
Futbol
 

Avni Aker şikeyi beyaz atletle protesto etti

Avni Aker şikeyi beyaz atletle protesto etti
 

Trabzonsporlu taraftarlar sahaya atlet fırlattı


2010 - 2011 sezonunda Süper Lig'de büyük çekişme olmuş, Fenerbahçe ve Trabzonspor ligi aynı puanda bitirmişler ancak avarajla Fenerbahçe şampiyon olmuştu. Ligin bitiminden yaklaşık 1 ay sonra şike olayları nedeniyle  hepimizin bildiği üzere Fenerbahçe ve Trabzonspor başkanlarıı tutuklanmıştı. Trabzonspor başkanı Sadri Şener'e önce şartlı tahliye olarak yurt dışı yasağı getirilmiş ancak daha sonra bu yasak kalkmıştı. Buna karşın Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım'ın tutukluluk hali hala devam etmekte.

İşte geçen senenin 2 çekişmeli ve olaylı takımı dün Avni Aker'de karşı karşıya geldi ve maç 1-1 sona erdi. Ancak maçın skorundan çok Trabzonsporlu taraftarların protestosu ve çıkardıkları olaylar damgasını vurdu.

61.dakika show'u ile görmeye alışık olduğumuz Trabzonspor taraftarı bu kez İstanbul'un plakası olan 34. dakikada Fenerbahçe'yi geçen sene şike yaptığı gerekçesiyle ve 3 Temmuz'da yaşanan sürece ilişkin kendilerine haksızlık yapıldığını savunarak sahaya, ''Emeği ve alın terini'' simgeleyen beyaz atletlerini attılar. Sahaya atılan yabancı maddelerin temizlenmesi için oyuna 4 dakika ara verilirken, bu sırada Lig TV kameralarına Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel'in elindeki bıçak takıldı. Tribünlerden atılan bıçağı, deneyimli kaleci maçın 4. hakemine teslim etti.

Ayrıca  Bordo-Mavililer, Avni Aker Stadı'ndaki hoparlörlerden şarkıcı Nil Karaibrahimgil'in seslendirdiği "Organize İşler" parçasını çalarak, Sarı-Lacivertliler'e göndermede bulundu. Hatırlanacağı üzere ligin ilk yarısındaki Fenerbahçe - Trabzonspor maçı sonrasında Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Kazım Koyuncu'nun "hayde hayde" şarkısı çalınmış ve Bordo-Mavili camia bu göndermeye tepki göstermişti.

 

 
Toplam blog
: 138
: 10449
Kayıt tarihi
: 03.06.10
 
 

Müzik dinlemek (Türkçe Pop) ve futbol maçı (özellikle Beşiktaş maçları) izlemekten hoşlanıyorum. ..