Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

31 Aralık '14

 
Kategori
Yılbaşı
 

2015 yılbaşı mesajı

2015 yılbaşı mesajı
 

Bizler için bayram sosyalizmdir.


Yıl başlarında fizik ötesi güçlerden dilekte bulunmak, gerçekliğin toprağında filizlenmeyen içi boş hayaller ve beklentilerle avunmak biz devrimcilere göre değildir.

Bizler sunu çok iyi biliriz ki; - bizim somut gerçekliğin toprağında yeşeren dileklerimizi, düşlerimizi, göğün fethine çıkmayı göze alan cesur hayallerimizi gerçeğe dönüştürmek; sadece ve sadece bize, bizim örgütlü ve kararlı mücadelemize bağlıdır.

2015 yılında gündüzleri insanın insanı sömüremediği, geceleri aç yatılmayan, güçlünün değil, haklının ve halkın egemen olduğu, tüm insanlarımızın "bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine" yaşayabildiği... bir ülke, bir Ortadoğu ve bir dünyanın gerçeklik kazanması... her şeyden önce bize, söylediğimiz gibi bizim örgütlülüğümüze, hedeflerimizin netliğine, bu devrimci düşüncelerin işçi sınıfımız, gençlerimiz ve emekçi halklarımız arasında kökleşmesine, bizim mücadele kararlılığımıza ve bedel ödemeye hazır olmamıza bağlıdır.

2015'in, kavgamıza güç kazandırması, işçi sınıfımızın en etkili ve en vazgeçilmez aracı olan devrimci parti silahını kuşanması, ülkemizin üzerine çöken umutsuzluk ve çaresizliğin koyu karanlığının sokaklarda ve meydanlarda parçalanıp dağıtılması, umutsuzluğun öfkeye, öfkenin umuda dönüştürülmesi ve aydınlık bir geleceğe yürüyüşümüzün hız ve güç kazanması ellerimizdedir.

 

Yeni yılınız kutlu, cesur, umutlu, örgütlü, yorucu ve coşkulu olsun.

 

Formun Üstü

 · 

Formun Altı

 

 
Toplam blog
: 56
: 599
Kayıt tarihi
: 08.03.11
 
 

1948’de Tokat’ın Reşadiye ilçesine bağlı Bereketli köyünde doğdum. İlkokulu köyümde, ortaokulu Reşad..