Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Aralık '15

 
Kategori
Astroloji
 

21 - 27 Aralık 2015 Haftalık burç astroloji: 25 Aralık Yengeç ve Oğlaklar dikkat!

21 - 27 Aralık 2015 Haftalık burç astroloji: 25 Aralık Yengeç ve Oğlaklar dikkat!
 

haftalık burç


Haftanın en yoğun günü -5 katsayısıyla 25 Aralık Cuma günüdür. Bu günde Merkür, Venüs, Mars, Jüpiter ve Plüto düşük katsayıda olacaktır. Bu günde en olumsuz etkiyi Yengeç ve Oğlak burçları ile sembolize ettikleri şeyler alabilir. Yengeç burcunu sembolize eden vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular ile Oğlak burcunu sembolize eden ülkelerin Başkan, patron ve otorite sahipleri her türlü iletişim ve hizmetlerden, ticari konulardan, kurnaz ve hilekar kişilerden, sosyal ve siyasi konulardan, talepkar kişilerden, kendilerine göre yabancı ülke ve kültürlerden, uzak şehirlerden, hukuk ve yasalardan, fanatik ve sorumsuz kişilerden, abartılı davranışlardan, olumsuz değişimlerden, ölümcül ve yıkıcı olaylardan yada kişilerden olumsuz etkiler alabilirler. (Aralık 2015 burç) (haftalık burç)


25 Aralık Cuma
Merkür, Venüs, Jüpiter ve Plütondan olumsuz etki alacak ülke, grup ve kişiler

(Natal Güneşi ve Marsı Oğlak, Yengeç olanlar)
IMF, FED


IMF ve FED gibi para kuruluşlarının Güneşi Oğlak ve Marsı Yengeçde olduğundan bu kuruluşlar 25 Aralık Cuma günü Merkürü sembolize eden kurnaz kişilerden, Venüsü sembolize eden talepkar kişilerden, Jüpiteri sembolize eden fanatik ve sorumsuz kişilerden, Plütonu sembolize eden olumsuz ve yıkıcı değişimlerden en çok etki alabilecek kuruluşlardır. IMF ve FED'in haricinde Marsı Yengeç/Oğlak (yani askeri gücü) olan İngiltere, Afganistan, Mısır, Nijerya gibi ülkelerle BM (Birleşmiş Milletler) ile Güneşi Yengeç/Oğlak (yani ülkenin gençleri, liderleri) olan Amerika, Irak, İtalya da bir takım kurnaz, talepkar, fanatik ve olumsuz, ölümcül değişimlerden etkilenebilir. (haftalık burç) (Aralık astroloji)

Mars bütün bir hafta boyunca Terazi burcunda düşük katsayıda olup Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Akrep, Yay, Kova burçlarını da olumsuz etkileyebilir. Terazi burcunda düşük katsayıda olan Marsın etkisi en çok Aslan ve Kova burçlarını sembolize eden şeylerde hissedilebilinir. Aslan burcunu sembolize eden nüfuzlu kişiler, liderler, gençler, spekülatif konular (Borsa, altın, döviz, vs) ile Kova burcunu sembolize eden özgürlükçü kişiler ve gruplar, plan ve projeler, teknolojik konulara yönelik saldırılar ve zorlanmalar olabilir. Örneğin bu hafta da spekülatif konularla (Borsa, altın, döviz) ilgili zorlanmalar olabilir. (haftalık astroloji) (2015 Aralık burç)
 

Bütün bir hafta
Marsdan olumsuz etki alacak ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneşi ve Marsı Terazi, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Akrep, Yay, Kova olanlar)

Rusya, Japonya, Çin, Almanya, Fransa, İsrail, Filistin, Türkiye, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Yunanistan, Arnavutluk, Suriye, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Suudi Arabistan, Türkmenistan, Lübnan, Libya, Kuveyt / HDP, AKP, MHP / AB (Avrupa Birliği), NATO / PKK / Selahattin Demirtaş, Rusya Başkanı Putin, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, İngiltere Başbakanı David Cameron, İsrail Başbakanı Netanyahu, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, İran Başkanı Hasan Ruhani


Bütün bir hafta
Marsdan olumlu etki alacak ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Başak, Balık olanlar)

Belçika, Işid, İran, Yemen, İtalya, KKTC, Ermenistan, Ukrayna / PYD, DHKP-C

Marsdan olumsuz etki alan ülkeler arasında en olumsuz etkiyi Marsı yani askeri gücü Kova olan Rusya ve Libya ile Marsı Aslan olan Çin, İsrail, Suudi Arabistan, Kuveyt gibi ülkeler almaktadır. (Aralık astroloji) (Aralık 2015)

Yukardaki tabloda Marsdan olumsuz etki alacak ülke, grup ve kişiler Marsdan olumlu etki alacak ülke, grup ve kişilere karşı dikkat etmeleri gerekebilir. Örneğin Rusya, Libya, Suudi Arabistan gibi ülkeler Işide karşı daha dikkatli olmaları gerekebilir. Yada Rusyanın Ukrayna konusunda daha dikkatli olması gerekebilir. Türkiyenin de Işid, İran, Ermenistan gibi ülkeler ile PYD ve DHKP-C gibi örgütlere dikkat etmesi gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir. (2015 Aralık burç) (2015 haftalık burç)

23 Aralık Çarşamba günü de -4 katsayısıyla yoğun geçebilir. Bu günde Venüs, Mars, Jüpiter ve Plüto düşük katsayıda olacaktır. Mars, Jüpiter ve PLütonun olumsuz etkisinden en çok KOç ve Terazi burçları etkilenebilir. 23 Aralık günü Koç burcunu sembolize eden asker, polis ve güvenlik birimleri ile Terazi burcunu sembolize eden sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler ölümcül, yıkıcı ve saldırgan kişilerden olumsuz etkiler alabilirler. (2015 haftalık burç) (Aralık 2015)


23 Aralık
Mars, Jüpiter ve Plütondan olumsuz etki alacak ülke, grup ve kişiler
(Güneşi ve Marsı Koç, Terazi olanlar)

Suriye, NATO

Suriyenin içinde ölümcül ve yıkıcı olaylar olmaya devam edebilir. Ayrıca Nato da bir takım olumsuz değişimlerden olumsuz etkiler alabilir.

Bütün bu olumsuzluklara rağmen 24 Aralık Perşembe günü Satürn +4 katsayısı ile süper bir konumda olacaktır.


24 Aralık Perşembe günü
Satürnden olumlu etki alacak ülke, grup ve kişiler
(Marsı Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık olanlar)

Amerika, Rusya, Almanya, Fransa, Türkiye, Belçika, Işid, İran, Yemen, Suriye, Makedonya, Çin, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Filistin, İsrail, Suudi Arabistan, Kuveyt, Irak, Lübnan, İtalya, KKTC, Ermenistan, Ukrayna / NATO / HDP, AKP, CHP / PKK, PYD, DHKP-C / Başbakan Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Başkanı Putin, Devlet Bahçeli, Selahattin Demirtaş, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Almanya Başbakanı Angela Merkel, İran Başkanı Hasan Ruhani, PYD Başkanı Salih Müslim, İngiltere Başbakanı David Cameron, İsrail Başbakanı Netanyahu, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani

Yukardaki tablodan Satürnün dost düşman hemen hemen bütün ülkeleri olumlu etkilediği görülmektedir. Satürn bu ülke, grup ve kişilere bilhassa 24 Aralık günü disiplin, tedbir ve yeni organizasyonlar yapmayı verebilir. Yani başta Amerika, Rusya, Almanya, Fransa ve ülkemiz Türkiye olmak üzere yeni disiplinli organizasyonlar olabilir. Bir yandan da Işid, PKK, PYD ve DHKP-C gibi terör gruplarında da yeni disiplinli çalışmalar ve yeni tedbirler alınabilir. Sizin de Natal Marsınız Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık burçlarından birindeyse Satürn hangi evinizde bulunuyorsa hayatınızın o alanında yeni disiplinli çalışmalar yapma olanağı bulabilirsiniz. (Aralık 2015)

Olaylara sırasıyla bakarsak 23 Aralık günü Suriye içindeki ölümcül ve yıkıcı olaylar devam edebilir. 24 Aralık günü hem Işid hem de dünyanın belli başlı ülkeleri yeni tedbirler alabilir ve çalışmalar yapabilir. Ertesi günü yani 25 Aralık Cuma günü ise Yengeç burcunu sembolize eden vatani konularda, Oğlak burcunu sembolize eden ülkelerin Başkan, patron ve otorite sahiplerinde olumsuz ve yıkıcı değişimler söz konusu olabilir. Bu durumdan bilhassa IMF ve FED olumsuz etki alabileceği gibi Marsı Yengeç ve Oğlak burcundan olan ülkeler (İngiltere, Afganistan, Mısır, Nijerya gibi ülkelerle BM (Birleşmiş Milletler)) ile Güneşi Yengeç ve Oğlak burcundan olan ülkeler (Amerika, Irak, İtalya) olumsuz etki alabilir. (Aralık 2015 burç)

 

Yükselen Burcunuz ve devamı için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz:

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2015/12/21-27-aralk-2015-haftalk-burc-astroloji.html


Yükselen Koç (6, 7, 8, 10.ev Dikkat, 24 Aralık 9.ev Süper)
Yükselen Boğa (5, 6, 7, 9.ev Dikkat, 24 Aralık 8.ev Süper)
Yükselen İkizler (4, 5, 6, 8.ev Dikkat, 24 Aralık 7.ev Süper)
Yükselen Yengeç (3, 4, 5, 7.ev Dikkat, 24 Aralık 6.ev Süper)
Yükselen Aslan (2, 3, 4, 6.ev Dikkat, 24 Aralık 5.ev Süper)
Yükselen Başak (1, 2, 3, 5.ev Dikkat, 24 Aralık 4.ev Süper)
Yükselen Terazi (12, 1, 2, 4.ev Dikkat, 24 Aralık 3.ev Süper)
Yükselen Akrep (11, 12, 1, 3.ev Dikkat, 24 Aralık 2.ev Süper)
Yükselen Yay (10, 11, 12, 2.ev Dikkat, 24 Aralık 1.ev Süper)
Yükselen Oğlak (9, 10, 11, 1.ev Dikkat, 24 Aralık 12.ev Süper)
Yükselen Kova (8, 9, 10, 12.ev Dikkat, 24 Aralık 11.ev Süper)
Yükselen Balık (7, 8, 9, 11.ev Dikkat, 24 Aralık 10.ev Süper)
  

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..