Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Ocak '13

 
Kategori
Astroloji
 

21-27 Ocak: 26 Ocak Cumartesi yoğun bir gün!

21-27 Ocak: 26 Ocak Cumartesi yoğun bir gün!
 

Astroloji


Bu hafta Mars ve Neptünün yanı sıra Venüs de Oğlak burcunda kötü konuma geçiyor. Venüs demek para ve ikili ilişkiler demek. Venüsün bu kötü konumundan Oğlak burcunu sembolize eden her şey negatif yönde etkilenebilir. Yani başkan ve patron konumundaki kişiler Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri kötü yönde etkilenebilirler. Başkan ve patron konumundaki kişiler para konularında açgözlü insanlarla karşı karşıya kalabilirler; ikili ilişkiler, ortaklık ve diplomatik konularda da kendi isteklerine düşkün, iradesiz insanlar yüzünden güç durumda kalabilirler.

Marsın Kova burcundaki kötü konumu bütün bir hafta boyunca yine devam edecek. Bir süredir Kova burcunu sembolize eden her şey yani insanlık ve demokrasi adına uğraşan kişiler, çeşitli gruplar ve organizasyonlar saldırı ve tehdit altındaydı. Bu durum bu hafta da devam ediyor. Ayrıca bilim ve teknolojiyle ilgili konular da saldırı ve tehdit altında olabilir (Hacker saldırıları, dijital bilgilerin güvenliği, vs).  

Uranüs bu hafta da Koç burcunda iyi konumda olduğundan Koç burcunu sembolize eden askeri ve savunma alanlarında olumlu bilimsel ve teknolojik gelişmeler devam edebilir. Özgün ve objektif savunma yöntemleri geliştirilebilinir. Uranüsü simgeleyen insanlık ve demokrasi adına uğraşanlar, çeşitli grup ve organizasyonlar da Koç burcunu sembolize eden polis ve güvenlik birimlerine destek verebilir. Ancak Koç burcunun yöneticisi Marsın Kova burcunda yani Uranüsün yöneticisi olduğu burçda kötü konumda olması yüzünden aynı şekilde geri dönmeyebilir. Örneğin insanlık ve demokrasi adına uğraşanların, çeşitli grup ve organizasyonların güvenlik birimlerine verdiği olumlu destek başka grup ve organizasyonların zararına yönlendirilebilinir. Ya da savunma alanındaki bilimsel ve teknolojik gelişmeler başka bilimsel ve teknolojik gelişmeleri tehdit etmek için kullanılabilinir.

Neptün de geçen haftadan beri Balık burcunda kötü konumda olduğundan bu hafta da Çarşamba, Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri Balık burcunu sembolize eden herşey olumsuz etki altında. Büyük kurum ve kuruluşlar (hastane, hapishane, özel yada kamu kurum ve kuruluşları, vs) içersinde aldatıcı ve bulanık olaylar, aldanmalar,belirsizlik ve karışıklıklar olabilir. Hayırsever kurum ve kuruluşlar içerisinde de aşırı duyarlılık, endişe, kuruntu ve hayalkırıklıkları ortaya çıkabilir. 

Marsın yanı sıra Merkür de Kova burcunda Cumartesi ve Pazar günleri kötü konumda olduğundan insanlık ve demokrasi adına uğraşanlar, çeşitli grup ve organizasyonlar kurnazlık ve hilekarlıklarla da karşı karşıya kalabilirler. Teknolojiyle ilgili konularda da hilekarlık ve sahtekarlıklar olabilir.

Ay Yengeç burcunda Cumartesi kötü konumda olduğundan ülke genelinde vatansever insanların aşırı duyarlı ve güvensiz olacakları bir gün. Üretken yada üretimle uğraşan kişilerin de üretkenliklerinin düşük olduğu bir gün.

Satürn de Akrep burcunda Cumartesi günü kötü konumda olduğundan gizli saklı işlerle uğraşanların engel ve yasaklarla karşı karşıya kalacakları bir gün. Bankacılık işlemleri, ortak paralar, borçlar, vergiler konularında da bir takım engelleyici yada baskı yaratacak kararların alınabileceği bir gün olabilir. Ayrıca her türlü yenilik ve kaynaşmalara kuşku ile yaklaşılabilinir. Yada yapılacak yenilikler bunalım yaratabilir.

Özetlersek, 26 Ocak Cumartesi günü Ay Yengeç'de, Merkür Kova'da, Venüs Oğlak'da, Mars Kova'da, Satürn Akrep'de, Neptün Balık'da kötü konumda olduğundan yoğun bir gün olacağa benziyor. Hepimize kolay gelsin !

Kişisel olarak burçları Yükselen Burçlara göre yorumlamak daha doğru olduğundan Aşağıda Yükselenlere göre 21 - 27 Ocak haftasını veriyorum:

Not: Bazı evlere maksimum 3 burç düşebildiğinden ve doğduğumuz andan itibaren bu burçlar sırayla aktif olduklarından evlerin burçlarında bazı kaymalar olabilir. Birebir yorum için kişiye özel harita çıkartılmalıdır.

Yükselen Koç

Uranüs 1.evde Bütün bir hafta çok iyi : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında özgün ve objektif olmak.

AY 4.evde Cts kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında ruh haline göre davranmak, değişkenlik, tembellik, aşırı duyarlılık ve güvensizlik.

Satürn  8.evde Cts kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında korku, karamsarlık ve bunalım.

Venüs 10.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, üşengeçlik, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük.

Mars 11.evde bütün bir hafta kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda sabırsızlık, bildiğini okumak, tehditkar ve zorlayıcı olmak, saldırganlık, kabalık, düşüncesizlik, ben merkezcilik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Merkür 11.evde Cts, Pazar kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda sinirlilik, huzursuzluk, yüzeysellik, sebatsızlık, dik kafalılık, kurnazlık ve hilekarlık.

Neptün 12.evde Çrş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında kolay etkilenmek (aşırı duyarlı olmak), aldatan veya aldatılan konumunda olmak, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, düşüncesizlik, bulanıklık, nedensiz korkular, endişe, kuruntu ve hayalkırıklıkları.

Yükselen Boğa

Ay 3.evde Cts kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında ruh haline göre davranmak, değişkenlik, tembellik, aşırı duyarlılık ve güvensizlik.

Satürn 7.evde Cts kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında korku, karamsarlık ve bunalım.

Venüs 9.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, üşengeçlik, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük.

Mars 10.evde bütün bir hafta kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında sabırsızlık, bildiğini okumak, tehditkar ve zorlayıcı olmak, saldırganlık, kabalık, düşüncesizlik, ben merkezcilik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Merkür 10.evde Cts, Pazar kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında sinirlilik, huzursuzluk, yüzeysellik, sebatsızlık, dik kafalılık, kurnazlık ve hilekarlık.

Neptün 11.evde Çrş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda kolay etkilenmek (aşırı duyarlı olmak), aldatan veya aldatılan konumunda olmak, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, düşüncesizlik, bulanıklık, nedensiz korkular, endişe, kuruntu ve hayalkırıklıkları.

Uranüs 12.evde Bütün bir hafta süper çok iyi : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında özgün ve objektif olmak.

Yükselen İkizler

Ay 2.evde Cts kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarımız, mal-mülk konularında ruh haline göre davranmak, değişkenlik, tembellik, aşırı duyarlılık ve güvensizlik.

Satürn 6.evde Cts kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında korku, karamsarlık ve bunalım.

Venüs 8.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, üşengeçlik, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük.

Mars 9.evde bütün bir hafta kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında sabırsızlık, bildiğini okumak, tehditkar ve zorlayıcı olmak, saldırganlık, kabalık, düşüncesizlik, ben merkezcilik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Merkür 9.evde Cts, Pazar kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında sinirlilik, huzursuzluk, yüzeysellik, sebatsızlık, dik kafalılık, kurnazlık ve hilekarlık.

Neptün 10.evde Çrş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında kolay etkilenmek (aşırı duyarlı olmak), aldatan veya aldatılan konumunda olmak, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, düşüncesizlik, bulanıklık, nedensiz korkular, endişe, kuruntu ve hayalkırıklıkları.

Uranüs 11.evde Bütün bir hafta çok iyi : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda özgün ve objektif olmak.

Yükselen Yengeç

Ay 1.evde Cts kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında ruh haline göre davranmak, değişkenlik, tembellik, aşırı duyarlılık ve güvensizlik.

Satürn 5.evde Cts kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında korku, karamsarlık ve bunalım.

Venüs 7.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, üşengeçlik, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük.

Mars 8.evde bütün bir hafta kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında sabırsızlık, bildiğini okumak, tehditkar ve zorlayıcı olmak, saldırganlık, kabalık, düşüncesizlik, ben merkezcilik,
kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Merkür 8.evde Cts, Pazar kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında sinirlilik, huzursuzluk, yüzeysellik, sebatsızlık, dik kafalılık, kurnazlık ve hilekarlık.

Neptün 9.evde Çrş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında kolay etkilenmek (aşırı duyarlı olmak), aldatan veya aldatılan konumunda olmak, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, düşüncesizlik, bulanıklık, nedensiz korkular, endişe, kuruntu ve hayalkırıklıkları.

Uranüs 10.evde Bütün bir hafta çok iyi : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında özgün ve objektif olmak.

Yükselen Aslan

Satürn 4.evde Cts kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında korku, karamsarlık ve bunalım.

Venüs 6.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, üşengeçlik, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük.

Mars 7.evde bütün bir hafta kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında sabırsızlık, bildiğini okumak, tehditkar ve zorlayıcı olmak, saldırganlık, kabalık, düşüncesizlik, ben merkezcilik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Merkür 7.evde Cts, Pazar kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında sinirlilik, huzursuzluk, yüzeysellik, sebatsızlık, dik kafalılık, kurnazlık ve hilekarlık.

Neptün 8.evde Çrş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında kolay etkilenmek (aşırı duyarlı olmak), aldatan veya aldatılan konumunda olmak, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, düşüncesizlik, bulanıklık, nedensiz korkular, endişe, kuruntu ve hayalkırıklıkları.

Uranüs 9.evde Bütün bir hafta çok iyi : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında özgün ve objektif olmak.

Ay 12.evde Cts kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında ruh haline göre davranmak, değişkenlik, tembellik, aşırı duyarlılık ve güvensizlik.

Yükselen Başak

Satürn 3.evde Cts kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında korku, karamsarlık ve bunalım.

Venüs 5.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, üşengeçlik, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük.

Mars 6.evde bütün bir hafta kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında sabırsızlık, bildiğini okumak, tehditkar ve zorlayıcı olmak, saldırganlık, kabalık, düşüncesizlik, ben merkezcilik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Merkür 6.evde Cts, Pazar kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında sinirlilik, huzursuzluk, yüzeysellik, sebatsızlık, dik kafalılık, kurnazlık ve hilekarlık.

Neptün 7.evde Çrş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında kolay etkilenmek (aşırı duyarlı olmak), aldatan veya aldatılan konumunda olmak, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, düşüncesizlik, bulanıklık, nedensiz korkular, endişe, kuruntu ve hayalkırıklıkları.

Uranüs 8.evde Bütün bir hafta çok iyi : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında özgün ve objektif olmak.

Ay 11.evde Cts kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda ruh haline göre davranmak, değişkenlik, tembellik, aşırı duyarlılık ve güvensizlik.

Yükselen Terazi

Satürn 2.evde Cts kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarımız, mal-mülk konularında korku, karamsarlık ve bunalım.

Venüs 4.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, üşengeçlik, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük.

Mars 5.evde bütün bir hafta kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında sabırsızlık, bildiğini okumak, tehditkar ve zorlayıcı olmak, saldırganlık, kabalık, düşüncesizlik, ben merkezcilik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Merkür 5.evde Cts, Pazar kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında sinirlilik, huzursuzluk, yüzeysellik, sebatsızlık, dik kafalılık, kurnazlık ve hilekarlık.

Neptün 6.evde Çrş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında kolay etkilenmek (aşırı duyarlı olmak), aldatan veya aldatılan konumunda olmak, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, düşüncesizlik, bulanıklık, nedensiz korkular, endişe, kuruntu ve hayalkırıklıkları.

Uranüs 7.evde Bütün bir hafta çok iyi : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında özgün ve objektif olmak.

Ay 10.evde Cts kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında ruh haline göre davranmak, değişkenlik, tembellik, aşırı duyarlılık ve güvensizlik.

Yükselen Akrep

Satürn 1.evde Cts kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında korku, karamsarlık ve bunalım.

Venüs 3.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, üşengeçlik, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük.

Mars 4.evde bütün bir hafta kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında sabırsızlık, bildiğini okumak, tehditkar ve zorlayıcı olmak, saldırganlık, kabalık, düşüncesizlik, ben merkezcilik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Merkür 4.evde Cts, Pazar kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında sinirlilik, huzursuzluk, yüzeysellik, sebatsızlık, dik kafalılık, kurnazlık ve hilekarlık.

Neptün 5.evde Çrş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında kolay etkilenmek (aşırı duyarlı olmak), aldatan veya aldatılan konumunda olmak, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, düşüncesizlik, bulanıklık, nedensiz korkular, endişe, kuruntu ve hayalkırıklıkları.

Uranüs 6.evde Bütün bir hafta çok iyi : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında özgün ve objektif olmak. (Örneğin sağlık konusunda hasta olan kişiler alışılmışın dışında tedavi yöntemleri ile iyileşebilirler.)

Ay 9.evde Cts kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında ruh haline göre davranmak, değişkenlik, tembellik, aşırı duyarlılık ve güvensizlik.

Yükselen Yay 

Venüs 2.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarımız, mal-mülk konularında kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, üşengeçlik, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük. (Para konularında kararsız ve iradesiz olunabilinir. Bu yüzden müsriflik yapabilirsiniz.)

Mars 3.evde bütün bir hafta kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında sabırsızlık, bildiğini okumak, tehditkar ve zorlayıcı olmak, saldırganlık, kabalık, düşüncesizlik, ben merkezcilik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Merkür 3.evde Cts, Pazar kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında sinirlilik, huzursuzluk, yüzeysellik, sebatsızlık, dik kafalılık, kurnazlık ve hilekarlık.

Neptün 4.evde Çrş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında kolay etkilenmek (aşırı duyarlı olmak), aldatan veya aldatılan konumunda olmak, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, düşüncesizlik, bulanıklık, nedensiz korkular, endişe, kuruntu ve hayalkırıklıkları.

Uranüs 5.evde Bütün bir hafta çok iyi : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında özgün ve objektif olmak.

Ay 8.evde Cts kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında ruh haline göre davranmak, değişkenlik, tembellik, aşırı duyarlılık ve güvensizlik.

Satürn 12.evde Cts kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında korku, karamsarlık ve bunalım. (Gizli düşmanlarından zarar görebilirler.)

Yükselen Oğlak

Venüs 1.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, üşengeçlik, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük. (Başkaları üzerinde iradesiz bir izlenim bırakabilirsiniz)

Mars 2.evde bütün bir hafta kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarımız, mal-mülk konularında sabırsızlık, bildiğini okumak, tehditkar ve zorlayıcı olmak, saldırganlık, kabalık, düşüncesizlik, ben merkezcilik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Merkür 2.evde Cts, Pazar kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarımız, mal-mülk konularında sinirlilik, huzursuzluk, yüzeysellik, sebatsızlık, dik kafalılık, kurnazlık ve hilekarlık. (Para kazanmak için kurnazlık yapmak zorunda kalabilirsiniz.)

Neptün 3.evde Çrş, Cuma, Cts, Pazar kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında kolay etkilenmek (aşırı duyarlı olmak), aldatan veya aldatılan konumunda olmak, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, düşüncesizlik, bulanıklık, nedensiz korkular, endişe, kuruntu ve
hayalkırıklıkları.

Uranüs 4.evde Bütün bir hafta çok iyi : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında özgün ve objektif olmak.

Ay 7.evde Cts kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında ruh haline göre davranmak, değişkenlik, tembellik, aşırı duyarlılık ve güvensizlik.

Satürn 11.evde Cts kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda korku, karamsarlık ve bunalım. (Arkadaş ve tanıdıklarınızdan bunalabilirsiniz.)

Yükselen Kova

Mars 1.evde bütün bir hafta kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında sabırsızlık, bildiğini okumak, tehditkar ve zorlayıcı olmak, saldırganlık, kabalık, düşüncesizlik, ben merkezcilik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük. (Yaralanmalar, berelenmeler gibi tehlikeli durumlar ortaya çıkabilir. Dikkatli olun !)

Merkür 1.evde Cts, Pazar kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında sinirlilik, huzursuzluk, yüzeysellik, sebatsızlık, dik kafalılık, kurnazlık ve hilekarlık.

Neptün 2.evde Çrş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarımız, mal-mülk konularında kolay etkilenmek (aşırı duyarlı olmak), aldatan veya aldatılan konumunda olmak, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, düşüncesizlik, bulanıklık, nedensiz korkular, endişe, kuruntu ve
hayalkırıklıkları.

Uranüs 3.evde Bütün bir hafta çok iyi : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında özgün ve objektif olmak. (Özgün fikirler ortaya atabilirsiniz. Bilimsel fikirler de ortaya çıkabilir.)

Ay 6.evde Cts kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında ruh haline göre davranmak, değişkenlik, tembellik, aşırı duyarlılık ve güvensizlik.

Satürn 10.evde Cts kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında korku, karamsarlık ve bunalım.

Venüs 12.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında  kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, üşengeçlik, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük. (Sıkıntı ve sorunlar karşısında kararsız kalabilirsiniz. Gizli düşmanlarınızın açgözlülüğü sizi olumsuz etkileyebilir.)

Yükselen Balık

Neptün 1.evde Çrş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında kolay etkilenmek (aşırı duyarlı olmak), aldatan veya aldatılan konumunda olmak, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, düşüncesizlik, bulanıklık, nedensiz korkular, endişe, kuruntu ve hayalkırıklıkları. (Yeni başlangıçlar hayalkırıklığı yaratabilir)

Uranüs 2.evde Bütün bir hafta çok iyi : Para, maddi-manevi kaynaklarımız, mal-mülk konularında özgün ve objektif olmak. (Kendinize özgü, değişik, alışılmışın dışında para kazanma yolları bulabilirsiniz.)

Ay 5.evde Cts kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında ruh haline göre davranmak, değişkenlik, tembellik, aşırı duyarlılık ve güvensizlik.

Satürn 9.evde Cts kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında korku, karamsarlık ve bunalım. (Hukuk ve yasalar yüzünden bunalabilirsiniz.)

Venüs 11.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, üşengeçlik, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük.

Mars 12.evde bütün bir hafta kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında sabırsızlık, bildiğini okumak, tehditkar ve zorlayıcı olmak, saldırganlık, kabalık, düşüncesizlik, ben merkezcilik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük. (Sıkıntı ve sorunlarınız, gizli düşmanlarınız sizi zorlayabilir)

Merkür 12.evde Cts, Pazar kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında sinirlilik, huzursuzluk, yüzeysellik, sebatsızlık, dik kafalılık, kurnazlık ve hilekarlık. (Gizli düşmanlarınızın hilekarlıklarına karşı dikkatli olun.) 

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..