Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Ocak '13

 
Kategori
Astroloji
 

28 Ocak - 03 Şubat: Bütün burçlar için yoğun bir hafta!

28 Ocak - 03 Şubat: Bütün burçlar için yoğun bir hafta!
 

Astroloji


Bir süredir Marsın Kova burcunda kötü konumda olduğunu ifade etmiştik. Gerçekten de Paris'de PKK yanlısı 3 kadının öldürülmesi, 18 Ocak'da bazı avukatların polisin yaptığı bir operasyon sonucu gözaltına alınması, bu gözaltıları protesto etmek amaçlı Çağlayan adliyesinde polis ile bazı avukatlar arasında çıkan arbede Marsın Kova burcundaki etkisinden sadece birkaçı. Sonuçta bu olaylar, Kova burcunu temsilen insanlık ve demokrasi adına uğraşanları kötü yönde etkilemekte.

Marsın Kova burcundaki kötü konumu bu hafta da Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri sürmekte. Kova burcunu sembolize eden insanlık ve demokrasi adına uğraşanlar, çeşitli grup ve organizasyonlar saldırı ve tehditlerle karşı karşıya kalabilirler. Ayrıca bilim ve teknolojik konularda da saldırı ve tehditler oluşabilir.

Marsın yanı sıra Güneş de Kova burcunda Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri kötü konuma geçiyor. İnsanlık ve demokrasi adına uğraşanlar Güneşi sembolize eden bir takım nüfuzlu insanlardan da gurur, kibir ve egoistlik yüzünden zarar görebilirler. Yani gururlu, kibirli, egoist ve sadece kendini düşünen insanlar insanlık ve demokrasi adına uğraşanlara, çeşitli grup ve organizasyonlara zarar verebilirler. Ayrıca bilimsel ve teknolojik konularda da işinin ehli olmayan, yetersiz ve gösteriş düşkünü kişiler ortaya çıkabilir. Yada bir takım egoist kişiler bilimsel ve teknolojik gelişmelere zarar vermeye çalışabilir.

Merkür de Kova burcunda Pazartesi ve Salı günleri kötü konumda olduğundan bu günlerde insanlık ve demokrasi adına uğraşanlar, çeşitli grup ve organizasyonlar her türlü hile ve kurnazlıklara karşı hazırlıklı olmalılar. Ayrıca bilimsel ve teknolojik konularda da çeşitli hilekarlıklar olabilir.

Her ne kadar Kova burcu Güneş, Merkür ve Mars'dan kötü etkiler alsa da Kova burcunun yöneticisi Uranüs Koç burcunu iyi yönde etkilemeye devam ediyor. Uranüs özellikle Pazartesi ve Cuma günleri haftanın en iyi konumunda olacak. Bu günlerde askeri ve savunma alanlarında yeni teknolojik gelişmeler olabilir; geleceğe yönelik yeni projeler gündeme gelebilir. Savunma ve güvenlik alanlarında özgün çalışmalar yapılabilinir. Ancak savunma ve güvenlik alanında yapılacak bilimsel ve teknolojik çalışmalar başka bilimsel ve teknolojik aletleri yada grupları olumsuz yönde etkileyebilir. Aynı şey insanlık ve demokrasi adına uğraşanlar için de geçerli; yani bazı grup ve organizasyonlar başka grup ve organizasyonları, insanlık ve demokrasi adına uğraşanları olumsuz yönde etkileyebilir. Örneğin 21 Ocak'da askeri ve savunma alanını ilgilendiren Patriot füzelerinin gelişini protesto edenler gibi. 

Venüs Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma Oğlak burcunda Cumartesi de Kova burcunda kötü konumda olduğundan önce patron ve başkan konumundaki kişiler daha sonra da insanlık ve demokrasi adına uğraşanlar kötü etkilenebilir. Yani hafta içi patron ve başkan konumundaki kişiler ile Cumartesi günü insanlık ve demokrasi adına uğraşanlar para ve ikili ilişkiler konularında açgözlü, kararsız, iradesiz, kendi isteklerine düşkün insanlarla karşı karşıya kalabilirler. Para kayıpları olabilir; ikili ilişkiler, iş ortaklıkları, diplomatik konularda kararsız, kendi isteklerine düşkün insanlar problem yaratabilir.

Oğlak burcunun yöneticisi Satürn Venüsden almış olduğu negatif etkileri Akrep burcunu sembolize eden şeylere yöneltiyor. Yani Pazartesi, Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri Akrep burcunu sembolize eden gizli saklı işlerle uğraşanlar (Dedektifler, ajanlar, gizli örgütler, vs.) engel ve yasaklarla karşı karşıya kalabilirler. Bu günlerde olabilecek yenilik ve dönüşümlere korku ve kuşku ile yaklaşılabilinir. Çeşitli vergiler, ortak paralar, bankacılık konularında kısıtlamalar, bunalımlar olabilir. Akrep burcu yeraltı faaliyetlerini de temsil ettiğinden bu günlerde yeraltı katmanlarında Satürnün etkisi ile bir baskı da olabilir. Bu baskı sonucu irili ufaklı depremler ortaya çıkabilir.

Ay da Pazar günü Akrep burcunda kötü konumda olduğundan ülke genelinde vatansever insanlar gizli saklı işlerle uğraşanlara karşı aşırı duyarlı olabilirler. Ayrıca üretimle uğraşan kişilerin vergi, borç, ortak paralar ve bankacılık konularına karşı aşırı güvensiz olacakları bir gün.

Neptün bir süredir Balık burcunda kötü konumdaydı bu hafta da Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri kötü konumda olmaya devam ediyor. Balık burcunu sembolize eden her şey yani Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayırsever kurumlar kötü yönde etkilenebilirler. Büyük kurum ve kuruluşlar içinde aldatıcı, bulanık olaylar, belirsizlik ve karışıklık olabilir. Hayırsever kurumlar içinde de nedensiz korkular, kuruntu yada hayalkırıklıkları olabilir. Örneğin hayvan hakları ile ilgili korku ve kuşkular yada bir süredir gıda sektöründeki şirketlerle ilgili olumsuz ve şaibeli haberlerin çıkması: İçtiğimiz suyun yada yediğimiz şeylerin sağlıksız oluşuyla ilgili haberler hep Balık burcunun kötü konumda olduğu dönemlere denk geliyor.

Kişisel olarak burçları Yükselen Burçlara göre yorumlamak daha doğru olduğundan Aşağıda Yükselenlere göre 28 Ocak - 03 Şubat haftasını veriyorum:

Not: Bazı evlere maksimum 3 burç düşebildiğinden ve doğduğumuz andan itibaren bu burçlar sırayla aktif olduklarından evlerin burçlarında bazı kaymalar olabilir. Birebir yorum için kişiye özel harita çıkartılmalıdır.

Yükselen Koç

Uranüs 1.evde Pzt, Cuma çok iyi : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında özgün ve objektif olmak.

AY 8.evde Pazar kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında ruh haline göre davranmak, değişkenlik, tembellik, aşırı duyarlılık ve güvensizlik.

Satürn  8.evde Pzt, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında korku, karamsarlık ve bunalım.

Venüs 10.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, üşengeçlik, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük.

Güneş 11.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda ego, gurur, kibir, egoistlik, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, baskınlık.

Merkür 11.evde Pzt, Salı kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda sinirlilik, huzursuzluk, yüzeysellik, sebatsızlık, dik kafalılık, kurnazlık ve hilekarlık.

Venüs 11.evde Cts kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, üşengeçlik, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük.

Mars 11.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda sabırsızlık, bildiğini okumak, tehditkar ve zorlayıcı olmak, saldırganlık, kabalık, ben merkezcilik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Neptün 12.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında kolay etkilenmek (aşırı duyarlı olmak), aldatan veya aldatılan konumunda olmak, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, düşüncesizlik, bulanıklık, nedensiz korkular, endişe, kuruntu ve hayalkırıklıkları.

Yükselen Boğa

Ay 7.evde Pazar kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında ruh haline göre davranmak, değişkenlik, tembellik, aşırı duyarlılık ve güvensizlik.

Satürn 7.evde Pzt, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında korku, karamsarlık ve bunalım.

Venüs 9.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, üşengeçlik, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük.

Güneş 10.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında ego, gurur, kibir, egoistlik, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, baskınlık.

Merkür 10.evde Pzt, Salı kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında sinirlilik, huzursuzluk, yüzeysellik, sebatsızlık, dik kafalılık, kurnazlık ve hilekarlık.

Venüs 10.evde Cts kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, üşengeçlik, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük.

Mars 10.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında sabırsızlık, bildiğini okumak, tehditkar ve zorlayıcı olmak, saldırganlık, kabalık, ben merkezcilik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Neptün 11.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda kolay etkilenmek (aşırı duyarlı olmak), aldatan veya aldatılan konumunda olmak, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, düşüncesizlik, bulanıklık, nedensiz korkular, endişe, kuruntu ve hayalkırıklıkları.

Uranüs 12.evde Pzt, Cuma çok iyi : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında özgün ve objektif olmak.

Yükselen İkizler

Ay 6.evde Pazar kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında ruh haline göre davranmak, değişkenlik, tembellik, aşırı duyarlılık ve güvensizlik.

Satürn 6.evde Pzt, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında korku, karamsarlık ve bunalım.

Venüs 8.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, üşengeçlik, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük.

Güneş 9.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında ego, gurur, kibir, egoistlik, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, baskınlık.

Merkür 9.evde Pzt, Salı kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında sinirlilik, huzursuzluk, yüzeysellik, sebatsızlık, dik kafalılık, kurnazlık ve hilekarlık.

Venüs 9.evde Cts kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, üşengeçlik, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük.

Mars 9.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında sabırsızlık, bildiğini okumak, tehditkar ve zorlayıcı olmak, saldırganlık, kabalık, ben merkezcilik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Neptün 10.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında kolay etkilenmek (aşırı duyarlı olmak), aldatan veya aldatılan konumunda olmak, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, düşüncesizlik, bulanıklık, nedensiz korkular, endişe, kuruntu ve hayalkırıklıkları.

Uranüs 11.evde Pzt, Cuma çok iyi : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda özgün ve objektif olmak.

Yükselen Yengeç

Ay 5.evde Pazar kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında ruh haline göre davranmak, değişkenlik, tembellik, aşırı duyarlılık ve güvensizlik.

Satürn 5.evde Pzt, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında korku, karamsarlık ve bunalım.

Venüs 7.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, üşengeçlik, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük.

Güneş 8.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında ego, gurur, kibir, egoistlik, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, baskınlık.

Merkür 8.evde Pzt, Salı kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında sinirlilik, huzursuzluk, yüzeysellik, sebatsızlık, dik kafalılık, kurnazlık ve hilekarlık.

Venüs 8.evde Cts kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, üşengeçlik, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük.

Mars 8.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında sabırsızlık, bildiğini okumak, tehditkar ve zorlayıcı olmak, saldırganlık, kabalık, ben merkezcilik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Neptün 9.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında kolay etkilenmek (aşırı duyarlı olmak), aldatan veya aldatılan konumunda olmak, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, düşüncesizlik, bulanıklık, nedensiz korkular, endişe, kuruntu ve hayalkırıklıkları.

Uranüs 10.evde Pzt, Cuma çok iyi : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında özgün ve objektif olmak.

Yükselen Aslan

Ay 4.evde Pazar kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında ruh haline göre davranmak, değişkenlik, tembellik, aşırı duyarlılık ve güvensizlik.

Satürn 4.evde Pzt, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında korku, karamsarlık ve bunalım.

Venüs 6.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, üşengeçlik, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük.

Güneş 7.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında ego, gurur, kibir, egoistlik, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, baskınlık.

Merkür 7.evde Pzt, Salı kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında sinirlilik, huzursuzluk, yüzeysellik, sebatsızlık, dik kafalılık, kurnazlık ve hilekarlık.

Venüs 7.evde Cts kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, üşengeçlik, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük.

Mars 7.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında sabırsızlık, bildiğini okumak, tehditkar ve zorlayıcı olmak, saldırganlık, kabalık, ben merkezcilik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Neptün 8.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında kolay etkilenmek (aşırı duyarlı olmak), aldatan veya aldatılan konumunda olmak, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, düşüncesizlik, bulanıklık, nedensiz korkular, endişe, kuruntu ve hayalkırıklıkları.

Uranüs 9.evde Pzt, Cuma çok iyi : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında özgün ve objektif olmak.

Yükselen Başak

Ay 3.evde Pazar kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında ruh haline göre davranmak, değişkenlik, tembellik, aşırı duyarlılık ve güvensizlik.

Satürn 3.evde Pzt, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında korku, karamsarlık ve bunalım.

Venüs 5.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, üşengeçlik, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük.

Güneş 6.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında ego, gurur, kibir, egoistlik, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, baskınlık.

Merkür 6.evde Pzt, Salı kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında sinirlilik, huzursuzluk, yüzeysellik, sebatsızlık, dik kafalılık, kurnazlık ve hilekarlık.

Venüs 6.evde Cts kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, üşengeçlik, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük.

Mars 6.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında sabırsızlık, bildiğini okumak, tehditkar ve zorlayıcı olmak, saldırganlık, kabalık, ben merkezcilik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Neptün 7.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında kolay etkilenmek (aşırı duyarlı olmak), aldatan veya aldatılan konumunda olmak, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, düşüncesizlik, bulanıklık, nedensiz korkular, endişe, kuruntu ve hayalkırıklıkları.

Uranüs 8.evde Pzt, Cuma çok iyi : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında özgün ve objektif olmak.

Yükselen Terazi

Ay 2.evde Pazar kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarımız, mal-mülk konularında ruh haline göre davranmak, değişkenlik, tembellik, aşırı duyarlılık ve güvensizlik.

Satürn 2.evde Pzt, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarımız, mal-mülk konularında korku, karamsarlık ve bunalım.

Venüs 4.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, üşengeçlik, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük.

Güneş 5.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında ego, gurur, kibir, egoistlik, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, baskınlık.

Merkür 5.evde Pzt, Salı kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında sinirlilik, huzursuzluk, yüzeysellik, sebatsızlık, dik kafalılık, kurnazlık ve hilekarlık.

Venüs 5.evde Cts kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, üşengeçlik, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük.

Mars 5.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyif konularında sabırsızlık, bildiğini okumak, tehditkar ve zorlayıcı olmak, saldırganlık, kabalık, ben merkezcilik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Neptün 6.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında kolay etkilenmek (aşırı duyarlı olmak), aldatan veya aldatılan konumunda olmak, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, düşüncesizlik, bulanıklık, nedensiz korkular, endişe, kuruntu ve hayalkırıklıkları.

Uranüs 7.evde Pzt, Cuma çok iyi : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında özgün ve objektif olmak.

Yükselen Akrep

Ay 1.evde Pazar kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında ruh haline göre davranmak, değişkenlik, tembellik, aşırı duyarlılık ve güvensizlik.

Satürn 1.evde Pzt, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında korku, karamsarlık ve bunalım.

Venüs 3.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, üşengeçlik, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük.

Güneş 4.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında ego, gurur, kibir, egoistlik, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, baskınlık.

Merkür 4.evde Pzt, Salı kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında sinirlilik, huzursuzluk, yüzeysellik, sebatsızlık, dik kafalılık, kurnazlık ve hilekarlık.

Venüs 4.evde Cts kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında kararsızlık, kendi
isteklerine düşkünlük, açgözlülük, üşengeçlik, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük.

Mars 4.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında sabırsızlık, bildiğini okumak, tehditkar ve zorlayıcı olmak, saldırganlık, kabalık, ben merkezcilik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Neptün 5.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında kolay etkilenmek (aşırı duyarlı olmak), aldatan veya aldatılan konumunda olmak, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, düşüncesizlik, bulanıklık, nedensiz korkular, endişe, kuruntu ve hayalkırıklıkları.

Uranüs 6.evde Pzt, Cuma çok iyi : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında özgün ve objektif olmak. (Örneğin sağlık konusunda hasta olan kişiler alışılmışın dışında tedavi yöntemleri ile iyileşebilirler.)

Yükselen Yay 

Venüs 2.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarımız, mal-mülk konularında kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, üşengeçlik, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük. (Para konularında kararsız ve iradesiz olunabilinir. Bu yüzden müsriflik yapabilirsiniz.)

Güneş 3.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında ego, gurur, kibir, egoistlik, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, baskınlık.

Merkür 3.evde Pzt, Salı kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında sinirlilik, huzursuzluk, yüzeysellik, sebatsızlık, dik kafalılık, kurnazlık ve hilekarlık.

Venüs 3.evde Cts kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, üşengeçlik, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük.

Mars 3.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında sabırsızlık, bildiğini okumak, tehditkar ve zorlayıcı olmak, saldırganlık, kabalık, ben merkezcilik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Neptün 4.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında kolay etkilenmek (aşırı duyarlı olmak), aldatan veya aldatılan konumunda olmak, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, düşüncesizlik, bulanıklık, nedensiz korkular, endişe, kuruntu ve hayalkırıklıkları.

Uranüs 5.evde Pzt, Cuma çok iyi : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında özgün ve objektif olmak.

Ay 12.evde Pazar kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında ruh haline göre davranmak, değişkenlik, tembellik, aşırı duyarlılık ve güvensizlik.

Satürn 12.evde Pzt, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında korku, karamsarlık ve bunalım. (Gizli düşmanlarından zarar görebilirler.)

Yükselen Oğlak

Venüs 1.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, üşengeçlik, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük. (Başkaları üzerinde iradesiz bir izlenim bırakabilirsiniz)

Güneş 2.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarımız, mal-mülk konularında ego, gurur, kibir, egoistlik, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, baskınlık.

Merkür 2.evde Pzt, Salı kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarımız, mal-mülk konularında sinirlilik, huzursuzluk, yüzeysellik, sebatsızlık, dik kafalılık, kurnazlık ve hilekarlık. (Para kazanmak için kurnazlık yapmak zorunda kalabilirsiniz.)

Venüs 2.evde Cts kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarımız, mal-mülk konularında kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, üşengeçlik, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük.

Mars 2.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarımız, mal-mülk konularında sabırsızlık, bildiğini okumak, tehditkar ve zorlayıcı olmak, saldırganlık, kabalık, ben merkezcilik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Neptün 3.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında kolay etkilenmek (aşırı duyarlı olmak), aldatan veya aldatılan konumunda olmak, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, düşüncesizlik, bulanıklık, nedensiz korkular, endişe, kuruntu ve hayalkırıklıkları.

Uranüs 4.evde Pzt, Cuma çok iyi : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında özgün ve objektif olmak.

Ay 11.evde Pazar kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda ruh haline göre davranmak, değişkenlik, tembellik, aşırı duyarlılık ve güvensizlik.

Satürn 11.evde Pzt, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda korku, karamsarlık ve bunalım. (Arkadaş ve tanıdıklarınızdan bunalabilirsiniz.)

Yükselen Kova

Güneş 1.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında ego, gurur, kibir, egoistlik, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, baskınlık.

Merkür 1.evde Pzt, Salı kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında sinirlilik, huzursuzluk, yüzeysellik, sebatsızlık, dik kafalılık, kurnazlık ve hilekarlık.

Venüs 1.evde Cts kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, üşengeçlik, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük.

Mars 1.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında sabırsızlık, bildiğini okumak, tehditkar ve zorlayıcı olmak, saldırganlık, kabalık, ben merkezcilik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük. (Yaralanmalar, berelenmeler gibi tehlikeli durumlar ortaya çıkabilir. Dikkatli olun !)

Neptün 2.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarımız, mal-mülk konularında kolay etkilenmek (aşırı duyarlı olmak), aldatan veya aldatılan konumunda olmak, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, düşüncesizlik, bulanıklık, nedensiz korkular, endişe, kuruntu ve
hayalkırıklıkları.

Uranüs 3.evde Pzt, Cuma çok iyi : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında özgün ve objektif olmak. (Özgün fikirler ortaya atabilirsiniz. Bilimsel fikirler de ortaya çıkabilir.)

Ay 10.evde Pazar kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında ruh haline göre davranmak, değişkenlik, tembellik, aşırı duyarlılık ve güvensizlik.

Satürn 10.evde Pzt, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında korku, karamsarlık ve bunalım.

Venüs 12.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında  kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, üşengeçlik, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük. (Sıkıntı ve sorunlar karşısınd kararsız kalabilirsiniz. Gizli düşmanlarınızın açgözlülüğü sizi olumsuz etkileyebilir.)

Yükselen Balık

Neptün 1.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında kolay etkilenmek (aşırı duyarlı olmak), aldatan veya aldatılan konumunda olmak, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, düşüncesizlik, bulanıklık, nedensiz korkular, endişe, kuruntu ve hayalkırıklıkları. (Yeni başlangıçlar hayalkırıklığı yaratabilir)

Uranüs 2.evde Pzt, Cuma çok iyi : Para, maddi-manevi kaynaklarımız, mal-mülk konularında özgün ve objektif olmak. (Kendinize özgü, değişik, alışılmışın dışında para kazanma yolları bulabilirsiniz.)

Ay 9.evde Pazar kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında ruh haline göre davranmak, değişkenlik, tembellik, aşırı duyarlılık ve güvensizlik.

Satürn 9.evde Pzt, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında korku, karamsarlık ve bunalım. (Hukuk ve yasalar yüzünden bunalabilirsiniz.)

Venüs 11.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, üşengeçlik, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük.

Güneş 12.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında ego, gurur, kibir, egoistlik, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, baskınlık.

Merkür 12.evde Pzt, Salı kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında sinirlilik, huzursuzluk, yüzeysellik, sebatsızlık, dik kafalılık, kurnazlık ve hilekarlık. (Gizli düşmanlarınızın hilekarlıklarına karşı dikkatli olun.)

Venüs 12.evde Cts kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, üşengeçlik, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük.

Mars 12.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında sabırsızlık, bildiğini okumak, tehditkar ve zorlayıcı olmak, saldırganlık, kabalık, ben merkezcilik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük. (Sıkıntı ve sorunlarınız, gizli düşmanlarınız sizi zorlayabilir)

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..