Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Nisan '22

 
Kategori
Astroloji
 

25 - 01 Mayıs 2022 Astroloji

25 - 01 Mayıs 2022 Haftalık Burç Astroloji: 27 Nisan Merkür Süper! 01 Mayıs Haftanın En Yoğun Günü!
 
27 Nisan haftanın En yüksek katsayılı günü olup Merkür +7 katsayısında olacaktır. 25 ve bilhassa 27 Nisanda Tr Merkür (+7) bütün burçları ama bilhassa Natal Marsı Bilhassa Aslan, Başak, Kova, Balık olanları son derece olumlu etkileyebilir. Ayrıca Merkür yönetimindeki İkizler ve Başak burcu evleriniz de son derece olumlu etkiler alabilir. 
 
25 ve 27 Nisanda Dünya genelinde Merküryen (iletişim, ulaşım, yazılım, bilgi, belge, anlaşma, sözleşme) konularda önemli gelişmeler olabilir. 25 ve 27 Nisanda İkizler ve Başak burçlarının yıldızları parlayabilir. Toplum içinde daha görünür ve konuşur hale gelebilirler. 
 
25 ve bilhassa 27 Nisanda Dünya genelinde Uzay Çalışmaları, her türlü iletişim, ulaşım, internet, yazılım konularında önemli keşifler olabilir. Yapay Zeka ile ilgili önemli yazılımlar yazılabilir. 27 Nisan özellikle Uzay ve Yapay Zeka çalışmaları için önemli bir gündür.
 
27 Nisanda Jüpiter ve Neptün +6 katsayısında olup bütün burçları ama bilhassa Natal Marsı İkizler, Yengeç, Yay, Oğlak olanları son derece olumlu etkilemesi olasıdır. 
 
Dünya genelinde 27 Nisanda İkizler ve Yay burcunu sembolize eden uzak - yakın her türlü iletişimde, uzay çalışmalarında, füze yapımında, internet ve yapay zeka ve yazılım sektöründe son derece başarılı yeni keşifler olabilir.
 
27 Nisanda Tr Ay ve Venüs de +6 katsayısında olup Natal Marsı Balık, Boğa, İkizler**, Aslan, Başak, Akrep, Yay**, Kova olanları olumlu etkilerken Natal Güneşi Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanları ise olumsuz yönde etkileyebilir. 
 
27 Nisanda Natal Marsı İkizler olan ülkeler ile Natal Marsı Yay olan ülkeler arasında sosyal ve siyasi konularda, ülke güvenliği ve verimi konularında bir çatışma yaşanabilir. Hafta boyu ve bilhassa 27 Nisanda Koç, Yengeç, Terazi ve Oğlakların Natal Marsı İkizler, Yay olanlara, Natal Güneş ve/veya Marsı Yengeç, Boğa, Terazi olanlara çok dikkat etmeleri gerekebilir. 
 
27 Nisanda Tr Plüton da +6 katsayısında olup Natal Marsı Oğlak, Koç**, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi**, Yay, Balık olanları olumlu etkilerken Natal Güneşi Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanları olumsuz etkileyebilir. 
 
29, 30 ve bilhassa 01 Mayısda zayıf fay hatlarında şiddetli depremler, toprak kaymaları, volkanik aktiviteler, şiddet ve terör olayları olabilir. 30 Nisanda oluşacak Güneş tutulması ve olumsuz deprem etkileri 01 Mayısda kendini gösterebilir. 30 Nisandaki Güneş tutulması -1 katsayısında olup Natal Güneş ve Marsı Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Akrep, Oğlak, Kova, Balık olanları olumsuz etkileyebilir. Tr Güneş hangi evinizdeyse o konulara dikkat etmenizde fayda var.
 
01 Mayısda hem deprem hem de olumsuz hava koşulları olabilir. 01 Mayıs Pazar günü haftanın en düşük katsayılı günüdür.
 
01 Mayısda Astro Carto Grafide adı geçen bölgelerde zayıf fay hatlarında şiddetli depremler, toprak kayması, göçükler, volkanik aktivite, şiddet ve terör olayları, olumsuz hava koşulları ve kazaları olabilir.
 
25 Nisan Haftası boyunca Aslan, Kova burcuna denk gelen evimiz en düşük katsayıya sahip olurken İkizler, Yay burcuna denk gelen evimiz en yüksek katsayıya sahip olacaktır.
 
Dip Not: Natal Gezegenlerin Katsayıları ile Astrolojik Evlerin Katsayıları karıştırılmamalıdır.
Natal Gezegenler Kendi Davranışlarımızı sembolize ederken Astrolojik Evler Başımıza Gelecek Olasılıkları sembolize eder.
 
Yükselen Koç ---------------------------------------------------------------------------------------------------
(25, 27 Nisan 2.ev Merkür Süper, 01 Mayıs 2.ev Güneş, Ay, Uranüs Dikkat, Hafta boyu 5.ev, 11.ev konuları Dikkat, 3.ev, 9.ev konuları Süper)
 
Yükselen Boğa --------------------------------------------------------------------------------------------------
(25, 27 Nisan 1.ev Merkür Süper, 01 Mayıs 1.ev Güneş, Ay, Uranüs Dikkat, Hafta boyu 4.ev, 10.ev konuları Dikkat, 2.ev, 8.ev konuları Süper)
 
Yükselen İkizler --------------------------------------------------------------------------------------------------
(25, 27 Nisan 12.ev Merkür Süper, 01 Mayıs 12.ev Güneş, Ay, Uranüs Dikkat, Hafta boyu 3.ev, 9.ev konuları Dikkat, 1.ev, 7.ev konuları Süper)
 
Yükselen Yengeç --------------------------------------------------------------------------------------------------
(25, 27 Nisan 11.ev Merkür Süper, 01 Mayıs 11.ev Güneş, Ay, Uranüs Dikkat, Hafta boyu 2.ev, 8.ev konuları Dikkat, 12.ev, 6.ev konuları Süper)
 
Yükselen Aslan ----------------------------------------------------------------------------------------------------
(25, 27 Nisan 10.ev Merkür Süper, 01 Mayıs 10.ev Güneş, Ay, Uranüs Dikkat, Hafta boyu 1.ev, 7.ev konuları Dikkat, 11.ev, 5.ev konuları Süper)
 
Yükselen Başak ------------------------------------------------------------------------------------------------------
(25, 27 Nisan 9.ev Merkür Süper, 01 Mayıs 9.ev Güneş, Ay, Uranüs Dikkat, Hafta boyu 12.ev, 6.ev konuları Dikkat, 10.ev, 4.ev konuları Süper)
 
Yükselen Terazi ----------------------------------------------------------------------------------------------------
(25, 27 Nisan 8.ev Merkür Süper, 01 Mayıs 8.ev Güneş, Ay, Uranüs Dikkat, Hafta boyu 11.ev, 5.ev konuları Dikkat, 9.ev, 3.ev konuları Süper)
 
Yükselen Akrep -------------------------------------------------------------------------------------------------------
(25, 27 Nisan 7.ev Merkür Süper, 01 Mayıs 7.ev Güneş, Ay, Uranüs Dikkat, Hafta boyu 10.ev, 4.ev konuları Dikkat, 8.ev, 2.ev konuları Süper)
 
Yükselen Yay ------------------------------------------------------------------------------------------------------
(25, 27 Nisan 6.ev Merkür Süper, 01 Mayıs 6.ev Güneş, Ay, Uranüs Dikkat, Hafta boyu 9.ev, 3.ev konuları Dikkat, 7.ev, 1.ev konuları Süper)
 
Yükselen Oğlak ------------------------------------------------------------------------------------------------------
(25, 27 Nisan 5.ev Merkür Süper, 01 Mayıs 5.ev Güneş, Ay, Uranüs Dikkat, Hafta boyu 8.ev, 2.ev konuları Dikkat, 6.ev, 12.ev konuları Süper)
 
Yükselen Kova ---------------------------------------------------------------------------------------------------------
(25, 27 Nisan 4.ev Merkür Süper, 01 Mayıs 4.ev Güneş, Ay, Uranüs Dikkat, Hafta boyu 7.ev, 1.ev konuları Dikkat, 5.ev, 11.ev konuları Süper)
 
Yükselen Balık ---------------------------------------------------------------------------------------------------------
(25, 27 Nisan 3.ev Merkür Süper, 01 Mayıs 3.ev Güneş, Ay, Uranüs Dikkat, Hafta boyu 6.ev, 12.ev konuları Dikkat, 4.ev, 10.ev konuları Süper)
 
 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..