Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Temmuz '15

 
Kategori
Astroloji
 

27 - 02 Ağustos 2015 Haftalık burç astroloji: 28 Temmuz Ay Yayda süper ama 30 Temmuz Çok Dikkat !

27 - 02 Ağustos 2015 Haftalık burç astroloji: 28 Temmuz Ay Yayda süper ama 30 Temmuz Çok Dikkat !
 

haftalık burç


30 Temmuz Perşembe -15 katsayısıyla Temmuz ayının en olumsuz günü sayılmaktadır. Bu günde özellikle Ay Oğlak burcunda -4 ve Mars Yengeç burcunda -4 katsayısında bulunmaktadır. Bu yüzden bilhassa Oğlak, Yengeç ve Koç burcunu sembolize eden şeylerin daha dikkatli olmaları gerekebilir. Bütün bir hafta Venüsden Plütona kadar olan gezegenlerin katsayıları düşük olacağından toplumsal olayları olumsuz etkileyebilecek (depremler, terör saldırıları, salgın hastalıklar, vs) olaylarda artışlar olabilir. (Temmuz 2015 burç)

Not: Güneş burcu kadar Mars burcu da çok önemlidir. Güneş ve Mars kişiyi ortaya koyan gezegenlerdir. Bu yüzden aşağıda Güneşin yanı sıra bir çok ünlünün Marsları da baz alınmıştır.

 

30 Temmuz günü

Marsı (Koç burcunu) simgeleyen şeylere örnekler
- Güneşi ya da Marsı Koç burcundan ünlüler: HDP başkanı Selahattin Demirtaş, Abdullah Öcalan
- Güneşi ya da Marsı Koç burcundan ülkeler: Filistin, İran, Irak
- Güneşi ya da Marsı Koç burcundan partiler, gruplar: Işid
- Koç burcunu simgeleyen şeyler: Asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni başlangıç ve girişimler

Marsı simgeleyen şeylerde Uranüsden ötürü bir asilik ve huzursuzluk olabilir. Bu durum Ay.ı simgeleyen şeyleri olumsuz etkileyebilir. (haftalık burç)

Ay.ı (Yengeç burcunu) simgeleyen şeylere örnekler
- Güneşi ya da Marsı Yengeç burcundan ünlüler: Almanya Başbakanı Angela Merkel, aktivist Julian Assange
- Güneşi ya da Marsı Yengeç burcundan ülkeler: Amerika, İngiltere, Mısır, Irak
- Güneşi ya da Marsı Yengeç burcundan partiler, gruplar: IMF
- Yengeç burcunu simgeleyen şeyler: Vatani konular, ülke güvenliği, üretimle ilgili konular

Ay.ı simgeleyen şeylerde Marsdan ötürü kavga, tartışma ve saldırılar olabilir. Bu durum Satürnü simgeleyen şeyleri olumsuz etkileyebilir. (haftalık astroloji)

Satürnü (Oğlak burcunu) simgeleyen şeylere örnekler
- Güneşi yada Marsı Oğlak burcundan ünlüler: CHP Başkanı Kılıçdaroğlu, MHP Başkanı Bahçeli
- Güneşi ya da Marsı Oğlak burcundan ülkeler: İtalya, Tunus
- Güneşi ya da Marsı Oğlak burcundan partiler, gruplar: HÜDA PAR, IMF
- Oğlak burcunu simgeleyen şeyler: İş, Meslek, kariyerle ilgili konular, Başkan, patron ve otorite sahipleri

Satürnü simgeleyen şeylerde Ay.dan ötürü güvenlik problemleri, aşırı bir hassasiyet ve Plütondan ötürü de olumsuz değişimler (ölüm, yıkım, vs) olabilir. Bu durum Plütonu simgeleyen şeyleri olumsuz etkileyebilir. (Temmuz astroloji)

Yukardaki örneklerden çıkarılacak kombinasyonlar:
- Amerikaya yönelik saldırılar yada vatani konularda saldırılar gündeme gelebilir. Bu saldırılar Işid, İran, vs gibi Koç burcu ülkelerinden gelebilir.
- Asker, polis ve güvenlik birimleri içinde güvenlik problemleri olabilir.
- Selahattin Demirtaş yada Abdullah Öcalan Uranüsü simgeleyen Kürdistan Bölgesel Yönetiminden, MHP.den veya HÜDA PAR.dan olumsuz etkiler alıp huzursuz olabilir.
- Selahattin Demirtaş ya da Abdullah Öcalan vatani konuları, Başkan, patron ve otorite sahiplerini yada CHP Başkanı Kılıçdaroğlunu veya MHP Başkanı Bahçeliyi olumsuz etkileyebilir.

Sonuçta Marsı simgeleyen şeylerin Yengeç burcu üzerinden Satürnü simgeleyen şeyleri olumsuz etkilemesi söz konusudur. Yukardaki tablodan örnekler çoğaltılabilinir. (2015 Temmuz burç)

30 Temmuz günü Ay ve Marsın haricinde Venüs Başakda, Jüpiter Aslanda, Satürn Akrepde, Uranüs Koçda, Neptün Balıkda, Plüto Oğlakda düşük katsayılarda olacaktır. (2015 haftalık burç)

Venüs Başakda düşük katsayıda:
Venüsü (Boğa ve Terazi burcunu) simgeleyen şeylere örnekler
- Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcundan ünlüler: Rusya Devlet Başkanı Putin
- Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcundan ülkeler: İsrail, İngiltere, Çin, Suriye, Türkiye, Suudi Arabistan, Almanya, Fransa, Makedonya
- Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcundan partiler, gruplar: HDP
- Boğa ve Terazi burcunu simgeleyen şeyler: Mal-mülk, para ve toprak paylaşımıyla ilgili konular, sosyal, siyasi ve diplomatik konular

Merkürü (İkizler ve Başak burcunu) simgeleyen şeylere örnekler
- Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcundan ünlüler: Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, MHP Başkanı Bahçeli, Başbakan Davutoğlu, Suriye Başkanı Esad
- Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcundan ülkeler: Amerika, Kıbrıs Rum Kesimi, Almanya, Fransa, Mısır, Yemen, Kuveyt, KKTC, İtalya, Ermenistan, Ukrayna, Makedonya
- Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcundan partiler, gruplar: CHP
- İkizler ve Başak burcunu simgeleyen şeyler: Her türlü iletişim (konuşma, yazışma, bilgi, belge, antlaşma), her türlü hizmet (sağlık, eğitim, ulaşım), işçi ve çalışanlar, ticari konular, komşu ülkeler

Merkürü simgeleyen şeylerde Venüsden ötürü bir talepkarlık, yavaşlık yada kendi isteklerine düşkünlük olabilir. Merkürü simgeleyen şeyler Venüsü simgeleyen şeylerden olumsuz etkiler alabilir. Ancak her ne kadar Merkürü simgeleyen şeyler Venüsden olumsuz etkiler alsa da Güneşi simgeleyen şeyleri olumlu etkileyebilir. (Temmuz 2015)

Örneğin Suriye Başkanı Esad Türkiyeden, Obama Putinden, Amerika İsrailden, Çipras Almanyadan, CHP HDP.den, işçi ve çalışanlar sosyal ve siyasi konulardan olumsuz etkiler alabilirler. İşçi ve çalışanlarda bir yavaşlama (grev, vs) söz konusu olabilir. Ancak işçi ve çalışanlar da bir yavaşlama olsa da işçi ve çalışanları ilgilendiren yeni organizasyonlar da olabilir. (Ağustos 2015 burç)

Jüpiter Aslanda düşük katsayıda:
Jüpiteri (Yay burcunu) simgeleyen şeylere örnekler
- Güneşi yada Marsı Yay burcundan ünlüler: Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Rusya Başkanı Putin, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Abdullah Gül, Almanya Başbakanı Angela Merkel, CHP Başkanı Kılıçdaroğlu
- Güneşi yada Marsı Yay burcundan ülkeler: Rusya, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Yunanistan
- Güneşi yada Marsı Yay burcundan partiler, gruplar: PKK, HDP, AKP
- Yay burcunu simgeleyen şeyler: Din, inanç ve felsefeyele ilgili konular, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, yüksek öğrenimle ilgili konular

Güneşi (Aslan burcunu) simgeleyen şeylere örnekler
- Güneşi yada Marsı Aslan burcundan ünlüler: Obama, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Yunanistan Başbakanı Çipras, Abdullah Öcalan
- Güneşi yada Marsı Aslan burcundan ülkeler: Çin, Kıbrıs Rum Kesimi, İsrail, Suudi Arabistan, Kuveyt
- Güneşi yada Marsı Aslan burcundan partiler, gruplar: AKP, CHP
- Aslan burcunu simgeleyen şeyler: Nüfuzlu ve tanınmış kişiler, liderler, gençler, spekülatif konular (Borsa, altın, döviz)

Güneşi simgeleyen şeylerde Jüpiterden ötürü abartılı davranışlar (fanatiklik, savurganlık, sorumsuzluk, vs) olabilir. Güneşi simgeleyen şeyler Jüpiteri simgeleyen şeylerden olumsuz etkiler alabilir.

Örneğin spekülatif konularda (Borsa, altın, döviz, vs) ani iniş ve çıkışlar olmaya devam edebilir. AKP yada CHP HDP.den, CHP AKP.den olumsuz etkiler alabilir. AKP yada CHP hukuk ve yasalardan da olumsuz etkiler alabilir. (Ağustos astroloji)

Satürn Akrepde, Plüto Oğlakda düşük katsayıda:
Satürnü (Oğlak burcunu) simgeleyen şeylere örnekler
- Güneşi yada Marsı Oğlak burcundan ünlüler: CHP Başkanı Kılıçdaroğlu, MHP Başkanı Bahçeli
- Güneşi yada Marsı Oğlak burcundan ülkeler: İtalya, Tunus
- Güneşi yada Marsı Oğlak burcundan partiler, gruplar: HÜDA PAR, IMF
- Oğlak burcunu simgeleyen şeyler: İş, Meslek, kariyerle ilgili konular, Başkan, patron ve otorite sahipleri

Satürnü simgeleyen şeylerde Plütondan ötürü olumsuz değişim ve dönüşümler (ölüm, yıkım, vs) olabilir. Satürnü simgeleyen şeyler Plütonu simgeleyen şeylerden olumsuz etkiler alabilir. (2015 Ağustos burç)

Plüto (Akrep burcunu) simgeleyen şeylere örnekler
- Güneşi yada Marsı Akrep burcundan ünlüler: Abdullah Gül, Suriye Başkanı Esad
- Güneşi yada Marsı Akrep burcundan ülkeler: Japonya, KKTC, Filistin, Türkiye
- Güneşi yada Marsı Akrep burcundan partiler, gruplar: MHP, AB (Avrupa Birliği)
- Akrep burcunu simgeleyen şeyler: Gizli saklı işler ve gruplar, bankacılık konuları, yer altı ve üstü kaynaklar (petrol, doğalgaz, madenler, barajlar, vs)

Plütonu simgeleyen şeylerde çeşitli bunalımlar, engel, yasak ve aksilikler olabilir. Plütonu simgeleyen şeyler Satürnü simgeleyen şeylerden olumsuz etkiler alabilir. (Ağustos 2015)

Örneğin IMF para fonundaki olumsuz değişimler Avrupa Birliğini yada bankacılık konularını olumsuz etkileyebilir. Yada MHP Başkanı Bahçelide olası bir olumsuz değişim MHP içinde bunalımlara yol açabilir. Veya bir takım patronların ölmesi yüzünden gizli saklı işlerde yada örgütlerde bunalımlar olabilir. Petrol, doğalgaz gibi bir takım yer altı kaynaklarında bunalımlar olabilir.

Uranüs Koçda düşük katsayıda:
Uranüsü (Kova burcunu) simgeleyen şeylere örnekler
- Güneşi yada Marsı Kova burcundan ünlüler: Aktivist Julian Assange, HDP başkanı Selahattin Demirtaş
- Güneşi yada Marsı Kova burcundan ülkeler: Japonya, Rusya, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Yunanistan, Libya
- Güneşi yada Marsı Kova burcundan partiler, gruplar: HÜDA-PAR, MHP
- Kova burcunu simgeleyen şeyler: Grup ve organizasyonlar, plan ve projeler, teknolojik konular, özgürlükçü ve hümanist kişiler

Uranüsü simgeleyen şeyler Marsı simgeleyen şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Örneğin MHP yada HÜDA-PAR Selahattin Demirtaş veya Abdullah Öcalan gibi Koç burcunu simgeleyen kişileri olumsuz etkileyebilir. Bu arada Güneşi Koç Marsı Kova olan Selahattin Demirtaş kendi kendini de olumsuz etkileyebilir. Yada bir takım özgürlükçü gruplar asker, polis ve güvenlik birimlerini yada Koç burcundan Selahattin Demirtaş, vs gibi kişileri huzursuz edebilir. (Ağustos 2015 burç)

Neptün Balıkda düşük katsayıda:
Neptünü (Balık burcunu) simgeleyen şeylere örnekler
- Güneşi yada Marsı Balık burcundan ünlüler: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Davutoğlu
- Güneşi yada Marsı Balık burcundan ülkeler: İran, Yemen, Tunus
- Güneşi yada Marsı Balık burcundan partiler, gruplar: Işid
- Balık burcunu simgeleyen şeyler: Büyük kurum ve kuruluşlar (Hastaneler, hapishaneler, vakıflar, üniversiteler, özel şirketler, kamu kurumları), Başka devletler, bağımlılık yaratan maddeler (ilaç, alkol, uyuşturucu vs) yada alışkanlıklar

Neptünü simgeleyen şeylerde bulanık olaylar, aldanma ve aldatılmalar olabilir. Bu durumdan yine Neptünü simgeleyen şeyler olumsuz etkilenebilir. (2015 Temmuz burç)

Örneğin Balık burcunu simgeleyen kişiler yine Balık burcunu simgeleyen şeyler tarafından aldatılabilirler. Hastanelerde dikkatsizlik yüzünden salgın hastalıklarda artışlar olabilir. Büyük kurum ve kuruluşlar içinde bulanık kimin yaptığı belli olmayan olaylar meydana gelebilir. İran, Işid, vs içinde bulanık olaylar olabilir. (Temmuz 2015 burç)

28 Temmuzda ise AY Yay burcunda +4 katsayısında olacağından:
Ay.ı sembolize eden şeylerde bir yayılma ve başarı olabilir. Örneğin vatani konularda bir başarı söz konusu olabilir. Jüpiteri sembolize eden şeylerde ise yeni güvenlik önlemleri yada üretkenlik olabilir. Örneğin Rusyada, Kürdistan yönetiminde, PKK'da yeni güvenlik önlemleri alınabilinir. Yunanistan da ise verimliliği arttırıcı şeyler olabilir. Kısaca 28 Temmuz günü Ay.ı sembolize eden şeyler (Amerika, vs) Jüpiteri sembolize eden şeyleri olumlu açıdan etkileyebilir. Ama 2 gün sonra yani 30 Temmuz günü ağırlıklı olarak Koç - Yengeç ve Yengeç - Oğlak çekişmesinin yaşanması söz konusu. (Temmuz astroloji)

 

Yükselen Burcunuz ve devamı için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz:

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2015/07/27-02-agustos-2015-haftalk-burc.html

 

Etkisi en çok hissedilecek Natal gezegenler ve etkileri

Koç Bütün bir hafta Koç burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Kova burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.
        Bütün bir hafta hangi Natal gezegenleriniz Koç burcundaysa o konularda biraz agresif olma olasılığınız mevcut.
        29, 30 Temmuz, 02 Ağustos Koç burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Yengeç burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.
        28 Temmuz Koç burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Yengeç burcundaki kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilir.

Boğa Bütün bir hafta hangi Natal gezegenleriniz Boğa burcundaysa o konularda biraz talepkar yada kararsız davranma olasılığınız mevcut.
            02 Ağustos Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Aslan burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.
            27, 29, 30 Temmuz Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcundaki kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilir.

İkizler 27, 29, 30 Temmuz, 02 Ağustos hangi Natal gezegenleriniz İkizler burcundaysa o konularda bilgili ve becerikli davranma olasılığınız mevcut.
            29 Temmuz, 02 Ağustos İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Aslan burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.
            27, 28, 29, 30, 31 Temmuz, 01 Ağustos İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.

Yengeç Bütün bir hafta Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Koç burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.
              28 Temmuz hangi Natal gezegenleriniz Yengeç burcundaysa o konularda duygulu, duyarlı ve üretken davranma olasılığınız mevcut.
              28 Temmuz Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Yay burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.
              29, 30 Temmuz, 02 Ağustos hangi Natal gezegenleriniz Yengeç burcundaysa o konularda aşırı hassas yada güvensiz davranma olasılığınız mevcut.
              29, 30 Temmuz Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Oğlak burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.
              02 Ağustos Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Balık burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.

Aslan 28, 29 Temmuz, 01, 02 Ağustos hangi Natal gezegenleriniz Aslan burcundaysa o konularda biraz egoist ve aşırı gururlu davranma olasılığınız mevcut.
28, 29 Temmuz, 01, 02 Ağustos Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi ya da Marsı Aslan veya Yay burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.
 27, 29, 30 Temmuz, 02 Ağustos Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcundaki kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilir.
02 Ağustos Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.

Başak 27, 29, 30 Temmuz, 02 Ağustos hangi Natal gezegenleriniz Başak burcundaysa o konularda bilgili, becerikli ve hamarat davranma olasılığınız mevcut.

29 Temmuz, 02 Ağustos Başak burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Aslan burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.
 27, 28, 29, 30, 31 Temmuz, 01 Ağustos Başak burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.

Terazi Bütün bir hafta hangi Natal gezegenleriniz Terazi burcundaysa o konularda biraz talepkar yada kararsız davranma olasılığınız mevcut.
 02 Ağustos Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Aslan burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.
 27, 29, 30 Temmuz Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi ya da Marsı İkizler veya Başak burcundaki kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilir.

Akrep Bütün bir hafta Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Oğlak burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.
Bütün bir hafta hangi Natal gezegenleriniz Akrep burcundaysa o konularda biraz katı yada biraz kıskanç davranma olasılığınız mevcut.

Yay Bütün bir hafta hangi Natal gezegenleriniz Yay burcundaysa o konularda biraz sorumsuz, savruk yada tembel davranma olasılığınız mevcut.
28, 29 Temmuz, 01, 02 Ağustos Yay burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Aslan burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.
 28 Temmuz Yay burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi ya da Marsı Yengeç burcundaki kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilir.

Oğlak Bütün bir hafta hangi Natal gezegenleriniz Oğlak burcundaysa o konularda bunalımlı ve kuşkucu davranma olasılığınız mevcut.
Bütün bir hafta Oğlak burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi ya da Marsı Akrep burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.
 29, 30 Temmuz Oğlak burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi ya da Marsı Yengeç burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.

Kova Bütün bir hafta hangi Natal gezegenleriniz Kova burcundaysa o konularda huzursuz ve aykırı davranma olasılığınız mevcut.

Bütün bir hafta Kova burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Koç burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.

Balık 02 Ağustos Balık burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Yengeç burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.
Bütün bir hafta hangi Natal gezegenleriniz Balık burcundaysa o konularda biraz aldatıcı, dikkatsiz, düşüncesiz davranma olasılığınız mevcut
Bütün bir hafta Balık burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi ya da Marsı Balık burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.
  

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..