Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Temmuz '22

     
    Kategori
    Astroloji
     

    28 Temmuz Aslan Yeniayı

    Herkese merhaba, 
     
    28 Temmuz saat 20:55’de aslan burcunun 5.derecesinde bir yeni ay gerçekleşecek. Etkisi ise gerçekleşeceği tarih itibariyle 15 gün devam edecektir. Aslan yeni ayının gerçekleştiği 6.ev dolayısıyla genel anlamda fiziksel sağlık, iş ortamı, hizmet sektörü, rutin işler, evcil hayvanınız ile ilgili gelişmelere açık bir süreç başlıyor. 
     
    Aslan burcu; ünlüleri, liderleri, yöneticileri, organizatörleri, eğlence sektörünü temsil ettiğinden bu gruplara yönelik yeni gelişmeler deneyimleyebiliriz. 
     
    Yeni ay dönemi yeni başlangıçları, yeni girişimleri beraberinde getirir. Bu dönemde yapacağınız yeni girişimlerdeki tutumumuz ise bir aslan doğasında; lider ruhlu, iş bitirici, iyimser, cömert, yüce gönüllü, etkili bir izlenim bırakmak isteyeceğiniz şekilde olacaktır. Fakat aslanın gölgesi olan ego ve kibirden uzak durmalısınız. 
     
    Bu dönemde krizli ve stresli ortamlardan kaçınmalısınız. Zaman zaman krizlerle karşı karşıya kalmak durumunda olsanız da jüpiterin yeni aya olan destekleyici açısıyla bu krizleri fırsata çevirme şansına da sahipsiniz.
     
    Özellikle aslan, yay, koç burçları ve ikincil olarak ikizler ve terazi burçlarının ilk 10 derecesinde yerleşimi olanlar olumlu etkiler alacaktır. Onlar için şanslı, fırsatlara açık, bereketli bir yeni ay olduğunu söyleyebilirim, yapacakları yeni girişimlerde sanki ilahi bir kuvvet tarafından destekleniyor olacaklar.
     
    Yeni ay haritasındaki diğer bir etkili gezegen durumu ise mars uranüs kavuşumudur. Bu da sabırsız, kısa yolculuklardaki kazalara ve agresyona açık bir enerji yaratabilir. Hem iletişimsel anlamda hem de kısa yolculuklar anlamında etkili olan bu enerjiye karşı daha temkinli daha sakin bir tutum sergilemelisiniz. 
     
     
    ASLAN YENİAYININ BURÇLARA ETKİSİ
     
    Koç ve yükselen Koçlar: Bu dönemde yeni bir aşka yelken açabilir, yeni bir hobi edinebilirsiniz. Çocukla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Hayattan keyif alacağınız, eğlenceli bir süreç olacaktır. 
     
    Boğa ve yükselen Boğalar: Aile, ev, yuva, gayrimenkul alanında gelişmelere açık bir süreç. Agresyondan uzak durmanızı, daha sakin ve temkinli olmanızı öneririm.
     
    İkizler ve yükselen İkizler: Kardeşler, komşular, yakın akrabalar ile ilgili yeni gelişmelere açık bir zaman dilimindesiniz. Yeni bir yakın seyahate çıkabilir, yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. 
     
    Yengeç ve yükselen Yengeçler: Maddi kazançlarınız ile ilgili alanda yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Kendinize biçtiğiniz değerle ilgili yeni bir ortam oluşturabilirsiniz.
     
    Aslan ve yükselen Aslanlar: Yeni ay 1.evinizde gerçekleşiyor. Kendinizle ilgili, dış görünümünüzle ilgili yenilikler yapmak isteyebilirsiniz. Bu dönemde jüpiter enerjisi ile destekleniyorsunuz. İyimser, pozitif olmakla beraber abartılı davranışlarda bulunmamakta fayda var.
     
    Başak ve yükselen Başaklar: Ruhsal anlamda etkileneceğiniz bir yeni ay olacak. Daha çok kendinizle kalmak isteyeceğiniz bir süreç. Bilinçaltı ve spiritüel çalışmalar(meditasyon gibi) yapmak için uygun bir zaman. 
     
    Terazi ve yükselen Teraziler: Bu burcun ilk 10 derecesi yeni ay tarafından destekleniyor. Yeni arkadaşlıklar, yeni bir çevre edinebilirsiniz. Umut dolu yeni başlangıçlara açık bir süreç.
     
    Akrep ve yükselen Akrepler: Kariyer, iş hayatınız ile ilgili yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu alanlarda çabalamanız gereken durumlar söz konusu olabilir. Kavga ve gürültüden uzak durmalısınız.
     
    Yay ve yükselen Yaylar: Yeni ayın en şanslılarındansınız. Uzak diyarları gezmek, keşfetmek, yabancılarla ilişki kurmak, yeni bir eğitime başlamak, yeni bir okumaya başlamak için çok uygun bir zaman. Pozitif, enerjik, iyimser olacağınız bir süreç. 
     
    Oğlak ve yükselen Oğlaklar: Yeni ay haritanızda borçlar, kredi, ortaklıklardan gelen para, eşin kazancı alanında gerçekleşiyor. Yeni bir takım krizli durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. 
     
    Kova ve yükselen Kovalar: Evlilik, eş, ortaklarla ilgili alanda gerçekleşen yeni ayla beraber agresyona ve çatışmaya açık bir enerji hakim olacak. Bu dönemde daha sakin kalmanızı öneririm.
     
    Balık ve yükselen Balıklar: iş ortamınız, varsa çalışanlarınız ve ya evcil hayvanınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu dönemde sağlığınıza ekstra dikkat edin.
     
    Toplam blog
    : 1
    : 126
    Kayıt tarihi
    : 09.07.22
     
     

    Aslen Azerbaycanlıyım, liseye kadar olan eğitimim boyunca Bakü şehrinde yaşadım. 2013 yılında Hac..