Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Temmuz '22

 
Kategori
Astroloji
 

28 Temmuz Aslan Yeniayı

Ben Demenin Sınırı
28 Temmuz Perşembe İstanbul saatiyle 20:55’de Aslan burcunda yeniay gerçekleşecek. 
Yeniaylar yeni fikirlerin, adımların başlangıç zamanlarıdır. Bu yeniayda gökyüzünde ateş elementi baskın. Kendimizi daha değerli hissetmek adına harekete geçmek için oldukça istekli olacağız. Sabit niteliğin hakimiyeti de inandığımız, alışkın olduğumuz konularda daha ısrarcı olacağımızı gösteriyor.
Aslan burcu tutku ile bağlılığı, kendini net bir şekilde ortaya koymayı, yaratıcılığı ve özgüveni ifade eder. Yeniaya Jüpiter’in vereceği destekle atacağımız adımlar iddialı ve onaylanma ihtiyacına yönelik olacak. Kendimizi merkeze alarak karar vermeyi tercih edeceğiz. Yaratıcı yönlerimizi daha çok ortaya koyabiliriz. Enerjimiz oldukça yüksek olacak.
Bu dönemde özellikle dikkat edilmesi gereken kibir, gurur, inat ve bencillik tuzağına düşmemek olmalı.
Bireysel alanımızla, çevrenin isteklerinin çatışmasını yoğun olarak yaşayabiliriz. Düşüncelerimizin kısıtlandığını hissettiğimiz durumlarda kendimizi korumaya yönelik karşı duruşlar sergileyeceğiz. Kendimizi rahat ifade edemediğimizde gemileri yakmaya yatkın olabiliriz. Mümkün olduğunca sabit görüşlü olmaktan uzak durmaya ve dengeyi korumaya özen gösterelim. Yeniayın bizi tetiklediği alanlarda, sorumluluklarımızı göz ardı etmeden adım atmaya dikkat edilmeli.
2 hafta boyunca aşk hayatı, çalışma koşulları, sanatçılar, yöneticiler, sağlık ve hizmet sektörü öne çıkan konular olacak. Bu alanlarda pek çok yeni girişim ve değişim gündeme gelecek.
Ağustos ayını daha çok egomuzun sınandığı bir ay olarak geçireceğiz. 12 Ağustos’ta Kova burcundaki dolunayla birlikte ne kadar kibre yenik düştük, ne kadar inatçı ve gururlu davrandık, ne oranda kendimizi sağlıklı bir şekilde ortaya koyduk göreceğiz.  
Bu yüzden bu yeniayda vereceğimiz kararları ego savaşlarının gölgesinden uzak tutmaya çalışalım.
İki hafta boyunca para piyasaları çok istikrarlı olmayacağından risk almamaya dikkat edilmeli.
Sağlıkla ilgili ise kalp, tansiyon ve omurga sorunlarında artış olabileceğinden bu konulardaki hassasiyetlere temkinli davranılmalı.
Aslan Yeniayından doğum haritalarında sabit burçların (Aslan-Akrep-Kova-Boğa) 5 derece civarında önemli vurgusu olanlar ve 25-31 Temmuz, 25-31 Ekim, 22-28 Ocak, 22-28 Nisan arasında doğanlar daha yoğun etki alacaklar.
Yükselen burçlara göre alacağımız etkiler ise şu şekilde olacak;
YÜKSELEN KOÇ
Aşk hayatında, yaratıcı faaliyetlerde daha aktif ve ön planda olacaksınız. Çocuklarla ilgili konularda yeni kararlar verebilirsiniz. Seyahatler gündemde olacak. Arkadaş çevresinde, gruplar içinde yaşanacak fikir ayrılıklarını büyütmemeye gayret edin.
YÜKSELEN BOĞA
Aile içinde ya da evinizle ilgili, sizin dışınızda gelişen olaylar sebebiyle yeni kararlar almak durumunda kalacaksınız. Yaşanılan alanla ilgili yenilikler olabilir. İş hayatınızdaki sorumluluklarda artış yaşanabilir. Kendinize çok vakit ayıramamak sizi rahatsız edecek.
YÜKSELEN İKİZLER
Yakın çevrenizle olan ilişkilerinizi yeniden şekillendirmek isteyeceksiniz. Fikirlerinizi hayata geçirmeye istekli olacağınız bu dönem sosyal hayatınız da hareketlenecek. Seyahatlerle ilgili de pürüzlerle karşılaşabilirsiniz.
YÜKSELEN YENGEÇ
Kazançlarınızı arttırmak, işinizde daha aktif olmak isteyeceğiniz bir dönem. Yeteneklerinizi daha çok ortaya koymaya çalışacaksınız. Finansal konularda denge tutturmaya çalışırken sosyal hayattan uzaklaşmış olmak sizi huzursuz edebilir.
YÜKSELEN ASLAN
İsteklerinizi, sağlığınızı ön planda tutacağınız bu dönemde cesur adımlar atabilirsiniz. Hayata bakış şeklinizi de farklılaştırmak isteyeceksiniz. İkili ilişkilerde dengeyi kaybetmemeye, bu alandaki sorumlulukları göz ardı etmemeye dikkat edilmeli.
YÜKSELEN BAŞAK
Kendinizi kısıtlanmış hissettiğiniz alanlarda daha aktif olacağınız, durumu değiştirmek için harekete geçeceğiniz bir dönem. Daha çok psikolojinize odaklanacaksınız. Kemiklerde ve tansiyon sorunlarında hassasiyet olabilir.
YÜKSELEN TERAZİ
Gruplarla olan ilişkilerin hareketleneceği ve ileri dönük hedeflerin gündemde olacağı bir dönem. İkili ilişkiler açısından da şans sizden yana. Çocuklar ya da eğlence için yapılacak harcamalarda dengeyi kaçırmamaya dikkat edilmeli.
YÜKSELEN AKREP
İş hayatının hareketlendiği, bu alanda kendinizi daha çok gösterebileceğiniz bir dönem. Günlük rutinlerinizde değişimler olabilir. Ailenizle ve evinizle ilgili sorumluluklara yetişmekte zorlanabilirsiniz. İkili ilişkilere de yeni bir düzen getirmek isteyeceksiniz.
YÜKSELEN YAY
Görüşlerinizi daha rahat ortaya koyabileceğiniz, eğitim ve seyahat konularında aktif olacağınız bir dönem. Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler olabilir. Yakın çevrenizle olan ilişkilerinize ve sağlığınıza karşı daha dikkatli olmak gerekebilir.
YÜKSELEN OĞLAK
Finansal konularla ve sizin için sorunlu olan olaylarla ilgili yeni girişimlerde bulunacağınız bir dönem. Ailenizden destek alabilirsiniz. Evinizle ilgili konularda daha aktif olacaksınız. Aşk hayatında ise beklenmedik gelişmeler yaşanabilir.
YÜKSELEN KOVA
İkili ilişkilerde ve ortaklaşa yürütülen işlerde yeni kararlar alacağınız bir dönem. Bu alanlarda yeni fikirler ortaya koyabilir, yeni anlaşmalar yapmak isteyebilirsiniz. Orta yolu bularak, acele etmeden ilerlemeye gayret edilmeli. 
YÜKSELEN BALIK
Günlük alışkanlıklarla ve çalışma hayatıyla ilgili kararlar alacağınız bir dönem. Yeteneklerinizi rahatça ortaya koyabilir, yeni kazançlar elde edebilirsiniz. Gizli kalmış ya da atlanılmış konularla da uğraşmanız gerekebilir.
Hepimize isteklerimizi sağlıklı bir şekilde hayata geçirebileceğimiz bir yeniay olması dileğimle sevgiler.
Sevgilerimle,
Aslıhan Doktoroğlu
www.astrolojihan.com
Facebook / Instagram / Twitter @astrolojihan
 
Toplam blog
: 132
: 78
Kayıt tarihi
: 22.11.19
 
 

Astroloji konusunda düzenli yazılar paylaşıp, söyleşiler yapıp bir yandan da bireysel astroloji dan..