Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Haziran '15

 
Kategori
Astroloji
 

29 - 05 Temmuz 2015 Haftalık burç astroloji: Ev, aile, vatani konular ağırlıkta. 02 Temmuz yoğun !

29 - 05 Temmuz 2015 Haftalık burç astroloji: Ev, aile, vatani konular ağırlıkta. 02 Temmuz yoğun !
 

haftalık burç


Güneş Yengeç burcuna 22 Haziranda girdi ama bu hafta Güneşin katsayısındaki düşüşle Yengeç burcunu simgeleyen konular daha belirginleşti. Bu hafta boyunca Yengeç burcunu simgeleyen ev, aile, gayrimenkul ve vatani konularda ego, gurur, kibir olabilir. Vatani konularda baskın ve saldırgan kişiler ön plana çıkabilir. Ülke genelinde vatani konular Güneşi simgeleyen bazı liderlerden, tanınmış yada nüfuzlu kişilerden veya Güneşi yada Marsı Aslan burcundan kişilerden olumsuz etkiler alabilir. Örneğin Obamanın Güneşi Aslanda ve astrolojik olarak Güneşi ve Aslan burcunu simgelemektedir. Amerika ise Yengeç burcunda kurulu bir ülkedir. Çok ilginçtir ki Aslan burcundan olan Obama Yengeç burcunda olan ülkesi Amerikayı olumsuz etkileyebilecek adımlar atabilir. Yada Obama ve Amerikan devleti arasında fikir ayrılıkları olabilir. Diğer bir olasılık da Aslan burcunu simgeleyen nüfuzlu kişiler yada Amerikanın içindeki genç kesim de vatani konuları olumsuz etkileyebilir. Bilindiği üzere 18 Haziranda Amerika'da bir kiliseye ırkçı saldırı sonucu 9 kişi öldü. Saldırıyı yapan kişi ise henüz 20 yaşında genç bir kişiydi. (Haziran 2015 burç) (Temmuz 2015)

Ülkemiz açısından da Aslan burcundan kişiler, partiler yada Aslan burcunu simgeleyen bazı nüfuzlu kişiler, liderler, gençler vatani konuları olumsuz etkileyebilir. Vatani konularda baskınlık ve saldırılar olurken bazı nüfuzlu kişilerde, liderlerde, genç kesimde, spekülatif konularda (Borsa, altın, döviz, vs), Aslan burcundan kişi ve partilerde aşırı bir hassasiyet, keyfi değişimler ve dalgalanmalar olabilir. (haftalık burç)

Marsın da hemen hemen bütün bir hafta Yengeç burcunda düşük katsayıda olmasından ötürü Yengeç burçları bir yandan da Marsı simgeleyen kişi ve Konulardan olumsuz etkiler alabilirler. Örneğin Yengeç burcunda kurulu Amerika Koç burcunda kurulu Işid ve İrandan olumsuz etkiler alabilir. Işid ve İran içinde aşırı bir hassasiyet olabilir. Bu yüzden Yengeç burcundaki Amerikada kavga, tartışma ve saldırılar olabilir. (haftalık astroloji)

Ülkemiz açısından da Koç burcundan kişilerde (Selahattin Demirtaş, Öcalan, vs) aşırı bir hassasiyet olabilir. Koç burcundan kişiler kendilerini daha öfkeli bir şekilde ifade edebilirler. Koç burçlarının bu öfkeli davranışlarından (Mars Yengeç burcunda olduğundan) Yengeç burcundan kişiler ve olaylar (ev, aile, gayrimenkul, vatani konular) olumsuz etkiler alabilir. Bu hafta Koç - Yengeç çatışmasına dikkat diyorum. Ayrıca Mars ülkenin asker, polis ve güvenlik birimlerini de simgelediğinden bu konularda keyfi değişim ve dalgalanmalar yada güvenlik problemleri oluşabilir. Mars yeni başlangıçları da simgelediğinden yeni yapılacak başlangıç ve girişimler de keyfi değişimlere açık olacaktır. (Haziran astroloji)

Bu hafta boyunca Akrep burcunu simgeleyen kişi (Abdullah Gül, vs) ve olaylar da (gizli saklı işler, gizli örgütler, bankacılık konuları, ülkenin yer altı ve üstü kaynakları) Satürnü simgeleyen Başkan, patron ve otorite sahibi kişilerden olumsuz etkiler alabilirler. Akrep burcunu simgeleyen kişi ve olaylarda bunalımlar, engel, yasak ve aksilikler olabilir. Satürnü simgeleyen Başkan, patron ve otorite sahibi kişilerde ise olumsuz değişimler (ölüm, yıkım, vs) olmaya devam edebilir. Yer altındaki fay hatlarında da sonradan deprem yapmak üzere baskı oluşabilir. Depremlerin sıklığında artışlar olmaya devam edebilir. (2015 Haziran burç)

Zaten 15 Haziranda yaptığımız astrolojik yorumlarda Akrep burçlarına dikkat çekmiş ve Satürnün bunaltıcı ve daraltıcı etkisine karşı dikkatli olmalarını söylemiştik. Gerçekten de 17 HAziranda Güneşi, Merkürü ve Satürnü Akrep burcunda olan (1 Kasım 1924) Türkiyenin 9.Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'i kaybettik. Her ne kadar 91 yaşında ölse de gerçekten ailecek çok üzüldük. Süleyman Demirel siyasetten öte birisiydi. Kendisi gibi Akrep burcu olan Türkiyeyi çok severdi. Hiç çocuğu olmasa da halk tarafından "Baba" lakabını alarak Türkiyenin babası oldu. Süleyman Demirel çocuğunun olası daha kötü günlerini görmeden Hakkın rahmetine kavuştu. (2015 haftalık burç)

Satürn 02 Temmuz Perşembe günü en düşük katsayıda (-2) olacak. Bu yüzden gizli örgütlerde, gizli saklı işlerde, bankacılık konularında, ülkenin yer altı ve üstü kaynaklarında (petrol, doğal gaz, madenler, vs) bunalımlar, engel, yasak ve aksilikler daha çok hissedilebilinir. 02 Temmuz günü Satürn hangi evimizdeyse o konuları fazla zorlamasak iyi olur. (Haziran 2015)

02 Temmuz günü -7 katsayısıyla haftanın da en yoğun günü sayılır. Bu günde Güneş, Mars Yengeçde, Ay, Plüto Oğlakda, Venüs Aslanda, Satürn Akrepde düşük katsayıda olacaktır. 02 Temmuz günü Satürnün verdiği bunalımlar haricinde ülke genelinde; (Temmuz 2015 burç)

- Vatani konularda egoistlik, kavga, tartışma ve saldırılar olabilir.
- Başkan, patron ve otorite sahiplerinde ölüm, yıkım gibi olumsuz değişimler, güvenlik problemleri, aşırı hassasiyet olabilir.
- Nüfuzlu kişilerde, liderlerde, gençlerde, spekülatif konularda kararsızlık, dengesizlik, talepkarlık olabilir.

Venüs -> Aslan (Güneş) -> Yengeç (Ay) -> Oğlak (Satürn) <-> Akrep (Plüto)
                                  Mars -> Yengeç

Bu şemadan Venüsü simgeleyen sosyal, siyasi, diplomatik ve parayla ilgili konuların, Boğa veya Terazi burcundan kişi, ülke yada partilerin (Örneğin HDP) dolaylı yollardan (Güneş, Ay ve Satürn üzerinden) Akrep burçlarını, gizli saklı işleri, gizli örgütleri, bankacılık konularını, ülkenin yer altı ve üstü kaynaklarını olumsuz etkileyebileceği görülmektedir. (Temmuz astroloji)

Bütün bu olumsuzluklara karşın Merkür hemen hemen bütün bir hafta İkizler burcunda süper bir konumda olacak. Bu da demek oluyor ki bütün bir hafta Merkürü simgeleyen her türlü iletişimde (konuşma, yazışma, bilgi, belge), her türlü hizmette (ulaşım, sağlık, eğitim, vs), işçi ve çalışanlada, ülke içi yollarda, komşu ülkelerde iletişimin, bilgi ve becerilerin artacağı bir hafta olabilir. Haberleşme ve bilgi ağında bir artış da olabilir. Merkür hangi evinizdeyse o konularda iletişiminizin artacağı bir hafta olabilir. (2015 Temmuz burç)

 

 

Yükselen Burcunuz ve devamı için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz:

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2015/06/29-05-temmuz-2015-haftalk-burc.html

 


Etkisi en çok hissedilecek Natal gezegenler ve etkileri

Koç     29, 30, 02, 03, 04, 05 Temmuz günleri hangi Natal gezegenleriniz Koç burcundaysa o konularda biraz agresif olma olasılığınız mevcut.
            29, 02, 03, 04 Temmuz günleri Koç burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Yengeç burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.

Boğa  02, 03, 04 Temmuz günleri hangi Natal gezegenleriniz Boğa burcundaysa o konularda biraz talepkar yada kararsız davranma olasılığınız mevcut.
            02, 03, 04 Temmuz günleri Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Aslan burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.

İkizler  30, 01, 02, 03, 04 Temmuz günleri hangi Natal gezegenleriniz İkizler burcundaysa o konularda bilgili ve becerikli davranma olasılığınız mevcut.
            30, 01, 02, 03, 04 Temmuz günleri İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcundaki kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilir.

Yengeç Bütün bir hafta Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Aslan burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.
            29, 30, 02, 03, 04, 05 Temmuz günleri Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Koç burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.
            29 Haziran, 01, 02, 03, 04 Temmuz günleri hangi Natal gezegenleriniz Yengeç burcundaysa o konularda aşırı hassas yada güvensiz davranma olasılığınız mevcut.
            02, 03 Temmuz günleri Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Oğlak burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.

Aslan Bütün bir hafta hangi Natal gezegenleriniz Aslan burcundaysa o konularda biraz egoist ve aşırı gururlu davranma olasılığınız mevcut.
            29, 01, 02, 03, 04 Temmuz günleri Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Yengeç burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.
            02, 03, 04 Temmuz günleri Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.
            03, 04 Temmuz günleri Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Yay burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.

Başak 30, 01, 02, 03, 04 Temmuz günleri hangi Natal gezegenleriniz Başak burcundaysa o konularda bilgili, becerikli ve hamarat davranma olasılığınız mevcut.
            30, 01, 02, 03, 04 Temmuz günleri Başak burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcundaki kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilir.

Terazi 02, 03, 04 Temmuz günleri hangi Natal gezegenleriniz Terazi burcundaysa o konularda biraz talepkar yada kararsız davranma olasılığınız mevcut.
            02, 03, 04 Temmuz günleri Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Aslan burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.

Akrep Bütün bir hafta Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Oğlak burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.
            02 Temmuz günü hangi Natal gezegenleriniz Akrep burcundaysa o konularda biraz katı yada biraz kıskanç davranma olasılığınız mevcut.

Yay     03, 04 Temmuz günleri hangi Natal gezegenleriniz Yay burcundaysa o konularda biraz sorumsuz, savruk yada tembel davranma olasılığınız mevcut.
            03, 04 Temmuz günleri Yay burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Aslan burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.
            29 Haziran, 01 Temmuz günleri Yay burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Yengeç burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.

Oğlak Bütün bir hafta hangi Natal gezegenleriniz Oğlak burcundaysa o konularda bunalımlı ve kuşkucu davranma olasılığınız mevcut.
            02 Temmuz günü Oğlak burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Akrep burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.
            02, 03 Temmuz günleri Oğlak burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Yengeç burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.

Kova   04 Temmuz günü Kova burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Yengeç burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.

Balık    29 Haziran günü hangi Natal gezegenleriniz Balık burcundaysa o konularda yaratıcı, yardımsever, idealist ve özverili davranma olasılığınız mevcut.
            29 Haziran günü Balık burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Balık burcundaki kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilir.

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..