Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Mayıs '09

 
Kategori
İş Yaşamı - Kariyer
 

3. Ulusal Kariyer Panayırı/28-29 Mayıs 2009

3. Ulusal Kariyer Panayırı/28-29 Mayıs 2009
 

İlki 24–25 Nisan 2007’de, ikincisi de 18-19 Nisan 2008 tarihlerinde gerçekleştirilen Ulusal Kariyer Panayırı; 28 Mayıs 2009 Perşembe günü kapılarını bir kez daha ziyaretçilerine açmaya hazırlanıyor. Üç yıldır Sabah İŞ’te İnsan Gazetesi ile Türkiye Personel Yönetimi Derneği (PERYÖN)’nin ortak sponsorluğunda düzenlenen Ulusal Kariyer Panayırı’na, geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da Harbiye Askeri Müzesi ev sahipliği yapacak.

İş dünyasının önde gelen firmalarının yöneticileriyle iş hayatına ilk adımlarını atacak gençleri ve kariyerlerinde yeni arayışlar içinde olan profesyonelleri bir araya getiren Ulusal Kariyer Panayırı, bu yönden Türkiye’nin kariyer odaklı ilk ulusal panayırı olmakta. İki yıllık sürecinde 120’den fazla şirketle 11000’den fazla ziyaretçiyi bir araya getiren Ulusal Kariyer Panayırı; bu yıl da telekomünikasyon, perakende, finans, kozmetik, medya, gıda, üretim, lojistik, ulaşım, tekstil, turizm ve eğitim gibi başlıca sektörlerin önde gelen isimlerini ağırlamaya hazırlanıyor.

Ulusal Kariyer Panayırı’nın bu yılki içeriği, üniversite öğrencilerinin önerileriyle şekillendi. Bu doğrultuda 3. Ulusal Kariyer Panayırı’na gelmeyi düşünen üniversite öğrencisi ve mezunundan, kariyerlerinde yeni adımlar atmak isteyen profesyonellere kadar bütün ziyaretçileri iki gün boyunca üniversite öğrencilerine yönelik aktivite ve yarışmalar bekliyor. Marmara, Selçuk, Fatih, Yeditepe, İstanbul, İstanbul Ticaret, İstanbul Teknik, Sabancı, Yıldız Teknik, Bilgi ve Kadir Has üniversitelerinden 39 öğrenci kulübünün başkanıyla bir araya gelen PERYÖN Yönetimi, öğrencilerin kendilerini yaptıkları işlerle firmalara ifade edebilme yönündeki istekleri doğrultusunda, bu yılki Ulusal Kariyer Panayırı’nın etkinlikleri arasına Göster Kendini ve Eğitim Oyunları adlarında iki yeni yarışmayı da ekledi. Göster Kendini yarışması ile firmalara, genç yetenekleri sıcak temasla keşfetme fırsatı tanınırken, gençlere de, iş dünyasına yeteneklerini birebir olarak sergileyebilme imkânı sağlanacak.

İyi bir iş bulma ve parlak bir kariyer edinmenin artık iyice zor hale geldiği ülkemizde yine de Kariyer Panayırı gibi ulusal etkinlikler, yaşam standartlarını yükseltmek isteyen geniş kitlelerin bir parça umudu olmaktadır. Ve Ulusal Kariyer Panayırı, yaşanan tüm olumsuz koşullara rağmen yine ziyaretçilerini bekliyor.

· 2007 ve 2008 Ulusal Kariyer panayırlarına dair sayısal veriler ve Ulusal Kariyer Panayırı hakkında geniş bilgi için: http://www.kariyerpanayiri.com/.

· 2. Kariyer Panayırı Başlıyor- Blog No: 103933

· Haber Kaynak: Sabah İŞ’te İnsan- 10.05.2009

 
Toplam blog
: 266
: 1321
Kayıt tarihi
: 22.06.06
 
 

1982 yılında İstanbul'da doğdum. Açık Öğretim Fakültesi İşletme Lisans eğitimimi 2005 yılında tam..