Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Aralık '06

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

31 Aralık Ferdi için bir fırsat olabilir...

31 Aralık Ferdi için bir fırsat olabilir...
 

Yaklaşan yılbaşı dolayısı ile şimdiden milli piyango bayilerinin önünde kuyruklar oluşmaya başladı bile. Büyük ikramiye 20.000.000YTL. Bilet fiyatları ise tam 20YTL, yarım 10YTL, çeyrek 5 YTL. Herkesin hayaline göre bilet mevcut. 31 Aralık gecesi televizyonlara kilitlenip kalacağız, ne kurban bayramının ilk gecesi olması ne de hayat mücadelesi verenler bizleri ilgilendirecek.

Büyük ikramiyeyi ben kazanmadıysam kim kazandı? Bilet nerden satıldı curcunası ile gece sabah olacak. Gündelik hayatımızın bir parçası olan noel geyikleri ile unutup gideğiz diğer yılbaşı çekilişleri gibi bu yılbaşını da.

Oysa hayatımızın gerçekleri arasında azrail ile mücadelesi olan insanlarımız da var. Senden, benden, hiçbirimizden farkları yok. Sadece biz onlardan sağlıklıyız. Ama bugün için, yarın ne olacağımızın hiçbir garantisi yok.

Gelin bu yılbaşı bir tam bilet almış gibi yapalım ve 20YTL yi Ferdi için ayıralım. Kendi hayallerimizle Ferdi'nin sağlığına kavuşma hayallerini birleştirelim. Ferdi'nin sağlığına kavuştuğu günü görmenin bedelini hiçbir yılbaşı ikramiyesi karşılayamaz. Ama yine de siz bir bilet alın,ne olur ne olmaz. Belki bizden birine çıkar da Ferdi'nin kampanyasına da destek olur.

Ya da 31 Aralık günü başlayacak olan kurban bayramı için kurban kesmek yerine Diyanet işleri'nin belirlediği 220 YTLyi Ferdi'ye destek olmak için ayırsak nasıl olur?Özellikle büyük şehirlerimizde görülen kanlı sahneler yerine bu desteğimizle yine hayırlı bir iş yapmış oluruz. Ne dersiniz?

Haydi Milliyet Blog'cular, en az bir tam bilet almış gibi 20YTL ya da kuban kesmiş gibi 220YTL Ferdi'ye destek kampanyamıza göndererek yeni bir soluk getirelim, yeni bir umut ışığı olalım. 31 Aralık Ferdi için yeni bir umut yeni bir fırsat olabilir.

*Tüm gsm operatörlerinin desteklediği bir kısa mesaj kampanyası yapabilir miyiz?
Bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan destek bekliyorum. Hadi arkadaşlar, bu onur hepimizin olmalı.

Çok geç olmadan...

http://biryardimeli.bz.tc/

 
Toplam blog
: 242
: 1784
Kayıt tarihi
: 24.06.06
 
 

1970 doğumluyum.Karadenizin bir sahil şehrinden, hayatın güler yüzlü tarafına tutunmak için İstan..