- Kategori
- Haber
Tayyip'in Davos tokadı!

http://img216.imageshack.us/img216/7950/gazzeni8.jpg
Arkadaş, ben Gazze'nin çoluk çocuk demeden katledilmesine, bütün dünyanın arslanların ağzına atılan gladyatörleri seyrettiği gibi seyretmesine karşıysam, çizgimle de ifade ettiysem; başbakanın Peres'e davranışının altında deve arayamam.
http://img165.imageshack.us/img165/823/hitlergazzetv0.jpg
Başbakana, "Git kabadayılığını dış ülkelerde yap ta görelim!" diye gaz verenler şimdi "Yakışıksız davrandın" demesin.
http://img216.imageshack.us/img216/6905/gazzesilgins7.jpg
Başbakan, "Bir daha Davos'a gelmem!" demiş. İyi olur!.. Davos, akil adamların toplantısıysa, geçen toplantıda "Global Kriz"in geleceğini neden görmediler, gördülerse neden duyurup önlem alınmasını sağlamadılar?
Başbakan Davos'u terketti. BOP eşbaşkanlığını da terketsin! Japonya'ya atom bombası atan ABD'nin, "nükleer silahı var" diyerek Irak'ı işgalini de kabul etmesin!
Şimon karşıma çıksa, ben de sorardım ona "Acımadın mı çoluk çocuğa teres?!"