Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Eylül '08

 
Kategori
İlişkiler
 

Açlık

Açlık
 

gözler hep arar...


İnsanın önce ruhunu doyurması gerekli sanırım. Eğer ortadadoymak bilmeyen bir bünye varsa serseri mayın gibi ortada dolanır durur. Hiçbirşey tatmin etmez onu hiçbir şey. İlişkilerinde, işinde, hayattan aldıklarındahep tatminsizdir. Aldıkça daha fazlasını ister içini kemiren küçük kurtçuklarvardır, durmasına izin vermez. Doyuramazsınız onu boşuna uğraşmayın.

Eğerdoyumsuz bir eşiniz ya da sevgiliniz varsa bu demektir ki onun hayatındaki tekkadın ya da erkek siz değilsinizdir. Bir kişinin sevgisi yetmez, merak edilenbir çok farklı tipte, kişilikte, güzellikte ve türde lezzet varken tutamazkendini. Çeşit olsun ister, her kadın farklı bir şekilde büyütür egosunu, böylebeslenir doymayan ruhu. Ne kadar çok kadın girerse hayatına, her ne şekildeolursa olsun, o kadar iyi hisseder kendini. Kimileri kısa süreliktir, gelipgeçici, bir sürelik boşluk dolduran, kimileri ise daha uzun sürer, belkiyıllarca. Siz ondan gelecek en küçük bir ilgi kırıntısı beklerken, o bütünalıcıları ve vericileri açık bir şekilde yeni avlar peşinde dolanır, dedik yabeslenmesi lazım. Usta bir avcıdır aynı zamanda, nasıl avlayacağını çok iyibilir, büyülü cümleler, kadının ruhuna hitabeden kelimeler. Ama çok uzun sürmezbu dönem. Kadın hep böyle devam edecek sanır. Her gün üst üste gelen mesajlar, telefonlar, mailler yavaş yavaş azalmaya başlar, çünkü artık bu iletişimtrafiği başka yönlere kaymıştır. Eğer böyle bir sevdiğiniz varsa ve bu durumubile bile onu bırakamıyorsanız ya ona gözü kapalı aşıksınızdır ve bir süresonra bu aşk alışkanlığa dönüşmüştür ya da işin içinde bir çıkar meselesivardır. Alışırsın, onun varlığına, soluğuna, hayatındaki figürasyonuna. Bırakamazsın, içini acıtsa da, yüreğini kanatsa da, onsuz yaşamaktansa onunla ama onsuzyaşamak senin tercihindir. Kimileri çeker gider kimileri kalır.

Aslın da çok da fazla kızamıyor insan bu hercai, tatminsizruhlara. Çünkü aslında hepimizin için bir doyumsuzluk, bir olmamışlık, bireksiklik duygusu hep var sanırım. Kimilerinde az kimilerinde çok.

 
Toplam blog
: 3
: 335
Kayıt tarihi
: 16.09.08
 
 

Otuzlu yaşlarının ilk yarısını geçip kırklara doğru ilerleyen ama kendini hala 25 inde hisseden bir ..