Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Ocak '10

 
Kategori
Haber
 

Adil Serdar Saçan Serbest Bırakıldı

Adil Serdar Saçan Serbest Bırakıldı
 

www.milliyet.com.tr


Ergenekon davasında tutuklu olarak yargılanan Adil Serdar Saçan serbest bırakıldı. Tam 16 aydır her şeyden mahrum hapislerde sürünüp, yandaş basın ve yandaş blogçular tarafından sürekli hedef gösterilen sanıklardan biri daha serbest kaldı.

Peki bu 16 ayın hesabını kim verecek. Diyecekler ki adalet tecelli etti. Hadi canım sende! Sen adamı çok tehlikeli bir terör örgütüne üye olmakla suçla, 16 ay hapiste yatır, hem mesleki kariyerini mahvet, hem de ailesini zor durumda bırak, kahramanca görev yapanları zan altında bırak, sonra hadi dışarı de.

Oldu! Başka emriniz?

Sizi zavallılar. Kurguladığınız bu komploda kendiniz yok olacaksınız.

Peki hala içeride olan bir sürü aydına, askere ne olacak? Hasdal'da bir sürü kahraman asker sürünüyor. Aileleri perişan. Hem maddi hem manevi anlamda. Daha hangi iddianamede bile yargılanacakları meçhul. Yani kesinleşmiş hiç bir suçları yok, asker, vatansever ve Kemalist olmak dışında.

Kozmik aramalar bildiğim kadarıyla devam ediyor, savcı ve hakimi mazlum gösterme gayretleri de. Takip ediliyoruz dediler, göreve giden teknisyen uzmanlar ve aşçı askerler çıktı takipten.

Çukurambar dediler, suikast dediler, sekiz askeri gözaltına aldılar, boş çıktı.

Daha ne kadar komik olacaksınız. İsrail bile özür dileme erdemini gösterdi. Ya siz???

 
Toplam blog
: 116
: 1883
Kayıt tarihi
: 24.10.06
 
 

Emekli Deniz Öğretmen Subayım. Felsefe ve yabancı dil eğitimi üzerine çalışmaktayım. Yazmak ise b..