Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

İdareci olarak çalışmaktayım. AÖF iktisat bölümü 2. sınıftan özel nedenlerden dolayı ayrılmak zorunda kaldım. K.K.T.C' de yaşıyorum. Konfeksiyon alanında 12 yıllık tecrübem var. Çevremde gelişen toplumsal olaylara tepkisiz kalmamak için blogda yazmak istiyorum.

 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Birinci tura iki kala...

Yazmış olduğunuz fıkrayı okudum ve çok güldüm. Ama hangi ülkede geçtiğini merak ettim. Lütfen yazarmısınız Alman-İngiliz-fransız-temel mi. Eğer temelse durum çok vahim. Çünkü yurtdışında yaşıyorum Pegasus la geldim topkek bile vermediler VİP onuda görmedim. Ayrıca eğer hizmet yok diyorsan çık ve karadenizi gez o çevreci müsvettelerinin biryerlerini yırttıkları sahil yolunu kullan. Beğenmediğin RTE nin yaptırdığı tünellerden geç. Şansın varsa Ordu havaalanını biterse onu kullan. avrupanın enbüyük deniz dolgu hava alanı. Dünyada ilk beşdeki tünelide geç sonra gel ve yaz.

08 Ağustos 2014 10:21
Erkekler neden aldatır?

Tebrikler çok güzel yazmışsınız. Aslında birazda feminizm sezinlesemde doğruluk payı yokda değil. Birde soru sorayım Erkeler bayanları kimle aldatıyorlar? Başka bir bayanla büyük ihtimalle. Erkeklerin hepsi aynıdır. Sorun bayanların hepsi farklı farklıdır. Bir türlü keşfedilemeyen özellikler sahipler. Erkekler aldatır çünkü bayanların hiçbiri ilişkinin başındaki gibi kalmazlar. Sürekli değişirler erkekse bayandaki heyecanın kaybolmaya yüz tuttuğunun gördüğünde yeni bir heyecan aramaya başlar. Benim bayanlara önerim erkeğin aldatmaması için uğraşmamaları. Siz ne iseniz o olun. Başkalarını taklit etmeyin. Erkekler mesela futbolu seven kızı severmiş gibi gözükür ama nefret eder. Ofsaytın ne olduğunu soran kızı severler. Neyse çok uzatmayım bayanlar çok özellikle varlıklar. Ben bu yaşa geldim daha anlayamadım bundan sonrada anlarmıyım hiç sanmam...

04 Ağustos 2006 19:27
Erkekler neden evlenmek istemiyor ?

Erkekler evlenmek istemiyorlar çünkü erkekler daha tam olarak ne istediklerini bilmiyorlar. Ya da karşısındakini gerçektende sevmiyor. Ben bilirim gerçek sevgiyi, bırakın evlenmeyi kölesi bile olurdum.

31 Temmuz 2006 16:26
 
Toplam blog
: 29
: 1354
Kayıt tarihi
: 14.07.06