Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Temmuz '09

 
Kategori
Magazin
 

Aida Yespica

Aida Yespica
 

.............................AIDA YESPICA........................



Beşiktaş’ın bu transfer sezonuna damga vuran işlerinden biri hiç şüphesiz İtalyan futbolcu Ferrari’yi renklerine bağlaması oldu. Ama magazine pek meraklı kamuoyumuz Ferrari’yi bir kenara bıraktı, kendinden daha meşhur ve medyatik olan eşi, Aida Yespica (<ı>Ayda Yespika okunur) ile yatıp kalkar oldu.


Önce, Yespica’nın Türkiye’ye gelmek istemediği yazılıp çizildi. Vaayy, nasıl olur falan derken; aslında iki sene önce ülkemize geldiği, hatta ve hatta bizim Güzel İzmir’de, bir film çekimine katıldığı ortaya çıktı.


İtalya'da geleneksel olarak, Noel için yapılan filmlerden biri olan "<ı>Natale in Crociera" (Gemide Noel) adlı erotik-komedi filminin bazı sahneleri, meğer bizim İzmir Limanı’nda çekilmiş ve Yespica Yenge, harbiden yürek hoplatan sahnelerde oynamış.


Aida Yespica’nın, bazı tv kanallarında katıldığı programlara ait videolar da acayip tıklanıyormuş şu anda internet sitelerinde. Birkaçına ben de baktım. Maşallah, açık oturum, sohbet, talk show fark etmeksizin hepsinde soyunuyor Yespica Yenge. Bir külot, bir sutyen öyle devam ediyor programa. Işıkların sıcağına dayanamıyor galiba.


Neyse, bir de aklıma şey geldi, bunları düşünür yazarken. Beşiktaş’ın meşhur organize taraftar grubu “<ı>Çarşı”, acaba bu konuda nasıl bir tavır alacak? Mesela “<ı>Çarşı, Yespica’ya da karşı” mı diyecek? Yoksa, “<ı>Ferrari’sini satan çarşı” konumuna düşmemek adına, hadiseyi sineye çekip “<ı>Yespica sen bizim her şeyimizsin” makamından olayı sümen altı mı edecek? Bekleyelim görelim.


Önümüzdeki sezon, İnönü Stadının, futbolcu eşlerine ayrılmış bölümünde, yayıncı kuruluş kameralarından biri, sanıyorum, Aida Yespica için aportta bekleyecek. Gelirse tabi.


Ha bir de, Allah muhafaza, İstanbul'un o nemli sıcağı İnönü'nün üzerine çöker de, Yespica Yengemiz, tv programları alışkanlığına kaptırıverirse Kendisini...


Ondan sonra seyreyle gümbürtüyü: "Burası İnönü, burdan çıkış yok".



@İşte Hürriyet.com'dan bir Aida Yespica klasiği: http://videogaleri.hurriyet.com.tr/Video.aspx?s=2&vid=3543


@Bu yazıyı da mutlaka okuyun derim ben "Bu Memleket Böyle Yorumcu Görmedi": http://blog.milliyet.com.tr/Blog.aspx?BlogNo=90669





Not: Yazı fotoğrafı www.donbalon.eu adlı siteden alınmıştır.

 
Toplam blog
: 898
: 3759
Kayıt tarihi
: 09.06.06
 
 

İzmir'de yaşıyorum.    Çok uzun yıllar öncesinden başlayıp, hiç ara vermeden bugünlere kada..