İzmir'de yaşıyorum.
Çok uzun yıllar öncesinden başlayıp, hiç ara vermeden bugünlere kadar gelen yazma maceram, zamanla farklı mecralarda yol buldu kendisine. Profesyonel yönetici olarak çalıştığım dönemlerde, çok saygın mesleki yayınlarda yayınlanmış mesleki makale ve tebliğlere imza attım. Uzunca bir..
Eski Dostlar Sohbeti
Sevgili Yazarımız Meteor, cevaplarında bazı ekleme ve düzeltmeler yapma arzusunu paylaştı benimle. Dileği üzerine ben de gerekli değişiklikleri biraz önce yaptım. Sohbetimizin son hali şu an yayındadır efendim. Bilgilerinizi rica ediyorum.
02 Mart 2013 15:27Kitabım çıktı amma, boyum uzamadı!...
Sizi kutluyorum. Herşey gönlünüzce olsun. Baki muhabbetlerimle. Aydın Sevinç
05 Ocak 2011 00:28İzmir'in Satranç İşkencesi
Sayın Aydın Sevinç; Milliyet blog da ki yazınızı ilgi ile okuduk. Bu yazınızı, Özgür Satranç Forum'da ''Sadece İzmir Satranç Ailesinin Sorunumu??'' başlığı altına eklemek istiyoruz. Eğer uygun görürseniz yayındaki bolg yazınızın metnini iletmenizi rica ederim. İyi günler. Atilla Alpaslan.
16 Aralık 2010 22:09- Toplam blog
- : 898
- : 3759
- Kayıt tarihi
- : 09.06.06