Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Kasım '08

 
Kategori
Futbol
 

Akıl oyunları

Akıl oyunları
 

Yengeç Dansı


Fenerbahçe; her zamanki yana oynayan ağır aksak ama az da olsa vites yükseltmiş haliyle, güçlü rakibi karşısında bir adım önde oynuyor. Deivid'in takıma katılması birkaç haftadır daha derli toplu oyun kurmasını sağladı. Ankara ise 1-2 pozisyon dışında yokları oynuyor.

Maçın henüz başında, ceza sahasına giren Murat Tosun'u, ayağına basarak düşüren Edu'nun pozisyonunu kaçıran Yunus Yıldırım; ilerleyen dakikalarda günah çıkarma çabasında. Lakin pozisyon penaltı ve oyunun gidişatını etkileyen bir hataydı.

Selçuk ve Josico, ne kadar defansa gömülseler de Ankara ataklarını kesmede başarılılar. Sakatlanıp çıkan Semih'in yerine oyuna dahil olan Emre ve adam eksilten koşularıyla Deivid; orta alandaki boşluğu kısmen de olsa kapatabiliyorlar. Yalnız Gökhan ve Uğur'un oyuna daha fazla katkı sağlaması gerekiyor.

Fenerbahçe'ye vites yükselten Deivid'in akıl dolu düşüncesiyle, duran top organizasyonu Carlos ile golü getirdi. Bir diğer pozisyonda Güiza'nın pasıyla maça Deivid'in damga vurması içten bile değildi.

İkinci yarıda oyuna daha hakim bir Fenerbahçe izliyoruz. Son 2 haftadır geçit vermeyen defans anlayışı, takımın kolay gol yeme fobisinden uzaklaştığı görüntüsü veriyor.

Derbi maçındaki Carlos'un benzer vuruşuna yine Lugano'nun hamlesiyle Fenerbahçe farkı 2'ye çıkararak rahat nefes aldı. Haftalardır seri yakalayan Ankaraspor'un ise umutlarını kırdı.

Sahada yürüyen ayakların yanısıra Brezilyalıların akıl oyunları hakim.

Bu blog Canlı Maç Anlatımı sayfamızda da yayınlanmaktadır

 
Toplam blog
: 296
: 6335
Kayıt tarihi
: 24.09.08
 
 

Bankacılığın stres ve yoğunluğundan fırsat buldukça, okumaya ve düşüncelerimi burada paylaşmaya ç..