Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Eylül '09

 
Kategori
Kişisel Gelişim
 

Allah denk getire!

Allah denk getire!
 

ALLAH DENK GETİRE! RAST GETİRE deyip gidiyoruz binmişiz bir alamete gidiyoruz KIYAMETE!


Hayatta tesadüfe tesadüf edilmemiştir derler ama biz çoğu işimizi tesadüfe bağlarız. Hayatımızı, işlerimizi tesadüflere, şansa, şanssızlığa göre değerlendirerek yaşar gideriz!

Evden tedavi yöntemini uygularız başlangıç tarihini kimsenin kolay kolay bilemeyeceği kadar zamandır. Nasıl mı? Merak etmeyin ayakta tedavi ve yatarak tedavi yöntemlerine ek değil sadece bu tedavilerin uygulanmasında kullanılan yaygın tedavi yöntemidir.çıkaramadınız mı. Sizde yoksa böyle bir uygulama, konu komşunuzda yada eş, dost, akrabanızda vardır, mutlaka rastlamışsınızdır bu pratik çözüm manzumelerine!

Salatalığı, patatesi dilimleyerek alnınıza koyarsanız baş ağrısını alır!

Yanığa diş macunu, kesiğe-ezilmeye yağsız tarafından kırmızı et.

Gözdeki çapaklanmaya ılık çay…

Bütün çözümler evden daha çokta MUTFAKtan!

Malum kültürümüzde mutfağın önemi çok. En gelişkin, en iyi olduğumuz alanların başında gelir. Kullanım alanı itibariyle geniş mekan, uygulama olarak ta geniş bir yelpazeye denk gelir mutfağımız ve mutfak kültürümüz

Bunlar gibi güzellik amaçlı mutfaktan çözümlerde vardır yeterince. Biz bu tedavi yöntemlerini uygularız sonuçlarını Allah denk getire! İyi de olabilir kötüde!

Aslında alternatif tıp olarak ifade edilen bitkilerle tedavi yöntemlerinin de çıkış noktası mutfak olabilir. Sonra gelişip sektör olmuş olabilir.

Okey oynarız iki rengi de yere atılmış taşı bekleriz oyun boyunca şansımıza gelsin diye!

Flört ederiz, nişanlanırız, evleniriz hep şansımıza-bahtımızadır iyide çıkabilir kötüde. Hatta bu konuya ait örnekler bile hasat sonrası mutfaktaki yerini almış malzemelerden verilir. Allah den getire!

İşe gireriz, işçi alırız Allah denk getire!

Sendika, dernek, köyün, mahallenin, ilçenin, ilin, ülkenin kaderini etkileyecek yöneticileri seçeriz ki Allah inşallah denk getirir!

Bütün kararlar aceleyle alınır, günübirlik yaşarız, günü kurtarmanın peşinde koşanken kim takar gelecek 10-20 yıla ait ciddi kararlar almayı…. Hiç işimiz olmaz. Biz bugünü kurtaralım, şu sıkıntıyı, bu olayı çözelim de geleceğimizi Allah denk getire!

Okulu as, dersi kaynat, defter kitabı eve girişte ortaya at, vize finali boşver, dünyanın anasını sen sat,

Sen-ben mi kurtaracağız devleti, ye iç keyfine bak, gez dolaş, yorul, yat uzan, uyan bazen, git kazı-kazan, merkezde bekliyor WC lere yazı yazan,

Duvarlar ilan tahtası, duvarlar aşkın-sevdanın yol haritası, siyasetin-ideolojilerin reklam panosu,

Millet bas-konuşu bulmadan boş-konuşu uyguladık yıllarca ve devam ediyoruz hız kesmeden…

ALLAH DENK GETİRE! RAST GETİRE deyip gidiyoruz binmişiz bir alamete gidiyoruz KIYAMETE!

Erdoğan KURT-19.01.2009-ankara

 
Toplam blog
: 12
: 1260
Kayıt tarihi
: 09.05.07
 
 

Endüstri Meslek lisesi Elektronik bölümü, Adalet Yüksekokulu, İktisat fakültesi mezunuyum. Bilgisaya..